Annons

Skapa stilen: Orangerigatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 

Hur återskapar man känslan i huset som är till salu på Orangerigatan? Svenska klassiska möbler, mycket synligt trä  och frodiga växter som Rumslind. Kvalitet som talar för sig själv utan poserande effektsökeri och en färgmix av neutraler, senap och rostrött. Den breda spisen i köket kommer från Ilve. Nedan hittar ni fler inköpsställen; 

 
Pläd Crux Pia Wallén //  Kroki-tavla från Trendenser & Friends (hurra!!) // Senapsgul linnekudde Jotex // Taklampa i koppar Rum21 // Soffa Norrgavel// Fåtölj Norrgavel // Soffbord Rum21 // Bokhylla Svenssons //  Pläd från Himla Ellos //  Mässingsfat // PH Taklampa // Matstol Svenssons // Vit byrå Asplund // Träkrokar till väggen Rum21 //  Taklampa sovrum // Bordslampa vit Rum21

Kommentarer

 • Åh, om rumslind ändå vore en frodig växt även hos mig. Här är min två kala pinnar rakt upp i luften 🙁

 • Jasmine skriver:

  Min absoluta drömsoffa. Det borde vara olagligt att designa så snyggt!

 • 17doors skriver:

  Nämen, vilken tjusig rumslind! Tror bestämt att det är min.. 🙂
  Tyvärr ser den inte alls ut sådär numera, utan ranglig med gula blad. Lite nostalgi att se den i det där toppskiktet.
  God fortsättning Frida, och keep up the good work!
  kram Ulrika

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.