Annons

Happy Weekend!

Tidigare idag hämtade jag ut ett paket / en present från tjejerna som driver The Way We Play. I lådan låg det senaste numret av deras fina samlingsmagasin som friex. Tack! Jag har bara hunnit bläddra igenom det som hastigast ännu, men ska djupdyka bland sidorna senare ikväll när barnen har somnat. Fylld till brädden med intressanta intervjuer, interiörer och porträtt om föräldraskap, kärlek och annorlunda livsval. Ser fram emot att ta mig an denna färgglada inspirationskaramell som ligger och väntar på soffbordet.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Beata Agrell skriver:

  Jag blir besviken att ni hamnade på samma fiskekrock…. 17 januari 2018…. Johanna Bradford:(

 • Frida skriver:

  Beata, det är en jättefin tidning så den är verkligen värd att tipsa om. Jag får ofta förfrågan om recensionsex men tackar bara ja och tar bara upp dem jag verkligen tycker om. Jag har exempelvis inte skrivit om Residence senaste bookazine trots att jag fått den obeställd som gratisprov med posten (och trots att många andra hyllat och bloggat om den). Jag tyckte helt enkelt inte att den var så bra.
  Vi kan vända på din kommentarer Jag blir lika besviken på dig som tror att jag ”går på en krok” när jag skriver om något. Jag kan tänka själv och jag måste ju få lov att tycka vad jag vill oavsett vad andra skrivit om eller haft för åsikt om samma sak.

 • Martin skriver:

  Frida, vilket klokt och bra svar!

 • Sarah skriver:

  Vad är det för soffbord ni har?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.