Annons

Get the look: Villa Tryskär

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 

Jag har i vanlig ordning letat reda på inköpsställen till de tongivande möbler och inredningsdetaljer som syns i bild från Villa Tryskär. Det kanske var något som föll dig i smaken eller som du sökt efter. Hoppas kollaget kan vara till hjälp!

Soffa Pepito Furninova / Soffbord marmor Rum21 / Gungstol  Svenssons / Matta Ellos / Kruka Rum21 / Spotlightskena Lampgallerian / Grön kudde Ellos /  Grön taklampa Svenssons / Keramikanna Ilse Crawford för IKEA (utgången ur sortimentet) / Matbord HansK /  Takdusch och munstycke i mässing / Badlakan Jotex

Kommentarer

  • Living by Miriam skriver:

    Åh tack för tips om bordet. Har letat efter ett sånt, då min mamma haft ett liknande. Så snyggt och praktiskt. ?

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *