Annons

Get the look: Nordhemsgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
Hur återskapar man stilen i lägenheten som är till salu på Nordhemsgatan? En ljus bas, vitpigmenterade golv, stora men luftiga taklampor och accenter i jordtoner på småmöbler och textilier + kalla inslag i form av speglar och klarglas i det lilla soffbordet och vasen med de franska tulpanerna. Inköpsställen hittar ni nedan!
Läderfåtölj Rum21 / Taklampa vitt glas / Sammetskudde Ellos / Vit kudde budgetfynd Jotex / Grön sammetskudde Ellos / Grå soffa Ellos / Spegelbord Rum21 / Träbord IKEA / Skrivbordsstol läder Nordiska Galleriet / Tvättkorg / förvaringskorg Ellos / Taklampa papper Rum21 / Kimono  Ellos / Glasvas Rum21 / Pläd Jotex / Bäddset Ellos

Kommentarer

 • Josefin skriver:

  Fåtöljen var sjukt snygg!
  Älskar verkligen att kika in på din blogg, blir så himla inspirerad till att göra om här hemma, dock så suger jag på att matcha inredning ;D
  Ha en bra dag!

 • Andrea skriver:

  Hej, jag älskar den här lugna färgskalan med dova naturfärger. Kanske påverkas man av årstiden och färgskalan utomhus? Jag fotograferar mycket och finner att jag får mycket inspiration till att fotografera den här tiden på året. Trotts mörker och avsaknad av färg och sommarmagi.
  Tack för en superbra blogg!

 • Hanna skriver:

  Så snyggt! Hade jag haft pengarna hade jag köpt det rakt av!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.