Annons

Dagens kontor – Sol ute & sol inne… på Spinneriet.

Efter månader av mörker och helt hopplösa fotoförhållanden så känns några minuters vårljus nästan som en trissvinst i jämförelse. Man kan ju inte bli annat än glad av solstrålar som glittrar i gräset och dansar över trägolvet i studion på Spinneriet. Idag har jag förberett en presentation och imorgon får jag besök här. Då ska jag hålla i en workshop om reklam och marknadsföring för ett företag i möbelbranschen. Två dagar, en arbetsvecka och en liten glimt av sådant jag sysslar med när jag inte är föräldraledig.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Louise skriver:

    Är inte Eva Solos legio nova väldigt lika Swedish Grace tallrikarna? Visserligen i samma prisklass men ändå, tyckte de var väldigt lika…

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *