Annons

Budgettips till barnrummet

Jag är ju en varm förespråkare av att inreda med böcker i barnrum och att inspirera till läsning genom att ha dem framme, nära till hands och få dubbel användning av dem som väggdekoration. Jag använder tavellister för det ändamålet men ett annat tips är att satsa på IKEA’s kryddhylla BEKVÄM för 29 kr st som min kompis Emma gjort i sin dotter Ediths rum. Så fint eller hur? 
Foto: Emma Priwin

Kategorier:

Kommentarer

 • Nina skriver:

  Fin idé! Jag har satt samma hylla över sonens leksaksspis. Perfekt till menyer, kryddor och annat pyttigt… Till böckerna har jag bland annat använt en tavelhylla från IKEA. Tycker annars precis som du att böckerna ska synas och vara lättillgängliga för mycket spontanläsning. Ha en fin dag!

 • Cia skriver:

  Men så fint ??????????

 • Tove skriver:

  Fint! Jag har samma hylla i duschen! Lackad då såklart…

 • Estela skriver:

  Jätte fint!

 • Lovisa skriver:

  Åh, så fint och smart. Roligare än de vanliga, vita tavellisterna ju. Tack för tips!

 • christin skriver:

  Ser snyggt ut det där! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.