Annons

Budgettips: Handgjorda espressomuggar

Billigt är ju ett relativt begrepp och jag kan ibland känna mig lite osäker på vilken prisnivå ni förväntar er att finna under den här vinjetten. För även om dessa små kaffekoppar inte är IKEA-billiga så är de ett kap i mina ögon. Inte minst pga att de är handgjorda och fair trade för 85 kr/st! Jag tackar Emma Elwin för tipset och (snabbade mig att beställa ett halvt dussin innan jag..) passade detta vidare till er. Visst är de fina!
Foto: Afro Art

Kategorier:

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Fina. Gillar det lite större örat! ✨

 • Alltså ååååh vad fina! Jag hatar att jag fått köpstopp på koppar, det är ju det bästa man kan köpa? Och dessutom det bästa att ha som fotorekvisita. Dessa var supersöta, gillar när leran lyser igenom sådär

 • Verena skriver:

  Men åh vad fina!

 • Ida skriver:

  Wow va snygga! Älskar öronen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.