Annons

Veckans söndagssummering v 49 – 2017

Söndag, andra advent och Nobelmiddag. Gissar att det är fullt upp men här kommer en sedvanlig snabbsummering av de största snackisarna från inredningsveckan som gått!
Nystartade svenska Midnatt går från klarhet till klarhet i sina stylingar. Nu senast med fina julbilder signerade Josefin Hååg.
Veckans kanske mest kittlande branschnyhet? Ilse Crawford och Kasthall inleder samarbete. Visas på designmässan i Milano 2018.
Bang Olufsen har tagit fram en limiterad högtalare i samarbete med Saint Laurent, som säljs på Colette i Paris. Tipstack till Lotta!
Engblad & Co. hade en minst sagt ombloggad pressvisning i samarbete med Säker Stil under veckan för att uppmärksamma nya kollektionen Lounge Luxe. Fler bilder HÄR.
Pia Wallén (kanske mest känd för sina plädar Cross och Crux) släpper nu en ny modell. Annual Blanket. Tipstack till Pella och @studioamandarodriguez
Ernst Kirschteiger skickade ut en pressrelease i veckan med bilder på hans kommande vårkollektion. Snyggsmarta äggkoppar och en hel del fint till det dukade bordet.
Notiser
– Pantone har släppt ”Color of the year 2018”. Lila spås bli en tongivande trendkulör. 
– H&M Home har släppt pressbilder på sina vårnyheter
– Nordiska Galleriet har förvärvat Sköna Rum i Göteborg.
– Design- och arkitekturtidskriften Form startar klimatpodd: Formsymposium.
– Mio ökade sin omsättning med 22% under det första halvåret. Försäljningen har ökat 70 månader i rad och målet är nu att bli störst i Sverige på möbler 2022.
Intresserad av konst? Kolla in nystartade ARTBY, Art for Dare Devils. Första kollektionen släpps nästa åt och bokas osedd. Vågat men spännande. 
Sen vill jag återigen påminna om att rösta i Elle Decoration Award Årets inredningsblogg 2018. Vi som nominerats blir själaglada för var och en av er som tar er tid att rösta. Det betyder oerhört mycket! Sist men inte minst: Veckans mest ombloggade lägenhet till salu? Henrik Neros fina bilder från Villagatan har gjort en vals på nätet med den äran. Vilken lägenhet! Njut av den och ha en fin start på vecka 50. 
Foto: Midnatt, Kasthall, Pia Wallén, Colette, Ernst, Artby, Henrik Nero

Kommentarer

  • Amanda skriver:

    Röstningen verkar inte fungera, varken laddar eller händer något när man trycker på rösta-knappen

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.