Annons

Veckans söndagssummering v 48 – 2017

Idag är det inte vilken söndag som helst utan 1:a advent. Därmed har startskottet för årets julmys avfyrats. Men, innan jag slänger mig på soffan för att äta pepparkakor kommer här en summering av veckans viktigaste inredningsnyheter.
Ballingslöv har lanserat nästa års köksnyheter. Det här blå lär bli poppis.
Granit har släppt bilder på sin nya kollektion inför våren ss18
Swedese lanserar reparationstjänsten Swedese Repair. Tapetserare från hela Sverige har fått en speciell utbildning, för att kunna erbjuda en professionell renovering av Laminofåtöljen. Heja! Dessutom aktuella med öppning av nytt showroom. Bilder HÄR. 
Kosta släpper en egen glögg. Obs! Innehåller alkohol Osäker på vilka regler som gäller om man skriver om en sådan nyhet men ja… då vet ni. 
Arkitekturgalan har gått av stapeln. Kontorshotellet Alma fick pris för bästa inredning.
Notiser
– Regeringen säger ja till skärpt amorteringskrav på bostadslån
– Desenio växte i raketfart senaste räkenskapsåret
– Tre styrelsemedlemmar hoppar av från Lauritz
– Dunis hållbara serie av Bernadotte & Kylberg nomineras till prestigefyllt branschpris
– IKEA hamnar högst upp i Svensk Hållbarhetsranking
– Och Sveriges Radio råkade av misstag dödförklara Ingvar Kamprad på sin Twitter
Den 1:a december tillkännagav Elle Decoration vilka 10 bloggare som nominerats till Årets Inredningsblogg 2018. Jag är en av dem. Hurra! Tack snälla ni som nominerat mig. Man kanske kan tro att en bloggare som redan vunnit inte bryr sig, men jag blev verkligen superglad! Klicka här för att komma till omröstningen Veckans mest ombloggade lägenhet då? Det är nog denna på Styrmansgatan, till salu via ESNY. Och på tal om dem. Ett stort, varmt grattis till toppmäklaren Fredrik Eklund som blivt pappa i veckan!
Foto: Ballingslöv, Granit, Kosta Boda, Åke E:son, ESNY

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Oj dessa nyheter föll mig i smaken, snyggt!

 • Åsa skriver:

  Röstat på dig.som tidigare. Du e bäst 🙂

 • Anita skriver:

  Också röstat på dig, du är bäst!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.