Annons

Trend Alert: Färgade och formade ljus

Något jag noterat i allt större utsträckning är färgade och formade stearinljus. Lätt konade, vridna, genomfärgade eller lackade. Dyker upp överallt nu, från dyrt till budget. En extra stämningsfull trend såhär i juletider. Tips från sidlinjen: Satsa på kvalitét! Och leta på loppis. Där säljs ”tantljus” superbilligt än så länge. 
Djupblå och guldbruna Christinaljus framtagna till Liljeholmens 175-årsjubileum
Ester & Erik är ett danskt företag som gjort färgade kvalitetsljus sedan 80-talet
Petra Tungården visar exempel på hur fint det är med färgade ljus mot målade väggar.
Stora ska de helst vara också, som detta – hela 42 cm långt!

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Åh vill bara belysa aspekten av att välja ljus som är gjorda av 100% stearin och inte paraffin, för miljöns skull! kanske kan bli ett inlägg så här i juletider.

 • Karina skriver:

  Så galet snyggt!

 • Ellen skriver:

  SÅ fint med färgade ljus! Köpte precis några mörkgrå eftersom jag blev så inspirerad av ditt inlägg.
  Har ett önskeinlägg som jag hade tyckt vore så kul om du gjorde! Jag ska flytta till hus från lägenhet snart, och mycket möbler och annat behöver inhandlas. Jag vill gärna investera i klassiker som kommer hålla stilmässigt över tid, men behöver tips om detta. Skulle du vilja tipsa om bra möbler och annan inredning som är hållbart trendmässigt? Lite säker stil fast inredning. Hade varit så kul!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.