Annons

Sista chansen att rösta på Årets inredningsblogg 2018

Idag är sista chansen att rösta på sin favoritkandidat till utmärkelsen ”Årets Inredningsblogg 2018” i Elle Decoration Awards. Imorgon stänger omröstningen och vinnaren koras sedan i samband med prisutdelningen på EDSDA i februari nästa år. Alldeles oavsett hur det går för mig i den processen vill jag passa på att tacka er som nominerat mig till finalen för tredje gången i rad. Att fortfarande få vara med bland ”topp tio” efter 12 år som bloggare är en sån himla härlig klapp på axeln för all tid och allt engagemang jag lägger ner på Trendenser varje dag. Tack också till Vacaverde i Umeå som hjälpt mig med den fina stop-motion-filmen. Klicka på PLAY för att se mer.
 
Vill du lägga din röst så hittar du en länk till ELLE här! 

Film: Vacaverde productions / stop motion för Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Pia-lena skriver:

  All lycka till !

 • Åse skriver:

  Redan röstat på Trendenser såklart 🙂

 • Anonym skriver:

  Det är så roligt att följa din resa. Min röst är det minsta av tack för allt du delar med dig av! ???

 • Linn skriver:

  Lagt min röst. Lycka till!

 • tina skriver:

  Tack för alltid fin och tankvärd inspiration….lagt min röst!
  Kram tina

 • Melanie skriver:

  Vilken cool film! Hur tusans många foton måste man ta för att göra en sån? Imponerande! ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.