Annons

Mitt motto inför 2018

Jag har funderat mycket på det här med nyårslöften de senaste dagarna och har formulerat ett par för mig själv men mitt viktigaste motto inför 2018 är faktiskt ganska enkelt. Det är många starka krafter som drar i oss influencers just nu och det är så lätt att sköljas med i jargongen och agera på andras visioner. Eller gå vilse i allt man borde eller kan bara för att man har möjlighet till det. Men jag har andra planer. En lite annan målbild. Vart det leder får ni se men 2018 ska bli ett år med fokus på att förverkliga mig själv och mina visioner – inte andra eller andras. Gott nytt bloggår!

Kategorier:

Kommentarer

 • Det låter som ett bra motto 🙂

 • Anna-Maria skriver:

  Bra tänkt! Det ska bli roligt att se vad du har för planer!

 • Caroline Flindt skriver:

  Så är vi två!!
  Gott nytt år kära Frida, hoppas vi kan sammanstråla i 2018:-)
  Kram
  Caroline

 • Eva A skriver:

  ? Klokt och viktigt! Gott nytt år!

 • Johanna Bradford skriver:

  Vad roligt Frida! Det ser jag fram emot 🙂 Önskar dig en fin afton. Kramar Johanna

 • Madelene Edqvist skriver:

  Amen !?
  Gott Nytt År ?

 • Ninni skriver:

  Gott Nytt År Frida, ser fram emot att möta Dig 2018 genom Din målbild. Ljusa Hopp Kramar från Ninni.

 • Jessica Zyrenia skriver:

  De lät som ett smart och väldigt genomtänkt löfte till dig själv. Jag hejar på dig.

 • Lisa s skriver:

  Låter klokt! Men så är du ju klok! Gott nytt! Kram Lisa S

 • Cillaingeborg skriver:

  Tack ? stärker en nybörjare! Gott nytt år ☺️

 • Nile skriver:

  Jag läser den här bloggen både för att få inredningstips men också för att du verkar vara den enda som kan tänka själv.. Håll hårt i det

 • Anonym skriver:

  Gott nytt år! Och jag kör helhjärtat på nyårslöften, alltid!

 • Anonym skriver:

  Detta motto ska jag spara och ha i bakhuvudet. Tänkvärt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.