Annons

Lookalikes: Trendiga vaser i keramik med reliefmönster

Svenska Isadeco (vars kampanj jag diskuterade här) har ju fått otroligt mycket spridning i bloggar och magasin som ex. Residence senaste året. Antingen är det den tredimensionella reliefen på Isa Decos Sunset Tower som är generisk eller Åhléns som sneglat på dem när de tagit fram denna som dök upp i sortimentet som nyhet inför hösten. Eller vad säger ni om de här, visst är de lika som bär? 
Bild 1: Isa Deco vaser/krukor i blå keramik 249 kr
Bild 2: Åhléns cylindervas i blå keramik 199 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Såg just att Åhléns återkallar sin vas. Kvalitén höll visst inte måttet…

 • k skriver:

  Men isa deco är ju en ren kopia av ett annat svensk märke. Min mormor OCH farmor hade krukor i exakt den designen och samma kulörskiftningarna. De står hemma hos mamma nu så jag kan inte se efter vad originalmärket heter, men den här dersignen är skandinavisk och har varit populär för 30-40 år sen.

 • Katja skriver:

  Både Isas och åhlens vaser är tydliga kopior av denna vas av en svensk keramiker! https://keramik.se/marie-beckman-works
  https://keramik.se/files/works/39.jpg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.