Annons

Hemnetgodis: Teknologgatan 8c

Jag var tvungen att ta fram förstoringsglaset och detaljstudera bilderna från Teknologgatan 8c när de dök upp på Hemnet. Jag var helt övertygad om att det var renderingar tills jag såg ”säljarens sommarbild” längst ner. Det här är så utopisk inredningsinspiration att det känns overkligt. Eller vad sägs om 4,3 meter i takhöjd? Jag fastnade också för de fina färgkombinationerna. Från de mörka köksluckorna, till den gröna vardagsrumsväggen och de rostfärgade inslagen. Fler bilder HÄR!

Kategorier:

Kommentarer

 • Karina skriver:

  DÄR skulle man gå bra.
  En annan sak, hoppas du inte byter design på sajten. ÄLSKAR DEN.

 • Enma skriver:

  Åh! Har du nån Bing om var man hittar en liknande grön väggfärg?

 • Teresia Edh skriver:

  Är det någon som vet var det fina golvet heter och kommer ifrån?

 • Åsa skriver:

  Tack, vad glad jag blir! Följt dig länge, du är en stor inspirationskälla! Åsa (som bor i läght 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.