Annons

Get the look: Teknologgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 

På begäran kommer en lista på var man kan hitta möblerna och detaljerna från inredningen i lägenheten på Teknologgatan 8c. Köket är från Kvänum med bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå kalksten, badrumsgolvet är en grön Marina Verde sten och övriga rum har vitpigmenterade ekgolv. Väggfärgen i vardagsrummet är Alcros Salvia och konsten som syns vid soffan är signerad Linda Ekegren. 

 
Taklampa koppar // Matbord Nordiska Galleriet // Senapsgul matta Ellos // matstol rökt ek Rum21 // caféstol ljust trä Rum21.se // Skärbräda stor Jotex // grön kudde Rum21.se // terracottafärgad kudde Rum21.se // Roströd pläd i Mullbärssiden // Kruka svart keramik Rum21 // Fårskinn Ellos // Fåtöljöverdrag (one size fits all) från Ellos // Ryamatta Ellos // Soffbord  Rum21.se

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Stilrent! ? lampan är on top.

 • Ulrika skriver:

  Hej!
  Kommer det snygga soffbordet verkligen från Ellos?
  Mvh
  Ulrika

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *