Annons

Finalistintervju inför Elle decoration Awards 2018

Igår publicerades min finalistintervju /film inför Elle decoration Awards. Där berättar jag bl a om mina tre favoritplatser, vad jag tror blir nästa års största trend (inte riktigt samma som övriga svarat…) och varför jag är trött på skammandet av dem som inspireras av andras hem och stil. Faktum är ju att de flesta stora konstnärer, författare och formgivare genom tiderna har haft uttalade förebilder. Så varför skulle det inte vara okej för privatpersoner att använda samma metod (inom ett område de inte ens är experter på) utan att bli kallade opersonliga eller ängsliga. Man ska givetvis aldrig kopiera eller härma någon rakt av, men jag brukar jämföra inredning med musik. Alla är inte födda med absolut gehör däremot kan de flesta lära sig att spela efter noter – så skäms inte för att du låter dig inspireras av någon för att komma igång. Det kan vara ett förlösande trick för att hitta sin egen takt och ton. Läs mer och rösta gärna här!
Faksimil från ElleDecoration.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Olivia skriver:

  Heja Frida! Röstar och håller tummarna för dig! ✨

 • LenaB skriver:

  Reagerade när jag läste det där om att det inte är fult att inspireras av andra och tog åt mig av att det är så jag (lärt?) mig tänka: bra tankeställare!

 • Per skriver:

  Fy fan vad stort! Röstat självklart! Du är inte bara den bästa bloggen, du är den ENDA bloggen jag läser.

 • Emms skriver:

  Du lyckas alltid vara i framkant, leverera kvalitet och tänkvärda resonemang gång på gång. Min röst har du självklart.

 • Ulrika skriver:

  Jaaa, så klokt Frida! Tack för all inspiration från din fina blogg & kloka tankar som skapar djup i en värld som ibland kan vara väldigt ytlig!

 • Sandra skriver:

  Jag har också röstat på dig Frida för att jag tycker att du är en klok, vänlig och ansvarsfull bloggare. Du har en fantastisk ödmjukhet inför din kompetens och en vilja att dela med dig istället för att särskilja. Du är en sann "influencer" som tar ansvar för dina läsare och uppmanar till eftertanke istället för konsumtion. Tack för den i särklass bästa bloggen!

 • Sara skriver:

  Du är verkligen motpolen till andra inflytande bloggare som inspirerar med sina egna personliga stilar,klimatsmarta tips,veganska matrecept, odla egna grönsaker, diy, secondhand och loppisar. Tack för den här tiden!

 • Maria skriver:

  Var det en hiss eller diss Sara? ??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.