Annons

Dagens kontor – Julefrid vs Julestrid & andra funderingar

Jag har haft mitt livs lugnaste jobb-december. Man lär så länge man företagar gissar jag och för mig tog det bara en sisådär 12 år att hitta en hållbar strategi för årets mest hektiska period. Med mottot ”julefrid istället för julestrid” bestämde jag mig redan tidigt i höstas för att december månad skulle bli min present till mig själv. Jag blockade kalendern och gjorde mig obokningsbar för säljare och agent. Varför? Jo, jag ville kunna ägna mig 110% åt eget arbete och ha rundhänt med tid över för att komma ikapp med en ordentlig utvärdering, planering, omvärldsanalys och strategi. Viktiga frågor som man vänder och vrider på dagligen för andra i rollen som konsult, men motsägelsefullt sällan hinner med för egen räkning. Bästa beslutet på länge för de här veckorna har varit välbehövliga. Och det tog som sagt lite tid att inse, men jag måste stå stilla för att se riktigt skarpt. Eller som fransmännen säger ”Reculer pour mieux sauter”. Idag har jag gjort min sista arbetsdag på kontoret för i år, och här är några saker jag grejat med;

– Årsresume för Trendenser Weekly. Ni som prenumererar på mitt nyhetsbrev kanske har noterat att jag inte skickat ut något den här veckan. Det är ett medvetet beslut eftersom inboxen ändå svämmar över just nu av alla God Jul hälsningar och mail om stundande mellandagsreor. Vi tar ett litet jullov med Trendenser Weekly helt enkelt – men lagom till nyårsafton kommer en matig årsresumé och framtidsspaning istället och inför 2018 kommer det att ske en del förändringar. i formatet. Håll uktik! 

– Ny hemsida för Trendenser AB. Under december har jag (äntligen!) fixat en hemsida som samlar all information som mina annonsörer och kunder vanligtvis frågar efter. Fakta om annonsformat, aktuell statistik och teknisk data. Här finns också en flik med information om mina föreläsningar och hur man bokar mig för en sådan. 

– Webbyrå sökes. Jag är på jakt efter en vass person eller en grym webbyrå som är specialiserad på WordPress att anlita för ett nytt projekt som ska sjösättas under nästa år. Är du rätt person, jobbar du på en bra byrå eller känner du kanske någon som är riktigt duktig på att bygga tekniska plattformar OCH dessutom är intresserad av inredning/ design / form – inboxa mig gärna med en kort presentation på [email protected] så hör jag av mig när jag är tillbaka efter jullovet!

Kategorier:

Kommentarer

 • Karoline skriver:

  Tack för detta året och allt du gjort som jag fått tagit del av via bloggen! Ha en härlig ledighet och önskar dig en riktigt God Jul och ett fantastiskt gott nytt år. Ser fram emot Trendenser 2018

 • Jättefin hemsida och grymt jobbat Frida med ännu ett härligt bloggår 2017.
  Vill önska Dig och familjen en riktigt härlig jul!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Charlotta skriver:

  Nyla desig är ek grym webbyrå!

 • Charlotta skriver:

  Ursäkta felstavning, kan inte zooma så jag ser inte vad jag skriver via mobilen. Ttips – . kontakta Nyla design! Gott nytt år!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.