Annons

Bästa panik-knepet?

Bästa sista-minuten-tipset till dig som fått i uppdrag att fixa dukningen till årets julfest, glöggparty eller julmiddag? Stjäl några kvistar från julgranen. Toppa med en vass sax där det inte syns (ex. mot en vägg eller längst ner mot golvet) och återanvänd som juldekoration. Knappast något nytt under solen, men en favorit i repris som tål att upprepas i dessa tider av blinbling och köpespynt überalles. 
Servett- och bordsdekoration. Väldoftande detalj och blickfång. 
På värdeinnegåvan / dekoration på julklappen. Istället för snören.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • christine skriver:

    ÅH underbart..Det väljer jag Alla dagar, även då jag skulle ha snöre 🙂 Jag brukar ibland ta vanligt garn och linda det dubbelt och kanske binda fast en liten julgransdekoration. Fint det med 🙂 Ikea har många fina för en liten peng <3

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *