Annons

Weekend bliss

Man behöver inte vara någon mästerdetektiv för att lista ut temat på min helg. Vila och återhämtning. Jag har laddat med en intressant inredningsbok som jag fyndade på loppis igår. Lägg därtill en belöningspresent till mig själv från Svenskt Tenn (och önskelistan) som tack för utfört arbete och ett litet men viktigt pressprov som jag tjatat till mig. När man blir sminkad av proffsstylister inför plåtningar är nämligen det här en produkt som ofta återfinns i deras väskor: Lumene Invisible Illumination. Som Photoshop på burk för en trött mamma. Sist men inte minst kom Niklas hem med den här presenten i veckan. Pärlans konfektyrs egen kolasås – så ikväll blir det glass i stora lass. Trevlig helg! 

Kategorier:

Kommentarer

  • Caroline skriver:

    Härlig bild Frida. Låter som en bra helg efter intensiv vecka. Samma planer här hemma, att hålla sig offline så mycket som möjligt och ladda. Viktigt och skönt. Skall bli så kul att höra podden du spelade in. Ha en fortsat fin helg. Kram C

  • Hannah skriver:

    Tack för tipset om Oårlan. Älskar deras kolor!! Trevlig helg!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.