Annons

Up & Coming: Moa Gustafson

När jag besökte Umeå universitets inkubator Uminova eXpression förra veckan bev jag introducerad för resultaten från eX17. En sommaraktivitet för studenter som knyter ihop unga kreatörer och duktiga regionala tillverkare. Tio utvalda talanger fick under sex veckor arbeta med att ta sin design från idé till färdig produkt. Du kan se dem alla här. Min favorit? Moa Gustafsons söta lösning Ru för att gro skott och sticklingar. En liten kruka med krok att hänga på moderplantan. Finns enbart som prototyp ännu. Något företag som känner sig manad att ta den i produktion?
Foto: Johan Gunséus

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva skriver:

  Hoppas någon gör dem så man kan köpa! Superfina!!

 • Åh vad bra tips, så himla fin!
  Kram Anette

 • Emelie skriver:

  Men wow ???

 • Elin skriver:

  Så söt!

 • Anna- Maria skriver:

  Den gillar jag,

 • emelie skriver:

  Vilken fin! Håll oss uppdaterade om den kommer i produktion.

 • eva skriver:

  helt onödig produkt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.