Annons

Skapa Stilen: Sveagatan 2

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Designfåtöljer, mustigt bordeauxröda toner, cool konst och vackra mattor. Här är några stilnycklar för att återskapa stilen på Sveagatan 2. Bland tavlorna i hallen syns b la Helene Schjerfbeck. En liknande grå soffa hittar du HÄR eller HÄR. Och för dig som är pepp på fuskpälsen i hallen kanske den HÄR kan vara ett alternativ. 
 
takkrona Royal Design // fåtölj Olsson Gerthel // fårskinn Ellos // ljusstakar Nagel // sammetskudde Ellos // orientmönstrad kudde / pläd Jotex // tavlor Royal design // matta jute Rum21 // vit bistrolampa  Lampgallerian //String hatthylla och skohylla Rum21 / träapa Royal Design

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Mattan är så fin! Tack för tips den hade jag tänkt fråga om ????????

 • Louise skriver:

  Fin tavla! Vet du vad den heter eller var kan jag hitta den? Den verkar inte finnas kvar när jag klickar på länken.

 • reductil skriver:

  Snygg fåtölj

 • Anna skriver:

  Någon som har tips på liknande fåtölj i budgetutförande?

 • Helene skriver:

  En till här som inte hittar tavlan!

 • Mikaela skriver:

  Tavlan är från Aytm – verkar vara utgående modell dock :/

 • Frida skriver:

  Tavlan verkar slutsåld på Royal design nu men hittade den här:
  https://www.cosahomestories.se/detaljer/art-prints/lda-graphic-3-aytm

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.