Annons

Hemnetgodis: Svalnäsvägen 18 Djursholm

Som jag nämnde förra veckan har jag en svaghet för den diametralt motsatta inredningsstilen till skandinavisk funkis. Ett av mina favoritkonton på instagram är därför @marielouisesjogrendesign och efter att ha följt henne en tid räckte det att se ett hörn av hennes uteplats i en bild på Hemnet för att jag skulle förstå vilken fantastisk bostad på Djursholm som just nu är till salu via Per Jansson mäkleri. Jag valde köksbilderna men ni måste klicka er vidare och kolla in denna maximalistiska bostadskaramell. Ljuvlig!
Foto: Per Janssons mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Oj vilket ställe! Fantastiskt hus & interiör men magisk utemiljö!!! Stenhus med flammande rött vildvin & tsikt över vattnet. Just sayin’….

 • Sarah skriver:

  Alltså jag ÄLSKAR dessa avsteg du gör från den gängse standarden som visas på bloggar just nu. Keep it comin’

 • Karin skriver:

  Det är ett ljuvligt hem! Vill bara förtydliga att det inte ens är en hel villa – sin storlek till trots. Det är en lägenhet (bostadsrätt) i Villa Lagercrantz.

 • Anni skriver:

  Härligt med färg! Fint med vardagsrumsgardinerna som tar upp en mild nyans av den varma golvfärgen – istället för det traditionella grått/vitt. Oj vad glad jag blev av alla dessa livsbejakande färger 🙂

 • Eva skriver:

  Fantastiskt vardagsrum! Någon som vet vart sofforna kommer ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.