Annons

Hemnetgodis: Heleneborgsgatan 29

Jag fastnade för den här lilla lägenheten på 37 kvadrat som är till salu på Heleneborgsgatan på Söder i Stockholm av två anledningar. Dels de kvadratsmarta platsbyggda lösningarna men också för ett par fina inredningstips man kan ta med sig oavsett bostadens storlek. Vi kollar!
Draperilösning i hallen. Gömmer undan klädförvaring och bös, men skapar också ett böljande och mjukt intryck till en i övrigt ganska hård och ”kantig” fast inredning. 
En tunn rostfri diskbänk i köket är galet praktiskt (har en själv) och kolla in hur de löst redskapsförvaringen med en bakomhängd skena under överskåpen. 
En annan vinkel på lösningen men också ett exempel på vikten av att balansera sterila material med trä, Fint köksstilleben på en bricka. 
Att rama in en ursprungsritning på huset = personlig ”konst” i allra högsta grad. Sist men inte minst kolla in den fina väggfasta trähyllan i badrummet och den infällda spegeln som förstorar rummet. Två tummar upp!

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  Lite samma som vårt badrum med infälld hylla över toaletten, praktiskt eftersom man kan behöva komma åt att fixa toalettens vatten…vad det nu heter (?).
  Vår infällda spegel är dock en helkroppsspegel, tänkte att det skulle förstora rummet på ett bra sätt, men såhär i efterhand undrar jag om det verkligen var rätt val…vem vill se sig själv naken i helfigur varje gång man skall ta en dusch…

 • Kul med inspiration! Vi bygger nytt hus så väldigt nyttigt att låta sig inspireras! ?

 • Frida skriver:

  Hej Frida, och tack för en alltid lika inspirerande blogg! Jag blev alldeles förälskad i dessa stolar, vet du möjligen var de kommer ifrån? Mvh Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.