Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Sävedalens Belysning

Den här veckan har en läsare chansen att vinna ett presentkort på Sävedalens Belysning till ett värde av hela 10.000 kr. Sävedalen säljer kvalitetslampor och julbelysning från märken så som Pholc och Flos (till exempel Gatto Piccolo på bild) och har sedan 2015 funnits även som webshop. Hos Sävedalens Belysning jobbar diplomerade ljusdesigners från Ljushögskolan i Jönköping för att kunna ge de bästa råden och tipsen till dig som kund. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!
 
1) Var hittar du Sävedalens belysnings fysiska butik?
2) Vilken lampa skulle du välja om du vann och vart skulle du placera den? Motivera kort.
 
Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Mikaela som svarade 2017-11-14 klockan: 14:51:11 och som har utsetts till vinnare. Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!
Tävlingen pågår t.o.m. den 20/11 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Sävedalens Belysning och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Kategorier:

Kommentarer

 • Cissi skriver:

  Åhh, nu håller jag tummarna!
  Affären finns i Göteborg.
  Jag skulle välja den nya Flos i svart att hänga i vårt funkishus. Tänk vilken julklapp till mig:-)

 • Sara Aaröe skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen
  Jag skulle välja Flos Taccia Small att placera på ett sideboard i vårat vardagsrum så min fru fick lite mer ljus när hon läser böcker på kvällarna 🙂 En lyxig julklapp till världens bästa hustru!

 • Pauline Kvibäck skriver:

  Hej!
  Butiken ligger i Sävedalen, en närförort till Göteborg!
  Jag skulle så gärna vilja sätta en Flos Gatto på en sideboard i vårt nya hus. Vi ska flytta till ett nybyggnadsprojekt där nästan inga har flyttat in än. Det kommer vara mörkt och kusligt mitt i vintern så vi behöver belysning för att skapa mys och trygghet.

 • Ida skriver:

  Butiken finns i Sävedalen (Göteborg).
  Jag skulle gärna vilja ha Star Trading Kulle Vit. Det blir inte mycket pyntat i år men tänk hur mycket mysigare det blir att tassa upp i ulltofflor och amma nyfödda tvillingar med denna belysning.

 • Lena Ljungqvist skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Louis Poulsens NJP bord, vit. På mitt skrivbord. Skulle göra skrivbordsarbetet ljusare och vackrare, rent av längtansfullt.

 • Nina skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  2. Jag skulle välja en Flos Gatto till vardagsrummet där vi är i desperat behov av mer belysning nu under de mörka vintermånaderna.

 • Linn w skriver:

  1. Sävedalen, närmare bestämt Göteborgsvägen 69
  2. Hade valt Louis Poulsen AJ golvlampa i svart. Lampan är tidlös och passar i olika hem och stilar, vilket jag gillar då den är lätt att ta med sig när vi inframtiden flyttar till större. Den hade dock passat extra bra bredvid fåtöljen vid skorstenen som vi hsr slitit med att renovera, putsa och måla i flera månader för att få ett bra resultat. Visste inte att en renovering av en skorstensvägg kunde locka fram så många känslor! Med en AJ lampa Som plåster på såren så hade jag kunnat lägga det bakom mig med ett leende 🙂

 • Kicki skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen i Partille kommun.
  Jag skulle kosta på mig en riktigt snygg designerlampa. Flos Sarfatti i svart skulle se fantastisk ut över vårt matbord.

 • Robert Johnsson skriver:

  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2: Louis Poulsen Patera 600. Vårt stora vardagsrum behöver ett blickfång och denna lampa skulle passa perfekt

 • susanne skriver:

  Butiken att besöka!!
  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  skulle först fråga om ni skulle kunna ta hem artemides shogun tavolo( https://www.artemide.com/prodotti/scheda-prodotto.action?idProdotto=25669 )
  men om ni har ett fast sortiment så är ju en taccia small en klassiker som jag skulle kunna ha överallt!! please make my christmas bright and shiny 🙂

 • Rebecka skriver:

  1. Den hittar man på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag hade köpt Flos Saraffti i Krom (och lagt till några tusenlappar) och den hade jag placerat i mitt och min fästmans nya lägenhet över soffbordet. Den hade varit så läcker i vår nya lägenhet och jag är säker på att den skulle följa oss genom livets alla överraskningar och livsval.

 • 1. I Sävedalen
  2. Jag skulle välja Pholc Tage silver som skulle passa perfekt över vårt soffbord

 • Johannes skriver:

  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Flos Sarfatti 2097/30 Krom
  Motivering:
  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick en skruvdragare förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag presentkortet vann.
  Prislappen på Flos Sarfatti 2097/30 Krom är egentligen för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på Trendensers sida vågar jag drömma.
  Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in lampan om jag bara vann…
  Föreställ er hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? De är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Sävedalens Belysning som tyckte att du lampan skulle ha,
  de ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”
  (hon har flera gånger sagt att hon drömmer om att hänga den i vårt vardagsrum över middagsbordet)

 • KP skriver:

  1 – Butiken hittar du på Göteborgsvägen i Sävedalen
  2 – Jag skulle köpa just en Flos Gatto som bilden visar, den skulle placeras på byrån i hallen så att gäster slipper mötas av mörker när de kommer hem på besök. Flos Gatto ger ett härligt, mjukt sken som skulle vara inbjudande. Och så skulle jag köpa en lampa som står på mammas önskelista, min mamma är fantastisk och ställer upp för allt och alla så det skulle vara underbart att få ge henne en extra fin julklapp!

 • Sara skriver:

  1) Affären finns i Göteborg.
  2) Jag skulle köpa Flos Taccia Small, en klassisk men modern ljuskälla som hade passat perfekt på mitt avlastningsbord. Lampan jag har lagt i varukorgen så många gånger men sen fått stänga ner sidan utan att ha lagt en beställning… Studentkassan räcker inte riktigt till. Nu håller jag tummarna!

 • Emmelie skriver:

  Sävedalens Belysning ligger en liten bit utanför Göteborg, vid ett område som heter Sävedalen. Butiken ligger på adressen Göteborgsvägen 69.
  Om jag skulle vinna detta otroligt fina pris skulle jag slå till på en Gatto armatur från Flos. och med denna vinst se det som en fin 30-års present till mig själv.

 • Linda L skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Gatto Piccolo! Skulle ställa den i sovrummet. Då syns den tydligt från vardagsrummet samtidigt som den blir det sista jag ser när jag går och lägger mig och det första jag ser när jag vaknar.

 • Karin A skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Vi håller på och totalrenovera ett 20-talshus och om jag hade turen att vinna detta fina pris skulle Gubi Bestlite BL7 Grå mässing få lysa upp vid sängen i det blivande sovrummet.

 • culkner skriver:

  Butiken finns i Sävedalen!
  Jag hade valt lampan i inlägget, Gatto (är faktiskt inte helt säker på att det är Gatto Piccolo på bilden då den har tjockare midja). Jag har Gatto Piccolo idag och komplettera den med Gatton och ha på vårt sideboard i vardagsrummet skulle bli fantastiskt. Ska bara bygga sideboardet först… Och spackla, slipa och måla väggarna. Och taket!

 • Li skriver:

  1. Sävedalen
  2. Jag skulle välja Belid Gloria med rökfärgat glas och mässing. Vi har stora fönster och en lång fönsterbräda i vardagsrummet och där skulle två stycken göra sig exemplariskt!

 • Anna Å skriver:

  Vilken drömvinst!
  1. Butiken ligger i Sävedalen.
  2. Om jag vann skulle jag unna mig mässingvarianten av Sarfatti från Flos. Har såå länge drömt om den lampan som verkligen skulle bli pricken över i ovanför matbordet i vårt vardagsrum!

 • Sofie N skriver:

  1. I Sävedalen, Göteborg
  2. För 10 000 på Sävedalens belysning skulle jag försäka föregå fönsterdepressionen som infaller varje år när julbelysningen packas ner. Därför blir det lampor i fönstret för hela slanten – och för en så stor slant ryms ju dessutom flera lampor! En Flos Gatto Piccolo till barnrummet och en Flos Copycst Guld till vardagsrummet. Älskar att båda går att dimra!

 • Eva Kullenstein skriver:

  1, Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2, Gubi Semi 47 Pendant Svart – lampan som i min dröm hänger ovanför mitt matbord…

 • Lima Eckerström skriver:

  1, Den ligger i Sävedalen.
  2 Oj finns så många lampor jag "villhöver" men hade nog slagit till på en Vita Eos Large Grå… eller kanske vit. Har suktat efter den så jäkla länge nu. I vårt sovrum hade den passat urmärkt. Oj vad jag håller tummarna!

 • Emma A skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle lätt välja Gubis klassiska gräshoppa! Kanske t.o.m. i vintageröd för att få in lite färg. Denna har jag suktat efter i mååånga år men aldrig haft råd med. Jag är envis med att jag inte vill köpa billiga möbler och lampor som bara är "tills vi har råd med det vi egentligen vill ha", men det har också resulterat i att vi nu sitter i ett helt tomt och vitt hus, med bara inbygda strålkastar-spotlights i taket som man liksom inte vill ha tända annat än om man ska storstäda 😉

 • Rebecka skriver:

  1. Sävedalen
  2. I första hand skulle jag placera Louis Poulsen Panthella Golvlampa i hallen i lägenheten. Vi är nyinflyttade och har hela tiden känt att hallen är väldigt mörk och svår att ljussätta. Jag tror att denna lampa skulle vara perfekt att börja med.

 • Mirjam skriver:

  1) Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2) Jag skulle mer än gärna ha min drömlampa Flos Gatto på vår sideboard i vardagsrummet. Den är som ett konstverk, påminner mig om en luftballong och får mig att minnas alla härliga resor som varit genom åren och får mig att vilja upptäcka nya platser!

 • Fanny skriver:

  1. På Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle utan tvekan välja Örsjö Star 6 Rå Koppar; ett sådant gediget hantverk som utstrålar lika delar häftig modernitet som jordnära tidlöshet! Den skulle passa utmärkt över vårt matsalsbord i vardagsrummet. Bor i miljonprojektslägenhet i förorten utan glassig takhöjd, så är i stort behov av en vacker takarmatur som inte bygger ut alltför mycket från taket. Jag hoppas verkligen innerligt på ett besök från lamptomten i Sävedalen…

 • Lina skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. New Works Kizu. Den har hag spanat på länge. Jag har letat lampa till ett lågt skåp i vardagsrummet som står på en plats som saknar belysning och som blir väligt mörk vid denna årstid. Där skulle den passa perfekt.

 • Erika Persson skriver:

  1. Den fysiska butiken hittar du på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen!
  2. Jag och min kille har precis köpt ett litet hus, vårt första hus! Allt känns fantastiskt och och min stora, stora Pinterest-dröm (mitt i all renovering) är att köpa oss en Flos Sarfatti 2097/30 Krom att hänga ovanför bordet i vår blivande matsal! Ingenting skulle göra mig lyckligare!

 • Jenny skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle direkt välja Flos Gatto Piccolo som skulle placeras på ett snyggt avlastningsbord med marmorskiva i vardagsrummet.

 • JohannaMSvensson skriver:

  Den fysiska butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  En svart Secto Octo 4240 blir mitt självklara val. Skulle placeras över matbordet i vardagsrummet. Alltid beundrat kombon av den mjuka formen i kontrast till det ruffa svarta!

 • 1.Göteborgsvägen 69,Sävedalen
  2.Hade direkt slagit till på Gatto från Flos!Drömlampan sedan flera år tillbaka.Den hade fått stå på ett sidobord bredvid soffan där den både hade varit snygg och praktisk!
  Å vad jag håller tummarna nu =)

 • 1.Göteborgsvägen 69,Sävedalen
  2.Hade direkt slagit till på Gatto från Flos!Drömlampan sedan flera år tillbaka.Den hade fått stå på ett sidobord bredvid soffan där den både hade varit snygg och praktisk!
  Å vad jag håller tummarna nu =)

 • 1.Göteborgsvägen 69,Sävedalen
  2.Hade direkt slagit till på Gatto från Flos!Drömlampan sedan flera år tillbaka.Den hade fått stå på ett sidobord bredvid soffan där den både hade varit snygg och praktisk!
  Å vad jag håller tummarna nu =)

 • Sara Grönberg skriver:

  1. Sävedalen
  2. Aj golvlampa i rostrött, den skulle få lysa upp vardagsrumsbordet där mina söner för jämnan konstruerar sina fantastiska legobyggen men även belysa de små bitarna som allt för ofta hittas under våra(föräldrarnas) fötter, aj! 🙂

 • Evelina öberg skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg
  Att vinna en bordslampa BL5 från bestlite skulle passa mig fint till vinterns pyssel och julklappsinslsgning- då det är så mörkt på landet där jag bor. Håller tummarna

 • Anna skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  2. Vilket fantastiskt pris för en person som verkligen älskar bra belysning! Har fastnat för Belid Gloria Krona mässing med rökfärgade kupor som skulle bli fantastisk i vårt vardagsrum! Då vårt hus är nybyggt, och därmed lite "nytt och stelt", älskar jag detaljer balanserar och ger en lite äldre känsla. Älskar dessutom art deco… så den här lampan skulle bli helt fantastisk!

 • Karin skriver:

  1. Den ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag hade valt Belid Gloria Krona, Mässing Rökfärgad. Såg den på Isabella löwengrips blogg och blev riktigt avundsjuk! ^^

 • Elin skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen!
  2. Jag hade nog valt belid gloria krona i krom. Håller på och bygger upp vårt hem igen efter en brand, hade så gärna velat haft en fin lampa i vår lilla hall som just nu bara känns tråkig och stel. En vacker taklampa hade verkligen lyft hela rummet.

 • Anna C skriver:

  1. På Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag och min man har precis flyttat in i vårt första hus och vi har verkligen inte lampor så det räcker till alla rum. Jag skulle direkt beställa en Mobil från Pholc, den skulle få hänga i vårt fina "trapphus" där den skulle synas från båda våningarna och ramas in perfekt av ett fönster. Sen skulle vi nog unna oss lite fin julbelysning, jag har alltid velat ha en Elflugan. Sen hade jag nog fått pausa och fundera lite så det verkligen blir rätt lampa på rätt plats, tur att man har gott om plats iallafall när det finns så mycket fint!

 • Erica skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Louis Poulsen PH 50 Vit – skulle äntligen få pryda vårt kök och ut skulle den fula kökslampan vi har i dag flyga.

 • Helena skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Belysning – min svaga punkt tyvärr! Jag får inte till det helt enkelt. Så jag hade helt klart gått in på butiken med foton från hemmet, och bett de med kunskap om hjälp. Därför är det svårt att bestämma sig för en modell redan nu. Men eftersom priset är så generöst så skulle väl en liten Flos Gatto Piccolo få slinka med – så vacker!

 • Märta Linder skriver:

  Butiken finns på göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skulle välja spottlampan Örsjö star, i vitt med 6 spottar. Vi står i startgroparna för att renovera vårt kök och vår budget inrymmer inte kostnader för tjusiga lampor i denna prisklass. Skulle jag vinna skulle Örsjö star få en central plats i nya köket!

 • Stina skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Jag har hela hösten letat efter lampor till våra gigantiska fönster i vardagsrummet. Allt känns för smått eller ger fel ljus. Blev därför överlycklig när jag hittade watt & vekes lampfot como large som tillsammans med en sammetsskärm kommer ge rätt ljus och passa in perfekt.

 • Linda Hedström skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Örsjös Kvist 4 i vitt och mässing är sedan länge med på min önskelista till vår matplats. Vore så perfekt hemma hos oss 🙂 drömmig!

 • Linda Hedström skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Örsjös Kvist 4 i vitt och mässing är sedan länge med på min önskelista till vår matplats. Vore så perfekt hemma hos oss 🙂 drömmig!

 • Sandra johansson skriver:

  1.Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen 2. Jag har kärat ner mig i denna vackra lampa  https://savedalensbelysning.se/produkt/belid-gloria-krom-krona-krom-rokfargad/ Den skulle placeras över vårt köksbord. Belysning och inredning är långt ifrån min starka sida och nu vankas det flytt och med det kommer ett fantastiskt nyrenoverat kök . Denna lampa skulle verkligen platsa där . Modern och mysig ?

 • Nina Skaeland skriver:

  Hej,
  Sävedalens belysning finner vi på Göteborgsvägen 69
  Om jag vann skulle jag gärna placera:
  https://savedalensbelysning.se/produkt/menu-jwda-concrete-lamp/

 • Camilla skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen. Mittemot min arbetsplats! 🙂
  2. Jag hade valt min drömlampa – Flos Sarfatti 2097/30 Mässing! Den skulle vara underbar att hänga i vardagsrummet i vårat nya hus.

 • Cecilia skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg
  2. Skulle köpa en semi 60 pendel i krom att ha över vardagsrumsbordet. Vilken dröm det skulle va!

 • Ulrika Ask skriver:

  Göteborgsvägen i Sävedalen.
  Min stora dröm är en Flos Sarfatti 2097/30 och den skulle jag placera i vår trappa. Just nu hade det varit ett ljus i mörkret eftersom jag har drabbats av cancer. Håller alla tummar. Förresten är det en jättefin butik med mycket fint.

 • Jennifer skriver:

  Vilken fantastisk och generös tävling! Kul.
  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, i Sävedalen.
  2. Om jag skulle ha sån tur och vinna presentkortet hade jag valt en Flos Taccia. Lampans retrodesign från 60-talet hade gjort sig fantastisk på min teak-byrå i vardagsrummet. Detaljen i mitt hem som jag så länge har saknat. Håller tummarna!

 • Anna Wedeman skriver:

  Hej.
  1. Göteborgsvägen 59, Sävedalel
  2. Gatto Piccolo, flyttlass med endast resväskor från Grekland efter 11 år. En design lampa skulle bli jättefin bland alla Blocket fynd i vardagsrummet.

 • Linda Olsson skriver:

  1) Butiken finns på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  2) Åh gud så underbart det hade varit med en Hay Pion Large, eller kanske Small, i fönstret till "vardagsrummet där uppe"som snart är färdigrenoverat. Denna goding har jag sett i grannens fönster och sedan googlat fram modellen. Jag tänker gärna bort de senaste månadernas vadande i damm och visualiserar istället Hay Pion på fönsterbrädan!

 • Maria Andersson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Tänk om drömmen blir sann, och jag mina drömmars lampa vann, vilken lampa undrar ni visst, en Örsjö taklampa kvist!, men var skulle jag hänga denna krona?, över vår matplats där skulle den få trona!

 • Emma skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag håller tummarna – om jag vinner skulle jag välja en Herstal Manola 12 i mässing som ska få hänga över vår matplats. Där hänger fortfarande en tråkig plafond som åkte upp för att vi skulle se nåt när vi flyttade in för 1,5 år sen… Så hög tid att få upp nånting snyggt!

 • 1. Göteborgsvägen 66 i Sävedalen
  2. Att få till bra belysning i ett stort rum är inte lätt. 5-10 ljuspunkter känns för mig som en olösbar ekvation. För presentkortet skulle jag låte en ljusdesigner från Sävedalens Belysning komma hem till mig för proffshjälp. En ljuspunkt jag saknar, och vet om, är en bra läslampa. En klassisk Gräshoppa har jag drömt om länge. Den skulle hjälpa mig mot ett hamrmoniskt hem i vintermörkret.

 • Emelie skriver:

  1. Göteborgsvägen 59, Sävedalen
  2. Jag hade valt Watt & Veke Cindy att hänga över matbordet. Tänk att slippa skämmas över den lilla glödlampan som fortfarande hänger där trots att renoveringen varit klar i snart ett halvår.

 • Erika skriver:

  1: I Sävedalen
  2: Nytt hus med ny matgrupp. Skulle därför vilja kompletera med en maffig lampa. Inredningen är lite rockigt retro/skandenaviskt så kronan med rökfärgade kupor, Belid gloria, hade passat perfekt.

 • tina skriver:

  1.Butiken hittar man i Sävedalen, Göteborgsvägen 59
  2.Om jag har turen att vinna skulle jag välja klassikern Elflugan Original Offwhite, den är lättplacerad och enklelt vacker…den hade fått stå på vårt sideboard i hallen och gnistrat vackert "välkommen" när man kommer hem!

 • Sofia Karlsson skriver:

  Sävedalens belysning finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  En Gatto som jag skulle kunna sätta på mitt Skåp i mitt vardagsrum. Skulle bli superfint.

 • Sanna skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen i/strax utanför Göteborg.
  2. Jag skulle välja en vit Örsjö kvist med fyra armar och hänga i vår hall, då kommer vi ha stenkoll på alla vantar och mössor innan förskolan. Tänk, vad underbart! 🙂

 • Evelina Huggare skriver:

  Ja, en tävling helt i min smak!
  1) butiken ligger såklart i Sävedalen
  2) Vårt vardagsrum mitt i vinkelhuset får inte mycket naturligt ljus, och hur jag än försöker med olika ljuskällor så får jag inte till det. detta är bortsett från köket det rum vi spenderar mest plats i, så jag hade verkligen uppskattat lite hjälp i rätt riktning!
  Eftersom jag inte vet vad jag saknar i form av belysningspunkter för att lösa detta mörka rum, har jag svårt att svara på frågan.
  En spolight-skena kändes logiskt – så star 3 från Örsjö har vi redan investerat i. det hjälpte föga… behöver den någon kompis eller förlängas?
  Bordslampor har vi, men de kanske borde sila ljuset lite mer? Flos Gatto (och/eller piccolon) skulle kunna funka kanon!
  takplafonder kanske – men det är lite tråkigt.
  you tell me vad jag behöver!

 • Rikke Howsmo skriver:

  1. Butiken hittar man i Sävedalen, på Göteborgsvägen 69
  2. Jag har länge önskat mig den grymt snygga lampan Romeo Moon s2 från Flos! Den bara tilltalar mig helt enkelt;)
  Den hör hemma hos oss i Grebbestad ovanför matbordet i ek!

 • 1. Butiken finns i Sävedalen, Göteborg 🙂
  2. Jag skulle välja TACCIA i silver. En helt fantastisk lampa som gör sig i stort sett vart den än står men jag tänker den i vårt vardagsrum. Bara låta den få ta plats då den verkligen fångas av ögat. Den är minst lika mycket ett konstycke som ljuskälla.
  Flos har en helt magiskt samling med belysning så det är verkligen svårt att välja en favorit!

 • SofiaS skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2.Jag har inte haft en vettig sänglampa på flera år, vilket har varit enormt opraktiskt. Anledningen till det är att det bara finns en lampa jag vill ha men som jag inte haft möjlighet eller samvete att köpa, nämligen Louise Poulsens AJ vägg. Jag blir överlycklig om jag kammar hem det här priset. Dessutom kan ju även sambon få en matchande lampa (som även han älskar Louise Poulsens design). Vilken julklapp! Gläds av tanken att lamporna sedan kommer vara i generationer 🙂
  https://savedalensbelysning.se/produkt/louis-poulsen-aj-vagg-vit/

 • Emma skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  Jag skulle välja den fantastiskt fina Flos IC Lights T1 hög i mässing och ha den i mitt sovrumsfönster där jag just nu inte har någon ljuskälla alls.

 • Gunilla skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  Hittat min önskan, Öresjö Kvist 6-armad, vit.
  Länge jag sökt med ”ljus och lykta” en unik funtionell taklampa. Låt denna få åldras med mig och förgrenas som en kvist för kommande generationer.

 • Ylva skriver:

  1 Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2 Flos: Gatto. För att upplysa mig o vännerna i mitt vintermörka spanska hem.

 • Kerstin skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen. Om jag hade turen att vinna skulle jag välja Mobil från Pholc. Drömlampan!!

 • Frida skriver:

  1. Göteborgvägen 69 i Sävedalen
  2. Vi har många uttag i våra tak som gapar tomma. Mest för att de är dyrt med lampor o jag vill spara till de vi verkligen vill ha. Valet skulle nog falla på en lampa till vårt "paradrum". Vårt vardagsrum där tanken är att man som vuxen på kvällskvisten ska koppla bort alla måsten en stund när barnen sover. Pholc Mobil 100 Mässing står på drömönskelistan. Vi håller tummarna!

 • Anna Å skriver:

  1. Sävedalen.
  2. Vilken drömvinst! Har älskat Flos Sarfatti sedan jag såg den första gången – och den skulle passa så fantastiskt bra ovanför matbordet i vårt vardagsrum där vi än så länge har väldigt tomt… Rummet har 4,5 meter i takhöjd så det är inte vilken lampa som helat som skulle passa – och därför drömmer jag om just Sarfattin…

 • Erika skriver:

  Bara tanken på att kunna välja lampor hejvilt gjorde mig så upplyft att jag faktiskt redan kan säga att den här tävlingen gjort min dag 🙂
  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag hade valt en Gubi Gräshoppa, golvvarianten! Lampor är det jag känner starkast för när det gäller inredning – jag tycker att det finns otroligt många vackra, och de kan verkligen göra ett helt rum. Greta Grossmans gräshoppa skulle lyfta vårt vardagsrum, i mina ögon är det en klassiker som fungerar i mängder av sammanhang och utgör blickfång med sin enkla och ändå intressanta form. Håller tummarna!

 • Anna skriver:

  1) På Götebogsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Om jag vann skulle jag äntligen kunna unna mig att få njuta av en Julius-ljusstake i vårt sovrum under adventstiden. Jag skulle också välja en Grasshopperlampa i en fin blågrön färg till vårt –
  i nuläget – alltför belysningsfattiga vardagsrum.

 • Hej!
  Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen. Ett grått trähus med parkering precis utanför. Det finns ett trevligt café mitt över vägen, en bra klädaffär, någon inredningsaffär och en bra blomsteraffär inom gångavstånd. Så förutom att köpa fina lampor kan man njuta av en trevlig stund i Sävedalen.
  Jag drömmmer om Flos IC Lights T1 Bordslampa Hög, Mässing som skulle hjälpa mig genom den mörka årstiden med sin vackra form, spännande design och varma sken!
  Med vänlig hälsning, Charlotte

 • Nina skriver:

  1. Göteborgvägen 69 i Sävedalen
  2. Det skulle bli drömlampor från ÖRESJÖ, för hela slanten faktiskt! Två stycken Örsjö star rå koppar fönster och två stycken spottar från samma serie. Lamporna skulle bli de allra första sakerna som vi tar till vår nyinköpta stuga.

 • Gunilla skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2. Vit Gubi semi ovanför köksbordet, står på sambons önskelista till nya lägenheten.

 • Sandra skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen på Göteborgsvägen 69
  2. Jag skulle köpa min drömlampa från Pholc- en svart 5L mobil.

 • Ingela Waller skriver:

  1. I Sävedalen på Göteborgsvägen 69
  2. Har handlat en Flos Gatto piccolo från denna affär så jag skulle vilja ha den större Flos Gatto att stå i sällskap.då det skulle bli så fint i vårat vardagsrum.

 • Malin Eklånge skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Vägglampan By Rydens Bazar svart, pianot i vårt nyrenoverade vardagsrum förtjänar ny belysning ☺️✨

 • 1. Butiken finns i Sävedalen, Göteborg.
  2. Jag skulle välja Pholc mobil 100 svart. Jag, min sambo och lilla bebis ska äntligen flytta in i vår första egna lägenhet. Intedningsplanerna går på högvarv och denna lampa skulle göra sig perfekt över lägenhetens hjärta, matbordet, i vårt nya kök med högt i tak och studiokänsla. Åh drömmen!

 • ANNIKA skriver:

  1.Göteborgsvägen 69. Sävedalen
  2 Skulle ge bort denna vinst till min dotter så hon får själv välja och shoppa loss bland alla designfavoriter…Hon har hyrt möblerad lgh och nu har alla möbler o lampor sålts av ägaren . Det ekar tomt och ..Tyvärr är hennes konto lika tomt o dessutom är hon varslad på sitt jobb .Så detta vore en oväntad överraskning, glädje o lättnad för henne.Skulle bli så glad om jag kunde hjälpa henne på detta sätt.

 • Josefine skriver:

  Den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Jag skulle välja 1 Louis Poulsen Patera 900 lampa till vårt vardagsrum som behöver en större armatur för att fylla ut rumsrymden som blir med 4.2 meter takhöjd.

 • Marcus skriver:

  1) Göteborgsvägen i Sävedalen
  2) Håller precis på att färdigställa vår utbyggnad, ett vardagsrum med två stora pardörrar och 5 meter i takhöjd. Hade passat perfekt med två stycken Vita Eos XL i taket, tycker att de är grymt coola. Sen hade jag lagt till en slant och uppdaterat våra kökslampa med en Louis Poulsen PH 50, tycker de är fantastiskt fina!

 • Lo skriver:

  1. Sävedalens Belysnings butik återfinns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle gå loss på en Pholc Bellman, en perfekt läslampa i min lilla etta som skulle höja känslan i hela rummet – en bra brygga mellan den mjukare stilen jag kör nu mot den lite mer avskalat nordiska stil jag långsiktigt strävar efter.

 • Maria skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen som är en del av kommunen Partille.
  Jag skulle välja Hay Pion – de stora. Har stora köksfönster i vårt nybygge och dessa skulle både mjuka upp känslan i rummet och dessutom är fönsterbrädorna så smala att det i princip är omöjligt att hitta lampor som både fyller upp, gör rummet mjukare och ryms på fönsterbrädorna…

 • Elvira skriver:

  1. I Sävedalen utanför Göteborg
  2. Just Gatto Piccolo är min största lampkärlek <3 Den skulle stå i min hall och möta mig varje gång jag kommer hem!

 • Dusty skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen!
  Är endast innehavare till en riktig taklampa, vet inte om det beror på lathet eller min taklampsallergi men jag vill gärna bli fri från denna åkomma med en Örsjö kvisti koppar 🙂

 • Anna skriver:

  1. Butiken finns i Sävedalen mitt på Göteborgsvägen, Sävedalens Köpgata.
  2. Jag ska flytta om några månader och det finns så mycket jag skulle vilja ha, men skulle först fokusera på belysning över det nya matbordet. Något i stil med Belinda Gloria hade varit pricken över i:et!

 • Linda skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Tänker så mycket på belysning just nu. Troligen för att det är så mörkt ute nu och vi har ännu inte prioriterat/fått till belysningen i köket efter en totalrenovering. Luften gick lite ur oss efter ett uppochnervänt hus flera månader, två små barn som kräver sitt och sjukdom i omgångar… suck! Vilket utbud ni har! Svårt att välja känner jag… Men skulle väldigt gärna ha en Gubi Semi 60 Pendel i mattsvart över köksbordet! Skulle kännas så fint att få till en långsiktig lösning som skulle hänga med oss i många många år, istället för att köra på någon tillfällig nödlösning som ligger ganska nära till hands just nu.

 • Elisabeth B skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Utan tvekan skulle jag slå till på Flos Taccia Small!! Finaste lampan att ha under trappen för att mota vintermörkret och fixa fin väggkonst i ett (skuggspel).

 • Frida H skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle vilja vinna Flos IC Lights T1 Hög Mässing. Den skulle få stå i vårt nyrenoverade sovrum som vi just nu inreder. Tanken är att ha en modern designad (men ändå klassisk) lampa att bryta av med mot rokokobyrån. Har mörkt blågråa väggar och kombinationen tror jag hade blivit superfin.

 • Britta Wirström skriver:

  1. Den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69
  i Sävedalen.
  2. Jag väljer en klassisk vit Panthella av Verner Panton och ger till min bonusdotter som precis flyttat in i sin första egna lägenhet.

 • Lisa Gyllenqvist skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Louis Poulsen AJ golv som jag skulle placera intill vår soffa på
  landet. I soffan sitter vi ofta och läser och skulle behöva ha lite mer belysning då.

 • Birthe skriver:

  1 Göteborgsvägen i Sävedalen
  2 Behöver ny adventsljusstake till vardagsrummet så då blir det kanske 2 Örsholmsstakar ÖR

 • Anna skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Min drömlampa har under många, många år tillbaka varit Flos klassiska Sarfatti, och allra finast är 2097/30 i mässing! Om jag vann skulle jag utan tvekan välja den! Lampan skulle lyfta hela vårt vardagsrum; ett rum som vi sakta men säkert håller på att uppgradera från "prisvärda Ikea-möbler" till "klassiska drömmöbler" som kommer att hålla livet ut.

 • Julia skriver:

  1. I Sävedalen
  2. Jag skulle köpa Gubis golvlampa Gräshoppa som hade fått stå bakom soffan mellan köket och vardagsrummet i min lilla lägenhet eftersom det är väldigt mörkt när jag tittar på datorn i soffan och lampan skulle göra sig fin där!

 • Erica skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Utan tvekan Flos Gatto Piccolo!! Har kikat och önskat mig denna så länge jag kan minnas. Den har rätt former för att passa in perfekt i mitt vardagsrum som är ganska kantigt. På skänken vid kaminen skulle bli en magisk plats!

 • Anonym skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  En underskattad belysning,hängande fönsterbelysning!Alla snygga designlampor såsom Gatto och Flos i all sin ära men inget är så välkomnande som mötande belysning redan i fönstren vare sig det gäller i hemmiljö , butiksfönster, eller kontorsfönster. Det är som en ljusstake året runt som vi alla älskar att se i alla hus när julen närmar sig och mörkret faller och man är på väg hem från jobbet genom stan . En känsla av att ngn är hemma, gemenskap i den mer hårda världen, och ngn och bryr sig om sitt hem och vill även visa det för besökaren och åskådaren. Skulle då välja Globen ligthing för den är tidslös, finns i mässing och silver och till det priset kan man hänga i flera fönster eller flera st på olika höjder i ett stort fönster. Lyser upp alla små vintertrötta växter också på fönsterbrädan . Josefina

 • Melinda skriver:

  Hej!
  Butiken ser jag varje vecka i Sävedalen då jag kör förbi!
  Är lite sugen på Gubi multi lite pendel i mässing, den skulle få hänga över matsalsbordet där samma lampa med fransar har hängt sedan 1964. Dags att byta…

 • Kajsa skriver:

  I närheten där lagoveraller kunde köpas det är,
  ännu närmre en förr i tiden känd godisaffär.
  Idag kan man sukta efter vackert ljus,
  när man mittemot sitter i ett kaffehus.
  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Vacker och mjuk över matbordet vårt,
  Secto Octo skulle ersätta belysning som idag känns hårt.
  eller… 🙂 …
  Varför inte över köksön en Örsjö kvist i koppar,
  så att vi kan se och inte fel saker i våra munnar stoppar!

 • Emelie skriver:

  1. Den mysiga butiken ligger i Sävedalen, favoritbutiken när det kommer till belysning!
  2. Högst upp på önskelistan står en Flos Sarfatti i krom som gärna hade fått följa med mig hem och lysa upp soffhörnan i vardagsrummet.

 • Victoria skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen just utanför min hemstad – Göteborg!
  2. Jag drömmer om en Louis Poulsen AJ att lysa upp allt från studier, arbete till sköna lässtunder med. En klassiker som jag skulle vårda ömt i många år framöver.

 • Hej!
  1. Göteborgsvägen 69 I Sävedalen
  2. Secto Octo skulle jag välja

 • Linnea skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen. Om jag vann skulle jag köpa två stycken Gubi Bestlite BL7 i färgen Grå Mässing att ha som sänglampor!

 • Anne-Mari skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, utanför Göteborg.
  2. Louis Poulsen AJ Golv i ljusgrått. Den skulle bli vår nya läslampa när i får renoverat klart vårt vardagsrum!

 • Frida skriver:

  1. Butiken åker jag förbi varje dag till jobbet! Ser alltid så mysigt ut, särskilt nu i höstmörkret. Den ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle utan tvekan välja Flos Gatto! Varit min drömlampa länge. Den skulle få stå i vardagsrummet, då vi behöver mer belysning där nu när dagarna är lite kortare och de mysiga kvällarna längre!

 • Sofia skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen.
  2. Jag har länge spanat på just lampan i blogginlägget, Flos Gatto Piccolo. Med två små barn hemma lever vi i ett IKEA-hem för att inte gråta alltför mycket når något går sönder eller blir fläckigt eller används som leksak eller… Men nu börjar ungarna bli så stora att vi kanske kan ha lite finare (inget fel på IKEA, men…) saker och då hade denna lampa varit så fin i fönsterkarmen!

 • Anna Wallin skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag hade velat ha en eller gärna två stycken Gubi Bestlite BL7 i Svart Krom. De hade placerats på varsin sida om sängen. Just nu är det taklampan som gäller om man vill läsa bok 😉

 • Catarina skriver:

  1göteborgsv 69 i Sävedalen
  2 Mycke fint har dom så då blir det nästan lite svårt att välja…så jag lämnar det öppet , men skulle jag vinna kommer jag definitivt hitta lampor både till kök o vardagsrum + någon fin elljusstake till jul?

 • Lotta skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle utan att blinka välja "Flos Taccia Small". Det har varit min drömlampa i flera år men varken tomten eller tur har fått drömmen att slå in. Den skulle stå på hedersplats i vardagsrummet, som blickfång från hela nedervåningen. Den skulle bokstavligen lysa upp hela vår inredning.

 • Cecilia skriver:

  Affären finns på göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  Får man bara välja en lampa? Jag önskar mig två
  Menu Carrie, som ör en moderna lykta som kan följa med från uteplatsen till uterummet till sängbordet
  Sen hade det varit trevligt med en Pholc Bellman istället för en takhängd lampa över köksbordet som är en levande plats med ett bord som ofta ändrar storlek och funktion

 • Elin skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Jag skulle välja Flos Sarfatti 2097/30 Svart som jag suktat efter i en halv evighet. Den skulle verkligen vara pricken över i:et i vårt nyrenoverade sekelskifteskök!

 • Brysselkakan skriver:

  1. Sävedalen, närmare bestämt på Göteborgsvägen 69
  2. Med en så stor vinstpott tänker jag på två lampor!
  By Rydens Gross Klar, den skulle få hänga som ett smycke över vår säng, dimbart såklart så man både kan ha mysigt dovt ljus och dra på rejält vid tex städning!
  Och så Care of BKRD Air 50 Svart Klar, den skulle hamna i de stora fönstren i vår entré för med 250 cm höga fönster behövs något som sticker ut!

 • Nina skriver:

  1. I Sävedalen, strax utanför Göteborg (Göteborgsvägen 69)
  2. Det står mellan två stycken PH 2/1 pendel som skulle placeras över matsalsbordet, och Flos Taccia (small) som också skulle få stå i matsalen, men på ett vägghängt skåp. Håller tummar och tår hårt!!

 • Hanna MM skriver:

  Mina föräldrar bor på Göteborgsvägen 69. Dock inte i Sävedalen för där ligger ju Sävedalens Belysning.
  Alla fina designerlampor skulle ju vara en klockren investering men hjärtat mitt har fastnat för den rökfärgade Gross från By Rydens. Och som ni vet så måste ju hjärtat går före förståndet ibland iaf! Jag har lovat min man att han ska få ett "herrum". Ett lite murrigt rum med old school cigarrums känsla. Denna lampan skulle ju bli en härlig kontrast mot det maskulina. Tänk att det skulle ju bli två flugor på en smäll!

 • Alex skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skulle välja pholc:s lampa mobil och hänga den i taket på vår övervåning som vi just nu håller på att isolera. En fin lampa skulle vara en fantastisk belöning för alla timmas slit!

 • Frida skriver:

  1. Sävedalen (Göteborg)
  2. Jag skulle vilja ha den lilla Gatto lampan från Flos. Den skulle få stå på nattduksbordet! 🙂

 • Carin skriver:

  1. Butik på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Flos Mini Glo-Ball T. Perfekt på väggen i mitt nya Badrum –
  fem stycken placerade vertikalt på höjden! Gissa om jag blir en nöjd en!

 • Anna Å skriver:

  1. Sävedalen.
  2. Butiken har ett otroligt bra utbud av snygg belysning; men den lampa jag drömmer mest om är Flos Sarfatti i mässing (2097/30). Har länge saknat en riktigt pampig lampa ovanför matbordet i vardagsrummet – och Sarfatti är enligt mig den av de pampigaste lampor som just nu finns!

 • Hanna skriver:

  1. Sävedalen
  2. Flos Sarfatti i mattsvart skulle få en plats i mitt hem om jag vann ?
  Håller tummarna, tack för en intressant och inspirerande blogg!

 • Monika Lindh skriver:

  1. Sävedalen Göteborgsvägen 69
  2. En Belid Felix vit skulle behövas i köket, nu när maken för femtioelfte gången slagit huvet i den rejäla glasbollen från 30-talet. Denna gång med blodvite….

 • Sofie skriver:

  Hej!
  Butiken ligger i Sävedalen på göteborgsgatan.
  Eftersom jag ÄLSKAR Flos fantastiska lampor ? Hade jag nog valt en Flos IC Lights F1 Mässing att ha bredvid soffan för en mysig punktbelysning, eller en maffig Flos Sarfatti i svart att ha i vardagsrummet ovan för soffbordet ?

 • Charlotte M skriver:

  1) Butiken finns i Sävedalen, Göteborgsv 69.
  2) Nästa år fyller min bror 50 och det vore en dröm att få uppvakta honom med en snygg lampa. Som den snälla syster jag är skulle han själv få välja vilken belysning och plats. Men sen kan jag ju hinta honom med att Örsjö kvist är ett bra val, ett annat är Flos Taccia eller en Gräshoppa (Gubi). Om han sen lyssnar på sin syster får tiden utvisa.

 • Anna E skriver:

  1. Det vet jag för där har jag varit! Göteborgsvägen 69 i Sävedalen. Det var nämligen som så att när min svägerska fyllde 40 önskade hon sig en Gubi grasshopper bordslampa i antracitgrå. Jag ringde runt till ett antal butiker inne i Göteborg men ingen hade den på lager. Till slut fick jag napp på Sävedalens belysning! Jag kastade mig på bussen och hann fram 10 minuter innan stängning. Blev expedierad av en jättetrevlig tjej och åkte nöjt därifrån för att senare på kvällen överlämna presenten till min svägerska som ju såklart blev strålande glad över sin present!
  2. Jag åker mer än gärna till Sävedalens belysning igen. Min sambo och jag skulle verkligen behöva varsin sänglampa och drömmen är varsin Louis Poulsen AJ bordslampa. Så två sådana skulle vi lyxa till det med om jag skulle vinna!

 • Anna Brännwik skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Jag skulle välja Taccia small från Flos, jag skulle ha den på tv bänken. Den är så snygg så tvn lär jag inte se på längre……?

 • Elin skriver:

  1. Butikens adress är – Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Jag skulle använda vinsten som en del av betalningen för en Flos Sarfatti 2097/30 Mässing. Jag har drömt om denna lampa i snart 27 år och när jag nu såg att den fanns i mässing är den absoluta drömmen i mitt nya hem som jag flyttar till i februari.

 • Linda Tham skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen , Göteborgsvägen 69
  Jag skulle ställa Flos IC high T1 på min mörka tv-bänk.
  En drömlampa

 • Louise skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Åh härlig tävling, jag som älskar belysning. Jag skulle välja Belid Gloria Krona Krom Rökfärgad. Skulle passa perfekt över vårt matbord. Kul med en modell som man inte sett överallt.

 • Olivia skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen hittar man den fysiska butiken!
  Eftersom jag väntar en liten pojk till jul så hade jag absolut valt Gatto från Flos! Den hade fått stå och lysa på fönsterbrädan bredvid spjälsängen, ett sånt där mysigt och dovt ljus som förhoppningsvis hade fått lillen att trivas ännu mer.

 • Jessica Eliasson skriver:

  1, Göteborgsvägen i Sävedalen
  2, behöver ljussätta min mörka trädgård. Med hjälp av den kunniga personalen tror jag trädgården skulle bli både ljusare och mer dramatisk.

 • Kicki skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen strax utanför Göteborg.
  Om jag vann skulle jag köpa min drömlampa, Sarfatti från Flos i krom. Den skulle få hänga i mitt vardagsrum och få lysa upp tillvaron i mitt för tillfället mörka liv…har just blivit uppsagd från jobbet och mina möjligheter att köpa en sån här din lampa är för tillfället små.

 • Maria skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg!
  2. Om jag vann skulle jag välja phloc mobil och hänga i mitt vardagsrum. Vi har precis gjort om med nya möbler och färg på väggarna. Lampan skulle göra sig perfekt över soffbordet.

 • Karin Jedkvist skriver:

  1, Sävedalens belysning ligger på adressen: Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. Jag skulle så gärna vilja ha Gubi:s Bestlite BL3S i Svart Krom – det är en av de snyggaste golvlampsmodellerna jag vet som inte bara är snygg utan också praktisk och funktionell och håller toppkvalitet. Jag skulle placera den bredvid vår öronlappsfåtölj där vi saknar en fin ljuskälla. Där skulle den både få pryda platsen som en tidlös designerpiece och som läslampa.

 • Anna skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg.
  2. Gatto är min absoluta favoritlampa. Formen får mig att tänka på en luftballong. Luftballongen svävar iväg, jag likaså i mina tankar. Rofyllt och mindfulness för mig. Placering skulle bli på stringhyllan i vardagsrummet.

 • Marie Björkman skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen -Sävedalens köpgata.
  Om jag vinner skulle jag köpa en Patera 600 från Louis Poulsen. Den finns med på min moodboard för vardagsrummet, som vi ska göra om i vår. Jag gillar den för att den ger ett vackert ljus och känns modern. Samtidigt tilltalar det mig, som naturvetare, att designern tagit matematiken till hjälp i skapandet av lampan.

 • Kerstin Nordin skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  – underbart ställe
  2. På min önskelista står en ”Belid Gloria Krona Mässing, Rökfärgad”….en taklampa som skulle vara pricken över i:t i vårt nyrenoverade matrum. Har som nybliven 60-åring aldrig haft en taklampa över matbordet så nu eller aldrig – innan det är för sent ?

 • Backlund Maria skriver:

  1. I Sävedalen utanför GBG
  2. Gubi bestlite BL5 i mässing till mitt extremt mörka sovrum. Just nu är det en naken glödlampa som fungerar som sänglampa och mässingslampan från Gubi skulle verkligen passa perfekt mot rummets mörka väggfärg!

 • Hannah Markusson skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen. Kör alltid sakta förbi och drömmer mig bort när jag tittar in i det härliga skyltfönstret. 2. Om jag vann skulle jag köpa Flos Taccia small. Det är en riktig drömlampa. Jag skulle placerade den i vårt alldeles för mörka vardagsrum. En snygg detalj som kommer lysa upp rummet och ge det där lilla extra åt rummet.

 • Pernilla skriver:

  1. Sävedalen utanför Göteborg
  2. Plafonden Ingrid från Watt och Veke. Leta länge efter någon fin plafond till vardagsrummet, denna har allt ?. Annorlunda form som är behaglig att se på!

 • A.S skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg.
  2. Jag skulle välja block lamp från Design House Stockholm! Köpte en som present till mig själv för några år sen när jag hade klarat min allra första tenta, första året på högskolan för mina surt sparade pengar. Men den fick inte leva så länge då den åkte i golvet när jag skulle byta lägenhet,men hade jag vunnit så hade jag ställt den på samma ställe som föregångaren, vid kaffebryggaren på min tv-bänk.

 • Lina skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen i Göteborg. Till vårt nya hus, där det fortfarande saknas lampor i många hörn, skulle jag välja en Flos Gatto. Den skulle bli perfekt i sonens rum, en lekfull klassiker!

 • Annika skriver:

  1. På Göteborgsvägen i Sävdalen
  2. Vi är precis i tagen att eventuellt köpa vårt första hus! Huset är precis 60år och det hade ju varit fantastiskt fint att få smycka det med Louis Poulsens AJ-golvlampa som firar lika många år! Vilken inflyttningspresent den hade varit…

 • Kristina Rylén skriver:

  Tycker Flos Gatto (stora som lilla) är så vacker och är så fin att den kan stå var som. Skulle vara en dröm att få njuta av den vid mitt nattygsbord <3.

 • Kristina Rylén skriver:

  Och här kommer svaret på första frågan ?:
  Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen

 • Sara Bäckström skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen.
  2. Jag skulle vilja ställa en Gubi Gräshoppa Floor Lamp brevid vår soffa i vårt vardagsrum. Så snygg och passar perfekt i vårt hus från 1950.

 • Åsa skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Gatto, för att jag har velat ha den SÅ länge, den är alldeles underbar med härligt mjukt ljus.

 • Tommy Ax skriver:

  Hej hopp
  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  Oj va mycket fint och coolt de har. En vinst här skulle innebära så mycket köp att vårt hem kommer lysa så det syns från rymden.
  Till taket över matsalsbordet som saknat lampa sen vi flyttade in, en ny i köket och skicka ut den fula vi har i hallen. Ja oj vilka behov det finns här hemma.
  Favoriten är nog:
  https://savedalensbelysning.se/produkt/belid-gloria-krom-krona-krom-rokfargad/
  Hoppas och håller tummar och tår
  Tommy

 • Johanna skriver:

  Svar 1:
  Om du på Göteborgsvägen i Sävedalen gå,
  kommer du en fantastisk överraskning få.
  På nummer 69 finns en butik,
  som på belysning är helt unik.
  Den är närmast omöjlig att missa,
  med ett fönster fyllt av lampor de vill hissa.
  För dem är fantastiskt ljus prio ett,
  de hjälper oss därför att hitta rätt.
  Erbjuder varumärken med hög kvalité,
  med design som får dig att hoppa & le.
  Unna dig att strosa i deras kreativa miljö,
  låt dem inspiration över dig strö.
  Svar 2:
  Punktbelysning är så lätt att glömma,
  och det är precis om vad jag drömma.
  En lampa som tar hemmet till nästa nivå,
  gör att rummet det där lilla extra få.
  Skulle då välja bordslampornas stjärna,
  Flos Taccia Small – ja tack gärna!
  En motivering är nästan överflöd,
  bara titta på den – sån vacker glöd.
  Tidslös och klassisk in i minsta del,
  en lampa som aldrig känns fel.

 • Frida skriver:

  1. Sävedalen!
  2. Faktiskt just Gatto Piccolo! Kärade ner mig i den i en reklam för många år sen och fick sent omsider nys på den. Den skulle få trona i mitt ”bibliotek”/ barnlekrum men då rummet ligger i fil skulle jag mer eller mindre alltid se den!

 • Stina N skriver:

  1. Sävedalen som ligger i Partille kommun utanför Göteborg
  2. Jag ÄLSKAR belysning så väldigt svårt att välja men just nu är jag förtjust i Gubi semi 47 pendant blank antracitgrå. SÅ snygg! Så här strax innan advent hade jag gärna haft en adventsljusstake från Star trading – Oliver svart. Om jag vann skulle jag köpa fin belysning till vårt nya sommarhus.

 • Sandra Rosti skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Om jag fick äran att vinna så skulle det bli inte 1 men 2 st Watt & Veke Ingrid plafonder till våran hall. Anledningen till det är att vi just nu har 2 st fula plafonder som har hängt där i en evighet, och vi har letat ihjäl oss (nästan) efter nya snygga plafonder som inte skulle ruinera oss samt något som både jag och min sambo skulle va eniga om, vilket har varit omöjligt! när jag nu kollar igenom urvalet på Sävedalens hemsida så ser jag denna skönhet till plafond och visar min sambo. Sån ska vi ha säger han då! Vi är eniga, så därför skulle jag vilja vinna.
  Ha en fin dag
  /Sandra

 • I Sävedalen finns butiken. Jag har 6st lampor på shoppinglistan men den som känns mest akut är en golvlampa att ställa bredvid sängen. För de där mornarna när man kan ligga kvar på morgonen och läsa lite innan barnen vaknat. En gubi BL3S i svart hade jag ställt där 🙂

 • Malin S skriver:

  1. Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen som är en kommundel till Partille kommun, strax utanför Göteborg.
  2. Om jag hade vunnit hade jag köpt Flos 2097 30 i mässing. Tycker detta är en sagolikt vacker lampa som är som ett konstverk och som dominerar rummet den placeras i. Jag hade placerat lampan ovanför soffbordet, så den syns från varje vinkel i husets nedervåning där vi spenderar mest tid. Att vinna och kunna köpa den lampan vore en dröm som blev sann

 • Sandra skriver:

  Den finns i Sävedalen, på Göteborgsvägen 69 närmare bestämt.
  Hjälp, finns ju hur många guldklimpar som helst att välja på, men jag vet att jag skulle välja en Flos IC lights c/w2 i mässing, den skulle jag placera i vårt nya hus som vi ska bygga ut med en lång korridor. Förstå hur häftig den skulle bli där. Håller tummarna hårt!

 • 1. Butiken finns i sävedalen.
  2. Om jag hade turen och vinna så skulle jag vara snäll med min syster som alltid ställer upp och ge henne lampan "Belid Gloria Krona Mässing Rökfärgad". Hon har pratat om den lampan bara för någon dag sen, och hon älskar den lampan ? skulle vara kul att överraska henne! ?

 • Maral Erdebilci skriver:

  1. Den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Min pojkvän och jag är nyinflyttade och drömmer om en AJ-lampa, golv i vitt. Den skulle i så fall placeras bredvid sängen och användas som läslampa.

 • Nickolina skriver:

  1.Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2.Menu The Standard Table Lamp skulle passa perfekt i vårt smala och avlånga fönster i sovrummet. Med lampan skulle ingen övrig inredning behövas. Utan det räcker med dess enkelhet i vårt annars gråa sovrum.

 • Johanna Bradford skriver:

  1. Den ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Så svårt att välja bland alla fina lampor, speciellt eftersom att vi snart flyttar till hus från lägenhet och därmed har massor med nya fönster och ytor att fylla. Men valet skulle nog ändå falla på två stycken Gubi Bestlite BL9S Vit Porslin Krom som skulle få hänga i varsitt fönster i vårt nya kök. Bättre inflyttningspresent kan man ju knappast få!

 • Sofia skriver:

  1. Butiken finns att besöka på Göteborgsvägen 29, Sävedalen.
  2. Jag drömmer om att få vinna det som skulle bli tidernas bästa julklapp till mig själv; en Flos Sarfatti i svart. Den skulle få hänga som ett vackert smycke i vårt annars mycket sparsamt inredda sovrum. Jag vet förstås inte om jag skulle vilja sluta mina ögon med ett sådant magnifikt konststycke att vila ögonen på. Jag till slut skulle garanterat somna med ett leende på läpparna.

 • Jennie skriver:

  Göteborgsvägen i Sävedalen! ❤️
  Jag hade passat på och unnat mig en riktig klassiker, Louis Poulsens golvlampa PH80. Den hade fått bo i ”uterummet” (glastillbyggnad till vardagsrummet). Är ett underbart rum att hänga i men finns inga uttag för takarmaturer så en golvlampa med en mjukt och stämningsfullt ljus hade varit perfekt!

 • Camilla skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Det finns några drömlampor på listan, men av dem är just en stor härlig Flos Gatto. Den hade gjort sig fin i vår trappa upp till ovanvåningen som alltid behöver extra ljus om kvällarna denna mörka tiden på året.

 • Linn Sandén skriver:

  Sävedalen, Göteborgsvägen 69.
  Jag hade köpt en Louis Poulsen, PH 2/1, bord svart. Den hade hamnat i sovrumsfönstret. Idag står där en lampa från Ikea som jag haft sedan min studietid! Det är så himla väldigt mycket dags att slänga ut den. Då hade pluggtid bytts ut mot mer elegans!

 • Sandra Westre skriver:

  1. Butiken hittar vi på Göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Jag skulle mer än gärna låta en Gloria från Belid lysa upp mitt hemmabyggda runda matbord som jag ändå är rätt stolt över att ha knåpat ihop, det förtjänar att få synas lite extra tycker jag:)

 • Sanna skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Flos Taccia Small – Skulle få pryda vårt sidetable i hallen, och vara det första man välkomnas av när man kommer hem till oss!

 • Frida Odelbring skriver:

  Butiken liggen i Sävedalen
  Vann jag denna tävling skulle en Flos Gatto lysa i mitt fönster
  Lysa upp i allt vintermörker och ge hopp i en värld full av mindre roliga saker

 • Adela skriver:

  Å vilken fantastisk tävling! Som om tomten skulle komma för tidigt 😉
  1. Butiken finns i Sävedalen på Göteborgsvägen
  2. Skulle önska om jag vann att få köpa en Flos Sarfatti 2097/30 Mässing eller kanske krom! Denna underbara lampa skulle få en hedersplats mitt i våningen vid matbordet, men också finnas i vardagsrummet, då det flyter ihop. Tänk vilken pärla mitt i hemmet!Den skulle lysa fint ut också, så besökare i parken utanför skulle njuta dem med! Dear Santa…;)

 • Louise skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle välja att lysa upp ovanför mitt soffbord med den fantastiska lampan Sarfatti 2097/30 i mässing från Flos.

 • Anna L skriver:

  1) Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, Göteborg
  2) Högst upp på min önskelista står Flos Saraffti Krom . Den skulle passa perfekt över mitt matbord i 60-tals huset.?.Hoppas hoppas hoppas ✊️. En dröm skulle slå in ?

 • Sara skriver:

  Butiken hittar man på Göteborgsvägen 69, Sävedalen (Göteborg)
  Jag skulle välja en Örsjö star i koppar med sex spottar i taket mellan vårt kök och vardagsrum. Flyttade in i vårt första hus i våras och då gick vi ju mot ljusare tider så skenan blev nedprioriterad mot annan belysning, för med nytt hus fanns det ju en del fönster och rum att ljusa upp, men nu när vi går mot mörkare tider och en lång vinter åkte "star" högt upp på priolistan igen. Att få vinna en skulle vara en riktigt jackpot!

 • Emelie skriver:

  Sävedalen!
  Bsweden Cymbal Bord, den skulle göra magi i mitt stora hemmakontor, minimalistiskt men ssååå mysigt!

 • Pernilla B skriver:

  I Sävedalen såklart. Där de också har bästa korvkiosken ?
  Jag har länge letat efter en lampa till vårt vardagsrum och fastnat helt för Pholc mobil 100 så den skulle jag köpa.

 • Malin skriver:

  1) På Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Vi har precis "skapat" en ny korridor då vi gjort ett nytt rum till sonen och Flos IC Lights F1 i Mässing skulle bringa perfekt ljus i denna mörka korridor. ??

 • Caroline skriver:

  – Affären ligger i Sävedalen på Göteborgsvägen
  – Om jag skulle få önska skulle jag vilja ha en vit
  Louis Poulsen AJ golv vit som skulle stå vid soffan så att man kan krypa ner och läsa en bok i soffhörnan.

 • Tatiana skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle utan tvekan välja Belid Gloria Krona Krom Rökfärgad. Den passar vår inredningsstil helt perfekt! Har sett den på Pinterest och helt kärat ned mig i den, trots att det är en lampa som vi bara kan drömma om.. Den har sin givna plats i vardagsrummet ovanför matbordet där den skulle lysa vackert med sitt sken vid alla tjej- och parmiddagar, middagar med svärföräldrarna, vännerna, familjemiddagarna med barnen och givetvis under alla kvällar vi myser med te och gott fika.

 • Jenny skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  Valet faller på en Flos ic lights t1 att ställa på bänken bredvid TVn. Kan njuta av dess vackra enkelhet varje dag. Men också en
  Care of bkrd air 73 för att smycka mitt vardagsrum. Det snyggaste jag sett på länge och inte en lampa man ser i vart o annat hem.

 • Elin Hallberg skriver:

  Först och främst, tack för en proffsig och pricksäker blogg som gett mig massor av inspiration när jag renoverat min lilla familjs nya hus!
  1. Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen, Partille
  2. Eftersom hela renoveringsbudgeten gått åt till gipsskivor, kakel, golv och väggfärg så saknas det något som sätter pricken över i och skapar en skön ombonad känsla i vårt nya hem – belysning! Pholc Göte skulle sitta fint framför de stora fönsterpartierna i vårt vardagsrum och sprida ett härligt sken både inne och utifrån trädgården… Pholc Bellman skulle göra Göte sällskap som den perfekta soffgruppsbelysningen i samma rum.

 • Ulrika Björk skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Min dröm är en Flos Gatto. Jag har under lång tid gått på hundpromenader förbi ett fönster där en sådan står så vackert och jag drömmer om att någon gång äga en sådan.

 • Eva Cope skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen hittar man butiken på. Jag skulle välja en Pholc Mobil 100 Mässing och hänga i min storebrors nya hus så de får en riktigt vacker lampa i trappan upp till kök och vardagsrum! De sliter med renovering samtidigt som de har tre små att ta hand om, så alla delar som kommer på plats är guld värt! Speciellt om delarna är såhär vackra och dessutom binder ihop stilarna i deras hus! 🙂

 • Frida R skriver:

  Butiken finns i Sävedalen.
  Drömmen är en gatto piccolo! Den skulle jag i fönstret i vårt vardagsrum. Där skulle den bli perfekt.

 • Kajsa skriver:

  Göteborgsvägen 69 i sävedalen
  Mitt val blir en vit kvist4 från örsjö så fin att jag vill ha den i hallen där får den samsas med en hatthylla jag drog upp ur continern på sortergården.

 • Caroline skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Då hade jag slagit till på en Flos IC Light T1. Och den hade fått stå i mitt sovrumsfönster och påminna mig om månen som av någon anledning gör mig lugn – precis vad man vill ha i ett sovrum.

 • Joakim Vinnardag skriver:

  JAG DÖR SÅ SNYGGA LAMPOR NI HAR!
  För 10 000 kr hos prisvärda Sävedalens Belysning Blir det inte bara en favoritlampa utan 3st och ändå ha pengar kvar! Jag är 20-årig nybliven villaägare som behöver införskaffa alla taklampor innan 1 mars.
  Skulla tagit Vita Eos XL Vit för en riktigt mysig stämning i mitt kommande ljusa vardagsrum. En Herstal Manola 12 LED Mässing för elegant belysning över matbordet i allrummet. Globen Lighting Diamond Pendel Mässing Hade gett en modern touch ovanför fåtöljhörnan.
  Älskar att Sävedalens Belysning tar hänsyn till trender utan att förlora det klassiska och eleganta! Hoppas verkligen få shoppa loss för mitt nya hem!
  Butiken ligger på Gltebprgsvägen i Sävedalen!
  Tack för all inspiration här på bloggen! Ser fram emot att få använda fina tips hemma hos mig!
  /Joakim

 • Åsa A skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen.
  2. Om jag vinner använder jag pengarna som delbetalning till en något dyrare lampa. Jag skulle välja Flos Sarfatti i krom. En lampa jag har drömt om i många år, men ännu inte har haft råd att köpa. I mitt kök/vardagsrum med tak i nock skulle den sitta, så klart. Som en gnistrande stjärnhimmel i mitten av rummet, så att jag kan njuta av den var jag än sitter i mitt lilla fina hus på 119m2.

 • Vilma skriver:

  Butiken ligger i min underbara hemstad Sävedalen, på Göteborgsvägen. Vid den här tiden på året är butiken alltid utsmyckad med vacker julbelysning. Väl värd ett besök!
  Om jag skulle ha lyckan att vinna skulle jag välja Flos klassiska Taccia, som efter 55 år fortfarande är lika snygg! Den skulle få pryda bänken i vårt vardagsrum och lysa upp vår tillvaro i vintermörkret.

 • Jenny skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg
  2. Jag skulle välja Louis Poulsen PH 80 golvlampa. Mina föräldrar är inte superrika men hade PH-lampor i vardagsrummet när jag var liten. Inget ger mig sådan hemkänsla som PH-lampan och jag vill att mina barn (och maken) ska få en lika mysig och elegant soffhörna som jag växte upp med!

 • Carolina Lund skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen.
  Jag skulle välja Louis Paulsens Patera till vårt sovrum. Där finns ingen taklampa just nu och det är alltid svart som natten.

 • Josefine skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle investera i en Louis Poulsen PH 3/2 bord krom. Till att börja med skulle den få stå bredvid min sänghalva på sängbordet sen vet man aldrig… då den skulle få följa med mig livet ut! Vilken härlig tanke va?

 • Catrine Månsson skriver:

  Göteborgsvägen 29 i Sävedalen
  Såklart Gatto large? och TR Bulb från Menu

 • Pernilla skriver:

  1. Sävedalens Belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag går just nu och längtar efter en Westal Tratt Råkoppar att sätta på vår nya svartmålade fasad till vårt 60-tals hus – den hade gjort framsidan på huset fulländad och lyst upp den mörka årstiden. Och där inne hade vardagsrummet piggats upp av fantastiska Flos IC Lights S2 i Mässing – över soffbordet…

 • Joanna skriver:

  1) Sävedalen
  2) En Louis Poulsen panthella mini i Opal, drömlampan! Har en underbar liten ”alkov” i vardagsrummet som är det första man ser när man kliver in genom ytterdörren, den dagen önskelampan Panthella flyttar hem till mig är det en given prime spot för den!

 • Elin skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Gubi Bestlite BL7 Grå mässing hade jag valt till vårt nymålade sovrum, hade verkligen lyft och lyst upp vårt sovrum!

 • Ellen skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen
  Jag skulle vilja lysa upp detta höstmörker med en både en liten och en stor Flos Gatto. Skulle bli överlycklig då dessa står högst upp på min önskelista av tomten!

 • Jenny skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skuĺle välja en Flos Gatto, då vår Gatto piccolo behöver en kompis.

 • Annie skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Pholc Mobil 100 Silver har jag drömt om i några år, så den hade fått flytta in i vardagsrummet.

 • Charlott W skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  2. Bordslampan PH 3/2 i krom väljer jag om jag har turen på min sida! Det är en klassiker som jag önskat mig sedan länge, en perfekt 40-års present till mig själv när jag fyller år nu den 20e. I sovrumsfönstret skulle den få lysa upp, första och sista man ser på dagen men även så välkomnande utifrån sett när man kommer kämpande hem på cykeln.

 • Katarina skriver:

  Såklart affären ligger i Sävedalen, bara ett stenkast (ok, inte riktigt men nästan!) från där vi just flyttat in i vårt hus. Med två vilda småbarn i huset vågar jag inte riktigt investera i alltför dyra bords- golv- och fönsterlampor men suktar så efter en riktig statementlampa att hänga över vårt matbord (där kan de inte komma åt den! 😉 En skönhet som Louis Poulsen Enigma att hänga upp vore en dröm! Den är ju vacker som ett smycke!

 • Carolin Nilsson skriver:

  1. I Sävedalen – Göteborg
  2. Efter månader av två (!) köksrenoveringar (pga klantiga hantverkare) är vi nu äntligen inne på slutspurten. En köksö kommer med leverans inom kort – över den skulle en Kvist från Örsjö belysning bli så vacker, lysa upp perfekt och göra köket komplett.
  Håller alla tummar och tår på vinst.

 • Maria W skriver:

  1. Sävedalen Göteborg
  2. Min dotter skulle få Vita Eos fjäderlampa till sitt rum i julklapp. Som hon suktar och tjatar om denna lampa, så skulle det vara så kul med ett stort paket under granen ?

 • Cecilia Nilsson skriver:

  1. Göteborgsv. 69 i Sävedalen
  2. Jag hade valt två st Bestlite BL 5 Grå till vårt sovrum. Just nu är jag föräldraledig och dessutom renoverar vi vårt hus. Därför är 2 dyra lampor inget som står på priolistan. Därför skulle det vara extra kul att vinna och jag hade längtat till sovrummet varenda lediga stund.

 • Caroline skriver:

  Sävedalens Belysnings fysiska butik ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen
  Jag hade, utan tvekan, valt Flos Taccia Small och låtit den pryda bardisken som finns mellan köket och vardagsrummet. Har stått på önskelistan länge så nu håller jag tummarna extra hårt och länge.

 • Jesper Wiberg skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Sedan 1987 är Sävedalens Belysning ledande i sina kretsar. Det är lätt att få kontakt med den jordnära personalen, som med sin härliga glöd ger en lysande service. De finns där för att hjälpa till, oavsett om man vill gå med eller mot strömmen. Får bilen sladd på väg till butiken, så finns de även online. Jag skulle göra en volt för att kunna klicka hem en Flos 265 vägglampa, som sedan skulle gå i arv till mina sladdbarn. Därför väntar jag med spänning på resultatet!

 • Vesna skriver:

  1. På Göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Louis Poulsen AJ Golv Gul Ockra, en sol i vardagsrummet som lyser upp även den mörkaste vinterdagen. En läslampa vid favoritplatsen i soffan.

 • Sara Nilsson skriver:

  1. Den fysiska butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag hade valt Flos Taccia small som skulle få lysa upp mitt mörka november-vardagsrum uppe i Luleå. Alternativt någon fasadbelysning då detta ligger högt uppe på priolistan.

 • Carro skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen
  2. Om du såg belysningen i vårat vardagsrum skulle du förstå varför vi skulle behöva denna lampa, Pholc Ray Golv Vit.
  Sen jag och barnen flyttade till den här lägenheten för två år sen så har vår vardagsrumsbelysning bestått av två gamla lampfötter med bara en glödlampa. Ingen skärm. Vilket kan vara fint, men i vårat fall hopplöst fult. Och svår läsbelysning. Så denna skulle vara perfekt till våra lässtunder på kvällen 🙂

 • Carina R skriver:

  1. Sävedalens köpgata, Göteborgsvägen 69, Sävedalen, Göteborg.
  2. På varsin sida om sängen skulle jag vilja sätta en Gubi Bestlite BL5 Off White krom. Dessa skulle ge sovrummet ett rejält lyft!

 • Kirstin Jönsson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i pittoreska Sävedalen
  2. Charmigt lekfull och så nätt, en Flos IC Lights F2 Krom skulle göra hemmet komplett. Mitt i vardagsrummet skulle den praktfullt stå, en klassiker vacker som få!

 • Amanda skriver:

  1) Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Om jag vann skulle jag helt klart köpa en Flos Gatto! Inte nog med att den är ruskigt snygg så är den även väldigt mjuk och fin i sitt sken, vilket hade gjort den till den perfekta lampan att ha i vardagsrummet när man vill varva ner inför kvällen efter en lång dag.

 • Susanne Lekardal skriver:

  1) Den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Jag skulle skaffa mig någon/några av Belids vackra golvlampor så att jag kan mysa i soffan med en bra bok i höstmörkret ❤️

 • Sofie skriver:

  1: Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2: Jag hade gärna lagt vantarna på Belid Gloria Krona Mässing Rökfärgad som hade passat perfekt ovanför matbordet istället för den befintliga från Ikeas 2a sorterings hörn…Håller tummarna:)

 • Helena Nylander skriver:

  1. Butiken hittar man på Sävedalens köpgata, Göteborgsvägen 69.
  2. Högst på min önskelista står Flos Taccia small.

 • Malin Emilsson skriver:

  1. Sävedalen
  2. Helt klart en PH 5 att hänga över matbordet! Ett stycke klassiker att njuta av livet ut!

 • Melinda skriver:

  1. Den ligger Sävedalen. Utanför Göteborg! Vart där flera gånger 🙂
  2. Jag skulle valt en Belid Gloria Krona Mässing Rökfärgad. Då jag och min sambo äntligen lyckats komma överens om en modell som passar till vårt vardags rum i vårt 60-tals hus. Det tog bara 3 år 🙂

 • Loppan skriver:

  Hej, vilken makalös tävling och vinstpott!!!
  Fysisk butik finner en i Sävedalen, närmare bestämt Göteborgsgatan 69.
  Om jag skulle bli den vansinnigt lyckliga vinnaren skulle jag lätt lägga potten till en Flos Sarfatti i mässing (säkert sist på den bollen men har suktat väldigt länge).
  Den skulle få hänga u vårt tv rum som har öppen planlösning och trappa till övre våningen så med sina dryga 4 meter till tak behövs det en maffig lampa. Eftersom jag inte ser en annan lampa hänga där än Sarfattin så är det lamplöst. Det skulle glädja familjen med belysning äntligen då jag inte ids köpa någon annan lampa innan jag skrapat ihop till drömlampan.
  En mer upplyst familj- och jul helt enkelt ?
  /Linda

 • Britt skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen mitt på Göteborgsvägen.
  2. Snart ska jag och min kille flytta ihop och att ha en Louis Poulsen Patera 450 hängandes i vårt sovrum skulle vara drömmen.

 • Märta skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Min favorit är Louis Poulsen PH 2/1 Pendel i krom
  Den är som ett smycke och skulle få lysa upp mitt
  rum och jag skulle bli alldeles lycklig.

 • Lisette skriver:

  Sävedalen, Göteborgsvägen 69

 • Amanda skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen- Göteborg. Jag skulle köpa en Flos Gatto. Den skulle passa perfekt på vår byrå i sovrummet. Då vi har ett sovrum utan direkt dagsljus behövs det många ljuskällor med olika typ av ljus. Denna hade fGatto hade fixat mysbelysningen perfekt’

 • Lisette skriver:

  Sävedalen, Göteborgsvägen 69
  Vita Eos Large Grå skulle jag välja! Och den skulle få pryda vårt sovrum och ge en mysig känsla!

 • Elin skriver:

  I Sävedalen i Göteborg, precis vid mina gamla goods nära Oves korvkiosk.
  En klassisk AJ bordslampa i svart hade jag valt, min drömmars drömlampa, helt klart!

 • Jeanette skriver:

  Svar: Sävedalen i Göteborg.
  Jag skulle köpa den här: https://savedalensbelysning.se/produkt/belid-gloria-krona-massing-rokfargad/ Den skulle passa helt perfekt ovanför vårt stora matsalsbord i mörk ek från 1800-talet.

 • Frida Wictor skriver:

  1)Affären ligger i Sävedalen, Göteborgsvägen 69
  2) Gubi Grasshopper, golvlampa skulle få stå och smyga i vårt vardagsrum bakom vår fåtölj och bredvid soffan och lysa upp tillvaron. Jag tycker att den är sååå fin den lampan!

 • Simon Hansen skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen, Göteborg.
  2. Vilken tävling! Hade blivit överlycklig av att få ha en Flos Gatto Cocoon i vårt hem! Med dess mjuka och lugna former hade den passat fint i vårt sovrum.
  Helt drömsk!

 • Beata skriver:

  Wow vilken tävling!!
  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. New Works Kizu Tycker jag är fantastiskt vacker belysning. Jag tror den skulle ge en balans med ljus i mitt relativa mörka sovrum! Och samtidigt skapa form och skulptur vilket vore roligt att tillföra ävenndet rummet, vilket jag annars lan tycka är ett av de svåraste rummen att både ljussätta och få till på ett lite överraskande sett… håller tummarna!

 • Josefin skriver:

  Butiken hittar vi på göteborgsvägen 69, Sävedalen!
  Jag skulle införskaffa Flos bordslampa Taccia och placera den på mitt piano för att påminna mig om att spela mer.

 • Elisabeth skriver:

  1.Sävedalen
  2. ÄLSKAR By Rydens Gross Klar. Tycker att den ger ett så härligt, mysigt ljus och skulle väldigt gärna vilja ha en sån hängandes över vårt matbord.
  /Elisabeth

 • Sofia D skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Jag har länge letat efter en statement lampa att ha över soffbordet. Det är mitt i blickfånget när man kliver in, och kräver något extra. Lampan LZF Agatha SP vit hade passat perfekt!

 • Jessica S skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, strax utanför Göteborg.
  2. Vilket otroligt fint pris! Jag är helt ”insnöad” på julbelysning just nu, så jag skulle unna mig önskeadventsljusstaken Gustavo i mässing. Sedan ligger också den sagolika ljuskronan Herstal Manola 12 LED i mässing på önskelistan. Den skulle få hedersplatsen ovanför vårt matsalsbord, som idag helt saknar lampa. Håller alla tummar och tår så hårt jag bara kan! ?

 • Elisabeth skriver:

  1. Sävedalen
  2. Jag skulle köpa två st Gubi Bestlite BL7 Grå Mässing som skulle vara helt underbara ovanför sängen i vårt sovrum. Idag har vi ingen bra ljuskälla där och jag som älskar att läsa på kvällen ligger i halvmörker och kisar. Detta skulle göra mig så lycklig!!

 • Helen Westerling skriver:

  • Sävedalen
  • Jag skulle välja flera Norlys Paris utomhusbelysning att ljussätta fasaden med! Både för mysigare intryck men också för säkerhets skull, becksvart utanför fönstren just nu!

 • Anna skriver:

  1. Sävedalen.
  2. Flod sarfatti i mässing är min drömlampa, alla kategorier! Att vinna en sådan och få hänga den över matbordet i vardagrunmmet, där vi nu har väldigt bristfällig belysning, vore verkligen en dröm!

 • Sanna Sjögren skriver:

  Fysisk butik: Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag är förtjust i formen på Louis Poulsen PH 3/2 Bord i Svart så den skulle gärna få flytta hem till oss! Den skulle få stå på vår gustavianska byrå i sovrummet, som saknar bra belysning, för att få en härlig blandning av nytt, modernt, designat och antikt.

 • Ingela Persson skriver:

  Svar;
  1) Besök i butik görs på följande adress –
  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2) Jag skulle välja Flos Gatto, men inte två för de är små o inte fyra för de är så dyra. Inte heller fem för då får man gå hem ! Men tre, som jag skulle slå in i paket o placera under granen??En julklapp var till mina härliga tre ❤️barn med respektive. Det är fortfarande så fantastiskt att se hur glada de blir när tomten kommer trots åldern?

 • Petra skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen utanför Göteborg.
  2. In-Lite Ace Corten, på vår becksvarta, trixiga naturtomt. Snyggt med rostfärgen mot granit och grånat timmer.

 • Petra Sahlin skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen, Sävedalen utanför Goteborg.
  Tänk vad belysning kan göra för ett rum.
  Min dröm lampa är Kvist 6 taklampa I koppar från örsjö, Flos aim eller flos taccia.

 • jessica skriver:

  Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  En klassiker PH 3/2 Bord Krom

 • Madeleine skriver:

  1 Göteborgsvägen 69, på Köpmangatan i Sävedalen
  2. Jag hade tveklöst valt en vägghängd sänglampa, gärna AJ lampan. Då jag senast igårkväll försökte balansera mobilens ficklampa på bröstet liggandes för att kunna läsa en bok…Hoppas på tur ???

 • Louise skriver:

  Butiken ligger på göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag hade utan tvekan valt Flos, en vägglampa till hallen och en bordslampa till matsalen. Har drömt om den mycket, mycket länge☺️

 • Ellinor skriver:

  1. Butiken ligger på Köpmangatan i Sävedalen.
  2. Jag hade valt Louis Paulsens VL38 som både golv och vägg lampa! ?

 • Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävdalen!
  Jag har väldigt länge drömt om en AJ Louis Poulsen AJ Golvlampa i Ljus Petroleum. En lampa som hade lyft hela vårt vardagsrum med sin stilrena, tidlösa design och härliga färg!

 • Emma skriver:

  Hej! Vilken toppentävling!
  Affären finns på adressen Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skulle gärna hänga Watt & Vekes Cindy vid vårt matbord. Där har vi idag en svart lampa med dåligt ljus.
  Håller tummarna! Varma hälsningar Emma

 • Lina beffa skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Skulle välja just Gatto Piccolo och ställa den i lille sonens rum som nattlampa.

 • Hej Sävedalen och Trendenser!
  1. Göteborgsvägen 69
  2. Jag med sambo och en liten tvåveckors pojke är nyinflyttade i nytt hus. Vi är ute på den roliga jakten efter flera olika lampor till bl.a trapp, vardagsrum och barnrum. Just nu har vi det lite mörkt och med en salig blandning av omaka lampor och ljus. Skulle jag/vi vinna så skulle jag välja Örsjö Kvist vit. (Louis Poulsen VL 45 ligger på andra plats och Blond GA4. Svårt att välja 🙂

 • Linn Molander skriver:

  Hittade hit just eftersom jag letar belysning till mitt nya kök!
  1) Göteborgsvägen 69 i Sävedalen (men vilken fantastisk fin hemsida att shoppa på för den som bor lite mer norr ut)
  2) Jag skulle definitivt lägga till lite extra pengar och köpa Örsjös och Jonas Bohlins 6-armiga kvistlampa. Den skulle jag hänga ovanför vår snart färdiga köksö i vårt sjuuuukt fina nya kök 🙂

 • Nina Onemark skriver:

  1.Göteborgvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag hade gärna köpt Heico Kanin till min sons rum.

 • Annika skriver:

  Göteborgvägen 69 i Sävedalen
  Jag hade valt Flos Gatto Piccolo. Vill ha en stor och en liten i framtiden. Brevid varandra i sovrummet. Har dom som "när-jag får-fast-tjänst-efter-studier"-belöning sedan länge.

 • Hanna skriver:

  1.Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2.Jag önskar mig Louise Poulsens Panthella bordslampa i vitt att placera i sovrummet för att få lite mer ljusterapi i höstmörkret.

 • PiaL skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Åh, en Flos Gatto är välkommen hem till mig! Och för 10.000 så hade ju en Piccolo också fått följa med. Den stora skulle stå på bänken i vardagsrummet. I det där mörka hörnet skulle det verkligen behövas en hög lampa för utfyllnad och dekoration. Piccolon skulle få bo i fönstret i sovrummet. Där finns just nu…ingenting…:/

 • Stina skriver:

  Åh vad underbart!
  1. Butiken ligger i Sävedalen, på Göteborgsvägen 69.
  2. Jag skulle önska att vinna Flos Sarfatti 2097/30 Svart. Den står allra högst upp på önskelistan. Den skulle passa perfekt över vårt matbord som idag saknar den där inbjudande känslan. Lampan är en favorit sedan länge och nu när den kom i svart kan jag inte sluta drömma om den!

 • Emelie skriver:

  Drömtävling! ??
  1. Butiken ligger på göteborgsvägen 69 i Sävedalen, Göteborg.
  2. Jag önskar mig en Flos Taccia small och den skulle göra sig perfekt på min skänk i vardagsrummet. Det är min drömlampa!! ?

 • Ellinor skriver:

  Hej!
  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag drömmer om en IC lights T1 hög i krom från Flos. Min drömlampa sedan länge. Den skulle få pryda mitt vackra sideboard där det för tillfället är lite för mörkt. Då bordet är det första man ser när man kommer upp för trappan skulle lampan hamna i centrum.
  Håller tummarna!
  / Ellinor

 • Sofie wolfgang skriver:

  Butiken ligger i mysiga Sävedalen, Partille.
  Skulle väljs en Sarfatti, drömlanpan såklart! Skulle placeras ovanför mitt matbord. Håller alla tummar och tår 🙂

 • Cecilia Milkovic skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen, Göteborg
  2. Skulle välja Louis Poulsen PH 3/2 Bord Svart att placera i vardagsrummet. Louis Poulsen lampor är alltid något jag velat ha hemma men är fortarande inte ägare till någon så jag hoppas på riktig tur nu.
  // Cecilia

 • Anna skriver:

  1. Sävedalen.
  2. Har såå länge drömt om Flos Sarfatti 2097/30 (varianten i mässing är underbar!) så att kunna unna sig den vore helt fantastiskt! Den skulle göra sig helt perfekt ovanför matbordet i vårt vardagsrum och då vi har väldigt högt till tak (och i dagsläget lite tomt…) tror jag verkligen att den skulle lyfta inredningen i hela rummet!

 • Karolina skriver:

  vilken perfekt tävling för mig, älskar lampor.
  1. Butiken hittar man på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Då jag precis efter flera års väntan (är student) äntligen skramlat ihop och köpt en flos sarafatti. Då kan man ju inte annat än tycka att en flos IC light T1 skulle passa perfekt ihop med sarafattin i vardagsrummet. Helt perfekt lampa för en byrå eller ett sidebord.

 • Benedikte skriver:

  Butiken finns i Sävedalen (Göteborg).
  2. Jag skulle önska mig 3 st In-Lite Ace Up-Down Dark för min mörkrädde pojkes skull, eftersom han tycker att vår uppfart är för mörk.

 • Emelie skriver:

  1. Butiken hittar man i Sävedalen!
  2. Barnen har äntligen sitt rum fått, efter massa renovering känns allt flott! Men när mörkret faller och rullgardinen dras ner, dom ingenting ser.
  En Globen lighting balloon i grå skulle på väggen sitta fint, då kanske dom vaknar upp på natten med ett flin!

 • 1. Den fantastiska butiken & bästa personalen ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Vi har flyttat in i en nyproduktion i Kvillebäcken i Göteborg. Och inser att det börjar bli mörkt nu. Men vi vill verkligen finna lampor som känns klassiska i många år framöver och det tycker vi Sävedalens Belysning lyckas med så bra. Så en av många drömlampor är Care of BKRD Air 73, svart i klarglas hade lyst upp vår smala korridor från hallen till vardagsrummet eller bara skapa en mysfaktor i vår lya.
  Vinner vi inte så vill jag gärna hylla personalen som jobbar i butiken. Alltid glada och hjälpsamma. 🙂

 • Marie Thulin skriver:

  1. Butiken ligger i sävedalen, göteborgsvägen i Partille kommun.
  2. Jag har länge suktat efter klassikern Panthella och skulle stolt ställa den i vårt vardagrum. Gillar att blanda nytt med loppis och tycker denna klassiker hade gjort sig fint. Kanske man kan kolla på den ist för att vi fortf saknar golvlister sen ett år tillbaka ?

 • Helena skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Secto Desgins golvlampa!
  Är nyinflyttad i ett hus med högt i tak och en bergstomt utanför stora vardagsrumsfönster. Vill gärna ha in naturliga material och en lampa som ger ljus både nedåt och lyser uppåt längs vägarna.
  Min sambo tycker dock det blir för dyrt medan jag har kärat ner mig helt. Så här sitter vi nu. I mörkret..

 • Karin Boberg skriver:

  Åh, världens bästa lampbutik ligger i Sävedalen på Göteboegsvägen 69 – alltid underbart att komma dit och bli inspirerad. Särskilt nu i juletid!
  För mig är valet enkelt, hade jag fått ett så fint presentkort hade jag tagit en Louis Poulsen PH 3 1/2- 2 1/2 Golv. Den är så otroligt snygg i all sin enkelhet. Finess, stil och elegans i ett. Hade placerat den i hallen så det är bland det första man ser när man kommer hem på eftermiddagarna.

 • Hanna Bengtsson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag har precis köpt radhus helt själv! Jag har inte flyttat in än, men ser framför mig att jag skulle ställa en liten Flos Gatto i hallen på bänken där, så det är det första man ser när man kommer in. Och lite för att göra min mamma avis..

 • Veronica Öberg skriver:

  1. Butiken hittar man på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen. 
  2. Jag älskar Flos Gatto & skulle absolut välja den! Vilken härlig present det skulle vara att vinna presentkortet!

 • Ulrika skriver:

  Den ligger på Göteborgsv 69 i Sävedalen på köpgatan.
  Skulle ge adventsljusstaken Star Trading Rut vit, till sonen som precis flyttat till sin första lägenhet.

 • Anna Z skriver:

  1. Butikens adress är Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, Göteborg.
  2. Utan tvekan min drömlampan från Flos. Taccia Small hade varit ett smycke i min mörka hall! Och som en bonus kanske barnen tydligare hade sett alla skor och jackor de lämnar på golvet, och faktiskt placerat dem på sin rätta plats 😉

 • Amanda K skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Herstal Manola i mässing. Har gått och suktat efter den sen vi flyttade in i vår lägenhet. Den ger så vackert ljus och skulle passa perfekt i vår takrosett och lysa upp vårt vardagsrum!

 • Cornelia skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle unnat mig en riktig klassiker som Flos Snoopy. Under min mammaledighet har mammapengen i princip endast gått till saker och kläder åt min son. Hade SÅ gärna velat vinna presentkortet. Tänk vilken dröm att ha en underbar Snoopy att lysa upp höstmörkret med 🙂

 • Christine skriver:

  Den fysiska butiken hittar du på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, strax utanför Göteborg.
  Drömmen hade varit en Gubi Gräshoppa Floor Lamp i Vintageröd samt en Hay Pion small. Jag ser lamporna som konstverk.
  Tänk så vackert att stå på gatan nedanför lägenheten och kika upp till en varmt lysande Pion.

 • Daria skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, göteborgsvägen 69.
  Skulle jag vinna kommer jag köpa båda gatto lamporna och ha ståendes på tv-bänken . Jag skulle även slå till på en Flos IC lights T1 som skulle få stå i sovrummet? .. jag skulle köpa och komplettera lampor från favvomärket helt enkelt ?

 • Johanna skriver:

  Affären finns på Göteborgsvägen 69, Sävedalen, lite utanför Göteborg.
  Jag hade unnat mig en Flos Sarfatti. Vi flyttar till radhus i årskiftet och med högt i tak i vardagsrummet hade denna varit underbar, gärna en svart sådan.

 • Sofia skriver:

  1. Butiken hittar du på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle köpa Flos IC Lights F2 Mässing och ställa i vardagsrummet bredvid vår nybyggda bokhylla och omklädda lässtol och skapa ett mysigt läshörn till jullovet.

 • Sanna skriver:

  1. I Sävendalen utanför Göteborg på Göteborgsvägen 69
  2. Först av allt, vilket dröm pris! Någon kommer bli väldigt lyckligt lottad. Så svårt att välja bland allt det fina och mycket märken som vi tycker om här hemma som Belid, hersrtal m.m som pryder våra tak, väggar och fönster. Jag kanske lämnar önskan om udda lampor än många andra vem vet. Men jag hade gärna satsat på pollare till vår trädgård. Dessa In-Lite Liv Low Dark (https://savedalensbelysning.se/produkt/lite-liv-low-dark/) är verkligen super snygga enligt mig de hade fått göra sig i rabatterna vi ska göra runt altanen nästa vår (det hade lyft hela baksidan) och längre fram hade de gjort sig på framsidan när den ska anläggas. Sen hade vi även piffat upp insidan med en flos IC Lights T1 hög krom i vardagsrummet här hemma. Håller alla tummar och tår för den här drömvinsten!

 • Helena skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, på Göteborgsvägen 69.
  2. Jag skulle välja den galet snygga klassikern Louis Poulsen AJ i svart. Snyggare golvlampa har jag svårt att tänka mig till vår nyrenoverade gillestuga som nu är vårt vardagsrum! Har helt förälskat mig i att inreda efter husets stil, och i vårt 60-talshus är mixen mellan modernt och 60-tal så himla rätt!

 • 1.) Göteborgsvägen 69, Sävedalen, Partille – Göteborg! Heja Sävehof!
  2.) Det blir definitivt 2st Gubi Bestlite BL5 i Svart Krom, att sätta upp i sovrummet på vardera sida om sängen – lyxigt!

 • Karin skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  Därifrån skulle jag välja en "Gubi Gräshoppa Floor Lamp i svart". Den skulle göra det möjligt för mig att ligga och läsa i min orangefärgade sammetssoffa med kuddar i orange/grönt/vitt/svart. Som det är nu så saknas en ljuskälla bredvid soffan så det blir mest till att ligga och titta på tv i stället för att läsa ett läckert designmagasin eller en god bok.

 • Rebecka skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  Jag hade investerat i den fina lampan Pion, Hay. Den skulle få pryda fönsterbänken i min sons rum (och hoppas på att hans små fingrar inte lyckas nå denna skönhet).

 • Viktoria skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg
  2. Jag hade valt den fantastiska lampan Bsweden Cymbal Bord, som hade helt otrolig på skrivbordet i vårt sovrum. Den är en perfekt klassisk investering med en modern touch. Det är precis det jag söker efter i mitt hem.

 • Caroline Nilsson skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen strax utanför Göteborg
  2. Jag hade köpt en Gloria från Belid i kromfärg och hängt i vardagsrummet och sen även en vit Eos och hängt i lillstrumpans rum. Hade varit en dröm!

 • Kristina Särner skriver:

  1 Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Flos tacchio small.
  Vi har efter många om och men köpt vårt drömhus! Flyttar från liten lägenhet i stan till stort hus på landet. Alla inköp som behöver göras är svindlande och lånen likaså ? det vore fantastiskt att få sin drömlampa i fönstret i drömhuset!

 • Johanna skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 39 i Sävedalen (utanför Göteborg)
  2. Vi har precis byggt vårt drömhus och trodde vi tänkt på allt… men vi bommade fönsterbänkarnas djup. Så nu får varken våra lampor eller krukor plats!! Jag hade därför direkt låtit drömmiga Hay Pion Large med sin slimmade diameter få ta plats i vårt fönster i vardagsrummet/köket. Dess mjuka ljus är som gjort för myskvällar såväl som trötta morgnar när ögonen behöver lite extra tid att vakna på sig.

 • Cornelia skriver:

  (Glömde skriva var drömlampan skulle stå så kompletterar mitt bidrag)
  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen 
  2. Jag skulle unnat mig en riktig klassiker som Flos Snoopy. Under min mammaledighet har mammapenningen i princip endast gått till saker och kläder åt min son. Hade SÅ gärna velat vinna presentkortet. Tänk vilken dröm att ha en underbar Snoopy på sitt sideboard i vardagsrummet att lysa upp höstmörkret med 🙂

 • Ingrid Normann skriver:

  1. Fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen!
  2. Jag skulle vilja köpa Gino Sarfattis taklampa i krom ch med 30 lampor. Den har jag velat ha i flera år!

 • Agneta skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen.
  2. Jag skulle absolut investera i en Flos Taccia Small. Den skulle få stå som ett vackert konstverk i vårt vardagsrum och lysa upp i vintermörkret.

 • Åsa Hedlund skriver:

  1 Göteborgsvägen i Sävedalen
  2 Flos Gatto Piccolo har en given plats i vår hall. Lampan är vacker som ett konstverk och är en underbar ljuskälla! Problemet är bara att den är lite väl dyr så någon investering har ännu inte blivit av. Men, om jag vann ett presentkort hos Sävedalens belysning skulle denna vackra lampa bli min. Och våra vinterkvällar skulle bli mycket vackrare!

 • Amanda skriver:

  Oj, jag har nog aldrig velat vinna så mycket som denna gång.
  1. Den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 39 i Sävedalen (strax utanför Göteborg).
  2. Det skulle stå mellan "LZF Agatha SP Vit" och "Gubi MultiLite Pendel Mässing". Herregud så många fina lampor det fanns här.
  Hoppas Hoppas Hoppas på vinst!

 • Amanda skriver:

  Glömde skriva vart jag skulle placera den! Vi håller just nu på att renovera vår nya lägenhet. Den skulle hänga P.E.R.F.E.K.T i vardagsrummet. Wow.

 • Manda skriver:

  1) Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) I vårt hus från -58 är gavelväggen i vardagsrummet av tegel och det är öppet till nock. Jag skulle sätta Örsjö Star 3 och Örsjö Star 6 på denna vägg och låta några spotar lysa neråt på tavlor, några lite utåt i rummet och några uppåt på teglet och på det trärena taket.

 • Terese skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. Det var formspråkskärlek vid första ögonkastet med Örsjö belysnings otroligt vackra lampa Kvist. Med sin naturinspirerade design, hade jag gärna haft ovanför mitt lilla köksbord.

 • Alex skriver:

  1. Talande namn på företaget då den ligger i Sävedalen:)
  2. En Örsjö kvist vit, fyra
  skulle ge mig glädejyra.
  Att få hänga den i vårt kök
  skulle få mig att glömma allt vardagsstök
  jag skulle av korv och makaroner njuta
  å barnen kan runt bordet bråka och tjuta
  för jag som så tycka
  att det är fint även med materiell lycka.
  //Alex

 • Alex skriver:

  1. Talande namn på företaget då den ligger i Sävedalen:)
  2. En Örsjö kvist vit, fyra
  skulle ge mig glädejyra.
  Att få hänga den i vårt kök
  skulle få mig att glömma allt vardagsstök
  jag skulle av korv och makaroner njuta
  å barnen kan runt bordet bråka och tjuta
  för jag som så tycka
  att det är fint även med materiell lycka.
  //Alex

 • Anna Å skriver:

  1. Sävedalen.
  2. Skulle verkligen vilja unna mig Flos Sarfatti 2097/30 som är min drömlampa! Tror dessutom att den verkligen skulle bli pricken över i ovanför matbordet i vårt vardagsrum – där det i dagsläget är lite väl tomt…

 • Mikaela skriver:

  1. Butiken finns i Sävedalen 🙂
  2. Jag är så sugen på Gloria från Belid! Jag och min man har just köpt radhus = fler rum att inreda. Gloria hade passat perfekt ovanför matbordet! https://savedalensbelysning.se/produkt/belid-gloria-krona-massing-rokfargad/

 • Angelique Lind skriver:

  1: Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. En Gubi Gräshoppa skulle passa perfekt bredvid min fåtölj i sovrummet där jag brukar sitta och sticka. Och så en lykta från Karlskrona Lampfabrik för att komma i mysstämning i mörkret hemma.

 • Emmy skriver:

  I Sävedalen, Göteborgsvägen.
  Utan tvekan skulle jag köpa en Sarfatti i mässing! Jag har drömt och önskat den i flera år! Har dock lite svårt att övertyga min skeptiska och ekonomiska sambo. Ett bidrag skulle vara en stor hjälp på traven och en perfekt tidig julklapp! ?

 • Johanna skriver:

  I Sävedalen ligger denna ljuspunkt!
  Jag tog i från tårna för 13 år sedan och köpte en svart AJ golvlampa från L Poulsen. Riktigt glad förd en fortfarande!
  Så, jag önskar mig en liten väggkompis i svart att sätta på min sida sängen:)

 • stina skriver:

  1.Butiken finns i Göteborg. 2. https://savedalensbelysning.se/produkt/louis-poulsen-ph-5-gronmorkgra/
  Poulsens klassiska Ph5. En tidlös lampa jag alltid önskat mig men som alltid varit lite för dyr. Skulle jag nu ha turen att vinna har den en given plats ovanför nya matbordet. Risken i början är möjligen att jag blir asocial då jag bara beundrar lampan… 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, Göteborg.
  2. Vilken dröm det vore att få sätta upp En Gubi semi 60 pendel krom ovanför vårt matsalsbord! Efter månader av slitande är vi äntligen färdigrenoverade, nu saknas endast fina lampor och lite annat skoj. Håller tummarna!

 • Sanna skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Vilken vinst! Jag skulle köpa en varsin Vernon panter panthella mini till mina döttrar. En rosa till den stora inredningsintresserade flickan som önskar sig en sån i julklapp och en turkos till lilla tjejen som precis börjat sova i egen säng och vill ha tänt på natten.

 • Hanna Andersson skriver:

  Hej,
  Affären ligger I Sävedalen, Göteborg.
  Jag skulle välja Louis Poulsen AJ Bordslampa Ljusgrå. Efter 7 månader med man och son på 2 år som inneboende i min mammas 2:a(ja det stämmer:)) så ska det bli ljuvligt med eget hus. Tänk att få ha denna lampa på mitt egna nattygsbord i vårt sovrum 🙂

 • Lisa skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg.
  2. Jag skulle köpa en kompis till min Flos Gatto Piccolo, det vill säga Flos Gatto.

 • Elin Pettersson skriver:

  1) Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Jag skulle välja LZF Escape Blå. Den är unik och förtjänar att hängas i centrum, så därför passar den bra i vardagsrummet ovanför soffbordet. Lampan/konstverket är en färgklick som skulle ge nytt liv i rummet. Riktigt fin är den!

 • 1) Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Jag skulle vilja ha en Belid Frank G3157 i Ek för att lysa upp mitt mörka soffhörn.

 • Lena skriver:

  1) Butiken finns i Sävedalen på Göteborgsvägen.
  2) Jag skulle välja Flos Taccia Small, den ska jag placera i vardagsrumsfönstret, där kan jag se den både från köksbordet, soffan likväl som från loungmöblerna utomhus.?

 • Mia Brygmann skriver:

  1)Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Göteborg.
  2)Vita EOS XL vit skulle bli fin i mitt vardagsrum…

 • Karin Letterblad skriver:

  På Göteborgsvägen 69 i Sävedalen ligger den fysiska butiken.
  Jag skulle definitivt lägga till pengar och satsa på Örsjö Kvist 4-armad i rå koppar – den har jag länge drömt om till vår köksö! Eller komplettera vår befintliga trädgårdsbelysning som vi köpt från Sävedalens Belysning så vi även får lite ljus i vår mörka trädgård på husets baksida.

 • Cissi skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen. Vårt vardagsrum är i extremt behov av fler ljuskällor och till vardagsrummet skulle jag välja en Louis Poulsen AJ golv i färgen vit eller grå och Gubi gräshoppa, färg vet jag inte än. Men jag skulle lägga till pengar för att köpa dessa fantastiska lamporna.

 • Lina skriver:

  1. Sävedalen (Göteborg)
  2. Enkelt!! Gatto Piccolo! Drömt om den så otroligt länge.
  Vi har inte haft nån fönsterlampa i sovrummet i snart ett år sen dottern rev vår gamla ärvda glaslampa. Tänk om vi kunde få en Gatto Piccolo till sovrummet nu när det börjar bli så otäckt mörkt ute!

 • Annika skriver:

  Göteborgsvägen 69
  Jag kan inte välja vad jag skulle ta för lampa. Men troligtvis en bordslampa. Louis Poulsen Panthella bord vit, eller kanske gatto piccolo, eller kanske någon helt annan. Men jag gillar vita lampor. En taklampa kanske?! Ja du förstår, fantasin sätter igång och jag blir som ett barn i en leksaksaffär. En bumling över köksbordet kanske… ? Men en sak är säkert. En dyr fin lampa får stanna inne i vårt sovrum, på antingen byrån eller fönstret. Vågar inte lämna lampan åt ödet med barn i hemmet.

 • Ami skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen!
  Ljus är svårt tycker jag. Det märks extra mycket hos oss här hemma nu när solen gömt sig för vintern, och vårt lilla vardagsrum blivit så mörkt, så mörkt. Skulle jag vinna tror jag därför att valet skulle falla på de fina spotarna från Örsjö belysning så att vår bokhylla får det ljus den förtjänar. Skulle vara så fint att få ge alla de böcker som jag älskar så högt en sådan upplyst plats.

 • 1. Göteborgsvägen 69. Sävedalen
  2. Örsjö kvist 4 vit

 • Josefine skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg
  2. Golvlampan Flos Captain Flint Brass skulle passa perfekt i vår läshörna, som det nu är svårt att läsa i!

 • Frida Holm skriver:

  1) Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg
  2) jag skulle köpa en stor gatto & liten gatto lampa. Skulle verkligen pigga upp mig, denna mörka regniga höst:)

 • Agnes Hallén skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle placera lampan Flos IC Lights T1 Hög Mässing på ett begagnat skrivbord i mörkgrått som sällskap till en vattenrotad avocadooch några sticklingar palettblad samt (tyvärr) en vacker hög med studiematerial för att ljusa upp tillvaron i uppsatstider.

 • 1: Göteborgsvägen 69 i Sävedalen i Partille.
  2: Nu när det är sån brist på ljus,
  väljer jag gärna en Kvist till vårt hus.
  Den skulle hänga så fint från vardagsrumstaket,
  där det just nu är lite väl naket.
  Det är så bra att den går att "dimma",
  så den skulle få vara tänd varje vaken timma.

 • Lena skriver:

  Göteborgsvägen 60 i Sävedalen.
  Vem älskar inte Flos Sarfatti lamporna. Den skönheten skulle hänga över matsalsbordet. Så snyggt!!!!!!

 • Jerker skriver:

  1: Göteborgsvägen 69 i Sävedalen i Partille.
  2: Eftersom vi ska renovera badrummet inom en relativt snar framtid så blir det belysning som passar ett badrum, så denna lampan kommer vi köpa, som ett exempel: https://savedalensbelysning.se/produkt/astro-tallin-600/

 • Emelie skriver:

  1. På Göteborgsvägen i Sävedalen, har till och med varit inne och handlat hos er
  2. Hur tråkigt det än kan kännas när man får välja fritt, så hade jag ändå valt Flos klassiska Sarfatti 2097/30 i krom som jag trånat efter i åratal. Denna hade fått hänga över spiraltrappan i original i vårt 60-talshus som vi flyttade in i förra året. Det hade blivit så tidstypiskt supersnyggt ihop.
  Hade jag vunnit hade jag sprungit in i butiken dagen efter och beställt en och använt vinstpengarna som täckningsbidrag till en livsföljeslagare.

 • 1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle välja en Louis Poulsen AJ Golv Ljusgrå, för att äntligen kunna ha en funktionell läslampa vid fåtöljen i vardagsrummet. Dessutom älskar jag designen!

 • Maje skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen
  2 Belid Gloria Krom Klar vill jag gärna vinna
  och bli en överlycklig kvinna:)
  I vårat vardagsrum skulle det bli perfekt
  och att få vinna vore käckt!

 • Sofi Sjökvist skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skulle välja den snygga Flos gatto piccolo. Den skulle stå på våra nya skåp i vardagsrummet. Där är mörkt och behöver ljusas upp lite:)
  Håller tummarna!
  Mvh Sofi

 • Elin skriver:

  Den fysiska butiken ligger i Sävedalen, strax utanför Göteborg. På Göteborgsvägen 69 om jag ska vara exakt 😉
  Drömmen vore att få vinna en Flos Gatto som jag skulle placera i vardagsrummet, på vårt låga svarta vitrinskåp hade den passar perfekt och alla kommer kunna se denna vackra skapelse.
  Håller alla tummar och tår för denna drömlampa!

 • Anna skriver:

  1. Som namnet säger, i Sävedalen 🙂 2. Söker just nu en snygg spotskena så det hade blivit Pholc Blend Spott som fått ge ljus i vårt mörka hörn här i det grå vardagsrummet. Valde mörka väggar och inser hur viktigt det är Med många ljuskällor i samma rum! Snart uppe i 8 men räcker ändå inte utan att vi behöver förstärkning!

 • Leona skriver:

  Den fysiska butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Om jag skulle vinna så skulle jag köpa min drömlampa gino Sarfatti i silver som jag så länge tittat på. Kommer på mig själv ibland hur jag sitter och fantiserar över att få ha den lampan hängande i mitt vardagsrum .

 • Susanne Leijon skriver:

  Affären ligger i Sävedalen, Göteborg.
  Åh, nu drömmer jag om den stora lampan med stort L för mig. Jag skulle välja Belid Gloria krona. Sen är jag osäker på om den skulle hamna i köket eller i vardagsrummet, tror den skulle vara fin på båda ställena. Håller tummarna!

 • Emma-johanna ? skriver:

  1. Den hittar man på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen ?
  2. Det finns en lampa jag älskar, och önskar mig. Jag ser den och vill ha den! Gatto piccolo av Flos. Att få ha den stora modellen i fönstret och lysa upp vore en dröm. Med sin enkelhet och stilfulla design passar den mig och mitt hem. ??❤️

 • Jill skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Flos Gatto skulle få en given plats på tv-bänken! Så snygg!

 • Caroline B skriver:

  1) Sävedalens belysnings fysiska butik finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Panthella mini, en ny klassiker bland lampor sedan dryg ett år tillbaka. Om jag vann tävlingen skulle jag placera den på mitt nattygsbord för att lysa upp mina kvällar.

 • Mikaela skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Vi har precis gjort en platsbyggd säng som kommer få agera både gästsäng och soffa för att hänga i långa tv- och bokkvällar under vintern. Jag skulle placera Gubi Bestlite BL7 Off White Krom, två stycken på varsin kortsida skulle göra pricken över i:et tillsammans med den mörkgrå väggpanelen.

 • Lisa skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen. Jag hade valt två Louis Poulsen VL45 pendlar i olika storlekar att hänga i vår trappa i sextiotalsradhuset. Så fint och klassiskt – jag hade garanterat aldrig tröttnat på dem!

 • Anna W skriver:

  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2: Letar lampa till vårt sovrum med ljus och lykta (☺️), fastnade för LZF Agatha SP Vit, fint mjukt ljus i naturligt material i vårt nyrenoverade och mörkt målade sovrum. Höst/vintermörkret har lagt sig över Norrland nu så belysning är högt prioriterat.

 • Alex skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen utanför göteborg.
  Jag hade unnat mig en Louis Poulsen PH 2/1 bordslampa till arbetsrummet. Ett rum som oftast får stå i skymundan när det kommer till inredning.

 • Niklas skriver:

  Fråga 1: Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  Fråga 2: Flos Sarfatti
  Var den ska placeras? Det får inte jag bestämma utan det är sambon som bestämmer detta, men antar ovanför matbordet (lär flyttas runt).
  Låt mig snälla vinna detta presentkort så jag slipper höra sambons tjat dag ut och dag in om denna lampa.

 • Louise Aronsson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2 jag hade valt den fantastiska lampan jag såg på Isabellas blogg häromdagen: belid gloria krona mässing rökförgad.Jag har inte kunnat sluta tänka på den: åh, vad jag håller tummarna. Den hade fått hänga över matbordet och bidragit till fler middagar vid matbordet än i soffan ?Av alla finfina tävlingar du bidragit med här så är detta den bästa, jag blir helt pirrig av tanken på den lampan!

 • Sara P skriver:

  1. I Göteborg!
  2. Jag fastnade för denna: https://savedalensbelysning.se/produkt/flos-ariette/ , vi bor i ett soutteränghus där vi kommer in på ”övervåningen”, i trappen ned till undervåningen rusar därför energierna något otroligt eftersom att det *ser* så högt och oumbärligt ut. Med vägglampan från Flos skulle vi kunna lura ögat och på så sätt lugna intrycken, trappen är det första vi möts av när vi kommer innanför dörren, jag hade gärna välkomnats av Flos Ariette 🙂

 • Sara P skriver:

  … Tillägg till min kommentar: mer exakt finns butiken på adressen: Göteborgsvägen 69 i Sävedalen 🙂

 • Hanna I norr skriver:

  1. Den fysiska butiken hittas på Göteborgsbägen 69 i Sävedalen. Som tur är för mig som bor långt ifrån finns webbutiken.
  2. Om jag hade lyckan att vinna presentkortet skulle jag först vilja köpa plafonden Ingrid från Vatt och Weke till min sons rum. Han har vuxit ifrån lite den barnlampa med star wars motiv som hänger där nu. Har letat efter en plafond då rummet har både snedtak och ganska lågt tak och tycker att ” Ingrid” ser ut som en vacker blomma i taket med ett varmt sken. Perfekt! Skulle nog köpa en till dotterns rum också.

 • Sara skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, alldeles bredvid Göteborg.
  Jag skulle vilja ha denna, för att mjuka upp i mitt helt nya hem jag flyttar till om mindre än två veckor. Med vita väggar och stora fönster så behöver vardagsrummet mjukas upp lite och jag vill ha denna över matbordet.
  https://savedalensbelysning.se/produkt/vita-eos-xl-gra/

 • Jenny skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, strax öster om Göteborg.
  En ljusgrå AJ golv från Louis Poulsen vore perfekt till läshörnan med laminofåtöljen.

 • Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Om jag mot förmodan skulle ha turen att vinna denna drömmiga tävling så skulle jag välja en gubi multi-lite pendel.om jag vann detta så hade jag jublat så grannarna undrat vad jag gjorde. Hoppas så på vinst.

 • Malin Johansson skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, närmare bestämt på Göteborgsvägen 69.
  2. Flos sarfatti har under många år varit min drömlampa. Om jag nu skulle ha sån tur att vinna ett presentkort hos Sävedalens belysning skulle den i så fall få pryda vårt nya vardagsrum/kök i min och min sambos nya lägenhet som vi får tillträde i lagom till jul. Då skulle jag i så fall inte önska mig något mer!

 • Elin Kvist skriver:

  ALLTSÅ!❤ Löjligt bra tävling…blir knäsvag när jag tänker på att kunna VINNA detta…. jisses. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen hittar man den fysiska butiken. Jag skulle välja golvlampan & bordslampan IC Lights från Flos i krom. DRÖM. Äääeehhh skulle på riktigtsvimma om jag vabb….:D

 • Elin Kvist skriver:

  VANN ska det stå haha! Ja ni ser, blir helt borta av denna tävling:D

 • Victoria skriver:

  1:Göteborgs v 69 Sävedalen
  2:Hade valt Flos Sarfatti i mattsvart, som skulle pryda vårt vardagsrum, skulle bli pricken över bordet?

 • Sofie skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen hittar man affären.
  2. Jag vet faktiskt inte vilken lampa vi önskar oss, det enda som är klart är att vardagsrummet behöver mer belysning! Men hurdan? Jag skulle vilja ta hjälp av en ljusdesigner för att hitta "rätt"! Vill ha lagom belysning, så att man kan se ordentligt, men inte för mycket så att "alla" ser in. (Bor på första våningen)

 • Hedvig Sandqvist skriver:

  Hej!
  Butiken med snyggaste lamporna i stan finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen i Göteborg
  Jag skulle välja lampan Tage från Pholc i mässing, den skulle få lysa upp vårt vardagsrum i vintermörkret <3

 • Sofie L skriver:

  1. Butiken ligger på Götebotsvägen, i Sävedalen (Göteborg).
  2. Jag har länge försökt spara ihop till en Flos Sarfatti 30, så den skulle jag absolut köpa!
  Motivering: Med två barn, studentlån och ett hus som renoveras rum för rum så kan jag tyvärr inte köpa allt som behövs just nu, och lagom till jul så ska vårt nyrenoverade kök stå färdigt, och det vore en dröm att få hänga en Flos Sarfatti över matbordet. Då skulle det verkligen kännas komplett, och ångesten över att behöva hänga upp vår gamla trista lampa vore som bortblåst.

 • Carola Ericsson skriver:

  På Sävedalens köpgata, Göteborgsvägen!
  Jag är själv utbildad ljusdesigner på Högskolan i Jönköping och skulle gärna jobba hos Sävedalens Belysning! Önskar mig en gatto från Flos och en Spica från SMD Design nu till jul! Gatton skulle få pryda byrån i hallen och hälsa mig välkommen hem efter långa arbetsdagen! Spica skulle få glänsa och glädja grannarna från det stora vardagsrumsfönstret! Skulle även fråga om de kunde ta in två exemplar av Vitas Acorn i svart/silver som skulle få hänga över sängborden! En Canonball för två armaturer vore inte heller fel då jag inhandlat två av Vitas Alva, en i vardera storlek, som ska hänga över vardagsrumsbordet! Önskelistan tar aldrig slut för belysning är ju det bästa jag vet!

 • Josefin K skriver:

  1. På Göteborgsvägen i Sävedalen. En butik som är ruskigt ”farlig” att gå in i – man vill ju ha ALLT!
  2. Måste man välja?! Men åh, jag skulle vilja ha en Flos Sarfatti i mitt nyligen inflyttade 70-talshus. Detta hade varit ett fint bidrag och gör så att jag inte bara behöver drömma utan faktiskt genomföra ett köp av min drömlampa! Hade lyft det bruna innan vi hinner renovera alla ytskikt 🙂

 • Anonym skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen
  2. Min sambo och jag reser upp en gammal timmerstomme från 1800-talet och tyvärr har sambon gett mig köpstopp på lampor i ca tio år framåt.. Jag önskar Poulsen Enigma 545, jag tror den skulle passa utmärkt i stora salen (vardagsrummet) i vårt 1800-talshus sedan när huset är klart. Tänker mig en skön stilkrock mellan kakelugn, gammalt trägolv och stilren, snygg och modern taklampa.

 • Helena skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen
  2. Min sambo och jag reser upp en gammal timmerstomme från 1800-talet och tyvärr har sambon gett mig köpstopp på lampor i ca tio år framåt.. Jag önskar Poulsen Enigma 545, jag tror den skulle passa utmärkt i stora salen (vardagsrummet) i vårt 1800-talshus sedan när huset är klart. Tänker mig en skön stilkrock mellan kakelugn, gammalt trägolv och stilren, snygg och modern taklampa.

 • 1. Butiken finns i Sävedalen, utanför Göteborg.
  2. Jag hade valt en (eller två!) Örholmsstakar för att fylla våra stora vardagsrumsfönster med ljus i den mörka vintertiden. En tidlös stake med underbar historia, som jag säkerligen tror blir en klassiker framöver!

 • Sophie karlsson skriver:

  Bästa lamp affär ligger på göteborgsvägen här i Sävedalen. Otroligt mycket fina saker och ser alltid lika välkomnande ut. Skulle gärna vilja vinna ett bidrag till Flos Sarfatti 30 mässing. Denna mäktiga lampa skulle sitta helt perfekt i vår stora hall med högt i tak. Många ljuskällor och en lampa i otroligt hög klass!!!

 • Anonym skriver:

  Butiken ligger på Sävedalens ”paradgata” Göteborgsvägen. En fantastisk butik med stort sortiment trots sin lilla yta.
  Jag skulle troligtvis köpa:Blond soft bord och blond soft mini golv som jag skulle placera i mitt nyinredda gästrum.

 • Josefine skriver:

  1 på Göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Jag hade valt Louis Poulsen lampan i svart som jag hade ställt vid mitt nya kontor

 • Marie skriver:

  Butiken ligger i vackra Sävedalen!
  Jag drömmer om en Flos Sarfatti?

 • Petra skriver:

  Wow, vilken tävling!
  1. Butiken ligger i Sävedalen, utanför Göteborg
  2. Min dröm är en Flos Gatto på mitt nattduksbord. Så fantastisk fin.

 • Åsa Nilsson skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen. Jag drömmer om en Gubi bestlite BL5 i mässing att ha i sovrummet.

 • Hanna skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle köpa ny utomhusbelysning till vårt nymålade hus. Tycker Belid Loop är riktig snygg!

 • Stina Nylen skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen. Älskar att titta in där ?
  2. Jag hade köpt två vita ljusstakar Spica från SMD Design och ställt i mina fönster på övervåningen. Nu är man ju så sugen på adventsbelysning och särskilt sådan från Sävedalens belysning.

 • Josefine skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen utanför Göteborg.
  Som student med ett stort intresse för inredning drömmer jag om "The standard table lamp" från Menu..!! SÅ fin!

 • Göteborgsvägen Sävedalen
  Jag skulle svimma om jag hade en Flos Serfatti 30 mässing hängande i mitt vardagsrum. ?

 • Josefin skriver:

  I Sävedalen utanför Göteborg.
  Jag skulle köpt en HAY pion large till sovrummet som är utan lampa för tillfället och väldigt mörkt! Myyyys

 • Angelicas hem skriver:

  Butiken ligger på sävedalens köpgata utanför Göteborg.
  Om jag vann skulle jag köpa en svart Sarfatti ifrån Flos. Jag har spanat på den sen den kom och känner att den skulle passa så himla bra i mitt hem. Jag skulle gärna placera den just i vardagsrummet så den blir en fin konstrats mot det vita!

 • C skriver:

  1. Göteborgsv 69 i Sävedalen
  2. En ljuvlig klassisk sarfatti från Flos skulle få lysa upp vintermörkret, gärna ovanför matsalsbordet där den hade fått den uppmärksamhet den förtjänade. Drömlampan med stort F 🙂

 • Charlotte skriver:

  1. butiken ligger på göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Jag skulle välja en Flos Gatto Som skulle få hålla hand med min lilla piccolo i vintermörkret 🙂

 • Emelie skriver:

  åh, vilken tävling! ♡
  butiken ligger på göteborgsvägen 69 i Sävedalen, strax utanför Göteborg.
  Jag har länge drömt om vackra takarmaturen mobile 100 i mässing från Pholc & den skulle placeras i salen, som ligger centralt, i vår prästgård. För de resterande pengarna hade jag valt antingen Gubi beslite bl5 i vit & mässing eller taklampan Flos ic lights s1 mässing & dessa hade placerats i vårt bibliotek respektive matsal.
  nu håller jag tummarna! ♡

 • Towe skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsv. 69 i Sävedalen
  2. Skulle köpa en stor Gatto till sovrummet och en svart Pholc mobil till matsalsbordet! Skulle va drömmen!!!

 • Maria Seeberg skriver:

  1. Denna goa butik ligger i mysiga Sävedalen !
  Närmare på :Göteborgsvägen 69
  433 63 Sävedalen
  2.Pholc Tage vit skulle jag älska att få hänga å möta varje dag i våran hall ✊?

 • Jeanette M skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag hade valt en Louis Poulsen AJ Svart golvlampa att ställa bredvid soffan i vardagsrummet för bra ljuspunkt för läsning med barnen, kvällsfika på vardagar eller när släkten är på kalas.
  Och en Bsweden Fling eftersom jag helt enkelt älskar jul.

 • Irene skriver:

  Oj vilket pris, rena drömmen!
  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen är adressen, var där senast idag! Tittar alltid på Gatto från Flos när jag är där, står överst på önskelistan! Jag saknar en lampa på bänken i vardagsrummet så där skulle den bli perfekt! Och resten av vinstsumman skulle jag förmodligen lägga på två lampor vid matplatsen eller i entrén! Håller tummarna!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. På Göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Har länge drömt om en Gräshoppa i vitt ifrån Gubi, den skulle få en självklar plats bredvid den nyinvesterade linnesoffan?

 • Anita skriver:

  1.Den underbara butiken ligger i sävedalen partille på göteborgsvägen 69. 2 det finns några lampor jag skulle vilja ha från deras butik högst upp på lista är Flos IC Lights F1 Krom, även flos taccia är en stor favorit ?

 • Anita Kozovska skriver:

  1.Den underbara butiken ligger i sävedalen partille på göteborgsvägen 69. 2 det finns några lampor jag skulle vilja ha från deras butik högst upp på lista är Flos IC Lights F1 Krom, även flos taccia är en stor favorit dessa lampor skulle jag plasera i vardagsrummet och matsalen ?

 • Sofia Strömberg skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Skulle köpa en FLOS GATTO?, suktat efter den lampan VÄLDIGT, VÄLDIGT länge.Den drömlampan skulle komplettera min hall till fullo.

 • Victoria Högman skriver:

  1)göteborgsvägen 69 i Sävedalen .
  2) i want to flos My home!! Denna lampan alltså (flos gatto) den vill verkligen flytta hem till vårt nyrenoverade hem! Så smått börjar det gå mot mål i bygget – detta vore en så grym belöning och mental high-five att vi klarade det – 4 års kämpande ??

 • Anna L skriver:

  1) Denna underbara butik ligger på Göteborgsv 69 i Sävedalen!
  2) Mitt val skulle bli https://savedalensbelysning.se/produkt/flos-sarfatti-209730-krom/. Har länge spanat efter den. Skulle få lysa upp vårt vardagsrum. ???

 • Karin skriver:

  1) Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2) Jag skulle välja den vackra Belid Gloria Krona ovanför mitt matbord i köket för jag har väntat i mörkret i fyra år på dem rätta lampan där. Håller nu tummarna för att tillvaron ska få bli lite ljusare.

 • Susanne skriver:

  1. Ligger i Sävedalen
  2. Jag skulle vilja vinna LOUIS POULSEN CIRQUE Ø150 PENDEL KOPPAR ovanför vår köksö i vårt nyrenoverade kök.

 • Emma L skriver:

  1. Mitt på Göteborgsvägen i Sävendalen.
  2. En Flos Taccia har länge varit en dröm i belysningsväg. Hade placerat den i ett mörkt hörn i mitt vardagsrum som är i behov av en vacker ljuskälla.

 • Emma L skriver:

  Blev distraherad av senaste rapporteringen från #metoo kampanjen vilket ledde till en felstavning 🙂
  Mitt på Göteborgsvägen i Sävedalen ska det såklart vara.

 • Kimberley skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsgatan 69 i Sävedalen
  2. En Flos taccia skulle jag vilja plancera i vårt sovrum som precis börjar bli klart efter en vattenläcka som drabbade strax efter att vi flyttat in.

 • Maria Harrysson skriver:

  1. Affären ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Vårt hus behöver utvändigt belysning efter att vi nu målat klart det. Jag skulle sätta Norlys Lund vägg i svart utanför min dörr och komplettera med mer fasadbelysning så det även blir trivsamt ute det mörka halvåret. Går man ut här på landet så är det helt svart både när man går till jobbet och komner hem. Ljus behöver vi inte bara inne utan även ute i vår närmiljö.

 • Karin Svensson skriver:

  1.Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Om jag har turen att få vinna ett presentkort är valet av lampa väldigt lätt, jag skulle välja FLOS GATTO!! Har suktat efter den lampan sååå länge, den skulle få stå bredvid tv:n och lysa upp vårt vardagsrum.

 • Elin skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle välja en lampa som stått på min önskelista i flera flera år, nämligen Louis Poulsen PH 3/2 bordslampa. Klassisk och tidlös, min absoluta drömlampa!
  Skulle placera den på sideboardet i vardagsrummet.

 • Caroline Rotvold skriver:

  1.Sävedalens Belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, Partille. (En ynka kilometer hemifrån mig!) 2.Jag brukar promenera utanför butiken och sukta efter en Semi pendent från Gubi och en piccolo Gatto från Flos,så om pengarna hade räck till båda är det helt klart de lamporna jag hade önskat!!

 • Nevrija skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 Sävedalen , Göteborg
  2. Vi har precis flyttat in till vårt nya funkis hus med högt i tak och det enda jag suktar efter är att få prydda vår hem med en sarfatti i mässing från flos ? över matbordet. Det kommer vara pricken över i:et och matchat så bra med vår mässingsfläkt, mässingshoar och mässingskranar ?… tänk att få njuta en julmiddag vid ett matbord som belyses av sarfatti. Rena drömmen. Matbord är en viktigt plats framförallt på julen då hela familjen är samlad ❤️
  Hoppas på tur ?

 • Emma Jbira skriver:

  1. Butiken ligger här: Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. Tänk om drömmen blir sann, att jag en Flos IC Lights F2 i mässing vann! Då skulle jag julen få fira med en lampa vacker som en spira! Så nu håller jag mina tummar och tår att jag denna fantastiska vinsten från Sävedalens belysning får.

 • Sofia Lundgren skriver:

  1. Butiken ligger på Savedalens paradgata, närmare bestämt Göteborgsvägen 69.
  2. Jag skulle bli fullständigt överlycklig över en Gradhoper från Gubi i gammelmodig ton. En riktig smällkaramell till jul.

 • Maria K skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, på Sävedalens Köpgata.
  2. Planfonder är en svår lamptyp, sällan har jag sett en som är snygg. Men den här smäckra skapelsen Konsthantverk Kant 45cm Svart skulle göra sig perfekt i mitt 60-talskök! Skulle till och med bli ett blickfång i all sin enkelhet. Känns hon inte lite som Greta Garbo?
  Sen skulle jag lyxa till det i vardagsrummet och byta den fina enkla rislampan till en New Works Lantern Pendant Large.

 • Sofia Lundgren skriver:

  Grashoper från Gubi i gammelrosa ton skulle det stå om stavningskontrollen inte fick bestämma ?.

 • Lina Sterner skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. Om jag skulle ha tur och vinna presentkortet skulle jag välja Flos IC Lights F1 som skulle få stå bredvid soffan i vårat nya vardagsrum där den skulle passa perfekt.
  Hoppas på tur 🙂
  Hoppas

 • Malin samuelsson skriver:

  Världens finaste butik ligger i sövedalen! Skulle jah få turen att vinna så skulle jag sätta upp världens finaste spotlights i vår nyrenoverade hall Örsjö star i rå koppar!

 • Sandra skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. Om jag vann skulle jag unna mig en (eller två) lampor från Flos. Favoriterna är Sarfatti i krom och Gatto Piccolo 🙂 Sarfattin skulle jag sätta upp i vardagsrummet i vår nya lägenhet och gatto piccolon skulle passa perfekt i vårt mörkblå sovrum.

 • Martina skriver:

  1. Denna ljuspunkt i tillvaron som är underbar att besöka ligger i Sävedalen strax utanför Göteborg.
  2. Om jag vann så skulle jag satsa på en italienare. Mitt hjärta klappar extra varmt för Caboche pendeln från Foscarini som skulle bli ett underbart smycke i vårt vardagsrum där lampkroken nu är ödsligt tom.

 • 1) Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2)
  Louis Poulsen AJ 50 Vägg Svart

 • 1) Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2) För att börja få en ny finish på vår avlånga och intetsägande hall i vårt 60-tals hus. När man stiger in genom entrén och ser lampan: "Wow"
  Louis Poulsen AJ 50 Vägg Svart

 • Ola skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Flos Sarfatti 2097/30 Svart hade Passat perfekt till mitt nya hus 🙂

 • 1.Man hittar denna fantastiska butik med underbara lampor på adressen: Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen i närheten av Göteborg!
  2.Midnatt råder och kolsvart det är i vårt hus, vi behöver desperat mera ljus. Så att lilleman och jag varandra ser när vi läser böcker, dansar, kramas, leker och ler. Även givetvis för att han på bästa sätt ska kunna lära sig stå och gå, håller tummarna så, att vi underbara By Rydens Gross klar till vårt vardagsrum kan få!

 • Emma skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Hade absolut valt drömlampan Flos Taccia och ställt den på vårt sidobord i köket. En lampa som mer än gärna hade fått flytta in och så fint hade lyst upp i höstmörkret! ❄️

 • Maria skriver:

  Butiken finns i Sävedalen, Göteborg.
  Jag skulle vilja ha lite mer ljus i vardagsrummet. Den här golvlampan skulle jag gilla:
  https://savedalensbelysning.se/produkt/flos-ic-lights-f1-massing/
  Den skulle komplettera min taklampa fint och är så väldesignad att den blir som ett litet konstverk också!

 • Marie Bengtsson skriver:

  Fråga 1. Butiken ligger i Sävedalen på Göteborgsvägen 69.
  Fråga 2. Jag skulle byta ut min urtråkiga nakna glödlampa i hallen mot en Flos IC lights S1 som jag drömt om länge. Kanske skulle jag slå in en dröm till. Flos Toio! Älskar belysning.

 • Nina Johansson skriver:

  Burken ligger i Sävedalen, Göteborgsvögen 69.
  Jag hade valt en Kvist till vårt lök då vi saknar belysning över vårt köksbord. Den är så otroligt fin och klassisk.Nu i mörka hösttiderbehlver vi verkligen värre ljus toll läxläsning mm så håller tummar och tår 🙂

 • Marie Axelsson skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  Jag skulle välja Flos IC Lights F2 i mässing. Och den skulle jag placera i vårt sovrum då vi planerar att göra lite mer ombonat med nya mörkblå sammetsgardiner och heltäckningsmatta, men då budgeten tyvärr inte räcker till för denna drömlampa skulle det vara en perfekt vinst och julklapp 🙂

 • Erika skriver:

  1) Göteborgsvägen 69
  2) Gaaa det finns så mycket jag skulle behöva från Er! Men som ett slaviskt fan av Gubi så måste jag nog säga att jag skulle välja två stycket Gubi Cobra, vilka är diskreta men ack så vackra! Perfekta för de där extra ljuspunkterna som behövs! De som man inte riktigt har råd att unna sig annars!

 • Jonathan skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Hade jag fått äran att välja en lampa ur ert gedigna sortiment så hade jag slagit till på en Göte från Pholc. Herr Göte skulle sedan få hänga på bästa plats i vardagsrummet, där han sedan skulle kunna njuta av idel lystna blickar från avundsjuka middagsgäster som inte haft lika tur i denna tävling.

 • Veronica skriver:

  Vilken drömtävling!
  Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag hade valt 4st lampor om jag vann. En Hay pion Large som skulle stå på min långa beståskänk i vardagsrummet. En Menu Carrie i svart som skulle stå i hallen. En New works Kizu i mitt vardagsrum. Och en Menu JWDA Concrete lamp i betong i mitt sovrum. Jag kan riktigt se mig dom stå på sina platser här hemma, hoppas på tur!

 • Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen och är ett smycke för gatan med sina fantastiska skyltfönster!
  Om jag vann skulle jag välja en Secto octo som ska på matcha vårt läderbord från Peru i vardagsrummet. Vi behöver mer ljus där och denna vackra lampa skulle göra skillnad.

 • I Sävedalen så klart 🙂 Göteborgsvägen 69!
  Jag har länge suktat efter den vita fjäderlampan från Eos, men skulle behöva någon riktigt snygg utomhusbelysning till vårat lantställe, kanske en Astro lightning, eller varför inte en Belid Bullo till det nya badrummet i stugan. Finns för mycket fint att välja på!

 • Ulla skriver:

  I Sävedalen.
  Jag fastnade direkt för
  Örsjö Star Rå Koppar fönster.
  Stilren och vacker.

 • Anna skriver:

  1. Sävedalen.
  2. Direkt jag såg Belids Gloria Krona (rökfärgade kupor) första gången kände jag att det ju var den lampan jag letat efter! Skulle bli helt perfekt i vardagsrummet i vårt nybyggda (alltför "ljusa och fräscha") hus! Vore helt fantastiskt att få unna sig den lampan!

 • Gabriella skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen, jag skulle unna mig en Flos Sarfatti 2097/30 i Krom som skulle bli perfekt ovanför matbordet i vårt nya hus.

 • Hannah skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Min absoluta drömlampa är Flos Sarfatti i svart eller mässing! Flyttar snart in i mitt nya boende och denna lampan skulle göra sig perfekt över matrumsbordet.

 • Anna Davidsson skriver:

  Sävedalen. En ljuvlig butik med härlig personal! Jag har precis byggt en skänk som jag vill placera Flos Piccolo i stl S på. Drömmer också om en kotte till trapphuset men får nog parkera den tills vidare 😉

 • Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen!
  Jag skulle välja en Flos gatto som är min drömlampa!
  Den skulle få stå på byrån i hallen så man såg den direkt när man kommer hem och alla andra som kommer och hälsar på ?

 • Johanna M skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle köpa ljuskronan Sarfatti i krom. I huset som vi håller på och bygger, blir det högt till tak i vardagsrummet och där behövs en maffig takkrona. Flos Sarfatti hade passat perfekt!

 • Ebba skriver:

  1. Butikens adress är Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle köpt två stycken flos gatto piccolo. Den ena skulle jag ställa i min dotters rum som vi äntligen kunnat ge henne efter tre år. Och den andra skulle stå i vårt sovrum och binda samman vårt sovrum med hennes rum.

 • Nathalie Norman skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen (Göteborg)
  Om jag blir den lyckliga vinnaren så hade jag valt Belid Gloria Krona i mässing och rökfärgat glas! Den skulle vara helt perfekt i mitt vardagsrum ??

 • Hend kayrouz skriver:

  Glteborgsvägen 69
  Sjukaste snyggaste lampan just nu taccia , den kommer äga i min hall:)

 • Jessica B skriver:

  1. Sävedalen (Göteborgsvägen)
  2. Jag skulle välja Flos Sarfatti, den skulle få sitta i vårt vardagsrum. Har nyligen flyttat 6 timmar från staden jag växt upp i och trivs inte alls i den nya staden, så att få vinna en lampa jag drömt om länge skulle verkligen göra mig gladare.

 • Annika Andersson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2. Vilken dröm det vore att vinna detta presentkort, då kan jag köpa min drömlampa som jag aldrig haft råd med annars. Den hade blivit så fin i vårt vardagsrum.
  https://savedalensbelysning.se/produkt/flos-ic-lights-f2-massing/

 • Karin skriver:

  Sikken drömmig tävling!
  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. En Flos Gatto har jag drömt om länge till byrån i vårat sovrum.

 • Elin Servin skriver:

  Den fysiska affären finns på gågatan i Sävedalen.
  Jag har länge tittat på Block Lamp från Design House Stockholm, som skulle passa bra på vår byrå i hallen, dit nästan inget dagsljus når.

 • Emma skriver:

  Sävedalens belysning ligger i Partille, Sävedalen (Göteborgsvägen 69) ((Där är jag uppvuxen, yaay!))
  Det finns så många fantastiska lampor, men mitt hjärta slog några extraslag för lampan "Pholc Tage Grön"
  Jag kommer flytta i årsskiftet och denna lampan hade gjort sig perfekt i mitt nya vardagsrum. Jag älskar den gröna färgen på glaset, den ger mig en harmonisk känsla som jag vill ha i mitt hem!

 • Helena skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  En Flos Rosy skulle fått flytta in hos mig och jag skulle älskat den från dag ett!

 • Marie skriver:

  Göteborgsv. 69. Sävedalen. Göteborg.
  En läslampa vid sängen till bokslukaren i familjen. En Louis Poulsen AJ Vägg Ljusgrå till vår 7-åring Alfons.

 • Anonym skriver:

  1. Deras butik ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2.Jag skulle köpa fina Flos lampan Taccia för presentkortet. Älskar den lampan och den hade gjort sig så fin i vårt vardagsrum (eller egentligen hade den gjort sig överallt i hemmet) håller tummar och tår!

 • Elin skriver:

  1. Deras butik ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2.Jag skulle köpa fina Flos lampan Taccia för presentkortet. Älskar den lampan och den hade gjort sig så fin i vårt vardagsrum (eller egentligen hade den gjort sig överallt i hemmet) håller tummar och tår!

 • Lina skriver:

  1. Butiken värd att besöka ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Detta kan vara svåraste valet då det finns på tok för mycket fint! Flyttade för en vecka sedan från lägenhet till hus med öppenplanlösning villekt tilllåter ett stort bord och vad passar då bättre än två Gubi Semi 47 Pendant över bordet inför kommande långmiddagar i goda vännerslag?

 • Maria Bern skriver:

  1. Affären ligger i Sävedalen
  2. Skulle helt klart välja en Sarfatti från Flos

 • Hej butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen. Och jag älskar både Flos Gatto och Louis Poulsen AJ. Gatto skulle passa perfekt i hallen och Louis Poulsen golvlampan vid soffgruppen. Nu får vi se om dröm blir verklighet.

 • Sunita Forsberg skriver:

  1. Butiken finns på adressen: Göteborgsvägen 69 i Sävedalen (Göteborg)
  2. Om jag vann skulle jag självklart välja den vackra Flos Sarfatti (krom) som jag suktat efter väldigt länge. Väntar mitt första barn och förhoppningsvis kommer vi kunna flytta till ett hus nån gång. Vet att denna lampa hade passat perfekt i det nya hemmet.

 • Frida Sundqvist skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, närmare bestämt på deras köpgata:Göteborgsvägen 69
  2. Jag hade utan tvekan valt att lägga till några tusenlappar för att köpa Flos Sarfatti 2097/30 Mässing. Denna hade jag placera i vårt vardagsrumr över vårt Pedrerabord från Gubi. Skulle göra sig så bra där ???

 • Marie skriver:

  1 Affären ligger på göteborgsvägen 69 sävendalen
  2 jag skulle välja en Vita Eos up vit att ha i sovrummet och ett luciatåg från Star Trading till min dotter

 • Karin U-F skriver:

  1. Sävedalen (Göteborgsvägen 69)
  2. Le Klint 172B. Min första taklampa har hängt med i 10 år. I en lägenhet hängde den nära köket och än idag luktar den…curry. Ändå hänger den i vårt vardagsrum. Visserligen som en daglig påminnelse om många roliga kvällar från förr. Men det är dags att vända blad. Vi välkomnar Le Klint-lampan med öppen famn och lovar att överösa med aldrig sinande kärlek!

 • Matilda skriver:

  1. Sävedalen, Göteborgsvägen 69
  2. Jag skulle köpa en Flos Gino Sarfatti för presentkortet. Har drömt om denna taklampa i många år utan att berättiga mig att köpa den pga den höga prislappen. Ett dilemma som presentkortet skulle lösa. Lampan skulle förgylla min vardag för resten av mitt prydandes mitt vardagsrum. ?

 • Sebastian skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. För presentkortet skulle jag köpa mig en mässingsfärgad Flos Gino Sarfatti. Skulle gladeligen lägga till de tusenlappar som saknas. Har drömt om denna taklampa en längre tid utan att komma till skott då prislappen är för hög för min budget. Med presentkortet skulle denna dröm kunna bli verklighet. Skulle installera den i vardagsrummet och låta den följa med mig genom hela livet.

 • Anna PS skriver:

  1. Sävedalen (Göteborgsvägen 69)
  2. Har precis lämnat in ritningarna över vårt drömhus som är en funkisvilla i vit puts med grå shifferinfällningar och detaljer i ädelträ. Tomten är kustnära och ligger på en höjd. Om jag vann skulle jag vilja ha Sävedalens belysnings ljusdesigners hjälp för att lyfta husets fasad till nya höjder genom cool ljussättning!

 • Suzanne Larsson skriver:

  1. Butiken hittar man på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Har precis bytt rum med min tonårsdotter som (tyckte hon) behövde mer plats så får jag dessvärre inte plats med sängbord och lampor längre. Vad gör man inte för sina barn. Hade vart en dröm att få ligga och läsa i skenet av ”Bazar” vägglampa från By Rydéns ?
  Håller tummarna att spotlightens strålar kommer lysa på mig?

 • Lotta Billsten skriver:

  Butiken ligger på Sävedalens köpgata!!!
  Göteborgsvägen 69!!!!
  Detta är första gången jag tävlar så här så varför inte önska min
  drömlampa Flos Gatto som är så himla unik!
  Passar och kommer placeras i min ny renoverade hall som
  saknar pricken över i et!!!

 • 1.Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Om jag hade lyxen att vinna detta presentkort hade jag unnat mig en Louis Poulsen AJ Golv i inte mindre än Gul Ockra. Den här tidlösa, fantastiskt vackra lampa i lite ny modern "ockra tappning" ska få husera bredvid min Jetsonfåtölj med hopp om att fåtöljen ska användas mer som läsfåtölj och lite mindre som barnens karusell.

 • Sara Thoresson skriver:

  Butiken finns i Sävedalen.
  Jag skulle välja den jag drömt om ett tag nu- Pholc Tage grön. Den skulle hänga över det enda bord vi har just nu, men jag drömmer om en ny lägenhet där den skulle få ta plats ?

 • Sara Follin skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Lampor är min passion och jag hade investerat i två westal tratt i mässing för att ge vårt garage ett riktigt lyft! (Och för att samtidigt öka känslan av trygghet med bra belysning utomhus.) Sen hade min bästa vän Lisa fått välja en lampa i julklapp, för att hon heltenkelt är min bästa vän och jag vill ge henne något fint.

 • Ulrika Karlsson skriver:

  Butiken finns på göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  Överst på min dotters önskelista stå Gatto lampan så den skulle jag ge henne. Och överst på min julklapplisra står taccia small. Nu håller jag tummar o tår för att julklapparna blir klara här.
  Ulrika

 • Lasse skriver:

  I Sävedalen.
  Jag ser att ni har ett väldigt fint urval av inomhuslampor, men även av fasadlampor, så jag skulle överraska min fru med att äntligen ljussätta vårt vackra hus med lamporna In-lite ace! Det skulle bli väldigt stämningsfullt inför julen.

 • Martina ekblad skriver:

  Vilken lyxig tävling!
  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen!
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha hjälp med ljus sättning här hemma och sen hade jag nog valt Flos sarfatti eller Flos taccia
  Hälsningar
  Martina

 • Ulrica Bernhult skriver:

  1. Sävedalen, Göteborgsvägen 69
  2. Jag skulle vilja vinna Flos Sarfatti, som skulle lysa upp min vardag, i denna mörka tiden på året. ✨✨✨✨Jag håller ????

 • Johanna skriver:

  1) På Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, en närort till Göteborg.
  2) Gubi Bestlite BL9M i vit benporslin har funnits högst på önskelistan sedan jag renoverade mitt kök i våras. Den skulle sprida mjukt ljus över matbordet, en liten juvel i vintermörkret. Håller fingrarna!

 • Maud skriver:

  1. Utanför Göteborg, Sävedalen.
  2. Flos taccia, som skulle få stå på en på skänk i vardagsrummet och lysa mot en favorittavla jag har av en fyr från ett stormigt hav i Bretagne.

 • Sandra Jagersjö skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen i Göteborg
  2. Min mamma har länge länge sneglat på Flos IC Lightsaft S2, jag skulle ge den till henne och hänga den bakom hennes svängda soffa i vardagsrummet.

 • Maja skriver:

  I Sävedalen på Köpgatan!
  Ska flytta in i ett litet radhus som vi önskar så länge och som äntligen blir av. Då badrum måste renoveras och lampinköp står längst ner på min mans lista (typiskt ?) så skulle det vara magiskt att få vinna en Flos Gatto som är min drömlampa ?
  Den skulle passa helt perfekt vartsomhelst i huset ?

 • Isabelle skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Örsjö Star 6 Vit, Står överst på min önskelista och skulle passa fantastiskt bra i vårt kök!

 • Jenny skriver:

  Alltså wow wow wow vilken tävling ?butiken ligger i sävedalen, Göteborg. Flos sarfatti har stått på min önskelista länge, lampornas lampa. Belysning är ju a och o i ett rum / hem dessvärre ska vi byta tak i vårt vardagsrum så idag har vi inga taklampor. Så detta hade varit drömvinsten om jag hade haft turen. Då min man inte vill köpa den för den är såå dyr så hade han inte kunnat säga något och jag fått den hängandes här hos oss ❤

 • Fanny skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen utanför Göteborg.
  2.Jag har så länge suktat efter Flos Taccia small! Den skulle passa så bra i vårt vardagsrum i vårt nya hus. Vore perfekt att få unna sig denna nu innan vi ska ha en bebis som får all fokus. Då kan den vackra lampan få sprida sitt ljus för oss och bebisen ?✊?✨

 • Johanna skriver:

  Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  Då vi flyttar den sista november till ett härligt men omfattande renoveringsobjekt vore det mysigt att kunnat lysa upp i fönstret med Bsweden Fling Röd 78 inför julen ???

 • Madelene skriver:

  1. Sävedalen Göteborg
  2. Enkelt – en ny Gatto Piccolo eftersom min befintliga haft två stora revor sedan förra våren då småbarnaspring orsakade en olycka. Jag hade ställt den högre denna gång.

 • 1. Göteborgsvägen i Sävedalen
  2. Jag önskar mig en New Works Lantern Medium; en underbar kombination av enkelhet, form som bygger på ett traditionellt hantverk, rislampan. Det lockar mig att man har utmanat i material genom att återskapa utseendet i glas.

 • Anna skriver:

  1. Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen utanför Göteborg.
  2. Vilket svårt val! Jag fullkomligen dras till vackra lampor! Snyggbelysning får rum att bli levande och tillför det där lilla extra. Flos Taccia är kärlek vid första ögonkastet för mig. Den stjäl all uppmärksamhet i ett rum och förtjänar det. Vilken designe ? Den hade helt klart fått agera den stora stjärnan i vårt vardagsrum. En annan favorit hos mig är New Works Kizu, även den är ögongodis. Min lista kan bli lång. Men måste även nämna Flos Gatto, som jag första gången såg i programmet ”på spåret” den har verkligen det där extra. Stackars min man som varje gång vi ser ”på spåret” får höra min kärleks förklaring till denna vackra lampa ✨

 • Maria Sandman skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. GUBI Multi-lite pendel i mässing. Den skulle placeras som ett smycket i hemmets hjärta, köket.

 • Vilken härlig tävling!
  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, i min vackra hemstad Göteborg!
  2. När det kommer till valet av lampa så tänkte jag först att detta var ett beslut som skulle gå snabbt och smidigt att ta, utan någon som helst vetskap om utbudet. Konstigt nog så har jag aldrig besökt Sävedalens Belysning, trots mitt stora intresse för inredning. Väl på hemsidan blev jag mer än överraskad av att hitta design av bland annat Michael Anastassiades, Louis Weisdorf samt Gino Sarfatti. Tre av mina favoriter när det kommer till just formgivning och belysning.
  Valet var som sagt svår men då jag väl bestämt mig absolut självklart. Jag skulle önskat att bli ägare åt en Pholc Mobil 70 i mässing av Monika Mulder. Denna skulle få hänga ovanför mitt matbord som varit utan belysning sedan jag flyttade in i Augusti, i väntan på den rätta lampan. Som student, nyinflyttad i min första egna lägenhet men samtidigt också blivande designer talar inte min ekonomi för mitt intresse och fascination för inredning. Jag tror definitivt att detta är en lampa jag kommer att bära med mig till framtida hem. Designen är tidlös och magnifik.
  Jag skulle vara oerhört glad och tacksam om just jag vann detta presentkortet och jag lovar er, jag kommer att använda det väl och med noga eftertanke.
  Bästa hälsningar,
  Natalia

 • 1. Den fysiska affären ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Bswedens Cymbal golvlampa hade varit otroligt snygg framför en tegelvägg (jämte en stor kaktus) i vårt 50-talshus.

 • Fatima skriver:

  Åh jag skulle köpa Flos sarfatti eller Taccia skulle passa sååå bra här hemma ??

 • Anna skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, PARTILLE
  2. En Gubi Cobra vit i det mörka hörnet bakom soffan i vardagsrummet, ?
  Två Ifö electric grå vägg porslinssocklar som sänglampor till den kalkfärgsmålade väggen i sovrummet,??
  En AJ Louis Poulsen bordslampa i ljus petroleum till skänken i hallen som snyggt poppar upp lite färg i inredningen!?

 • Butiken ligger äta utanför Göteborg på Sävedalens köogata i Sävedalen. Göteborgsvägen 69 .
  Och drömlampa?!?! Har hur långa som helst hah. Just nu drömmer jag om två VL45 från louis poulsen att hänga över köksbordet. Tycker de är extremt vackra med en bra story bakom. Hade blivit perfekta över matbordet eftersom de ger bra ljus men inte bländar eller går att se ljuskälla genom det 3lager blåsta lagret.
  Håller alla tummar jag har nu ??‍♀️

 • Johanna skriver:

  1) Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  2) Utan tvekan hade jag köpt Flos Sarfatti (mässing) och hängt i husets hjärta, vilket är den öppna planlösningen mellan kök/vardagsrum på nedervåningen. Här får man njuta av lampan så väl som om man sitter framför brasan i burspråket, om man sitter vid köksön vid frukosten eller i matrummet vid middagen. Till och med utifrån altanen skulle man tydligt se den, tack vara våra stora fönster. Och vilket fantastiskt komplement till vår köksfläkt med mässingsdetaljer! ??✨

 • Irene Andersson skriver:

  1. Sävedalen (Göteborg)
  2. VL45 från louis poulsen. De skulle göra sig över mitt lilla bord i vardags rummet, där jag ofta sitter o äter.

 • Emil skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle välja FLOS – Taccia small. Vi köpte vår lägenhet för 2 år sen snart men har fortfarande inte någon bra belysning i vårt vardagsrum. För att slippa en alltför mörk vinter än en gång så skulle den därför placeras där.

 • Sanna skriver:

  Butiken ligger på göteborgsvägen i Sävedalen!
  Jag hade velat ha Gatto Piccolo som hade passat perfekt på mitt skoskåp i hallen ❤️

 • Karin ludwigs skriver:

  Ni ligger såklart på Göteborgsvägen i Sävedalen där jag kör förbi varje dag och suktar…
  Jag behöver en ny lampa till min läshörna i biblioteket som håller på att växa fram hemma. Bokhyllor Elfa är uppsatta på en tapet i lätt brun nyans som föreställer gamla kartor. Hyllorna är inte helt fyllda ännu men gamla böcker med bruna läderband blandas med nyare fotorika reportageböcker och faktaböcker tillsammans med högtalare och stilleben. I hörnet står en begagnad lamino fåtölj över stenrutan i golvet efter en gammal borttagen kakelugn. Där sitter jag och läser diverse magasin och böcker nät tid finns. I rummet skulle en AJ golvlampa från Louis Poulsen passa fantastiskt bra för en fin blandning av nytt och gammalt. Lampan skulle förgylla rummet och ge mig en bättre läsupplevelse!

 • Julia Lundmark skriver:

  Hejsan, nu håller jag tummarna till tusen!
  1. Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen utanför Göteborg.
  2. Jag skulle använda mitt presentkort på taklampan Secto Octo då den är så otroligt vacker och ger det perfekta ljuset vi vill ha över vårt köksbord. Vi är ett ungt par som precis köpt hus men det är alldeles för mycket som behöver inhandlas och en snygg lampa blir tyvärr inte prioriterat över exempelvis stolar och bord.. Detta är en vinst jag bara skulle kunna drömma om, men oj vad jag drömmer!

 • Rebecca skriver:

  Butiken ligger i pittoreska Sävedalen, på Göteborgsvägen 69.
  På en ljuvligt kromad Sarfatti faller mitt val
  O byter ut min kristallkrona så gammal o oval
  En Italiensk design med vackra linjer, skarpa konturer o drag
  Skapar magi och konst som betraktare kan avnjuta var dag
  Behöver nu höja Italien efter Sveriges fotbollsknall
  Men jag hoppas och tror att denna lampan står pall
  Min lampa skulle hänga o lysa o vara min stora ljuskälla
  Och inte falla eller svaja, inte ens då hunden min skälla.

 • Jessica Munkholm skriver:

  1.Butiken ligger i Sävedalen på Göteborgsvägen 69
  2. Flos Gatto Piccolo had egjort sig fint i vårt vardagsrum där jag kommer tillbringa en hel del tid framöver då jag snart går på mammaledighet. Denna lampan har varit högt upp på önskelistan länge.

 • Annie skriver:

  Sävedalens belysnings fysiska butik hittar man i Göteborg!
  Hade jag vunnit denna fantastiska tävling hade jag äntligen haft möjligheten att köpa min drömlampa, FLOS IC lights T1 ✨ Den hade fått stå i det rummet vi spendera mest tid i, på en bänk i vårt tv-rum så att alla kan se den skina!

 • Isabel skriver:

  1. I Sävedalen såklart
  2. Presentkorten skulle jag använda till att köpa en Louis Poulsen AJ vit golvlampa. Placera den skulle jag göra bredvid min säng. Jag har en helt ny lägenhet, som må vara spartansk. Men med denna lampa tror jag faktiskt inte att jag skulle behöva så mycket mer i sovrummet, då den passar bäst i en sparsmakad miljö.

 • Butiken ligger på göteborgsvägen, Sävedalen.
  Jag skulle helst vilja ha Flos Gatto och placera den i vårt fönster i vardagsrummet som just nu saknar belysning. Jag har trånat efter den lampan länge nu och skulle bli så glad!

 • MIKKEL skriver:

  1. PARTILLE utanför Göteborg
  2. Den absolut snyggaste adventsljusstaken som finns nämligen Konsthantverks DECEMBER nr6 i råsilver, ??????

 • Tina skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborgsvägen 69.
  En Flos Gatto vore drömmen, den skulle få pryda vårt vardagsrumsfönster som nu är trist och grå. Vilken lycka om jag en snygg lampa kunde få.

 • Tina skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Göteborgsvägen 69.
  En Flos Gatto vore drömmen, den skulle få pryda vårt vardagsrumsfönster som nu är trist och grå. Vilken lycka om jag en snygg lampa kunde få.

 • Kia Udd skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  2. Åh hoppas drömmen blir sann,
  att jag ett presentkort från @savedalensbelysning vann!
  Då skulle jag köpa Flos Taccia som skulle få lysa så vackert i vårt vardagsrum,
  där kan vi mysa och glömma tid och rum.
  Det är precis vad man behöver,
  nu när vintermörkret här i Norrland har tagit över.
  Den är så stilfull och läcker,
  många beundran den väcker!
  Finaste design, färg och form,
  om jag vinner skulle glädjen bli ENORM! ????

 • Charlotte skriver:

  1. Sävedalen utanför Göteborg
  2. Jag skulle helt klart välja Flos Taccia och placera den på en skänk intill matbordet. Den skänken ser jag från hela huset. En lampa att njuta oavbrutet av!

 • Martina S skriver:

  1) i Sävedalen, Göteborg
  2) när jag snart blir husägare är det lätt att glömma bort en välkomnande och varm utebelysning – därför hade jag valt In-Lite Ace Down/Up i mörk grått samt en Louis Poulsen AJ 50 i svart att ha vid entrén. Välkomna hem till mig!

 • Ulrika kvisth skriver:

  1.Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2.Jag önskar mig en Flos IC Lights F1 Mässing som jag skulle ha bredvid våran fåtölj i vardagsrummet där jag kan sitta om kvällarna och njuta av det vackra skenet.

 • Ulrika kvisth skriver:

  1.Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2.Jag önskar mig en Flos IC Lights F1 Mässing som jag skulle ha bredvid våran fåtölj i vardagsrummet där jag kan sitta om kvällarna och njuta av det vackra skenet.

 • Jenny Hansson skriver:

  1) I Göreborg
  2) Herregud vilken drömvinst??? Jag skulle bli såååååå glad om just jag vann??? Då skulle jag köpa lampan Flos Taccia??? En fantastisk lampa som jag länge har velat haft till vårat hem….Skulle bli världens BÄSTA JULKLAPP till mig….Hoppas på tur och Tack för denna fantastiska tävling??

 • Maria Törnqvist skriver:

  Hej!
  Butiken finns i Sävedalen utanför Göteborg.
  Då vi har lågt i tak hemma och inte kan ha stora tjusiga taklampor så hoppas jag att en vacker bordslampa från Flos kan hitta hem till mig. Exempelvis en underbart strålande flos copycat eller flos taccia. Någon av dem skulle få bo i mitt vardagsrum och lysa upp nu när vi närmar oss de mörkaste dagarna på året. ✨?✨
  Håller tummarna!
  Med vänlig hälsning,
  Maria

 • Annika skriver:

  Göteborgsvägen 69, 23363 Sävedalen.
  Flos Sarfatti krom skulle få ett bra hem hos mig, skulle visa Sarfatti mycket omtanke genom att den skulle dagligen vara delaktig i familjens liv. Sarfatti skulle få leva mitt i huset där vi samlas för att umgås. Så ensam blir den inte ?

 • Vilken rolig tävling!
  Den fysiska butiken ligger i Sävedalen.
  Jag hittade den perfekta lampan till vår matplats – Care of BKRD Air 73 Svart Klar! Den hade passat perfekt! Det tog ”bara” ett år att hitta den perfekta lampan dit 🙂
  Håller tummarna!
  //Alexandra

 • Petra Stafberg skriver:

  Hej.
  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, en närförort till Göteborg.
  Åh vilken drömtävling, har velat ha en Flos Gatto Piccolo så länge, men det går tyvärr inte ihop med min ekonomi som sjukpensionär, det är LAMPAN jag drömmer om????✨✨. Jag hade nog köpt den stora och den lilla Flos Gatto’n, eller en av dom och en Flos IC Lights (så många fina, kan inte bestämma vilken ??).
  Jag kan inte ha för starkt ljus hemma, så den underbara Flos Gatto’n med så fint ljus och att den är dimmbar är perfekt för mig ??, och jag hade satt den i vardagsrummet på min nya bokhylla där den kan lysa upp mina dagar när jag ligger i min dagsäng✨?.
  Som kroniskt sjuk o husbunden är det extra viktigt för mig att ha det fint o mysigt hemma, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet??,och att ha vacker inredning & fint runt mig i min lägenhet gör mina dagar så mycket bättre???☺️?.
  Jag älskar inredning och det är en av mina intressen jag fortfarande kan pyssla lite med, genom att ha det fint hemma☺️?, så det vore fantastiskt att få vinna den här underbara Gatto lampan jag önskat mig så länge ???.
  Det finns inget att göra åt, eller nått som går att påverka med min sjukdom, men jag kan iallafall försöka ha det så bra o fint runt mig som jag kan o det hjälper faktiskt mycket?.
  Åh om jag en underbar Flos Gatto från Sävedalens belysning ? ✨✨hem fick,
  så skulle allt lösa sig på ett kick??✨.
  Att få ordna vackert hemma med denna fina?☺️,
  hade det inte varit nån pina,
  utan snabbt hade min lägenhet så trist & grå?,
  blivit snyggt, upplyst & stilren som få????.
  Att den här fina hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨???.

 • Ulrika Armano skriver:

  Rätt svar: Göteborg.
  Det positiva med att bli sambo är att man får leva tillsammans med den man älskar. Nackdelen är att man måste kompromissa om bohaget:( Efter en diger kamp har jag "vunnit" de flesta diskussionerna MEN i vardagsrummet ovanför (min) soffan hänger min sambos älskade "högkvalitativa" PAPPERSLAMPA!
  Den gör mig tokig…. den står ut,,fast inte på ett bra sätt! Den är det absolut första man noterar när man kommer in i rummet. En brandgul pappersmarchélampa som min sambi anser "vara fräck".
  Den är så pinsamt ful att jag dör lite inombords var gång jag sätter mig på soffan. Jag har med all min charm försökt övertyga min sambo att även om denna lampa var "cool" när han var student och typ 16 år (när han köpte den) så har tiderna förändrats. Men, ingen framgång. Lampan hänger kvar!
  Min Revolutionerande Masterplan är nu att vinna denna fantastiska tävling och genast inhandla by Rydens mästerverk.
  https://savedalensbelysning.se/produkt/rydens-gross-klar/
  Den ska jag sedan slå in i ett gult "coolt" paket och självaste julafton när tomten kommer och min sambo får denna fantastiska gåva kommer även han förundras, charmas, och ge vika….
  Juldagen kommer han ta ner sin gula lampa och byta ut den med sin nya superlampa. Det kommer innebära en lyckad jul för oss båda och ert lyckligt liv för min del:)
  Håller verkligen tummar och tår!

 • Lena Jak skriver:

  Ååhh drömvinsten!
  1. Deras fysiska butik finns på Sävedalens köpgata Göteborgsvägen i Sävedalen.
  2. Om jag hade turen att vinna detta fantastiska pris, så skulle jag b.l.a slå till på Artemide Tolomeo Micro golvlampan. Så stilren och vacker lampa som skulle göra sig perfekt som läslampa bredvid vår soffa i vardagsrummet. En rejäl uppdatering av vad vi har i dagsläget 🙂 En annan lampa jag även skulle satsa på är den underbara Flos IC Lights T1 Hög i mässing som även den skulle få agera som belysning vid soffan fast då nere i vår gillestuga. Jag skulle få gnugga ögonen och nypa mig i armen varje gång då jag är där nere isf, för – wow, vilken drömvinst!

 • Matilda skriver:

  1. I Sävedalen såklart! (Göteborgsvägen)
  2. Örsjö star 3 i vitt! Jag är barnsligt svag för snygga spotlights. Jag skulle sätta den i köket och älska det knäppa med att något så enkelt som en spotlightskena kan vara så förbannad stiligt.

 • Matilda skriver:

  1. I Sävedalen såklart! (Göteborgsvägen)
  2. Örsjö star 3 i vitt! Jag är barnsligt svag för snygga spotlights. Jag skulle sätta den i köket och älska det knäppa med att något så enkelt som en spotlightskena kan vara så förbannad stiligt.

 • Helena skriver:

  1, sävedalen i göteborg, på göteborgsvägen 69.
  2, jag vill egentligen ha all belysning men, främst
  en Belid Cato S6005 Alu.

 • Maya skriver:

  1.Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle välja Pholc Garbo för att matcha mitt vardagsrum som går helt i retro och bamboo,
  och för att hylla en tidlös ikon, sköna Greta Garbo!

 • Ann-Kathrine skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. En Flos Sarfatti hade suttit som pricken över i:et i över vår nya soffa i vardagsrummet!!

 • jimmy skriver:

  Göteborgsvägens i Sävedalen
  en grå en röd och en turkos av lampan Bsweden Clover så barnen kan ha en var i sina rum

 • Mia skriver:

  Denna finna lampbutik ligger i Göteborg (Sävedalen).
  Då jag snart kommer flytta till min allra första egna lägenhet skulle jag verkligen vilja ha er fina vita fönsterlampa, Globen Lightning. Skulle passa utmärkt till min lite industriella stil som jag kommer ha i min lägga.

 • Emelie skriver:

  1. Som namnet avslöjar, Sävedalen Göteborg.
  2. Fick mitt andra barn för några månader sedan, skröt lite
  om hur bra det ändå gått allting, storasyster snäll, bebis snäll, amningen funkar, ingen post partumdepression denna gången.
  Sedan kom hösten, och jag borde älska allt, men längtar bara efter ljus, att få sova, att vara upplyst.
  Så kanske detta är min chans, att äntligen få en sån
  Där lampa jag alltid drömt om, min helt egna Panhella designad Verner Panton

 • Catrin skriver:

  1. Butiken finns i Sävedalen, Göteborg.
  2. Flos Taccia small, gör mig alldeles varm i kroppen. Tänk att få placera den på min svarta sideboard i vardagsrummet. Viken lycka!

 • Katarina Persson skriver:

  1. Sävedalen i Göteborg på Göteborgsvägen 69.
  2. Gatto från Flos som du har på bilden är ju en dröm. Den hade fått ta plats i vårt burspråk på ovanvåningen. Här hade vi njutit av den från soffan.

 • Katarina skriver:

  1.Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Drömlampan Flos Sarfatti 30 krom skulle jag stolt ha framme i vardagsrummet. Den är så himla vacker. Jag har haft en tid med mycket motgång i livet och ibland känner man att man är värd något fint så att nan kan se positivt på framtiden. Skulle bli såklart sprudlande glad om jag denna tävling vann. Det vore den bästa julklappen.

 • Butiken ligger på göteborgsvägen i Sävedalen. Jag skulle välja mellan en polc och gatto, älskar dom!! ?✊️

 • Lina Wahlgren skriver:

  Den ligger i Partille precis innan ICA i Sävedalen. Ta det lugnt vinner jag så vet jag precis var jag ska! (Göteborgsvägen)
  Care of BKRD Air 73 Skulle vara tusen gånger snyggare än den lampan min mor valt ut en gång i tiden! Hade varit en lysande product för mitt hem! Och om denna motivering torr var har vi här ett skämt att ljusa upp er vardag med!
  – Väldigt vilken blöt lampa du har!"
  -"Ja, det är en spot-light."

 • Peter skriver:

  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2: Vi behöver en snygg lampa över vårt matbord som endast lyser nedåt och inte sprider ljuset för mycket. Ibland så räcker tyvärr inte levande ljus till för att lysa upp och då behövs denna snygga lampa "Belid Cato". Hoppas hoppas…..

 • Malin skriver:

  1.Svar: Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. Har jag turen att vinna skulle jag köpa lite nya lampor till huset. En av dem skulle vara By Rydens Sunshine Krom.
  Nu gäller det att turen är på min sida 🙂

 • Josefina skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  2. Min drömlampa är Flos Ariette med sin iögonfallande och multifunktionella form. Dess mjuka sken hade gjort sig fint i vår hall.

 • Jeanette skriver:

  Den fina och proffsiga butiken ligger på Göteborgsvägen 69 mitt längs huvudgatan i Sävedalen. Perfekt att parkera direkt utanför butiken
  Jag har fyra ljuskällor i vardagsrummet och skulle absolut behöva minst en till och då gärna i låg nivå, så jag skulle gärna vilja ha Cesta som är otroligt vacker.

 • Sara skriver:

  1 Göterborgsvägen 49
  2) Jag skulle önska mig/köpa Flos Taccia Small en klassiker som skulle förgylla vårat vardagsrum där familjen samlas till kvällen en lampa som även faller min man i smaken

 • Pia-Lena skriver:

  Mitt svar, Göteborg.
  Örsjö kvist 4 rå koppar. Kan inte bestämma mig om jag vill ha den på toaletten eller i min ateljé.

 • Malin skriver:

  1) butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  2) min favoritlampa är Globen Lighting Spring Pendel. Den är så himla fin och skulle passa perfekt in i vårt nya hus.

 • Ewa skriver:

  1. Sävedalsvägen 69, Sävedalen
  2. Valet av lampa skulle bli en Louis Poulsen AJ Golv Lampa! Den stå i vardagsrummet och stråla över oss och ge perfekt läsljus!

 • Anita Kozovska skriver:

  1.Sävedalens belysning ligger i sävedalen på göteborgsvägen 69 partille ❤❤❤

 • Anita Kozovska skriver:

  2.Vinner jag så kommer jag köpa snygga lampor till vardagsrummet och matsalen och ställa i fönstret. Eftersom jag bor över butiken så skulle jag vilja ha snyggt i fönstrerna så hela huset spelar butiken under oss. Hoppas hoppas på vinst ❤

 • Eva-Marie skriver:

  Svar: Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen
  Jag har drömt så länge om en en Flos Gatto lampa skulle vara en julklapp till mig själv och sen skulle ge bort en till min syster som drömt om Gatto lika länge som jag själv. Håller mina tummar och tår för vinst!

 • 1. I Sävedalen 🙂
  2. Jag skulle då välja LZF Agatha SP Vit och sätta upp den i vardagsrummet i vår nya lägenhet som målas om just nu. Skulle matcha den vita kakelugnen och passa med den mörkblå sammetssoffan perfekt ?

 • Madde skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Alltså drömmen att vinna presentkort på belysning då vi nyss flyttat och totalrenoverat huset, spotlights, men inga fina lampor så valen skulle falla på;
  En klassiker till köket, Louis Poulsen PH 5 Mörkgrå/Turkos, En
  Eos, large, vit till dotterns rum, och en Pholc Tage Vit till allrummet uppe och vips var presentkortet slut och ca 800kr får tas ur egen ficka 🙂 Nu håller jag tummarna!!

 • David skriver:

  Butiken finns i Sävedalen och jag har sedan länge önskat mig en Flos Taccia small i svart som jag hade ställt på min byrå i vardagsrummet. Mitt hem är inte stort så varje ljuskälla spelar en stor roll för mig! Håller verkligen tummarna för något som skulle bli en fantastisk detalj här!

 • Hanna skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Först och främst skulle jag köpt en Karlskrona lampa i mässing och rött (Är en sann Karlskronit med bred dialekt på 23 årar) Eftersom jag bor i en trång liten skrubb på 5 m2 i Stockholm skulle jag behöva lyxa till det lite extra, därför skulle jag även köpa den oerhört vackra "Pholc Mobil 100 Mässing."
  Stor del av mitt så kallade "hem" består utav mässing och art deco inspirerande mönster.
  Tror den skulle passa perfekt!

 • Pernilla Sterner skriver:

  Butiken finns på: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  My gad! Hade valt den supersköna Gatto piccolo och hade placerat skönheten rakt framför mig på bänken i sovrummet! Så jag hade kunnat se på den det sista jag gör innan jag somnar (& på min man då såklart…)

 • Linn S skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, strax öster om Göteborg. Jag hade valt mina drömmars drömlampa Taccia från Flos. Den är fulländad i sin form och hade därför fått hedersplatsen på sideboarden i vardagsrummet. Där hade den fått stå i all tid och evighet.

 • Alexandra L skriver:

  1. I Sävedalen, Partille kommun. Gränsande till Göteborgs kommun.
  2. Louis Poulsen PH 50 Svart, den skulle hänga i vårt vardagsrum vid bordet som fungerar som matbord, pysselbord och läxbord. Eftersom den är känd för sitt tänk med bra ljus så passar den bra till alla dessa saker och skapar både mys och skärpa vid läsning.
  Att den är grymt snygg gör den till den mest kompletta lampan enligt mig.

 • Linda skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Då jag älskar lampor och Flos är en av mina stora favoriter skulle jag köpt en av mina drömlampor Sarfatti i svart. Den skulle äntligen få hänga i våran trappa som jag fantiserat om så länge. Håller tummarna✊?

 • Anneli S skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Belid Anemon Bord Liten Vit är fantastiskt! Skulle vara en bra början med att inreda vår nya lägenhet. Fina lampor är det alldra viktigaste vid inredning av ett nytt hem.

 • Sofia skriver:

  Hej!!
  Fråga ett: Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen.
  Fråga två: By Rydens Gross Rökfärgad!
  Jag och min kille och min katt har precis flyttat ihop och försöker göra om lite här hemma för att fåvårt eget. Dock vet alla hur dyrt det är så att vinna detta vore riktig riktig lyx!!
  Kram Sofia.

 • Vilken trevlig tävling ? 1. Butiken finns i Sävedalen (PARTILLE) Göteborgsvägen, inte långt från jobbet.
  Bygger nytt hus med en del som har 6 m i takhöjd så fräcka lampor lär behövas ?? : Care of BKRD Air 73 Svart Klar

 • Simon skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle köpa en Louis Poulsen PH 3 golvlampa som skulle passa perfekt in bredvid min svarta Jetson fåtölj i vardagsrummet.

 • Peter Trolle skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  2. I april så fick vi vårt 4:e barn, en pojke Morris. Han föddes på Östra sjukhuset med akut kejsarsnitt i v.24 (extrem prematur) och vägde som ett mjölkpaket. Därefter så förändrades hela vår värld för vår familj bestående av Astrid 8 år, Nora 7 år och Vera 4 år. Vi fick flytta 20 mil hemifrån, barnen lämna skola/dagis och vi fick bo på Ronald Mcdolnad hus medans Morris låg på intensiven på Östra i 2,5 månad innan vi fick komma till vårt hemsjukhus i Skövde. Det har varit en lång och mödosam väg med respirator, kuvös, ögonoperationer, hjärnblödning, operation av ett hjärtkärl, outvecklade lungor med syrgasbehov (pågår fortfarande) mm mm. Vår kille är en riktig kämpe och har under tiden överraskat både oss och läkarna flera gånger och vi får nu ha honom hemma hos oss och han gör ständiga framsteg:)
  Under tiden i Göteborg åkte vi flera gånger förbi Sävedalens belysning och min fru Johanna var även inne där och fascinerades av deras fina utbud av lampor:) Det hade varit såå fantastiskt roligt att få ge henne en sån fin julklapp som ett presentkort hos Er efter allt som varit. Min fru älskar inredning och är duktig på att skapa det mysigt för oss alla. Jag vet att hon har pratat om en Flos Sarfetti som sin drömlampa men även en By Rydens, en taklampa som har kommit ut nyligen..
  Hoppas på tur och ha en fin advent!
  Med vänlig hälsning,
  Peter Trolle från Hjo

 • Frida Björk skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Vilken fantastik tävling, jag älskar lampor!! 🙂 Jag skulle välja Flos Sarfatti 2097/30 Svart, den är så sjukt snygg. Skulle passa perfekt i mitt vardagsrum 🙂

 • Anna Å skriver:

  1. Sävedalen.
  2. En riktig drömvinst! Och jag skulle utan tvekan välja Flos Sarfatti 2097/30 som jag så länge drömt om… Den skulle verkligen lyfta inredning i hela vårt vardagrum där det i dagsläget saknas det där lilla extra…

 • Ellinor skriver:

  1. Butiken ligger på göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Presentkortet skulle få bli ett bidrag till en Flos Sarfatti 2097/30 i svart att hänga över matsalsbordet i vårat nyrenoverade hus som vi skall flytta in i precis innan jul.

 • alice skriver:

  Heej!
  1. Butiken ligger i Göteborg, Sävedalen. Göteborgsvägen 69
  2. Om jag vann skulle jag piffa upp matplatsen. Skulle absolut önska mig lampan Pholc Mobil 100 Svart, och sedan addera ljuslyktor och inredningsdetaljer för helhetskänsla.

 • Butiken ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  Louis Poulsen Albertslund Grå vore roligt att ha två. Vacker belysning på husets tegelfasad fasad skulle göra mig väldigt glad.

 • Cornelia Sihlbom skriver:

  1. Butiken finns i Sävedalen på Göteborgsvägen 69 ?
  2. Om jag vann skulle jag bocka av två drömlampor på min önskelista! De är Flos Gatto och Flos Gatto Piccolo✨ Skulle placera dessa på min byrå i vardagsrummet där det förtillfället saknas rätt belysning och dessa fina skulle passa perfekt!! Utbildar mig till inredare och har precis gjort klart min lektion i ljussättning, så nu håller jag på att ändra om här hemma och inser att jag behöver mer ljus? Nu håller jag alla tummar och tår att turen är på min sida???

 • 1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Flos Sarfatti 2097/30 Krom skulle verkligen sätta guldkant på tillvaron. Vardagsrummet är en given plats där behovet och blickfånget är som störst.

 • Sanna skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Det här tävligen passar mig perfekt då vårat hus är i starkt behov av mer belysning! Märks nu när mörket faller på! Jag skulle välja Örsholmsstaken, passar i vårt stora fönster nu till jul, tidslös och enkel!

 • Moa skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Nu när pojkvännens nya lägenhet ska förvandlas till ett hem
  behöver vi vända oss till någon som på belysning har kläm.
  Det kala skalet vill vi fylla med vackra ting;
  så som Belid Gloria Krona Mässing.
  Lampan skulle bli vardagsrummets storslagenhet
  och locka lovord från mången estet.

 • Elin S skriver:

  Svar: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Jag skulle överraska min dotter med att låta henne väljaut en ny taklampa till sitt rum. Tror att hon skulle välja nån från Eos.

 • Pia skriver:

  1) Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2) Jag skulle mer än gärna ha min drömlampa Örsjö kvist i vitt som lyser upp vardagsrummet i vintermörkret.

 • Daniella skriver:

  1)Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2)Skulle äntligen kunna köpa Flos Sarfatti 2097/30 i Krom som vi drömt om så länge om jag har turen att vinna 🙂 Den skulle få sprida lite ljus i vardagsrummet om än den är lika vacker utan att den är tänd 🙂

 • Emelie skriver:

  1. Sävedalen
  2. Wow, vilken drömvinst! Jag skulle köpa en golvlampa från Louis Poulsen eller eventuellt läslampor från Gubi till sovrummet. Har så dålig belysning i hemmet, framförallt när det kommer till läslampor. Mera böcker och högläsning med barnen/partnern åt folket! 🙂

 • Camilla skriver:

  1. Den ligger på Göteborgsvägen 69, strax utanför Göteborg i Sävedalen.
  2. Jag skulle vilja sätta upp två Gubi Cobra i svart i vårt nya sovrum som vi håller på att renovera. Jag älskar lampor som kan förändra rummens atmosfär och jag tror dessa hade passat perfekt.

 • Sanna Hübner skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Skulle välja Örsjö Star 6 till köket vi precis renoverat. Ljuset kan riktas åt olika håll och den är supersnygg i sin enkelhet.

 • Maria Pehrsson skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, utanför Götet. ?
  Jag skulle välja en Taccia small ifrån Flos. Den skulle stå i mitt vardagsrum, på en låg bänk under tavelväggen ackompanjerad av en stor bukett gröna blad och granne med prydnader i sten och lera. Där skulle den trivas bra.

 • Amanda Berg skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborg.
  2. By Rydens Gross Klar – älskar den!

 • Johan Forsberg skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Örsjö Star 6 i vardagsrummet för att det är absolut snyggaste punkt-belysningen jag vet 🙂

 • Joakim M skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2. LOUIS POULSEN PH 50 VIT. Under hela min uppväxt hade vi en PH lampa ovanför matbordet. Nu på äldre dagar börjar jag sakna denna Lampan. Nu kanske jag kan få möjlighet art köpa en!

 • Ellen skriver:

  1 Sävedalen Göteborgsvägen 69
  2jag hade valt Flos Globall vit för att sätta i något mörkt hörn. Jag är väldigt svag för ljusbollar i olika storlekar och placerade på olika höjd. Kan inte bli fel eller för många.

 • Ea Wallin skriver:

  1. Sävedalens belysning hittar du på Sävedalens Köpgata. Mitt på göteborsvägen, i Sävedalen, Göteborg.
  2. AJ, min absoluta favorit! Ska få stå i varje hörn i hela huset. Ska flytta med mig min Louis Poulsen AJ vart jag än befinner mig. Har dock inget uttag i badrummet…
  Nu håller jag tummarna för en glammig julklapp ??

 • Lina E-W skriver:

  1) Var hittar du Sävedalens belysnings fysiska butik?
  På Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2) Vilken lampa skulle du välja om du vann och vart skulle du placera den? Motivera kort.
  Jag skulle välja Flos Taccia Small. Jag älskar 60-talet o all den otroliga design som skapades under detta årtionde. Den underbara taccia-lampan skulle jag placera i vårt fritidshus på landet som vi för närvarande totalrustar. Lampan skulle sätta den perfekta stämningen.

 • Pernilla skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2. Utan tvekan en Louis Poulsen AJ bord skulle få en fin plats i mitt vardagsrum.

 • Rebecka Persson skriver:

  1. I Sävedalen på Göteborgsvägen 69.
  2. Jag hade så gärna velat ha Pholc Amerika på skrivbordet! Den är så klassisk och tjusig. Det hade varit bra för mina studier att ha något fint att titta på som lyser upp mina anteckningar och böcker under alla timmar som spenderas där!

 • Mia skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Flos Gatto Piccolo, som jag suktar efter varje gång jag ser den i "På spåret" på tv. Jag vill ställa den på den gröna marmorfönsterbrädan i sovrummet, som mjuk belysning att varva ner till.

 • Sofia Rydholmer skriver:

  Hej!
  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen!
  Min motivering till lampan Flos Taccia. En klassisk snygging blir självklart första blickfånget i hallen!
  En lampbutik i Sävedalen,
  hade gått och blitt bindgalen,
  De hade fått fnatt,
  gav kraftig rabatt,
  så nu stormar kunder lokalen!
  🙂

 • Jan skriver:

  1.Göteborgsvägen 69
  2. Gubi Semi 47 Pendant Mässing kommer att placeras i kökets tak.
  Det blir en symbol för min goda smak.

 • Lena Johansson skriver:

  1. Sävedalens Belysning ligger i Sävedalen, strax utanför Göteborg.
  2. Den fantastiskt fina golvlampan Flos IC Lights F1 i krom skulle jag vilja smycka vardagsrummet med, i ett hörn som ser extra mörkt och dystert ut nu såhär på höst-vintern.

 • Elenor skriver:

  Hej!
  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen utanför Göteborg.
  Vore en dröm att få äga en Flos Taccia, jag skulle placera den i mitt fönster bredvid soffan så jag kan titta och njuta av den varje gång jag kopplar av. Den skulle vara en trevlig födelsedags present till min kommande 40 årsdag om 4 månader. Ett minne för livet och glädje.

 • Jessica Åkesson skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen 🙂
  Jag hade velat hänga upp "Vita Eos XL Ljusbrun" över vårt matsalsbord!
  Efter över 8 år i en liten lägenhet har vi äntligen fått vårt efterlängtade hus med ett stort vardagsrum.
  I nuläget hänger det ingen taklampa där – vi väntar helt enkelt tills vi är 100% nöjda och det hade vi verkligen blivit med denna!

 • 1. Sävedalen Göteborg
  2. Efter renovering och tom plånbok har vardagsrummet legat i mörker i typ ett år (vägrar köpa billiga tills vidare lösningar, för då blir de kvar!). Nu har vi nyss investerat i en fin taklampa (Franklin chandelier krom) och fönsterlampa (Vogue tripod Rubn), men det är fortfarande mörkt!!! Drömmer om en Gubi grasshopper golvlampa och watt & weke Alberta bordslampa som pricken över i:et.

 • 1) butiken ligger på Göteborgsvägen 69, 433 63 Sävedalen
  2) skulle jag få välja en lampa skulle jag ta Pholc Tage Svart. Vi har efter ett tufft år äntligen flytta in i vår nyköpta lägenhet. Ett ställe där vår efterlängtade dotter ska få växa upp. Lampan hade passat pefekt över vårt matbord där många middagar med familj och vänner kommer tillbringas.

 • Tove Ekstrand skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen och om jag vinner skulle jag tveklöst sikta in mig på Artemeides Tolomeo. De har jag spanat på länge och det finns en plats i huvudändan av min säng som särskilt saknar belysning och där de här lamporna passar. För 10 000 kr kunde jag ju dessutom välja flera modeller och placera en vägglampa eller klämlampa vid sänggaveln, en skrivbordslampa på byrån där den kommer att speglas i en rund tennspegel, och så en mini-golvlampa invid fåtöljen! Jag blir helt ha-galen… Det hade blivit så fint 🙂

 • Josefin skriver:

  1) butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2) jag skulle välja en Gubi gräshoppa och placera i sovrummet. Vi har inte möjlighet att ha taklampa i sovrummet och nu när vintern kommer märks det att det är så MÖRKT! En bra och fin golvlampa skulle lysa upp!

 • Martin Sterner skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Tveklöst Gatto Picollo, den står överst på min frus önskelista så skulle jag inte vinna åker jag nog på att köpa den ändå 🙂 Den hamnar i sovrummet eftersom jag råkade ha sönder vår gamla pjäs.

 • Hannele Saarinen skriver:

  1) gävleborgsvägen 69 Sävdalen
  2) Flos IC Lights T1 Hög Mässing bordslampan skulle få belysa vårt vardagsrum, den skulle ge en härlig känsla i rummet och är en vacker ting att se på.

 • Gustaf Tidholm skriver:

  1. Gävleborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Vackrare lampa finns inte! Flos Taccia Small! Självklart väljer jag denna skönhet!

 • Arvid skriver:

  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2: Westal Tratt Koppar. ’vårt nyrenoverade hus saknar helt utebelysning fortfarande. Dessa fina lampor skulle lysa upp i mörkret.

 • Julia Björklund skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Om jag vann presentkortet skulle jag använda det till en del av den otroligt fina lampan Flos Sarfatti 2097/50 Krom som jag har spanat in länge! Den skulle passa perfekt i vårt nya vardagsrum som har 4 meter i takhöjd. En sån fin lampa skulle verkligen fullända rummet.

 • Jan Larsson skriver:

  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2: Star 6 i rå mässing från Örsjö belysning. Den skulle lysa upp i vår trappa där jag med livet som insats ,varje natt i mörkret går ner kl 04.00 då våra morgonpigga katter högljutt kräver mat ?

 • Cecilia skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen Göteborg.
  Jag skulle välja Flos Taccia att ge till min älskade sambo i julklapp då han tycker den är så snygg, vad han skulle bli lycklig ifall det låg en sån i hans paket!

 • Håkan Lindstam skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Taccia small från Flos. Skulle sitta som en smäck bredvid tv:n på bänken. Jag brukar aldrig vinna något så nu är det väl på tiden?! 😉

 • AnnSophie skriver:

  Wooow vilken otroligt generös tävling❣️
  1: Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2: Vi bygger om/nytt lite för oss själva i skogen och huset kommer dessutom bli Falusvart. Jag skulle därför satsa på fasad och trädgårdsbelysning.
  Eller varför inte ett glatt gäng med "koholmen" fotogenlyktor från Karlskronas lampfanrik som jag skulle plasera på mitt gamla avlånga matbord?
  Svårt val när ni har så mkt fint! Håller tummarna✊️

 • Anna Sandström skriver:

  1) Butiken ligger i Sävedalen utanför Göteborg.
  2) Med nyköpt tomt är vi på väg att börja vårt livs roligaste resa,
  ett nytt hus med alla möjligheter att uppfylla våra drömmar. Om jag har turen att vinna hade jag använt vinsten till att få råd om ljussättning och planering på bästa sätt. Så mycket att tänka på och att gå hjälp av proffs hade varit guld värt så vi inte begår misstag som är svåra att fixa i efterhand. Och hoppas att jag kan hitta en passande plats i vårt hus för en By Rydens Gross rökfärgad för det är helt enkelt den häftigaste lampa jag sett!!!!

 • Erik Persson skriver:

  1) Sävedalen
  2) En bordslampa Louis Poulsen PH 3/2 krom i vårt mörka hörn i lägenheten.

 • Dijana skriver:

  1. Butiken ligger på Sävedalsvägen 68, Sävedalen
  2. En Flos IC Lights S2 i mässing. Skulle hänga denna skönhet ovanför vårt matbord så att dess varma och gyllene sken sprider sig över hela rummet. ✨?☘️✊?

 • Annika Simonsson skriver:

  1. Sävedalens belysnings butik ligger såklart i Sävedalen
  2. Jag drömmer om en vit Kvist från Örsjö belysning som hade varit drömmen i vårt svart-vita kök <3
  På en vecka har jag först lyckats köra iväg från en bensinstation med bensinpumpen kvar i tanken och sedan också råkat ut för en bedragare som tömt alla mina bankkonton. Så det hade varit trevligt med lite ljus i tillvaron just nu..

 • Stina Ahlgren skriver:

  Fysiska butiken ligger i Sävedalen
  Och denna vinst skulle göra mig smått lyckogalen
  I dessa mörka tider inser man att man saknar ljus
  Och snygga lampor behövs i vårt hus
  AJ bordslampa från Louis Poulsen har alltid varit mig kär
  Den önskar jag skulle stå här
  Och en spica från SMD hade gjort sig så bra
  Så inte tomten tycker det är för mörkt,
  och bestämmer sig för att dra!

 • Eva Cagius skriver:

  Affären ligger på Göteborgsvägen i Sävedalen.
  Pholk Tage Mässing skulle sitta som en smäck över matsalsbordet. Snygg och exklusiv i all sin enkelhet, passar bra hemma hos oss. Det går troll i att hitta rätta lampan till bordet och jag har nog bytt 4-5 gånger sedan vi flyttade in för 15 år sedan. "Tage" skulle pryda platsen långsiktigt.

 • 1. I Sävedalen, Göteborgsvägen 69.
  2. Jag skulle bli så fantastiskt glad för två Gubi Bestlite lampor på varsin sida om sängen, tycker det är så svårt att hitta snygga sänglampor (vi har letat läääänge) som inte kostar väldigt mycket. Med det här presentkortet skulle vi inte behöva kompromissa och drömlamporna skulle äntligen bli våra!

 • Eleonor skriver:

  Göteborgsvägen i Sävedalen!
  Vi ska äntligen renovera vårt kök, som vi har längtat. Så självklart behöver vi fin belysning där och en Örsjö Star 3 Vit hade varit pricken över i?

 • Vanessa skriver:

  Affären ligger i Sävedalen såklart! Några kilometer från Göteborg 🙂
  Jag vill jätte gärna ha den stora flos IC i mässing. Den hade passat perfekt i vardagsrummet på vår nya lägenhet som vi snart ska flytta till.

 • Malin Eliasson skriver:

  Sävedalens belysning ligger i Sävedalen på Göteborgsvägen 69!
  Jag skulle vilja vinna Pholc Mobil 100 svart! 🙂 Den skulle vara sååå fin i vår nya lägenhet i vardagsrummet över tv-bordet!

 • Sebastian skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, Partille, Göteborg.
  Jag skulle välja en Flos Taccia och placera i fönstret i mitt arbetsrum. Då kan jag sitta där när arbetet tar emot som mest och ändå glädjas åt att jag har den snyggaste lampan som finns att få tag på och gråta en glädjetår eller två! Kanske till och med tre eller fyra!

 • Andreas skriver:

  1) Sävedalen i Göteborg
  2) Jag skulle välja den stora modellen av Flos Sarfatti. Den lampan är så pampig 🙂

 • Peter h skriver:

  Göteborgsvägen i Sävedalen!
  En Louis Poulsen Panthella mini i opal. Skulle göra sig perfekt i sovrummet där vi fortfarande inte hittat någon belysning!

 • Mariell Jonasson skriver:

  1.Butiken finns i Sävedalen-Göteborg
  2.En PH-lampa skulle pryda mitt kök
  Då skulle blicken gå dit och inte till allt stök
  Sävedalens belysning snyggaste lamporna har
  Och deras webshop är öppen årets alla dar
  Av tomten önskar jag bara hårda paket
  Lampor är det bästa jag vet
  Tänk om jag tävlingen kunde vinna
  Då skulle jag bli Sveriges gladaste kvinna

 • Marie F skriver:

  1. Sävedalen, göteborgsvägen 69
  2.Belid Gloria Krona Mässing Rökfärgad
  Hade passat super i sovrummet som ska få en brunrosa väggfärg med gråa sammetsgardiner till ?

 • Beatrice skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen.
  2. Om jag vann så skulle jag köpa Flos 365 i svart, som jag har tittat på i många år. Den skulle placeras bredvid/ovanför vår vardagsrumssoffa. Presentkortet skulle även räcka till en liten del av en IC lights golvlampa i mässing, som skulle placeras på andra sidan om samma soffa.

 • Emma skriver:

  ?????????????????????
  1. I Sävedalen utanför Göteborg. (Göteborgsvägen 69).
  2. Julbelysning i alla dess former. Både inomhus och utomhus. Drömmen är Elflugan (en klassiker) men skulle också vilja ha utomhusbelysning från star trading. När jag var barn var julen en högtid som jag helst av allt ville skulle passera obemärkt. Min uppväxt var inte särskilt gynnsam och det där familjära med att släkten samlades existerade inte. Paket var något jag läste i böcker om att Tomten kom med om man hade varit snäll. Jag fick aldrig några paket. Att vara barn var tufft, framförallt fanns det inte någon föräldragestalt där, vilket gjorde att man jag tvungen att vara vuxen, alldeles för många gånger. Det är kanske därför julen idag är så betydelsefull för mig, och jag vill ge mina tre underbara barn de jular jag aldrig fick. I överkant! Så att hela kvarteret och alla som behöver kan komma och ta del av julen hos oss. För i mina fönster och utomhus vill jag att det ska stråla en stjärna -för alla som behöver komma in i värmen!
  ?????????????????????

 • Marzena skriver:

  1. Sävendalen, Göteborgsvägen 69
  2. Flos, Snoopy 1 för att glädja barnet inom mig!

 • Linus skriver:

  1. Butiken ligger Sävedalen utanför Göteborg, adress Göteborgsvägen 69.
  2. Jag skulle välja Herstal Manola 12 LED Mässing och hänga den i taket i vår trapp. Jag har letat länge efter det perfekta lampan!

 • Emelie Hjert skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen. Utanför Gbg!
  2. Jag skulle välja en Örsjö Star 6 ( Jonas Bohlin), att placera i köket som bra arbetsbelysning i taket ovanför vår bänkyta i betong. Sen skulle jag köpa mig en liten vacker adventsljusstake från Star Trading som så angenämt påminner om Skultunas liljan. Det skulle lysa upp fint i Det Lilla Huset på Bjäre.

 • Jonna skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen utanför Göteborg (Göteborgsvägen 69)
  2. Akilleshälen för min plånboken är Italienska lampor… dyra men ack så vackra. En Flos Taccia hade stått perfekt på golvet i min hall. Taccia är ingen lampa enligt mig utan mer ett konstverk. I min blåa hall kommer konstverket kunna blomma.

 • Jasmin skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, i Sävedalen utanför Göteborg.
  2. En Flos Taccia hade varit fantastiskt att överraska min flickvän med till hennes födelsedag.

 • Paola skriver:

  1) Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2) Secto Octo 4240 Svart skulle få pryda mitt minimalistiska vardagsrum. Den skulle ge precis det magiska ljus jag vill ha, och fånga uppmärksamheten så fort man går in i rummet. En riktig Masterpiece!

 • Jessica E.A. skriver:

  1. Den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag skulle välja en lampa från favoriten Flos. En Gatto eller IC light står högt upp på önskelistan och skulle verkligen lyfta mitt hem i dessa mörka tider.

 • Sarah skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen utanför Göteborg.
  2. En Blond Soft bordslampa hade varit perfekt på min byrå i hallen. Har letat efter lampa dit i flera år utan att lyckas, denna tror jag skulle passa finfint!

 • Hannah skriver:

  Den fysiska butiken finns i Göteborg.
  Har jag turen att vinna skulle en Gatto från Flos få pryda min dottters fönster.

 • Isabelle Unger skriver:

  1. Butiken finns på göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. "Belid Gloria Krona Mässing Rökfärgad" hade gjort sig grymt över köksbordet i nya lägenheten! Rummets center of attention! En grymt snygg designerlampa är något jag gärna vill ha, men tyvärr inte har råd att köpa!

 • 1. Butiken ligger i Sävedalen på Göterborgsvägen 69
  2. Jag skulle välja en silvig Artemide Tolomeo Micro Bordslampa. Den skulle få stå i ett av fönsterna i vår nybyggda punchveranda och överblicka gatan samtidigt som den ger förbipasserande en härlig "hemma" känsla!

 • Amelia skriver:

  1. Butiken ligger i Sävedalen, Göteborgsvägen.
  2. Jag hade bland annat valt Pholc Tage Grön, vackert grön, som hade gjort sig så fantastiskt bra i mitt nya vardagsrum!

 • Sara Ander skriver:

  1. På köpgatan, Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Min lampcrusch såklart – Flos Gatto. Ska om två veckor äntligen flytta till vårat nya hus. En västerbottensgård. Önskar verkligen att även en Gatto fick flytta in!:)

 • 1) Utanför Göteborg i Sävedalen, Göteborgsvägen 69
  2) Vi ska precis börja bygga hus, flytt fr lilla tvåan i stan till hus i Lerum innebär mkt att planera, fundera & drömma om. En dröm hade varit att kunna köpa Örsjö Kvist 4 och den skulle sitta över köksön, mitt i husets hjärta.

 • Mari Lönn skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen utanför Göteborg, drömmen vore att ha en Taccia bordslampa i mitt sovrum, färg spelar ingen roll, det är formen som attraherar mig, ett litet mästerverk i mina ögon sett:-)

 • Mia skriver:

  1. Sävedalen
  2. 3 stycken Örsjö Star 1 Vit skulle lysa upp snyggt i vår hall.

 • Ulla skriver:

  1. Butiken lilgger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Vi flyttar till nybyggt radhus i februari och vi har valt att inte sätta spotar i hallen på andra våningen. Så nu letar jag efter någon ljusstark lampa som kan kompensera för detta. Och jag hittade en lampa som jag tänker skulle bli helt fantastisk där: Blond GA1 av Gunnar Asplund. ?

 • 1. Butiken finns i Sävedalen.
  2. Jag önskar en Gross klar från by Rydéns. Den skulle få hänga i vårt master bedroom. Har inte sett den förr utan upptäckte den på er hemsida och blev kär direkt!

 • 1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle köpa 5 st Belid Anemon Fönster Vit för att byta ut fönsterlamporna i furu i sommarstugan som ägs av svärmor. Att få måla furuväggarna vita har jag gett upp för länge sedan men nya lampor i vitt bryter iaf av temat lite.

 • 1. Sävedalens Köpgata
  2. AJ 50 Vägg från Louis Poulsen. Har bott i vårt 60-talshus i fem år nu. Har sett ett antal mindre bra val till utomhusbelysning (även förra ägares val till vårt hus) och känner att det är värt att satsa på kvalitet och snygg design. Den ska sitta där länge.

 • Star Trading Luciatåg samt en fin lampa till vardagsrummet
  Rätt svar är Sävedalen i Göteborg minsann
  Vore himlans kul om man vann

 • Anna Svedberg skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen utanför Göteborg. Och min drömlampa sedan tre år tillbaka är en Örsjö Kvist i vitt! Den skulle jag hänga i centrum av vårt kök, ovanför vår köksö. Den skulle passa perfekt!

 • Martina Rosquist skriver:

  1. Butiken ligger på göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Jag har länge önskat mig en Flos gatto, den har sin plats i vårt kök/vardagsrum. Stilen på lampan hade varit så fin i vårt hus där vi blandar gamla och nya möbler.

 • Pernilla skriver:

  Butiken ligger i Sävedalen, på Göteborgsvägen 69.
  Högst upp på listan önskar vi
  att till vardagsrummet en Taccia mini det ska bli
  Till köket, det grå
  En Gatto Piccolo eller två
  Och till hallen, får det sannerligen bli
  En Sarfatti svart – som pricken över i

 • Sara Lundberg skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  Vi bygger nytt och inredningen ska gå i sekelskiftesstil, med både ärvt och lite modernare inslag.
  I hallen kommer vi ha öppet upp till nock och behöver där en lampa med lite karaktär! Kanske By Rydens Gross, Pholc Tage eller Flos Sarfatti, det är mina favoriter! ?
  Vilken dröm att få vinna denna tävling!
  Frågan är bara hur jag ska kunna välja i ert fina sortiment! Det handlar mycket om att välja just nu ?

 • Maria skriver:

  1.Den fina butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, några kvarter från mitt hem 🙂
  2. I vårt härliga sovrum skulle jag hänga en PATERA från Louis Poulsen.
  "Det sista jag ser innan jag sluter ögonen och det första min blick möter på morgonen.
  En riktig D R Ö M L A M P A helt enkelt!"

 • Maria skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Jag föll för Gubi Multi-Lite Pendel i mässing. Den skulle göra vårt vardagsrum ännu mer magiskt! Och för resten av presentkortet skulle jag nog köpa en Flos IC Lights T1 Låg, också i mässing…

 • Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag har fåtölj, tekopp och bok, det som saknas i min läshörna är Gubi Grasshopper Floor Lamp (färg blågrå). Tack för fin tävling!

 • Jennifer skriver:

  1. Älskade västkusten, närmare bestämt Sävedalen, Göteborg.
  2. Så länge har jag längtat efter en Kvist av Jonas Bohlin, så vacker i sitt formspråk – som inget annat. Den skulle få hänga i hallen, mitt i vårt hem. Den lampan lyser många timmar, särskilt denna mörka årstid, och det vore magiskt att kunna rikta ljuset i vårt enda rum utan fönster. Belysning är A och O, särskilt i ett mörkt Sverige där ljusets timmar är få, de årstider man tillbringar mest tid inomhus.
  Håller tummarna för att det blir vi som får äran att komma ut till er butik och beskåda all ljuvlig belysning om vi vinner.

 • Lena Lundholm skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2.Gubi Beslite,vit porslin och mässing. En lampa som klarar ögats slitage år efter år. Jag skulle placera den mitt i vardagen.

 • Camilla Wiklund skriver:

  Göteborgdvägen 69, Sävedalen utanför Göteborg. Hoppas vinna Gubi Beslite, vacker som en dröm!

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Den skulle pryda mitt hus,
  och ge köket mera ljus.
  Passar i taket som ett smycke,
  Örsjö Star 6 Rå koppar – helt perfekt i mitt tycke.
  Faktiskt som klippt och skuren,
  nu hoppas jag bara på turen!

 • Lena Andersson skriver:

  1.Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2Louis Poulsen AJ golv svart.
  Vid min fladdermus ox Danmarq

 • Måns skriver:

  1) Den pittoreska butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2) Jag valde att skriva min motivering som en limerick. Jag har ingen bordslampa hemma och nu när mörkret kommer så är det omöjligt att studera i hemmet, så här kommer den:
  Plugga lagbok i mörker är inte lätt.
  Att skrivbordet saknar lampa känns ej rätt.
  Vad saknas då
  Vad vill jag få
  Jo, Gubi Bestlite BL1.
  Tack för en roligt tävling!

 • Emeli Möller skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Min drömlampa, Flos Gatto, skulle få flytta in i vårt vardagsrum som är i desperat behov av bättre belysning. Har drömt om den sen jag såg den i På Spåret och fick lite hjärtklappning när jag såg ordet "tävla" tillsammans med en bild på just den lampan 🙂

 • Irene Askenryd skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, Partille kommun.
  Vi bor i ett fantastiskt hus från 1920-talet och har i vårt sovrum utmaningar med både snedtak, takkupa och smalt fönsterbräde. Gubi Bestlite BL3S och BL5, off white och krom, uppfyller våra behov av funktion och design.

 • Maria skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2. Jag skulle välja Flos Taccia Small. I 8 år så har jag och min man sparat så mycket vi bara kan till att köpa ett hus. Vi har bott i en gammal hyresrätt som haft problem med det ena och det andra, gamla plastmattor för att inte tala om köket.. Vi har inte köpt möbler eller inredning på länge för allt fokus har legat på att sparasparaspara. Men så i fredags hände det, vi blev husägare och nu önskar jag att det första jag kunde få inreda med får bli en ny fin lampa. Vilken dröm.

 • Izeta skriver:

  Hej!
  1.butiken finns i Sävedalen, Götet!
  2. Jag hade valt en Pholc Mobil i mässing att ha ovanför köksbordet! Såååå fint!!

 • Eva skriver:

  1. Sävedalen, strax utanför Göteborg
  2. Flos Sarfatti 2097/30 Mässing
  Den skulle vi hänga i vårt vardagsrum som inryms i en fd butikslokal med 3.70 m i takhöjd.

 • Therese skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. I helgen har jag målat om vårt sovrum, det har gått från romantisktrosa till lite mer murrigt, modernt och mysigt till den nya stilen skulle det nu i adventstider vara väldigt tjusigt att hänga stjärnan Fling i silver??

 • Monnah skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Artemide Tolomeo Micro Golvlampa! Jag längtar så tills jag får min tappade läslust som tidigare funnits med i mitt liv sedan jag var fem år. Kanske skulle denna godbit kunna hjälpa till?

 • Negin skriver:

  Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  https://savedalensbelysning.se/produkt/herstal-manola-12-led-massing/
  Som småbarns mamma är det tyvärr inte någon prio att köpa hem fina lampor men jag har önskat oss fina lampor sååå länge just för att det gör så himla mycket i hemmet. Förutom Herstal manola skulle jag så gärna köpa Eos lampa till flickornas rum ❤❤❤❤ Hoppas att våran lilla familj får denna Fantastiska möjlighet.

 • Jenny P skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle köpa Globen lightings ljuvliga ballonglampa till mitt lilla underverks rum. Ballonger blir man glad av. Vi behöver mer ballonger i vårt samhälle!

 • Hanna Pedersen skriver:

  1. Rätt svar är Göteborgsvägen 69, i Sävedalen (Göteborg).
  2. Utan tvekan Flos Gatto. Jag skulle ha den i vardagsrumsfönstret som man också ser från köket och hallen, en central plats så att den går att se överallt. Jag tycker att Gatto är så vacker och nästan lite drömlik, att ha den hemma skulle skapa en hemmakänsla att drömma sig bort i, något vi kan behöva efter renovering, jobb och livets vardagligheter.
  Efter en lång renovering är vi trötta men nöjda, Gattos mjuka och drömlika gestalt skulle passa vår lägenhet perfekt och påminna oss om att allt jobb var värt det!

 • Hanna P skriver:

  1. Rätt svar är Göteborgsvägen 69, i Sävedalen (Göteborg).
  2. Utan tvekan Flos Gatto. Jag skulle ha den i vardagsrumsfönstret som man också ser från köket och hallen, en central plats så att den går att se överallt. Jag tycker att Gatto är så vacker och nästan lite drömlik, att ha den hemma skulle skapa en hemmakänsla att drömma sig bort i, något vi kan behöva efter renovering, jobb och livets vardagligheter.

 • Nives skriver:

  1)Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen strax utanför Göteborg.
  2)Jag skulle välja Flos IC Lights F1 i krom. Skulle passa perfekt i vardagsrummet och ett steg närmare det ultimata antalet ljuskällor för att få perfekt belysning.

 • Ida Lennartsson skriver:

  1. Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag väljer semilampan i krom, från Gubi. Den ska hänga över matbordet. Vi har haft sådan beslutsångest när det kommer till belysning att vi sitter och läser läxor till stearinljus. Semilampan skulle passa perfekt.

 • Linnéa skriver:

  Hej, vilken fantastiskt tävling!
  Den fysiska butiken Sävedalens belysning ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalaen.
  Jag skulle vilja vinna varsin Flos Gatto Piccolo, en till min fantastiska mamma, alla barn har nu lämnat hemmet och min mamma är mitt i att inreda och fräscha upp huset, mamma skulle aldrig unna sig en så fin och dyr lampa, den skulle med fördel placeras i det nyskapade vardagsrummet på andra våningen. Om jag vinner skulle jag använda den som sänglampa, den skulle stå på mitt svarta hay tray table, ovanpå några böcker från bla Kinfolk, och bredvid en liten glasvas med en grön kvist i, så jag ser det framför mig.
  Tack för en fin blogg, min söndagsrutin att gå in och läsa.

 • Lovisa Kjellberg skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  En lampa från Gubi, skulle pryda mitt tomma fönster från juli till juni!

 • Maria Svensson skriver:

  Göteborgsvägen 69 i sävedalen
  Flos Sarfatti 2097/30 vore en dröm att få hänga upp den ovanför matbordet i vardagsrummet!

 • Tina skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Vilket fantastiskt pris! Jag drömmer om en Flos Taccia small. Jag är mitt uppe i en skilsmässa och hoppas att lite ytligheter som en lampa kan skänka ljus i detta mörker jag känner just nu.

 • Johnathan skriver:

  Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  Elflugan Original Antracitgrå. Vi saknar snygg och tidlös jul belysning så denna skulle få stå i köks fönstret och lysa upp tillvaron!

 • Eva L skriver:

  1) Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2) Eftersom vi har en hel övervåning som snart ska inredas skulle jag förmodligen välja flera lampor. Men främst skulle jag rikta in mig på en snygg lampa till trappuppgången, som också blir ett fint smycke och blickfång i hallen. Flos IC Lights tycker jag är riktigt snygg och stilren.

 • Maria skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Efter en lång renovering lever vi fortfarande med nakna glödlampor i stort sätt hela huset. Med ett presentkort hade vi bl.a. köpt Le klint 172B till matplatsen och Flos Gatto som stämningsljus i tv-rummet. Vi hade nog fortsatt shoppa loss då vi behöver tre AJ-lampor till köket.

 • Lena Jansson skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna Herstals manola 20 taklampa i oxidgrå. Den hade passat bra ihop med Örsjös star 6:a i oxidgrå som vi har i vardagsrummet.
  Den fina lampaffären ligger i Sävedalen, göteborgsvägen 69

 • Sara skriver:

  På Götebogsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skulle behöva en taklampa (eller bara fönsterlampor?) till vardagsrummet, men jag tycker det är jättesvårt att hitta något som smälter in, men ändå sticker ut. Tycker det är perfekt att man kan få bra hjälp, så den skulle jag absolut utnyttja om jag vann! Skulle jag välja själv så skulle jag vinna en "Louis Poulsen Patera", men jag har ingen aning om den skulle bli bra i just vårt vardagsrum.

 • Jimmie Nilsson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. En Herstal Manola 12 LED Krom som skulle placeras i matrummet ovanför matbordet. Om jag vann, så skulle jag även vilja ha någon utebelysning i trädgården. Något som lyser upp i mörkret.

 • Jimmie Nilsson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. En Herstal Manola 12 LED Krom som skulle placeras i matrummet ovanför matbordet. Om jag vann, så skulle jag även vilja ha någon utebelysning i trädgården. Något som lyser upp i mörkret.

 • Eva Säfström skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2. Flos Gatto skulle fixa stämningljus i vardagsrummet och stilla mitt vill-ha-begär på en gång. ?

 • 1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. En Pholc Mobil 100 Mässing drömmer jag om. Den skulle passa så himla bra i sovrummet där vi har en takhöjd på 3,5 m.
  Skulle bli ett riktigt drömsovrum med den lampan och kopplad till en dimmer så blir det perfekt!

 • Louise Brink skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle använda presentkortet för att köpa Flos Sarfatti 2097/30 Mässing. Min syster fyller jämt på julafton och jag kan inte tänka mig en bättre julklapp/födelsedagspresent än denna lampan jag vet att hon så gärna vill ha.
  Jag tror hon hade velat ha den i deras matsal/allrum och verkligen låta den vackra lampan vara rummets center piece. Lampan är verkligen hennes stil och det hade varit så kul att överraska henne med denna lyxiga lampan i present.

 • Anonym skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 Sävedalen
  2. https://savedalensbelysning.se/produkt/lzf-agatha-sp-vit/ Och jag skulle placera den i mitten av mitt enda rum i min lägenhet på 20 kvadrat. Den skulle bli en iögonfallande detalj i ett rum i övrigt inrett med natur och obehandlat trä.

 • Lina skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Vi flyttar till en ny lägenhet snart, och för att tona ned den stilrena känslan och få den mer mysig och ombonad vill vi välja mörkare och murrigare material, och en Belid Gloria Krona Krom Rökfärgad skulle verkligen göra det jobbet bra. Den önskar jag mig! Dessutom väntar vi vårt första barn om en månad, så pengarna finns inte riktigt att lägga på lampan just nu, så en vinst i tävligen vore guld värd!

 • Anne skriver:

  Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  PH5 lampa har jag drömt om så himla länge nu, den skulle vara fin ovanpå matbordet i köket

 • Linda skriver:

  1) Sävedalens Belysning ligger i Sävedalen på Göteborgsvägen 69.
  2) Om jag vann skulle jag lägga till några tusen och köpa Flos Sarfatti 2097/30 i Krom. Den skulle bli kronjuvelen över vår svarta matsalsgrupp och en fin överraskning till pojkvännen som drömt om den i flera år 🙂

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Eftersom vi bor mitt ute i skogen så behövs det bra fasadbelysning som lyser upp och gör det hemtrevligt. Ett gäng Hide-a-lite Edge Vit skulle det bli.

 • Maria Fabricius skriver:

  1 Affären ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. Jag skulle välja Vita Eos XL Grå och ge till min man i julklapp. Den skulle passa perfekt i vårt sovrum (som går i vitt och grått/silver). Hoppas hoppas…!

 • Louise skriver:

  1. Jag hittar butiken på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Att bara välja en lampa, hör till det svåra
  Nästan alla lampor, önskar jag kunde bli våra
  Om ett halvår ska vi till ett hus flytta
  Och då skulle presentkortet göra stor nytta
  Jag tror nog ändå att en Flos IC Lights skulle få flytta in
  En stor favorit, som jag länge önskat vore min

 • Helene skriver:

  1: Butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2: Vill så oerhört gärna ha en Flos Gatto piccolo. Den skulle passa perfekt i vårt 100 år gamla hus som en modern motvikt till pärlspont och linoljefärg. Den har dessutom redan en hylla i vardagsrummet.

 • Helena skriver:

  1) Göteborgsv. 69, Sävedalen
  2) Plafonden Astro Zeppo i vårt nya badrum! Jag tycker det är svårt att hitta snygg badrumsbelysning, men denna alltså! Utsökt elegant och smart funktionell med sin dimmerfunktion.

 • Malin Guldbrand skriver:

  1. Sävedalen, Göteborg
  2. Jag skulle gärna vilja ha en Care of BKRD Air 73 Svart Klar över köksbordet! Vi flyttade in i nytt i somras och nu är det mörkt vid middagarna! Mer ljus i vårt hus 🙂

 • Sansra Johabsson skriver:

  1. göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2 jag skulle slå till på en kvist till köket då vi precis är färdiga med köksrenoveringen, en perfekt julklapp! ?

 • Martina skriver:

  1. Sävedalen
  2. En vit bumling att hänga över köksbordet, det har jag önskat mig länge!

 • Enelie skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag skulle köpa en sarfatti från flos i krom då jag haft ögonen på denna godbit ett bra tag, den skulle få ta plats i vårt vardagsrum.

 • Jacek Izdebski skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2. En Heico Kanin vit, den hade fått bo i allrummet utanför barnens rum. Den hade gett ett lagom sken när dem ska på natten vill hitta in till vårat rum!

 • 1.) den fysiska butiken ligger på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen
  2.) Belid Felix Vit – hade varit jättesnygg över köksbordet! Med en sådan storvinst hade vi dessutom kunnat få ännu fler snygga behövliga lampor till vårt mörka och lamp-tomma hem, hade älskat!

 • Anna skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Globen Lightning Saint Golv Mässing. Den hade jag placerat i vardagsrummets hörn, den hade gett ett ge ett mysigt sken med hjälp av den fina mässingen!

 • Anna skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Globen Lightning Saint Golv Mässing. Den hade jag placerat i vardagsrummets hörn, den hade gett ett ge ett mysigt sken med hjälp av den fina mässingen!

 • Marwa skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Flos IC Lights F1 Mässing skulle vara en dröm bredvid min fåtölj jag har vid mitt fönster som vätter ut mot hamnen utanför.

 • Karin Särevik skriver:

  Butiken finner man på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  Jag skulle köpa en Flos IC F1 och placera den vid vår fladdermusfåtölj. Avnjuta en kopp kaffe och en bra bok till underbar belysning i vintermörkret.

 • Kim skriver:

  På Göteborgsvägen i Sävedalen
  Jag har alltid (ja eller väldigt länge) önskat mig en AJ golvlampa från Louis Poulsen. Tänkte köpa en till mig själv i 30 årspresent men fick barn strax innan och ja, då var det ju en massa annat som prioriterades. Sen vankades 35-årsdagen och jag hade bestämt mig för att nu ska lampan äntligen köpas. Då sprang vi på ett hus som vi köpte och nu känns min efterlängtade lampa så galet avlägsen. Med barn och renoveringsobjekt till boende kan jag lixom bara glömma en lyxlampa än på många år. Det är iofs helt okej, men herregud vad jag älskat att ha lampan här hemma.

 • Anna skriver:

  Sävedalensbelysning ligger i Sävedalen Partille! En super mysig butik där jag varit och spanat på alla underbara lampor!
  Om jag vann skulle jag lägga dom tiotusen kronorna till att köpa min drömlandskap sedan många år tillbaka även om den må va uttjatad, Sarfatti Flos i mässing! Jag fyllde år i förra veckan så det skulle bli en födelsedagspresent till mig!

 • Linda Gustavsson skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsgatan 69 i Sävedalen.
  2. Flos Taccia small är mina drömmars lampa. Om jag vann den skulle den få stå i vardagsrummet på en byrå som jag köpte till första lilla lägenheten när jag flyttade hemifrån för snart 20 år sedan. Jag har alltid tänkt att det vore fint med en lampa på den och att få placera drömlampan på den vore ju helt underbart!

 • Linda Gustavsson skriver:

  Jag glömde mailadressen till kommentaren ovan, förlåt!

 • Anna-Lotta skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen
  2. Jag letar efter en fin bröllopspresent till min lillebror och hans blivande fru. Jag skulle föreslå varsin vit AJ vägglampa till var sida av sängen, för det är en otroligt vacker lampa som alltid ligger i tiden. Men råkar vi vinna så är det nog bäst att de själva får välja! ??❤️

 • Sarah Alberius skriver:

  1) I Sävedalen (Göteborgsvägen 69)
  2) Ett vardagsrum utan rätt lampa; är som en Bruno Mathsson- fåtölj utan hampa. Men att välja lampa är ingen enkel sak; Gräshoppa på golvet, Flos på väggen eller kristall från tak? Vad som dock verkligen skulle få vårt vardagsrum att känna lycka; är att vårt fönster med ny belysning smycka. Valet av lampa känns då ganska lätt; en Gubi Bestlite BL1 på fönsterbrädet är ju alltid rätt.

 • Liisa skriver:

  1. Butiken finns på Göteborgsvägen 69 i Sävedalen, utanför Göteborg.
  2. Ett väldigt enkelt val! Vi har bott i vårt hus i nästan 20 år och det har aldrig funnits någon tvättstuga i huset, gissa om jag har saknat det! Har varit många andra renoveringar och reparationer som har fått gå före. Men nu håller vi på att bygga en tvättstuga, är såå glad! Vilken lyx det kommer att bli!
  Från Sävedalens belysning skulle jag välja "Örsjö Star 6 Rå Mässing", 6 st riktbara spotlights, design Jonas Bohlin!
  Kommer att bli toppensnyggt mot det vita kaklet på väggarna och grå klinkers på golvet!

 • Mimmi Jansson skriver:

  1. Göteborgsvägen 69, Sävedalen.
  2. Jag har precis flyttat till ett mindre hus där takhöjden i vardagsrummet är 4 m. Just nu ekar taket tomt och varje gång jag tittar upp på tomrummet, ser jag framför mig hur en Flos, Sarfatti lyser ståtligt. Detta har varit min drömlampa under flera år. Därför håller jag tummar och tår för att Sarfatti ska få bli huvudrollsinnehavaren i mitt hem. 🙂

 • birgitta skriver:

  1. Göteborgsvägen 69,Sävedalen
  2. PH Kotten skulle jag välja för sin tidlösa elegans

 • Paulina skriver:

  1. Sävedalen i Partille kommun
  2. När vintern närmar sig och likaså mörkret vet man att julen inte är långt borta, när man tar fram julbelysningen och tänder upp så är det jul på riktigt. Jag skulle därför välja så mycket julbelysning som möjligt finns alltid plats för att lysa upp under vinterns mörka dagar. 🙂

 • Lina skriver:

  1. Göteborgsvägen 69 i Sävedalen.
  2. Louis Poulsens VL45, både storlek 25 och 37 och placerat dem ihop i mitt kommande vardagsrum. Om sex månader tar jag examen och flyttar tillbaka till bästkusten. Can’t wait.

 • Louise skriver:

  Sävedalens belysning ligger i Sävedalen, strax utanför Göteborg.
  Jag skulle gärna vina In-lites Ace corten & Liv corten tilm vår berg & skogiga tomt som de tidigare ägarna inte alls lyst upp & nu börjar det bli svårt att ens hitta uppfarten till huset…

 • Mia skriver: