Annons

Annons: Rabattkod hos Mathem.se

I år har jag bestämt mig för att vi ska curla oss själva till max i julförberedelserna. Att handla hem julmaten via nätet istället för att svettas och köa i butik är ett sätt för min familj att både spara tid och stress. I samarbete med Mathem.se kan jag erbjuda Trendensers läsare rabatt på nästa beställning. Ange koden TRENDENSER100 i kassan så får du 100 kr rabatt om du beställer för över 800 kr (gäller både nya och gamla kunder). Hos Mathem.se kan man skapa egna inköpslistor men de har också en inspirerande receptbank när fantasin tagit slut – och hittar man något man vill laga där räcker det med ett klick för att alla ingredienser ska hamna direkt i ens varukorg. 
Jag älskar det ekologiska och dansk/italienska varumärket Fornaio. Grym kvalité + fina förpackningar. Kan också tipsa om Katrins Chunky Müsli från serien Clean Eating som jag äter till frukost varje dag. Den innehåller bara goda grejor och ingen ”fluffig” utfyllnad. 
Ni måste också testa att laga detta sötsyrliga julgodis. Vit chokladfudge med citron. Mums!
Eller denna Saffransrisotto med sötpotatis som får två tummar upp av mig. All julmat behöver ju inte vara traditionell för att sätta stämningen i december. 
 
Villkor: Rabattkoden gäller vid köp över 800 kr med angiven rabattkod TRENDENSER100 (för både nya och gamla kunder) dock längst t o m. 2017-12-13 // Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se // Susanna Livijn Wexell
 
* Inlägget är ett annonssamarbete med mathem.se 

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Tack för tipset om muslin. Måste testas pga trött på det jag har till frukost nu. Redo för en ny vana!

 • Anna skriver:

  Inspirerande inlägg 🙂 Får jag fråga vad du har för bänkskiva i köket? Hoppas på något som inte bara är snyggt utan även praktiskt! 🙂

  • Trendenser skriver:

   Hej Anna, tack vad roligt! Vi har en Silestone-skiva. Det är en superpraktisk kompositsten och jag är verkligen så himla glad för att jag valde just den eftersom jag gärna slabbar med gurkmeja och Granatäpple och sånt ganska ofta 🙂 Bara att torka av så är det borta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.