Annons

Veckans söndagssummering v 39 – 2017

Nyfiken på de mest ombloggade inredningsnyheterna från vecka 39, 2017? Här kommer en snabb summering med det viktigaste att ha koll på från veckan som gått!
En mäklare på Alvhem har startat det nya företaget Nordiska kök som lanserats i veckan. Bilderna är stylade av Sundling Kickén och fotade av Fanny Hansson.
Nu i oktober släpper IKEA den tillfälliga kollektionen EFTERTANKE (handgjorda textilier, keramik och papperskreationer) på utvalda IKEA varuhus.
I samband med att Svenskt tenns nya höstutställning öppnade i veckan visades den populära Daggvasen upp i svart glas!
Parallellt har Carina Seth Anderssons svarta Pallo för Skruf Glasbruk (som visades på Formex) gjort en piruett på nätet med denna nya bild från Artilleriet.

Inrednings- och livsstilsbloggaren Krickelin i Varberg har öppnat butik. Kolla in FGL!

Notiser
– Sandberg Wallpaper AB har anställt Katrin Bååth som ny kreativ chef
– Indiska får ny VD, Karin Lindahl, som rekryterats internt
– IKEA köper innovationsbolaget Task Rabbit som kopplar ihop frilansare med jobb
– Charlotte Olsson har ingått ett designsamarbete med pennföretaget Ballograf
– Lagerhaus ❤️  Naturskyddsföreningen = SANT

Iris Hantverk är aktuella med nyheter. Bland annat en fin brödpåse som ska hålla brödet gott längre. Läs mer HÄR!

IKEA lanserar en ny smart app som hjälper dig möblera ditt hem i 3D med 98% exakthet, vilket gör att du ska slippa göra felköp med sånt som faktiskt inte passar. Bravo!

Le Creuset är aktuella med en ny stekgryta som fått större handtag och en ergonomisk stålknopp på locket som nu håller nu värmen ännu bättre. Finns i sex färger. Pris från 2549 kr. Sist men inte minst, veckans mest ombloggade hem till salu är norskt. Elisabeth Heier som nyss sålde sitt hus och flyttade till lägenhet ska göra det igen. Sälja alltså. Mäklarbilderna hittar du HÄR! Skön söndag till er.
Foto: IKEA, Svenskt tenn, Artilleriet, LeCreuset, Iris Hantverk, Elisabeth Heier

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Hej Frida
  Jag känner mig lite villrådig och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen så jag testar att ställa en fråga här. Vet att det inte riktigt tillhör dina frågekategorier men du (eller någon läsare) kanske har kloka råd ändå.
  Jag och min man har nämligen köpt hus i Kungsbacka (yay!) och det känns fantastiskt. Nu är det bara det att vi ska sälja vårt befintliga hus också. Vi bor idag i ett litet samhälle strax norr om Göteborg där huspriserna inte når några fantasi-summor. (Om nu det spelar någon roll för frågan.) Vi har funderat mycket på hur vi ska styla huset inför en fotografering och visning. Hur tycker du att vi som säljare ska tänka angående homestyling? Vilka olika upplägg finns det? Finns det någonstans där vi kan jämföra priser och resultat?
  Vad tror du?
  /Lina

 • Josefine skriver:

  Så snygga vaser!

 • Vilket sobert, snyggt kök! Exakt så som jag önskar att mitt kök såg ut, ja till och med kulören känns helt mitt i prick!
  Inredningshjälpen/Anette

 • Christina Dante skriver:

  Gillade den sista bilden och 50-tals känslan. Samma sak med de svarta glasvaserna. De känns moderna. Tycker de övriga bilderna är lite tråkiga och inredningen blasé.

 • Matilda Jönsson skriver:

  Hej,
  Vilken snygg väska! Vart kommer den ifrån?
  Återkom gärna!
  Ps. Älskar din blogg!!!

 • Goodstyle skriver:

  Parallellt har Carina Seth Anderssons svarta Pallo för Skruf Glasbruk (som visades på Formex)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.