Annons

DIY: Luftballongslampa + bloggtips

När jag googlade efter uppslag till en kommande omgörning av ett barnrum här hemma så fastnade jag för den här idén som visar hur man kan göra en luftballong av en ”vanlig” vit lampa. Så fint! Ett nytt sätt att använda makraméknutar och ett smart sätt att fixa en fin och funktionell taklampa till de små. Kan även tipsa om ett besök på Annas blogg som är fylld med fina bilde och DIY-idéer för både vuxna och barn. 
Foto: Anna Lefvert

Kategorier:

Kommentarer

 • Estela skriver:

  Jätte fint. Bra idé till barnrummet.

 • Men herregud! Det är bland det finaste jag har sett. Vill genast göra en sån själv.

 • Malin skriver:

  Några är sedan nu, men jag och min kompis gjorde om hennes sons rum med liknande lampor. Roligt pyssel som ger supermysigt ljus 🙂
  https://optimalin.blogg.se/2014/august/svantes-nya-rum.html

 • Tess skriver:

  Åh, så fint! Vilken rolig idé! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.