Annons

Dagens kontor – Nominerad till Årets varumärke

Jag sitter i studion på Spinneriet och skriver idag och har ställt upp de stora industrifönsterna på vid gavel för att få in lite frisk luft. Fönsterkarmarna i trä har drygt 100 år på nacken och är rätt tunga att baxa upp, men det är väl värt mödan när man känner vad den kyliga höstluften kan göra för ett eftermiddagstrött huvud. Det har varit en lång dag och det är snart dags att åka hem, men innan jag stänger ner datorn och tar kväll tänkte jag berätta lite kort om vad jag sysslar med just nu.
 
– Nominerad till Stora Influencerpriset. Jag fick precis ett glatt mail om att Trendenser nominerats till årets varumärke av bloggnätverket Influencers of Sweden. Konkurrensen är stenhård, men håll gärna en tumme för mig. Själv håller jag som bäst på att undersöka möjligheterna att ta mig upp till prisutdelningen i helgen.
 
– Research. En gång i tiden närde jag en dröm om att bli planner i reklambranschen men en manlig projektledare avfärdade mig med argumentet att jag ”kunde alldeles för mycket om för lite”. Han menade att man var tvungen att ha ett bredare, mer vidsynt perspektiv. Men kanske är det just därför jag njuter lite extra av att jag idag har ett yrke där jag kan låta mitt nörderi galoppera iväg helt otyglat. Och dessutom kan leva av det. Just nu gör jag research om arkitekturhistoria och 30-talsfunkis på en specifik gatuadress i Göteborg. 
 
– Lokaluthyrning. Jag har inlett ett samarbete med Katja och Patrik som driver restaurangen Lilla Spinneriet så att vi kan ta hand om alla som frågar om konferensmöjligheter i huset. Nu blir det reklam för egen verksamhet, men behöver ditt företag komma bort för en extern arbetsdag eller kickoff och vill hyra en annorlunda konferenslokal (med whiteboard, projektorduk och sittplatser för upp till 50 deltagare) med mat och fika så får du gärna höra av dig med en förfrågan till [email protected]

Kategorier:

Kommentarer

 • Emilia skriver:

  Hoppas du lyckas komma till prisutdelningen! Jag har precis köpt blåsa, ska bli så kul!

 • Vore kul om vi kunde ses där. Håller tummarna för att du får ihop det 🙂 Stort Grattis till nomineringen.

 • Marianne Persson skriver:

  Håller tummar å tår, allt du gör är så genomtänkt o proffsigt/MP

 • Christine skriver:

  Det är fantastiskt att få vända trångsynta idéer till nya möjligheter. Deras förlust, så uppenbart. Vi är många många som njuter av din kunskap och är tacksamma o glada för din fina plattform för detta. Heja dig Frida!

 • Anna-Maria skriver:

  Grattis till nomineringen!

 • texten om research gjorde mig sunt avundsjuk- Åh, så kul!
  Grattis till nomineringen – heja dig!

 • Elisabeth A skriver:

  Vem vann pläden från Skargaarden?

 • Resfredag/Annika skriver:

  Men åh, vore SÅ kul att få träffa dig i verkligheten! 🙂 Jag och min poddkollega är också nominerade som Årets Business med Att resa-podden. Oerhört glad och stolt över det. Håller tummarna för dig!

 • Ekenäsliv skriver:

  Stort GRATTIS, du är en värdig vinnare så det hoppas jag verklign att det blir du 🙂
  Lycka till!

 • Malin skriver:

  Oh ja, jag bokar gärna konferens hos er så snälla -se till att bli upphandlade hos upphandlingsbolaget i Gbg Stad!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.