Annons

Veckans söndagssummering v 35 – 2017

Då var det söndag igen och dags att riva av ännu en summering från inredningsbranschen. Vad har hänt under nyhetsveckan som gått? Scrolla och kolla!
Jens Fager har gjort en serie keramik för RIG-TIG och pressbilderna osar höstmys.
Sveriges största happening i bostadsbranschen, Vallastadens Bo-expo, har öppnat i helgen. Emma Olbers har gjort en utställning om hållbar inredning värd att kollas in!
Har ju redan visat Steltons jubileumskollektion men fastnade även denna bruna modell efter att ha sett nya pressbilder i helgen. Snyggt så!
Bolon har lanserat en kollektion mattor med tilhörande webbshop för privatpersoner!
Svenska Maze är aktuella med en ny förvaringsserie som blir till funktionella och vackra väggsmycken. Se mer HÄR!
IKEAs nya tillfälliga kollektionen ”GÖRLEV” har fokuserat på handgjorda mattor från Anatolien.  Finns i flera fina färgställningar.
Prins Carl-Philip har inte bara blivit tvåbarnsfar i veckan. Han är också aktuell med sin nya hållbara design för Duni. Läs mer HÄR!
Svenskt tenn lanserar en ny tapetkollektion inspirerad av sina linnetyger! Tapeterna limtrycks på non-woven enligt gammal tradition hos Sandbergs i Ulricehamn. Bra med tanke på att deras tyger inte längre trycks i Sverige…. #skvaller
Några notiser: 
– IKEA har öppnat köksbutik mitt i Stockholm city
– Orrefors och Volvo Cars har skapat en exklusiv kristallkollektion
– De gör möbler av havre!
– Bauhaus lanserar nytt butikskoncept
– Och H&M och IKEA har inlett ett hemligt samarbete!
Cecile Mantz är aktuell med nya kollektionen Atmosphere för Gloster. Fastnade precis som Anna för de tunna läderbanden. The devil is in the details som de säger.
Patriam fortsätter sitt samarbete med Lotta Agaton. Ska bli spännande att se mer av detta projekt! Sist men inte minst. Och veckans mest ombloggade hem tillhör en bloggare. Kolla in hemma-hos-reportaget från Pella Hedeby i senaste Elle Decoration!
Foto: pressbilder från RIG-TIG, Residence, Stelton, Menu, IKEA, Duni, Svenskt tenn, Gloster, Patriam, Elle Decoration

Kommentarer

  • Härlig summering i vanlig ordning, , lite roligt men även jag fastnade för just de läderbanden tidigare i veckan.
    Kram Anette

  • Josefine skriver:

    Jens Fagers serie, så fin!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.