Annons

Hemnetgodis: Kastellgatan 7

På tal om färglösa Hemnet-stylingar så blir man ju lite extra glad när man springer på en smällkaramell som denna. Maxade mönster och fina kombinationer. Nytt, nött och njutbart i en härlig mix. Ett hem som ser bekvämt ut. Alla bilder hittar du här!

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Det är så fint. Följer henne på instagram; @sannatranlov
  /Louise

 • Elle_ skriver:

  Åh, sällan jag ser något som känns så mycket _mitt_ som den här inredningen! Med få undantag och små justeringar hade detta kunnat vara hemma hos mig liksom. (Om jag hade pengarna och inredningsskillsen, dvs. 🙂 <3 <3 <3

 • Hans skriver:

  Mycket fint men synd att innegarden har platfasad!

 • Ann skriver:

  Tack! 🙂 Så fina milda färger. Och träet som bryter av så fin. Där vill jag bo!!
  Kanske vi börjar se slutet på kalla "bårhus"-inredningar?

 • Anna skriver:

  Vilken fin blåfärg på väggarna, vad heter den, och från vilket märke??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.