Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Frontcover

Den här veckan har ni möjlighet att vinna ett presentkort till ett värde av 1500 kr i Frontcovers webshop. Frontcover är ett svenskt företag som designar möbeldekor till IKEA-möbler som snabbt och enkelt gör dem mer personliga. Möbeldekoren är självhäftande och kommer i vitt, men går utmärkt att måla med sprayfärg eller vanlig färg om man vill. Ett bra sätt att ge din gamla möbler nytt liv, istället för att slänga och köpa nytt. Allt du behöver göra för att delta i veckans tävling är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. Lycka till!
 
1) Vilket år startades Frontcover?
2) Vilken möbel hemma hos dig skulle du vilja göra om med dekor från Frontcover? Motivera kort.
 
Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Kristin som kommenterade 2017-09-20 kl: 23:51:59. Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!
 
 
Tävlingen pågår t.o.m. den 25/9 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Front Cover och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • fanny skriver:

  1. Det startade år 2017
  2. Jag skulle göra om vårt hej-å-hå-så-tråkiga tv-bänk från serien Bestå för att skapa liv och ett personligare rum!

 • Sarah skriver:

  1) Bolaget grundades 2017
  2) Perfekt pimp till bänkskåpet bestå i vårt nya TV-rum

 • Estelle skriver:

  1) Frontcover startades i april 2016.
  2) Jag skulle göra om vår allt för vanliga Bestå-tevebänk. Att så "lite" som ett frontcover, kan göra så mycket för helheten, det är bara för bra.

 • Brysselkakan skriver:

  1. De startade 2016
  2. Mina Malm-byråer! Åh, så snyggt det skulle bli, de är i dag målade i en varm grå så jag skulle nog få måla möbeldekoren i samma grå eller en accentfärg!

 • Rebecka skriver:

  1. 2016
  2. Jag skulle använda mig av Frontcovers "Rut" på min Tarva-byrå. Byrån är betsad i ljusgrått och jag tror att det vita rutmönstret skulle bli riktigt snyggt mot grå bakgrund.
  Håller tummarna!

 • Karin Uvelius skriver:

  1. April 2016
  2. En klassiker: två Malm-byråer i vårt sovrum, med målet att ge dem ett mer vuxet uttryck jämfört med de i barnrummen.

 • 1: 2016
  2: Mina två malmbyråer

 • Camilla J skriver:

  1. Våren 2016
  2. I hallen har jag 4 st garderobsdörrar som jag äntligen ska ta mig tid för att förgylla för att fånga en Art Deco-känsla!

 • Sandra johansson skriver:

  1. 2016 2. Världens mest slitna malmbyråer skulle få sig ett lyft med dekoren. Vi flyttar snart från vår klassiskt inredda villa där det fungerat bra med de lite halvslitna inte alltför nymoderna byråerna till ett radhus som är nyrenoverat. Jag tror nog byråerna funkar ett par år till med en snygg dekor på ?

 • Malin Nordgren skriver:

  1. 2016
  2. Vi bor i ett tjugotalshus med stuckatur i taket i vardagsrummet. Jag skulle vilja pimpa våra beståskåpsluckor med "Adele" i vitt och tror att det skulle matcha snyggt med tak och övrig klassiska inredning!

 • Kristin skriver:

  1. 2016
  2. Åh vilket innovativt pris!
  Jag vill pimpa min malm-byrå givetvis ?
  När man som föräldraledig inte har mycket klöver,
  är prisvärda och snygga förändringar och lösningar precis vad jag behöver.
  Personlig förändring som ger mina möbler nytt liv.
  Enkelt applicerbart och känslan av att vara mer exklusiv! ✨
  Frontcover får verkligen inspirationen inom mig att svalla,
  och det bästa är att det i webbshopen finns något för alla!

 • Klara skriver:

  1. 2016
  2. En Hemnes-byrå i hallen. Det är den första möbeln man möter och är just nu ganska så intetsägande. Det hade behövts en liten detalj för välbefinnandet!

 • Karin skriver:

  1. 2016
  2. Jag skulle "lyxa" till mina två nattduksbord (Malm byrå två lådor)genom att måla dem i svart färg och välja frontcovern Linda i mässingsfärg. Därefter skulle jag fortsätta lyxa till sovrummet.

 • Madeleine skriver:

  1. April 2016
  2. Jag hade valt att pimpa till våra tre beståskåp som vi har i hallen med mönstret Adele ? Dessa skåp används flitigt som skoförvaring så de förtjänar lite lyxigt utseende.

 • Kristin skriver:

  Oj, här kan man snacka lika som bär. Det är ju exakt samma idé som Overlays har kört med i många år? https://www.myoverlays.com/

 • Hanna skriver:

  216
  Absolut barnens malmbyråer som idag funkar som TV-bänk!!

 • Hanna skriver:

  (Just nyinflyttad med låg budget, så malm bor i vardagsrummet och fungerar alltså som blickfång;)) ej så estetiskt.
  Kommentar ovan från mig

 • Therese skriver:

  1.Frontcover stardade i april 2016.
  2. Ååå vad jag skulle vilja väcka liv i min Hemnes byrå (4+2 lådor) som står i mitt sovrum med ursnygga frontcover Aleks. Skulle även måla dessa svarta?. Jag vill verkligen vinna detta?!!!

 • De bildades 2016! Då mamma-penningen inte är så stor som man hade önskat, hade jag använt vinsten till att dekorera Malm-byrån i min dotters rum!

 • Linda skriver:

  Först måste jag säga, vilken himla bra affärsidé!! En sån man önskade man hade kommit på själv!
  1)2016
  2) Jag har länge funderat på vad vi ska göra med vår tråkiga bestå-tvbänk. Måla om själv? nej det är så bökigt. Köpa nya fronter från nåt annat företag? nej det blir så dyrt. Frontcover känns ju som perfekta lösningen!

 • K.P skriver:

  1) April 2016
  2) Jag skulle ge presentkortet till min fantastiska moster om jag vann. Hon håller på och fixar i ordning och ändrar om hemma. I sitt sovrum har hon två Malm-byråer som hon garanterat skulle vilja fixa till.

 • Anna skriver:

  1- 2016
  2- jag skulle vilja piffa till de klassiska beståskåpen som står i vår dotters rum. Att kunna göra dem litenhet personliga och roliga!

 • Cecilia skriver:

  1) April 2016
  2) Om Frontcover hade dekor för pax-serien skulle jag direkt svara mitt gamla klädskåp(!) men också vår malmbyrå med 6 lådor behöver nytt liv.

 • M skriver:

  1. April 2016
  2. Har två stycken vita malmbyråer som är det första man ser när man kommer in i hallen. Skulle vara fantastiskt kul att byta front så att det blir en mer wow effekt när man kommer hem 🙂

 • Jerker skriver:

  1) April 2016
  2) Jag skulle ge presentkortet till min fantastiska fru om jag vann. Hon håller på och fixar i ordning och ändrar om hemma, mer eller mindre hela tiden. Jag misstänker att hon främst skulle vilja ändra om i köket, eftersom jag vet att hon inte är riktigt nöjd med hur hon målade om där.

 • Annika Andersson skriver:

  April 2016
  jag skulle göra om byrån som står i köket. Den är praktiskt och där får plats mycket, men den är så tråkig!

 • Lotta skriver:

  1. 2016
  2. Elli + Ivar!
  Så snyggt!!
  Vårt sovrum behöver fixas till.
  Tror att jag skulle sova väldigt gott med en sådan snygg-Ivar ❤️

 • Lundängen skriver:

  1.2016
  2. Har en Malmbyrå som just nu lever ett undanskymt liv i källaren. Tänker att man skulle ge den lite kärlek i form av en mörk turkosgrön färg och sedan pumpa den med Superfronts Rut. Då skulle den få flytta upp till den nyrenoverade övervåningen och få stå på första parkett.

 • Anonym skriver:

  Svar: 2016
  Åh – jag skulle göra iordning vårt sängbord (Malm) som är så himla tråkigt. Jag hade tänkt köpa ett nytt, för detta har jag haft i säkert 10 år, men om jag vann så skulle jag behålla sängbordet – för då blir det ju som nytt. Och det hade känts bättre rent miljömässigt oxå.

 • Jeanette skriver:

  Svar: 2016
  Åh – jag skulle göra iordning vårt sängbord (Malm) som är så himla tråkigt. Jag hade tänkt köpa ett nytt, för detta har jag haft i säkert 10 år, men om jag vann så skulle jag behålla sängbordet – för då blir det ju som nytt. Och det hade känts bättre rent miljömässigt oxå.

 • Amanda skriver:

  1. 2016
  2. Mina bestå luckor skulle behöva ett litet lyft.

 • Hanna skriver:

  1. 2016
  2. Jag skulle utan tvekan göra iordning min tv-bänk som i nuvarande är ett vitt bestå-skåp. Jag har länge suktat efter att fräscha upp det men inte riktigt vetat hur.

 • Rebecca skriver:

  1. 2016
  2. Jag vill sätta dekoren på tre låga bestå skåp. Jag har länge funderat hur jag ska göra dem roligare då jag inte vill ha färg och så hittade jag frontcover, precis det jag letat efter utan att jag visste det!

 • Helena skriver:

  1. 2016
  2. Vi har två stora och tråkiga beståskåp i vardagsrummet. Funktion fick vinna över design i detta fall. Men med Frontcover kan jag ju faktiskt få både och – grymt! Hoppas på vinst, hade varit så himla kul att sätta krydda på de tama skåpen 🙂

 • Kristin skriver:

  1. 2016
  2. Skulle gärna vilja göra om våra Malm-sängbord som känns ganska trista. Har letat efter nya sängbord men inte hittat några som passar och detta känns ju som ett bättre val både ekonomiskt och miljömässigt, men samtidigt kunna få lite förnyelse.

 • 1. 2016
  2. Oj jisses, jag skulle vilja ha de överallt. Vi bor i ett vackert tjugotalshuset med högt i tak. Jag hade pimpat upp våra hemnesbyråer vi har i vårt sovrum som går i tung sammet och mässing. William Morris i burriga toner och mullvadsfärgade gardiner. I denna lyxiga varma fristad lyser två vita och lite udda hemnesbyråer. Drömmen vore murrigt gråa med guldig dekor! Håller tummarna!

 • Hanna skriver:

  1. 2016!
  2. Våra bestå i vardagsrummet bara väntar på att få kärlek. Så praktiska men så tråkiga i nuläget. Som en liten bubblare skulle jag även testa att dekorera dotterns massiva 1800-tals säng där gaveln skulle älska lite struktur. Har tom tedan köpt färgen, men pausat i brist på bra inspiration. Det här var ju super!

 • Jessica S skriver:

  1. Frontcover startades i april 2016.
  2. Jag har en Hemnesbyrå som verkligen skulle behöva en ansiktslyftning från Frontcover. Jättekul idé! Kombinerat med nya beslag så blir det ju en helt ny möbel!

 • Sara P skriver:

  Frontcover startades 2016 och jag skulle vilja renovera vår malmbyrå, vit, 3lådors "dubbel". Skulle byta färg både på själva byrån och dekoren, superkul projekt och fint att överraska sambon nu när vi vill jobba oss åt mer färg och liv!

 • Mary-Anne skriver:

  Det startade 2016.
  Mina malmbyråer i sovrummet behöver en rejäl uppfräschning, de är dötrista och drar ner helhetsintrycket på hela rummet. Det skulle vara så himla upplyftande med lite fräscha mönster som ger liv åt rummet.

 • Annika O skriver:

  1) Frontcover startades 2016!
  2)
  Har byråer Malm som behöver nytt liv,
  är sugen på Frontcovers alternativ!
  Att förnya möbler med detta projekt
  är lika enkelt som det blir perfekt!

 • Amanda skriver:

  1. 2016
  2. Har flera Malmbyråer hemma, skulle vara kul att göra dem mer personliga.

 • My skriver:

  1. 2016
  2. Hade velat ha Elli på min bestå tv bänk. Hade blivit kanon snyggt

 • My skriver:

  1. 2016
  2. Hade velat ha Elli på min bestå tv bänk. Hade blivit kanon snyggt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.