Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Five Seasons

Den här veckan har en läsare chans att vinna ett presentkort på 2000 kr att använda i Five Seasons webshop. De har en mängd fina funktionsplagg för både dam, barn och herr. Skidkläder såväl som street. Perfekt för dig som behöver uppdatera höstgarderoben för stora och små nu när vi går in i kyligare tider. Under veckan som tävlingen pågår får du också 40% rabatt i Five Seasons webbshop om du använder rabattkoden: TRENDENSER (gäller t o m måndag 2/10 kl 09.00).För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan, inom en vecka. Lycka till!

1) Man brukar prata om vattenpelare och vattentäthet för funktionskläder, hur många vattenpelare brukar räknas som vattentätt och är tillräckligt för de flesta?
2) Vad skulle du köpa för ditt presentkort om du vann? Motivera kort.

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Jenny som kommenterade 2017.09.25 kl 13:31:40. Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 2/10 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Five Seasons och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  1. 5000 mm är tillräckligt för vattentätt fö de flesta
  2. Jag skulle köpa SIGGY JKT W, en tidlös parkas snygg till både boots och klackar.

 • PiaL skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle köpa byxorna Larissa pant för alla de eftermiddagar som spenderas på lekplatsen med min son. Både vind- och vattentäta byxor är guld värda nu när hösten kommer och man är ute i alla väder. En Anine jacket till det, och jag är redo för höst!

 • Helena skriver:

  1. 5000 mm vattentätt
  2. Jag skulle uteslutande kitta upp våra 2 killar! Vi började åka skidor förra året och jag var lite optimistisk när jag klädde på dom = lite för tunnat. I år blir det ordentliga skidkläder!

 • Karolina skriver:

  5000 mm
  Jag skulle köpa REVELSTOKE JKT W eller LANGEN JKT W då min skaljacka sedan 15 år tillbaka sjunger på sista versen. Och, hur kan man leva utan den perfekta skaljacka undrar jag…

 • Naomi skriver:

  1. 5000 mm!
  2. Jag skulle inte kunna bestämma mig, så mycket snyggt! Nej men någon av alla snygga jackor, behöver verkligen en bra, snygg och praktisk jacka som klara både tuffa och fina väder! <3 <3

 • Elin O skriver:

  5000 mm borde räcka för de flesta. Jag blir väldigt sugen på Disa jacka till mig själv, snygg och varm både på stan och på lekplatsen! Med rabatten har jag nog hunnit redan hunnit köpa en fin, varm och funktionsvänlig overall till dotterns utelekar! En svart så blivande lillebror kan ärva!

 • Alexandra R skriver:

  1. 5000mm
  2. En skaljacka! Att ha i skogen, på båten, på fjället och på lekplatsen!

 • Nickan skriver:

  1: 5000 mm
  2: Jag är scoutledare och är ute väldigt mycket i ur och skur. En regnjacka som klarar mer än 5000 mm som också andas är högt upp på min önskelista. Hade blivit en sådan om jag vann för att klara av att vara ute med alla scouterna i alla väder utan att jag själv blir våt.

 • Victoria skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle köpa jackan Rosalynne. Min nuvarande vinterjacka i dun står inte emot något regn och, vilket är en klar nackdel genom hela höst/vinter/vår halvåret i Göteborg, därför hade det varit perfekt med en ny vattentät jacka att hålla sig varm och torr i. Dessutom älskar jag den ljusa färgen som piggar upp lite i mörkret.

 • Jenny skriver:

  1. 5000mm.
  2. Har flera år sparat till skaljacka, men livet kommit emelklan och andra en REVELSTOKE JKT W, att ha i båten, på isen, på gården, i fjällen och alla äventyr ute med min 1åriga son.

 • Anonym skriver:

  1.5000 mm
  2. Jag skulle köpa jackan Rosalynne till min dotter som bor i Göteborg. Hon studerar och fryser. Den skulle hålla henne varm och skön och studierna skulle gå som en dans.

 • Nina skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle välja att köpa skalplagg inför kommande fjällvandring, som dessutom skulle komma till användning på lekplatsen med sonen som vill vara ute i ur & skur.
  Vilken fantastisk tävling & rabatt. Håller tummarna.
  Vänligen
  Nina

 • Charlotte skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jackan Derya kommer att kunna följa med på både hundpromenader och i skidbacken – den kan jag tänka mig att bo i under hela kalla vintern!

 • Conny skriver:

  1. 5000 mm
  2. en elegant jacka till mig eller min fru.

 • Catharina skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle slå till på Maroi som klarar regnrusket på västkusten och den torra kylan i my home away from home, Luleå. Som friluftsmänniska går komfort och funktion alltid först och jag blir så glad när man får känna sig snygg också. Ett extra plus för att Five Seasons värnar om miljön:)

 • Inggrid skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle helt klart köpa ett par riktigt fina och tåliga skidbyxor, vilket skulle behövas för både skid- och pulkaåkning i vinter!

 • Johanna skriver:

  Svar 1: 5000 mm vattenpelare
  Svar 2:
  Att åka skidor är bland det bästa jag vet,
  en känsla av ren glädje och stor frihet.
  Blir flera turer till fjällen varje år,
  inget under året dessa resor slår.
  Långa dagar ute i vind och snö,
  åka upp och ner och stå i kö.
  Detta kväver riktigt bra material,
  och då är Five Seasons ett perfekt val.
  Skulle därför köpa en riktigt bra jacka,
  där jag slipper att frysa och tänderna hacka.
  Modellen Lorainne har enligt mig allt,
  otroligt snygg men funkar ändå i kallt.
  En dunjacka som kombinerar klassiskt med kvalité,
  tänk om den på mina skidresor fick göra entré!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) 5000 mm
  2) behöver en varm vinterjacka och ett par varma överdragsbyxor som tål pulkaåkning, snöbollskrig och annat bus med barnen

 • Julia skriver:

  5000! Men i egenskap av extremsportare som åker mest i Alperna så skulle jag vilja säga att 10 000 är vad som gäller för min del, minst 😉
  Om jag vann skulle jag köpa en skaljacka, troligen Langen, och det är på grund av att jag 1) bor i Umeå där det är blåsiga vintrar, 2) är snowboardåkare sedan 17 år tillbaka och därmed behöver lite bättre kläder och 3) ska till Ischgl/Österrike/Alperna vecka 5 och dit bara köpt en tjockfodrad jacka som riskerar att vara för varm. Man behöver faktisktt både och. Dessutom tror jag att Langens blå färg skulle skära sig något så vansinnigt mot mina bebisrosa täckbyxor = jag syns i laviner som riskerar gå!
  Jag hoppas vi hörs,
  vänligen,
  [email protected]

 • Kim skriver:

  5.000 mm!
  Jag skulle unna mig en av alla snygga vinterjackor om jag vann! Jag har efter flera års kämpande blivit av med gravidkilona efter två barn. Så nu är jag redo att göra mig av med alla "tillfälliga" kläder jag hållt fast vid pga extrakilona, men vinterjacka är en stor post att punga ut för en ensamstående.

 • Isabelle skriver:

  5000 mm
  jag hade blivit överlycklig om jag vann då hade jag valt AQUATA JKT W. Så slipper jag frysa och ha kul med barnen i både snö och regn.

 • 1. 5000 mm
  2. Jag jobbar med barn och vistas ute varje dag oavsett väder. Jag önskar mig ett par vindbyxor,https://fiveseasons.se/sv/produkt/kristin-pnt-w/ hade varit toppen, tror jag!

 • Madeleine skriver:

  5000 mm
  Om jag vann skulle jag välja jackan Aurora JKT. Jag tycker att den den är otroligt snygg! Den passar lika bra i staden som här på landet och jag som älskar att vara ute i den förhoppningsvisa snön som ska komma, behöver då inte frysa!
  Madeleine

 • Linda skriver:

  1. 5000 mm
  2. Nya täckbyxor för mina gamla är för stora.

 • Emma F skriver:

  1. 5000 mm
  2. Skulle mer än gärna haft "OFELIA JKT W" i härlig blå färg när jag går på promenader el bara är ute o donar i trädgården. Min lilla pojke älskar att härja i snö, slask el.vatten då hade ett par "ATLI PNT JR" suttit fint. Så han håller sig varm och go!
  Trevlig kväll// Mvh Emma F

 • Sofia S skriver:

  1. 5000 mm
  2. Åh, det här är ett efterlängtat pris! Inför vinterns skidresa vill jag verkligen inte sätta på mig skidjackan jag köpte för 15 år sedan som tonåring där det trasiga dragkedjespännet har ersatts med ett gem. Jag skulle verkligen behöva en uppdatering, och vad skulle inte sitta bättre än en Rendl JKT W Jacket i Marinblått. Så fin! Jag kommer se sportig ut i backen men även elegant till After Ski. Dessutom kommer jag hålla mig varm under kalla dagar vilket är grunden för en rolig skidresa. Håller tummarna!

 • 1. 5000 mm
  2. Skulle köpa jackan DARA JKT W.
  Eftersom jag har hundar så är jag ute i alla väder och då är det viktigt att hålla mig varm och torr.
  Speciellt eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk. Allt som kan hjälpa mig m0 bra för att jag får mer ork till vovvarna.

 • Carin skriver:

  1. 5000 mm
  2. Drömmer om en Varm Vinterjacka – Ronja Jkt W från Five Seasons står högst på Önskelistan! En Perfekt Parkas, har längtat länge, en skönt grön….

 • Caroline skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle unna mig en Langen Skaljacka då jag häromdagen insåg att den jag har köptes för över 10 år sedan och verkligen behöver uppdateras. Med en 2-åring i hemmet blir det numera också väldigt många och långa stunder vid lekplatsen, trots väder och vind.

 • Caroline skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle unna mig en Langen Skaljacka då jag häromdagen insåg att den jag har köptes för över 10 år sedan och verkligen behöver uppdateras. Med en 2-åring i hemmet blir det numera också väldigt många och långa stunder vid lekplatsen, trots väder och vind.

 • Eve skriver:

  1.5000 mm.
  2. Rosalynne. För att jag vill ha en fin jacka av hög kvalitet. Helt enkelt.

 • Miriam skriver:

  1. 5000 mm
  *
  2. När till alla glada barn jag rastvakt är,
  jag något varmt, praktiskt och snyggt gärna bär
  Dara Jacket väl önskan för denna fröken uppfylla
  och skulle alla kyliga utestunder förgylla!

 • Miriam skriver:

  1. 5000 mm
  *
  2. När till alla glada barn jag rastvakt är,
  jag något varmt, praktiskt och snyggt gärna bär
  Dara Jacket väl önskan för denna fröken uppfylla
  och skulle alla kyliga utestunder förgylla!

 • Anette skriver:

  1. 5000 mm
  2. När inte himlen kan hålla tätt vill jag använda NOLI rätt och slätt.

 • Karin skriver:

  1. 5000 mm (!)
  2. Siggy var ju sjukt snygg! Perfekt när man är både hockey- och ponnymamma,(konstant kallt i ishallar och ridhus) men ändå vill vara snyggt klädd.

 • Malin Björling skriver:

  Hej !
  1, 5000 mm vattenpelare är standard idag men för några år sedan hade vi 3000 mm men fick höja upp trycket då Finland hade högre krav än vi på vattentätheten.
  2, Vi är vare sig extremskidåkare eller ur och skurare men något som vi verkligen älskar på vintern är ju pulkaåkning med varm choklad och korvmacka.
  Men att sitta och frysa efteråt i kalla och blöta kläder dämpar glädjen så kläder som både värmer och andas känns som en bra investering.
  Juni jacket och Atli Pants i JR uppfyller alla materialkraven och på köpet en grymt snygg design.

 • Helena skriver:

  5000mm (himmel!)
  Den som först i familjen blir kittad i för en ny vädersäsong är dottern och jag kommer obevekligen sist… så jag hade skaffat kläder så jag kunde haka på henne. Till lekplatsen i regn, till pulkabacken eller bara ut i lövhögen.

 • Fredrika skriver:

  Hej!
  1. 5000 mm
  2. Jag har nu bokat min första Lapplandssemester i Januari! Så peppad! Men också så pank pga studentekonomi. Jag skulle köpa ett par svinvarma ytterbrallor så att jag kan pulsa runt i snön obehindrat, t.ex. Banff Pant W.

 • Ellen skriver:

  1. 5000 mm.
  2. Jag skulle köpa en lättare ”mellanjacka”, för det äger jag inte någon. Den här https://fiveseasons.se/product/lauben-jkt-w/ i gult är ju en riktigt snygg färgklick!

 • Martina skriver:

  1) 5 000 mm.
  2) Revelstoke hade mer än gärna fått hänga med mig till Etna på Sicilien om några månader! Den hade hjälpt mig enormt mycket med sina grymma funktioner.

 • Ida skriver:

  1. 5000 mm
  2. Vi väntar tvillingar i vinter och kommer att vara hemma tillsammans de första månaderna. Vår målbild är att göra mindre och större utflykter med barnen redan när de är små. Presentkortet skulle användas till varsin bra jacka då min man inte har någon tjockare funktionsjacka och jag sannolikt har bytt storlek.

 • Helena skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle köpa handskar i flera par så vi slapp gå med händerna bar. För hemma hos oss har vi tappat bort för många och de vi har kvar är alldeles för trånga!

 • Kristian skriver:

  1- 5000mm
  2- Jag skulle köpa en Bolt overall mini till vår dotter som fyller ett i januari. Känns som den perfekta overallen att kunna ha utanpå mjuka kläder. Troligen kommer hon att gå i december och ett antal vurpor och sittande på marken kommer stå på schemat så då krävs en overall som tål tuffa tag!

 • Evelina skriver:

  1. 5000 mm
  2. RUNA JKT W skulle jag välja. Nytt jobb som kräver 30min promenad från närmsta busshållplats samt en 1,5åring som bara vill bara ute kräver en varm jacka som går nedanför rumpan till en frusen tjej!

 • Hanna skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle kitta upp mig själv med hjälp av GRETA JKT W så jag är redo för kommande vinterlekar med barnen. När det åks pulka, byggs snögubbar och mitt i brinnande snöbollskrig behövs en jacka som är Vind- och vattentät och med grym andningsförmåga!

 • Sanna skriver:

  1) 5000 mm
  2) Om jag vann skulle jag faktiskt investera i en ny vinterjacka till min dotter. Hon fyller 10 år nu den 19 oktober, och efter lite rensande i hennes garderob för bara några dagar sedan insåg vi att hon inte alls har några vinterkläder inför vintern som närmar sig med stormsteg. Som ensamstående mamma fick jag lite panik, då jag vet hur dyrt det blir med nya inköp, men på något vis måste det lösa sig helt enkelt. Så att få chansen att vinna det här presentkortet hade varit guld och betytt så mycket för oss bägge.
  Fastnade lite extra för NIM FUR JKT JR som hade varit perfekt tillsammans med VALENTIN JKT JR undertill.
  Kram Sanna

 • Emma Kitti skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle köpa skalbyxor hill mina två barm som har samma storlek och som har vuxit ur alla sina hästkläder.

 • Anna K skriver:

  1. 5000mm
  2. Jag skulle faktiskt inte köpa till barnen, deras vinterkläder skaffade jag på rea redan tidigare i år. Däremot så är min man värd nya skidkläder för alla de timmar vi spenderar i backen med barnen. Han skulle så klart få välja själv men en stilren Galzig skulle jag föreslå.

 • Viktoria skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle köpt en skidjacka: LORAINNE JKT W, den skulle vara en perfekt uppdatering av den nuvarande som hängt med allt för länge.

 • 5000mm
  paley byxorna skulle få komma med mig till familjens nya fjällstuga. har inte haft möjlighet att åka skidor på många pr men hoppas stort på att det i vinter ska hända, det ska hända! Alltid åkt alpint men hoppas på smalare skidor i julklapp – Som det ser ut nu ska jag lära mig längdskidor i regnbyxor och underställ haha, så en vinst här vore lägligt! Så Paley och kanske en jack till om jag lyckas stort…

 • Mirja skriver:

  1. 5000 mm
  2. Till mina barn har jag köpt ordentliga kläder, underställ, mellanlager och skalkläder. De älskar att vara ute, oavsett väder. Själv saknar jag det mesta och skulle därför köpa Tyrol byxor och Ty mellanlagertröja om jag vann. Så slipper jag frysa och barnen slipper en mamma som surar efter en halvtimme i duggregn och 20 grader. Winwin 🙂

 • Helen W skriver:

  5000 mm
  Om jag vann skulle jag definitivt satsa på en RINJA JKT W! Snygg tidlös design och dessutom behöver jag verkligen en kvalitetsjacka då både min vinterjacka och min höstjacka gått sönder resp tappat i färg! Man vill ju gärna gara ute i höst och vinter men jag ogillar att frysa!

 • Sofie skriver:

  5000mm!
  Helt klart ett par skidbyxor! Jag har nyss passerat 30, men har bara ett par skidbyxor inköpta när jag var 15! Bra kvalitet på byxorna och fram till 30 ungefär samma kroppsform, men nu börjar byxorna bli slitna och höfterna har växt en aning efter två barn, så jag är verkligen redo för en uppdatering. Och klart man vill vara snyggaste mamman i backen när man ska åka skidor med kidsen i vinter! Heja mig! Och vet du? Med Five Seasons kvalitet kanske jag kan ha nästa par byxor i femton år till!

 • Mikaela skriver:

  1) 5000 mm
  2) Jag skulle satsa på en rejäl vinterjacka! Efter tio år i Stockholm flyttar jag norrut, mot fjällvärlden, och saknar all nödvändig utrustning :D. En värmande jacka känns som en bra början!

 • Sofi skriver:

  1. 5000 mm.
  2. Jag skulle trotsa väder och vind och samtidigt vara snyggast klädda fröken på jobbet i en svart Talisa JKT W!

 • 1. 5000 mm.
  2. Jag skulle köpa ett par snygga, smarta och vattentäta utebyxor! Jag har två små barn (ena är 3 år och andra 11 månader) och en hel del av vår tid tillsammans spenderar vi ute.
  Är vädret kasst lånar jag min mans sju storlekar för stora utebyxor och det ser så fult ut och känns bara så fel och obekvämt. De håller sig inte heller uppe direkt.
  Är det bara fuktigt ute brukar jag strunta i utebyxor, men då är det bäst att man inte sätter sig på rumpan för att leka (hej urinvägsinfektion i annat fall).
  Nikolina Pnt W skulle vara guld värda här hemma och jag skulle kunna vara med på precis alla uteaktiviteter – det står ju till och med på er hemsida "The only pair you shall ever need, perfect for all outdoor activities". Perfect for me!
  Please let them be mine!

 • Camilla Wiklund skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle ge presentkortet till min syster, hon har precis påbörjar cellgiftsbehandling och har det riktigt tufft. Jag vill peppa henneeftersom jag vet att hon drömmer om att fjällvandra när hon mår bättre. Då kan hon köpa nya byxor redan nu så tar vi vandringen sen!

 • 1. 5000 mm
  2. Det skulle bli en tidig julklapp till mellansonen Fabian Bejving. Efter flera skador och olyckor som krävt år av rehabilitering av bruten rygg, korsbandsoperationer i båda knän samt läkning av diverse ärr efter att ha blivit påkörd av en bil, är hans ekonomi inte den bästa. Själv tänker han alltid först och främst på att alla andra ska må bra. Framför allt är han en klippa till mina föräldrar (hans morföräldrar 80 och 86 år) och just därför behöver han uppmärksammas?

 • Maria skriver:

  Svar: Ett regnplagg med en vattenpelare på 2000 mm eller mer brukar räknas som vattentätt; då kan plagget användas i hällregn en stund utan att tyget släpper in väta. Till vanlig vardagsbruk i lätt regnväder, är en vattenpelare på 5000 mm ofta tillräckligt för att hålla dig torr. Men det är vanligt att ange 10 000 mm vattenpelare som en lägsta gräns för när ett plagg är helt vattentätt.
  DERYA JKT W såg så varm och härlig ut, och fin!! 🙂 Skulle även behöva ett par varma byxor till vintern, när jag hjälper sambon med jobb ute i kylan!

 • Katarina skriver:

  1, 5000mm
  2, En Revelstoke skulle jag ha köpt. Jag använder skaljacka alla årstider och nu är det dax för en ny. Passar i alla väder och alla aktiviteter.

 • Annica skriver:

  1) 5000mm
  2) Den fina västen Mena skulle vara pricken över i:et i min garderob. Både stilig och praktisk och passar perfekt vår som höst!

 • Pernilla skriver:

  1. 5000 mm
  2. Ska jag äntligen få ett par egna skidbyxor? Gärna ALBONA. De senast 6 årens skidresor har inneburit lån av min pappa och de sista åren, lån av min mans avlagda skidbyxor. Det har funkat men någon gång får man prioritera sig själv

 • Dalle skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle välja en Siggy parkas att ha när jag cyklar över åkrarna i höst för att lämna på förskolan o ta tåget in till stan! Det kan bli rätt blåsigt så behöver ngt rejält över gumpen!

 • Sofie skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle lägga pengarna på en REVELSTOKE JKT M, i färgen Sycamore, till min pojkvän, vars kap till skaljacka försvann i en väska som skeppades från australien, tillsammans med skinnjackan, jeansjackan och de andra varma kläderna som inte behövdes efter vinter-utbytet. Som student tar det lite väl lång tid att bygga upp den garderoben igen, och det här skulle vara ett steg på vägen för honom.

 • Elin S skriver:

  1. 5000 mm
  2. Ett nytt underställ till min sambo, eftersom jag råkade torktumla sönder hans förra.

 • 1. 5000 mm
  2. Behöver regnjacka och byxor så jag kan gå ut med barnvagnen i höst… och den får gärna vara snygg också och inte bara praktiskt 🙂

 • Mia skriver:

  1. 5000 mm
  2. TALISA JKT W. Vattentät jacka som andas, som man kan ha mycket eller lite under. Passar perfekt då jag cyklar överallt i ett blåsigt regnigt Skåne, med skiftande temperaturer.

 • Ramona skriver:

  1. 5000mm
  2. Skulle välja en SIGGY JKT W, har länge letat efter en lite längre jacka som även bör vara regntät och som ändå är så snygg att man kan ha den även till jobbet

 • Julia skriver:

  1. 5000 mm
  2. I år åker jag på skidsemester för första gången sen jag drog mitt korsband för 1,5 år sedan. Med skakiga ben behöver jag varma, täta skidkläder som passar. Därför har jag spanat "DERYA JKT W" och "NIKOLINA PNT W".

 • Louise skriver:

  1. 5000 mm vattenpelare, även om jag vet att redan 2000 mm vattenpelare räknas som vattentätt enligt vissa handlare..
  2. Att välja enbart en vara i detta utbud är inte lätt,
  Men det är viktigt att den är snygg, skön och håller tätt
  Mitt val lutar åt en fin och varm jacka
  Så att jag inte i vinter med tänderna måste hacka
  Annabelle eller Aquata är båda mycket fina,
  Och i den bästa av världar blir båda mina

 • Emma T skriver:

  1. 500mm
  2. Äntligen är sommaren slut så vintern kommer närmre! Sommarsemester har uteblivit och inte gör det något, föredrar ändå vintern, men nu är det verkligen dags att byta ut skidbyxorna som till jul blir tolv år gamla, inköpta under graviditet… För om sanningen skall fram är det ju lite av en material-sport, kläder skall sitta kvar och hålla värmen för att det skall bli sådär underbart roligt som det ju faktiskt är!

 • Sabina skriver:

  Hej!
  1) 5000 mm
  2) En skaljacka till alla höstens barnvagns promenader.
  Födde en son i somras för tidigt så vi har hittills suttit hemma för att växa till oss, tyvärr mamman med :). En jacka skulle vara guld när vi nu ska ut i ur och skur.

 • Kim skriver:

  1)5000 mm
  2) Jag skulle unna mig själv en riktigt bra och fin jacka. Alla nyköp går främst till barnen och jag kan faktiskt inte minnas när jag köpte mig själv en ny vinterjacka. Kanske 8-9 år sedan. Inget fel med det men fodret är sprucket invändigt, där är hål i två fickor och de senaste två åren har jag tänkt "detta är sista vintern jag har denna jackan" men sen händer inte så mycket mer… Så om jag vinner hade jag köpt en grön Siggy och jag skulle säkert ha den i en halv evighet den med.

 • Emma L skriver:

  1.5000 mm
  2. Älskar att vara ute i naturen, nästan oavsett väder. Men när det blåser, regnar och yr vill man såklart ha bra plagg för att känna sig bekväm. Hade verkligen behövt en bra, vattentät, funktionell jacka till mina skärgårdspromenader i höst och vinter. En jacka man känner sig snygg i, men som framförallt håller mig varm och torr. Efter att ha kikat runt bland Five Seasons fina sortiment är jag övertygad om att den jackan finns där 🙂

 • Catrin skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jackan Ronja fastnade jag för direkt. Perfekt på promenader i vinter tillsammans med min Golden retriever Wille.

 • Cecilia skriver:

  1) 5000 mm
  2) Jag tycker generellt att designen på jackorna är otroligt snygg. Jag är glad för samarbetet med Trendenser och denna tävlingen, eftersom jag inte hört talas om märket innan, men jag föll direkt för flera stycken av jackorna. Min vinterjacka gick dessutom sönder precis i slutet av förra säsongen och det var dun i hela tvättmaskinen efter tvätt, så en ny är extremt välbehövlig. Jag vill också unna mig en fin efter en tuff graviditet. Om jag vinner skulle jag köpa en DERYA JKT W – jag tilltalas mycket av mönstret på den och tycker att modellen ser smickrande ut. MAROI JKT W i svart är också en favorit – smickrande modell, klassisk färg som är lätt att kombinera med andra vardagsplagg. För mig är det viktigt att stödja lokalt, så att märket är svenskt är ytterligare ett plus.
  Jag hoppas så att jag vinner presentkortet!!

 • Robin skriver:

  1) 5000 mm.
  2) Jag reser varje vecka eftersom jag jobbar utomlands och skulle behöva en grym jacka som är lätt, nätt och funkar i många olika väder, ni har några riktigt bra alternativ! Vilken det hade blivit får jag se om jag vinner!

 • Larsson skriver:

  1.5000 mm
  2. En ny smart vinterjacka som klarar både regn och rusk OCH minusgrader med snö samt gör så att jag även hålls torr innifrån! Att baken kan sitta väl skyddad på en bänk , och att bakens ägare ändå känner sig välklädd å snygg,i väntan på en buss en kall morgon gör jackan till en hit! Jag säger bara : en Siggy JKT W!

 • Monnah skriver:

  1. 5000 mm
  2. SIGGY JKT W! Jag bor på en ö i skärgården där somrarna är mer än underbara, men vintrarna fukt och kyla kryper in under skinnet. Med tanke på utseende och funktion hos den här jackan tror jag att den skulle göra vintern mer uthärdlig för mig!

 • Caroline skriver:

  1.
  2. Jag önskar mig ett par nya funktionsbyxor som klarar både svampletande, dagishämtningar och lite båtåkande i oktoberregn – utan kapell! Larissa eller Nemie skulle därför fungera bra tror jag och håller tummarna!

 • Caroline skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag önskar mig ett par nya funktionsbyxor som klarar både svampletande, dagishämtningar och lite båtåkande i oktoberregn – utan kapell! Larissa eller Nemie skulle därför fungera bra tror jag och håller tummarna!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Jag har läst att allt från 2000 mm och uppåt räknas som vattentätt.
  2, Jag hade (för första gången i mitt 33-åriga liv) köpt mej en riktigt bra vinterjacka & funktionsbyxor. Så att jag slipper både kyla & väta när jag och barnen ska leka i snön.. slasket ?

 • Linda skriver:

  1. 5 000 mm.
  2. Jag skulle köpa en skön parkas att ha i höst och vinter. Är föräldraledig och behöver en robust, praktisk och snygg jacka att ha på promenader och i parken. Har i flera år satsat på att bygga upp min jobbgarderob (formell klädsel) och har nu inga bra praktiska kläder för "lediga" dagar hemma.

 • Matilda Farkas skriver:

  1) 5000 mm
  2) Jag hade köpt Larissa-byxorna för att kunna maximera njutet när jag hikear! Ett par till systra mi också så hon följer med lite oftare. Det vore inte dumt!

 • Hanna La skriver:

  1. 5000 mm
  2. Jag skulle köpa jackan Unita och bara FLYTTA IN I DEN HELA VINTERN come rain or snöblask, och inte lämna den förrän de första vårsolstrålarna i sen mars.

 • Sofie Ingemalm skriver:

  1. 5000mm
  2. Jag skulle välja något jag kan ha vid utomhusaktiviteter i mitt jobb som förskollärare!

 • Helena skriver:

  1) 5000 mm
  2) Jag skulle köpa vinterjackan Roxanne i mörkblått. Jag fastnade framför allt för den enkla designen och klädsamma färgen samt att fickorna är rymliga och huvan är avtagbar. Den jackan skulle passa fint under vintern, både till vardags och ute på äventyr!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.