Annons

Up & Coming: Nina Johanna Christensen

Tack för alla glada tillrop om min nya bloggkategori ”up & coming” där jag lyfter nya duktiga formgivare som förtjänar lite mer uppmärksamhet av branschen. Näst på tur är en tjej jag tror kommer sätta stort avtryck i ett hantverk med starka svenska traditioner nämligen glas. Kolla in Nina Johanna Christensens fina alster som tillverkas i Varberg. Du kan beställa från hennes hemsida och Norrgavel och Tambur har nyligen tagit in några vaser i sitt sortiment – men jag tycker fler butiker borde ta en titt på hennes vackra glas!
Foto: pressbilder /  Nina Johanna Christensen / Tambur

Kategorier:

Kommentarer

 • carina skriver:

  Älskar som dig det avskalade i inredningen och dessa vaser är så orginella skulle absolut vilja ha dem i mitt hem. Kika gärna in på min nyetablerade inredningsblogg som heter inreningstrender.blogg.se
  då jag har ett stort intresse för färg och form.
  Tack för en inspirerande blogg.

 • Emilia skriver:

  Vilken härlig kategori! Och karaffen! Det ser lite ut som att glaset varit mjukt och formats efter hur någon lyft den, spännande!

 • malin skriver:

  Jag vill tipsa om en up and coming keramiker. Han står bakom keramiken i Ylva skarps nästa kollektion och han heter keramik2015 på instagram. Han har sitt säte i Leksand precis som Ylva. Han är fantastisk och jag har 12 kaffe och te-muggar som han gjort. Kolla in!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.