Annons

Annons: Tävla och vinn pläd från Skargaarden

Den här veckan har en läsare chans att vinna Skargaardens fina pläd Haverdal i rent ylle med läderkant, värde 1800 kr. Skargaarden tillverkar möbler som är vackra nog att stå inomhus men tåliga nog att bo utomhus stora delar av året. Företaget har rötter i Norrländska Gävle vilket präglat både formen och utemöblernas funktion. De har allt från bord och stolar till loungemöbler i sortimentet. För att delta i tävlingen ska du sedan svara på följande frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till! 
 
1) Vilken möbel från Skargaardens sortiment är din personliga favorit. Motivera kort. 
2) Var i ditt hem skulle du placera din pläd om du vann?
 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Anncha som svarade 2017-08-07 @ 22:35:58 

 

 
Tävlingen pågår t.o.m. den 14/8 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Skargaarden och beslutet går inte att överklaga. En pläd ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  1. Jag älskar H55, det är liksom sommar och vila i perfektion. Dessutom är den skön att sitta i, vilket långt ifrån är fallet med alla solstolar. Älskar den!
  2. Om jag vann (håller alla tummar!) skulle jag använda pläden på vår veranda till vårt sommarhus i Dalarna som vi renoverat hela sommaren. En lite ruggig kväll, tända ljus, en kopp te och pläden omkring mig. Målbild!

 • Kajsa skriver:

  1. Jag gillar soffan från serien Skanör som skulle passa perfekt på en uteplats i mitt framtida drömhem.
  2. Jag ska flytta på onsdag från Malmö till Stockholm och pläden skulle passa så bra i vår nya soffa som vi köpt dit.
  Tusen tack för en välgjord och inspirerande blogg!
  /Kajsa

 • Camilla skriver:

  1) Skanör 2-sitssoffa. Har jag drömt om länge. Stilig, mjuk och bjuder in till långa slappa stunder på balkongen i kvällssolen.
  2) Pläden skulle jag placera i fotöljen jag har på balkongen idag. Perfekt för mörka och svala sommarkvällar. Förhoppningsvis får jag placera den i en Skanörsoffa nästa sommar!

 • Malin skriver:

  1. Jag gillar samtliga bord från serien marrakech. Drömmer om ett sånt bord ute på min balkong.
  2. Eftersom det redan börjar bli kallt skulle den få pryda vår soffa så den är nära till hands när man fryser och vill mysa ner sig framför tv:n med en kopp te.
  Tack för dina fina blogg och jag älskar dina tips på budget vs lyx.
  / Malin

 • Malin skriver:

  1. Jag gillar samtliga bord från serien marrakech. Drömmer om ett sånt bord ute på min balkong.
  2. Eftersom det redan börjar bli kallt skulle den få pryda vår soffa så den är nära till hands när man fryser och vill mysa ner sig framför tv:n med en kopp te.
  Tack för dina fina blogg och jag älskar dina tips på budget vs lyx.
  / Malin

 • Helle skriver:

  1. Oxnö! Speciellt karmstolen är helt fantastiskt vacker.
  2. Pläden skulle ganska snart få ett nytt hem i Australien. Nu tänker ni kanske: Australien – behöver man plädar där? Och visst, i högsommarvärmen behövs den kanske inte, men då husen därnere är ganska dåligt isolerade så blir det otroligt kallt inne på vintern. Då blir denna pläd varit så härlig att gosa in sig i! Dessutom är den så snygg, så den hade alltid kunnat ligga framme på soffan, sommar som vinter 🙂

 • Johanna skriver:

  1. MARRAKECH TABLE – jag älskar unika möbler som skapar intresse hos den minst inredningsintresserade personen. Ställ detta bordet rätt i hemmet och komplimangerna kommer hagla! Magiskt fina och unika!
  2. I MIN EGNA NYA SOFFA. Sambon envisades med att köpa en beige soffa (suck, ogillar beige:a soffor) så vi kompromissade, han sitter skönare och jag får pimpa upp soffan med sammetskuddar i nyanser av blått och grått samt filtar och fårskinn. Behöver jag säga att Skargaardens superfina pläd skulle passa PERFEKT?

 • Jennie H skriver:

  1. Min personliga favorit är stolen Djurö armchair på grund av dess tidlösa design (som dessutom flirtar med klassiskt danskt formspråk) och gedigna utförande. Den blir därigenom en produkt som fungerar i många olika typer av inredning och genom olika inredningstrender samt utgör ett hållbart val.
  2. Jag är bosatt i Göteborg men åker nu iväg på en utbytestermin till Bergen. Pläden skulle jag ta med mig till mitt rätt kala studentrum och låta den värma mig under alla regniga höstdagar som väntar där.
  Tack på förhand
  /Jennie

 • Jenny skriver:

  Solsängen Falstebo är ju underbart fin! Så lyxig. Skulle passa bra på vår altan i huset vi är på väg att köpa. Jag skulle gärna ha pläden på soffan så man kan sitta på den eller krypa under den och dricka en kopp te nu när hösen närmar sig.

 • Birgitta skriver:

  1. Skanör lounge table är min favorit. Jag tycker om möbler som både är funktionella och snygga!
  2. Pläden skulle få följa med genom årstiderna. På sommaren på altanen en sval sommarkväll, på höst och vår i uterummet när det är för kallt att sitta ute, och på vintern skulle den få värma mig inomhus framför öppna spisen.

 • Ann-Sofie skriver:

  1.Blev helt såld på Grinda Bench, som skulle kunna få flytta hem till min altan ögonblickligen! Gillar verkligen kombinationen av teak som åldras och får en fin patina och det graciösa stålunderredet!
  2.Pläden, underabar sak som skulle få en självklar plats i hemmet, nu inför sensommarkvällar på altanen och sedan som hög mysfaktor i soffan.

 • Katja skriver:

  1) Resö bänken. Vacker, stilren och praktisk – perfect combo. Den skulle stå ute på vår brygga på Resarö där man vill kunna sitta åt båda hållen.
  2) Pläden skulle jag ha ömsom i soffan där den befintliga börjat slitas ut, men jag skulle också ta med den ner till vår sjöstuga på tomten där lugnet och stämningen är annorlunda. Ro för själen med en kopp te i det kommande höstmörkret.

 • 1: Min favorit är Nozib Sun Lounger. Den är otroligt snygg och ser ut att vara väldig skön att ligga och sola i.
  2: På sommaren skulle pläde vara perfekt att ha på vår inglasade altan. På vintern hade den fått flytta in i vardagsrummet.

 • Felicia skriver:

  1. Resö bench får bli min favorit, lättstylad, chic och perfekt för lilla city balkongen.
  2. Pläden skulle hängas över min ny-fyndade rottingfotölj. Läder detaljen på pläden skulle harmoniera med rottingen och färgen skulle bryta av den vita dynan som ligger i.

 • Maria skriver:

  1. Min favorit är Kryss dining chair – snygg, praktisk och bekväm.
  2. Om den fina pläden bodde hos mig skulle den få ligga på sängen, men följa med ut på altanen härliga sensommarkvällar och förmodligen i soffan till hösten.

 • Ellinor skriver:

  Jag gillar verkligen Häringe armchair. Stolen är både robust och nätt på samma gång vilket jag tycker ger en riktigt lyxig känsla. Jag och min sambo har precis flyttat till en ny lägenhet där balkongen inte är så stor, hade jag haft plats för denna stolen så hade jag införskaffat den direkt men platsen räcker inte till, dock så får pläden plats på balkongen utan problem vilket hade gett en enorm mys faktor 🙂 🙂 🙂 håller tummarna att pläden får flytta hem till oss !

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) gillar kerteminde utemöbler, rubust men ändå stilrent där trä möter grön metall, snyggt!
  2) vår soffa saknar pläd så det blir en självklar plats. Extra kul att vinna denna pläd som heter haverdal – en plats utanför Halmstad som vi just nu letar hus på!

 • Malin Andersson skriver:

  1. Jag älskar Kerteminde, klassisk design men med en personlig tvist. Och en underbart snygg färgställning!
  2. Pläden skulle få ta plats i vår nya grå soffa. Jag har en bebis som dreglar och kräks en del, så vi behöver en filt/pläd för att skydda soffan. Jag vill ju dock ha en vacker pläd som pryder sin plats och som kan användas i många år framöver när vi vill gosa in oss framför en film.

 • Maria Andersson skriver:

  1. Skulle vilja möblera min altan med Kerteminde utemöbler, hållbara i material och design, tidlösa helt enkelt!
  2. Pläden skulle förgylla soffan i vardagsrummet, en plats som syns från hela huset och där man alltid landar efter en dag för att varva ner med tv och då jag fryser lätt har jag alltid en pläd runt mig, men jag saknar en vacker pläd som kan ligga framme som ett smycke när den inte används.

 • Malin Håkansson skriver:

  Min favorit är Solstolen H55, så klassisk och så enkel men skapar ändå intryck av perfektion och avslappnad elegans. Smälter in både på verandan, bryggan eller en skärgårdsklippa.
  Den fantastiska pläden får följa med mig i båten under septemberkvällarna när solen fortfarande strålar men höstens vindar börjat sätta in.
  Ha en fortsatt fantastisk sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Malin Håkansson

 • Humla Dahl skriver:

  1. Serien Kryss är otroligt tilltalande. Föreställer mig några vänner i skärgården sittandes i Kryss lounge chair runt en Boo fire basket invirade i en varsin pläd. Vilken idyll!
  2. Om jag vann pläden skulle jag placera den i en av mina korgstolar framför brasan, alltid nära till hands!

 • Hannah Tullgren skriver:

  1. Min favorit är lampan Tipi i båda storlekarna. Ger himla fint ljus på altanen och är så stilren.
  2. Pläden skulle hamna på sängen. Med en liten bebis på ingång behöver jag en härlig pläd att svepa om mig när nattamningen kickar igång.

 • Mia skriver:

  1. Svårt att välja men soffan Regatta och er urfina torkvinda. Båda står på önskelistan!
  2. I augusti hade pläden fått ligga på mina axlar när jag sitter ute på trädäcket och läser i ljuset av fotogenlyktan på kvällarna och sen hade den fått flytta in till soffan. Den hade passat så bra in hos oss.

 • Li skriver:

  1. Häringe armchair
  2. I september skulle jag vira in mig i pläden i vårt uterum med en stor kopp te!

 • Clas skriver:

  Wow, vilket pris!
  1. Är stormförtjust i stolen Grinda, inte bara då skärgårdsön Grinda har en speciell betydelse för mig då min farmor och farfar hade sommarhus där för många år sedan. Stolen Grinda är så vackert minimalistisk utan att sakna något extra. Gillar avskalat och kombinationen borstat målad mattsvart stål och ek. Snyggt Skargaarden!
  2. Skulle placera den framför brasan när regnet smattrar,
  så att den får värma mina tår efter fisketurerna när frugan så efterlängtat tjattrar 😉
  Och när solen sen visar sig från sin bästa sida,
  lägger jag mig i hängmattan under körsbärsträdet och tackar Skargaarden och Trendensers Frida!
  Jag älskar både fiske och när solen på mig gassar,
  det är perfekt att pläden i olika miljöer hos mig passar!

 • Malin B skriver:

  Nozib lounge chair, genialisk i sin enkelhet men ändå komplicerade form. Jag älskar bågformen som tillsammans med tillsammans med trämaterialet mjukar upp den strama formen. Pläden skulle jag förvara på min älskade tonårsdotter. Eftersom hon är så frusen är det precis där den skulle ligga för jämnan och följa med henne över hela huset. Då är ju plädens färg perfekt, passar in överallt!

 • Jenny skriver:

  1. Jag gillar Viken bäst! För mig är det ett måste att utemöbler går att fälla ihop så de kan ställas undan på vintern utan att ta allt för mycket plats. Viken är en av de snyggaste fällstolar jag har sett, och jag gillar verkligen det sexkantiga bordet också! Bra form som gör det lätt att klämma in en stol extra men samtidigt inte känns tokstort och ödsligt om man bara är en eller två.
  2. Pläden skulle ligga lätt tillgänglig precis innanför dörren så att jag lätt kan ta med den ut till verandan och sitta där och njuta av den klara höstluften som snart kommer.

 • Helena S skriver:

  1. Jag är väldigt förtjust i Falsterbo-kollektionen och helt klart är lounge chair min favorit, vill så gärna ha denna på min terrass någon gång.
  2. Plädar är sådan som slits väl hos mig, de få flänga dit jag flänger i huset och dit jag behöver ta med mig mys helt enkelt.

 • Anonym skriver:

  1) Min absoluta favorit måste bli stolen KRYSS. Så snygg och lättplacerad, passar lika bra i köket, vid uteplatsen som i sovrummet eller i hallen. Extra + för att de går att fälla ihop om man skulle behöva stuva undan dem.
  2)Pläden skulle få bli en vägledare till hur jag skall inreda vårt kommande vardagsrum och skulle således placeras där. Kanske blir det i en snygg brun skinnsoffa eller kanske i en brun skinnfladdermusfåtölj?

 • Linda skriver:

  1. Min favorit är solsängen "Häringe sun lounger", för att den är så snygg, praktisk, bekväm och tidlös. Dessutom är en solsäng bästa, bästa sommarmöbeln:-)
  2. Pläden skulle få bo i vårt växthus där vi umgås och äter nästan alla måltider så långt in på hösten det bara går…

 • Helena skriver:

  1 Djurö Lounge chair är min personliga favorit. Den får mig att tänka på min barndoms somrar på öarna i Ekens skärgård i Vänern utanför Läckö slott. Med sin avskalade och enkla design påminner den på ett hållbart och avslappnat sätt om en vindpinad fura på en holme.
  2 Om jag vinner den härliga pläden ska den få ligga i vår stora gungstol och värma oss när vi sitter framför braskaminen i höst och äter äppelpaj och lyssnar på Nora Jones 🙂

 • Olivia skriver:

  Min personliga favorit är Häringe sun Lounger! Finns inget bättre än att slappna av på en sådan fin solbädd en sen augustikväll.
  Om jag vinner denna fina pläd ska jag ha den i min fåtölj bredvid spjälsängen som en liten fin pojke ska ligga i början av december.

 • Elle skriver:

  1.Grinda Bench är min personliga favorit. På den bänken skulle man sitta och åldras tillsammans med den fina teaken och det snygga stålunderredet. Livets bänk helt enkelt.
  2. En riktigt mysvänlig filt som hela familjen skulle få plats under, den skulle passa fint i vårt hem året om.

 • Jaja skriver:

  1) Älskar nobiz vilstol
  2) skulle vira den runt mig och dottern för att sitta ute en fin sensommarkväll. Bara bara och ta en skön tupplur.

 • Helena skriver:

  Helst så skulle ett helt set av "Skanör" fått flytta in i mitt uterum som är under uppbyggnad. Men måste jag bara välja en möbel så skulle jag valt en H55 i vitt <3
  Filten skulle varit given i uterummet. Perfekt till de kyliga kvällarna där tillsammans med tända ljus och en kopp te. #höstlängtan

 • tina skriver:

  1. Vilstolen Nobiz…en klassisk tidlös snygg solstol som jag tycker är såå fin!
  2. Filten skulle jag ha hängande synligt på vår liggstol le corbusier, den hade passat där, skinn mot pläden i ylle med den fina läderkanten. Att sitta med den virad runt sig med en kopp te…lycka!

 • Anna-Maria skriver:

  Hela Djurö-serien är fantastiskt snygg! Fint att kunna ha både loungenmbel och matmöbel i samma serie.
  Den där pläden har ingen given plats nu utan den får följa med från uterum till svala kvällar på altanen i sällskap av augustimåne och maken!❤️

 • Maria Berntsson skriver:

  TIPI lampa, den föll jag handlöst för. Den! Ni vet den känslan. Och när nu hösten snart virvlar in skulle den vara så vacker vid vår berså då sommarens blommor snart vissnat ner. Vad fint med TIPI som lyser upp som en teak- och stålblomma istället. Älskar formspråket!
  https://skargaarden.com/designers/#marten-cyren-and-gunnar-cyren
  2. Den underbara (!) pläden sveper jag om mig där vid bersån, i träsoffan med kvällsljuset och TIPI som ljuskällor. Så mysigt med ylle dessutom. Älskar rena,naturliga material som vill andas in hösten med mig. För ylle andas ♡

 • Jennie N skriver:

  Jag älskar H55, enkel, klassisk och stilren. Och ser riktigt sköb ut dessutom. En möbel som funkar överallt!
  Pläden skulle vara perfekt att ha i soffan kalla, mörka höst- och vinterkvällar, framför en sprakande brasa.

 • Charlotte skriver:

  1. Djurö-stolarna/fåtöljerna är superfina och skulle jag ha möjlighet att köpa skaargarden-möbler till min altan så tänker jag att de skulle få följa med mig till alla framtida altaner och måste hålla över tid stilmässigt. Det gör Djurö definitivt.
  2. Den där pläden skulle få följa med mig lite varstans, men mest vara i soffan eller i fladdermusfåtöljen. Väldigt snygg och passar hemma i min lilla skärdgårdsvilla.

 • Maria skriver:

  1. Skanör lounge möbler skylle passa perfekt till vår uteplats. Snygga, stilrena och trofasta för lång tid framåt.
  2. Jag älskar att sova med öppet fönster så pläden skulle få vara på sängen och användas nu när det blir kyligare nätter.

 • Carin skriver:

  1) Vilstolen H55 tycker jag är snygg, en klassiker som står sig.
  2) Den är så snygg att den skulle ligga i min Jetsonfårölj där jag ser den från nästan hela lägenheten, men den kan lika gärna få värma mig i sängen som ute på min lilla loftbalkong en kylig augustikväll.

 • Sara skriver:

  Jag vill vinna!
  1. Djurö lounge chair är min favorit.
  2. Vid mitt barns säng.

 • Charlotte skriver:

  1.Min favorit är Falsterbo solsäng, en klassiker med lyxig känsla.
  2.Pläden skulle jag placera i min nya läsfåtöljen, där jag ser framemot många härliga lässtunder i stundande höst/vinter. Eftersom vi bor i ett sekelskifteshus i Skåne kan det bli väldigt blåsigt och kallt, och då skulle pläden värma perfekt.

 • Linnea skriver:

  Kryss dining chair för de är bekväma och skulle passa perfekt på altanen
  2. Pläden skulle jag placera över mig när jag myser i våra ärvda omlädda fåtöljer framför brasan. Den skulle även vara snygg hängande över kanten när jag inte sitter där

 • Cecilia skriver:

  1. Kryss Dining Chair (speciellt med natur/linnefärg på dynan) är min favorit. Den har en känsla av både nordisk stilfullhet men associerar även på exotisk äventyrlighet. Jag tilltalas av användbarheten och funktionaliteten i stolen, samtidigt som den är stilfull rent designmässigt och ser stabil och hållbar ut.
  2. Pläden skulle jag använda i soffan under kyliga höst- och vinterkvällar, men även utomhus för att kunna sitta ute längre om kvällarna på sensommaren.

 • Hanna skriver:

  Jag drömmer om två Skanör soffor till vårt uterum. Så snygg och tidlös design, som skulle hålla i många många år.
  Pläden skulle få ligga just där i uterummet, redo att värma oss kommande sensommarkvällar. Och i väntan på ett par riktigt snygga loungesoffor 😉

 • Linn A skriver:

  1. Nozib Lounge Chair ser ju helt fantstisk. ut. Tänk att få gosa ner sig där med kudde och pläd och en bra bok en sommarkväll!
  2. Päden skulle passa perfekt nu på sensommarn/hösten när man vill trotsa kyliga kvällar och sitta utomhus.

 • Anne skriver:

  1. Säger som så många andra sofforna i skanörserien! Ljuvliga! Hoppas på dessa till vårt framtida sommarhus.
  2. Den skulle passa alldeles utmärkt i mitt vardagsrum. Vi ställer alltid upp ordentligt korsdrag på kvällarna och det är ju skönt men kallt! Måste ha en gosig filt!

 • Sofia skriver:

  1) Skanörsofforna. Så fina!
  2) I min Lamino framför brasan.

 • 1.Så fina möbler allihop, men vilstolen Nozib är lite extra fin. I Love it!
  2. Pläden skulle perfekt i min Bröderna Andersson soffa eller i min Lamino fåtölj. Så fin pläd!

 • Terese skriver:

  1. Stolen ur Viken sortimentet får mig att längta till havet.
  2. Pläden önskar jag att ha på balkongen för att förlänga sommarkvällarna även in i september. Mysa under pläden och ta en kopp ingefärste.

 • Eva skriver:

  1.H55 solstol. Valet kommer från blandningen av nostalgi, modern design och önskan om en lat dag i solen,
  2. När sensommaren går över till höst, vädret blir svalare och huset i Roslagen kyls ner, behövs en skön pläd på soffan framför kakelugnen.

 • Anna C skriver:

  1. Solstolen H55, den är så vacker i all sin enkelhet. Den skulle få stå i kvällssolen utanför vårt nya hus, där skulle jag och min man sitta och njuta av vår nya trädgård långt in på sommarkvällen.
  2. Jag skulle lägga pläden på vår säng, den hade passat perfekt till vårt nya överkast och vår nya tapet.

 • Karina skriver:

  1. Djurö Lounge chair är som en dröm.
  2. Hade haft den på balkongen sena sensommarkvällar!

 • Susanna skriver:

  1.nozib lounge chair är så otroligt ren & enkel och så självklar i sin design!står på min önskelista till framtida balkong och uteplats.
  2. Hade gärna läst en bok,druckit te och gubbsovit en stund i soffan under denna pläd.

 • Joanna skriver:

  1) Djurö lounge chair hade gärna fått stå på altanen i mitt framtida drömhus med utsikt över en äng, där hade jag sjunkit ned men en rykande morgonkaffe under krispiga höstmorgnar…vilket liv! Idag hade den dock gjort sig lika bra i mitt vardagsrum i citylägenheten!
  2) Under varma sommarkvällar när jag kommit tillbaka till stan tänder jag ljus och ljusslingor på hela balkongen och bäddar upp för en natt under stjärnhimmelen, skulle gärna sova under denna filt i mitt temporära uterum!

 • Maria skriver:

  1. Hela Resö-serien är underbar!
  2. Pläden skulle få pryda med nyligen ommålade gamla kökssoffan i uterummet. Vore skönt att värma sig med där när hösten är på intåg…

 • Emelie skriver:

  1. Viken-möblerna står sig ännu tycker jag, både stolarna och bordet. Och så är de sköna att sitta i!
  2. Pläden skulle få sin plats i mina pojkars rum. Dels för att det är tryggt med naturmaterial till barnen, och den passar i tuffa killars men skulle också värma gott kalla näter ❤

 • FruK skriver:

  1. H55, aldrig omodern och så enkel och vacker i sin form. Den hamnade direkt på inköpslistan när vi flyttade till vårt hus byggt -57 och de kompletterar varandra huset och stolarna.
  2. Efter att ha lämnat Stockholm innerstad så spenderar jag så många sommarkvällar som möjligt på vår terass och för en frusen själ som mig skulle pläden utgöra ett fantastiskt sällskap de där utekvällarna som också skulle bli längre.

 • FruK skriver:

  1. H55, aldrig omodern och så enkel och vacker i sin form. Den hamnade direkt på inköpslistan när vi flyttade till vårt hus byggt -57 och de kompletterar varandra huset och stolarna.
  2. Efter att ha lämnat Stockholm innerstad så spenderar jag så många sommarkvällar som möjligt på vår terass och för en frusen själ som mig skulle pläden utgöra ett fantastiskt sällskap de där utekvällarna som också skulle bli längre.

 • 1. Häringe table I teak och rostfritt underrede. Tidlöst, lättskött och vackert.
  2. Pläden skulle hängas på en krok på väg ut till hängmattan

 • Josefine skriver:

  1. Resö Bench. Hela serien tyckte jag om för att den fyller en funktion, har en enkel design men tar ingen rymd i och med sin luftiga konstruktion. Jag hade placerat den intill en solig husvägg vid gaveln på mitt hus. Anspråkslös men ack så stilfull på samma gång!
  2. Denna fina pläd skulle få en fin plats på vår soffa på ovanvåningen, utanför barnens rum. Där spenderar jag tid varje kväll när barnen är nattade och håller på att somna och jag är alltid lite småfrusen. Tidigare har jag slösurfat på mobilen medan jag suttit där i soffan, men nu har jag börjat läsa böcker istället (så mkt mer avkoppling för huvudet!) så en bra bok, en mysig filt och en liten stunds egentid med barnens snart snusande från sina rum – mysfaktorn på topp!

 • Anna skriver:

  1. Nozib så klart – finns i vårt hem som ett kärt arv efter makens föräldrar. Den är fortfarande i toppskick!!
  2. Jag skulle ge den till min gamla mamma, hon behöver all värme hon kan få.

 • kajsa skriver:

  Marateech table är min favorit för att den går att placera på så många platser i bostaden.
  Pläden hamnar i soffan då skinnkanten är så rätt mot min björk matta.

 • Amanda skriver:

  1) Hela kollektionen Grinda tycker jag väldigt mycket om, men om jag bara fick välja en möbel skulle det nog bli Grinda-stolen utan armstöd. Den ser så så otroligt skön ut och luftig. Känns inte klumpig och kan placeras var man vill. Känns som en perfekt möbel för en med en lite mindre uteplats för den får platsen att kännas större.
  2) Om jag vann pläden skulle den faktiskt få hamna i en av teakfåtöljerna i vårt musikrum. Sitta på kvällen och lyssna på LP samtidigt som man njuter med pläden runt sig. Är det fint väder är det bara att ta 2 – 3 steg till balkongen och göra samma sak; lyssna på LP och njuta med pläden runt sig. Den blir inte bara en inredningsdetalj utan även använd. Sitter ofta där och just nu saknas det något. Det måste vara just en pläd.

 • Gustaf J skriver:

  1. Min personliga favorit är Nozib Sun Lounger eftersom jag älskar design som gör det möjligt och bjuder in till att vardagsnjuta av livet.
  2. Över armstödet på min nyainköpta Natura-fåtölj av Karin Mobring.

 • Ulrika L skriver:

  1.) Tycker väldigt mycket om Grinda, klassisk möbel som skulle passa perfekt i vår trädgård men framförallt i vårt växthus då den verkar lätt och smidig.
  2.) Om jag vann pläden skulle jag placera den tillsammans med min bebis som kommer i slutet av november och låta den värma honom i vagnen och överallt där det kan behövas.

 • 1. Hela djuröserien tycker jag mycket om. Jag gillar att stolarna passar lika bra ute som inne och att de känns rejäla och bekväma och hos oss skulle de passa perfekt till vår glasveranda.
  2. Pläden skulle jag placera i vårt vardagsrum. Perfekt att kura upp i soffan med när hösten drar in

 • 1. Eldkorgen Boo är min favorit! Förlänger sommarens utekvällar med värme och ljus. Är dessutom otroligt vacker och formstark.
  2. Min lille son skulle få ha pläden i sin säng. Det är en frusen och trött liten kille som vaknar tidigt och då kan den värma hans små tassar alla kommande kalla vintermorgnar.

 • Clara skriver:

  1. Gillar Resöserien, speciellt den rosa lounge-stolen. Gillar när utemöbler tar för sig i både form och färg.
  2. I vår nya soffa i vårt nyinredda TV-rum där jag flera kvällar på rad nu saknat en varm och snygg pläd att svepa in mig i.

 • Mathias skriver:

  1. Kyss är min personliga favorit! Ser oherört bekväm ut och ett stort plus att man kan stuva undan den smidigt när den inte används?!
  2. pläden skulle placeras i vår gäststuga. De kan vara riktigt gött för gästerna att ha ett extra lager med ylle de riktigt kalla nätterna.

 • Jeanette R skriver:

  1. Grinda Armchair – tänk att gunga in varje skymning där
  2. På min däckstol på altanen – ger soft underlag och fryser jag är det bara att sno in sig i härligheten

 • Hanna b skriver:

  1 bänkarna grinda, enkla och fina!
  2 i soffan i vardagsrummet, ligger gärna där och läster en bok och fryser ju från höst till vår så filt är ett måste, älskar när det man behöver samtidigt är värsta bästa pyntet!

 • Annica skriver:

  Jag gillar skanör loungegruppen jag skulle givetvis ha filten i de möblerna när jag bara övertalat sambon att vi ska köpa dom:)

 • Emma Kitti skriver:

  1. Jag gillar allt i serien Skanör, främst soffan.
  2. Jag skulle använda filten i vårt vardagsrum där vi idag har en noppig och tråkig filt som sett sina bättre dagar.

 • Sara P skriver:

  1. Viken chair, den påminner mig om ljumna kvällar hos farmor för 20 år sedan. Rabarberpaj, för utspädd blandsaft och myggbett! ❤️
  2. Skulle ha den i miiiiin fåtölj, som står framför våra dragiga gamla fönster. Där skulle ullen värma gott i vinter ❤️

 • Åsa skriver:

  Kryss är min personliga favorit.
  Pläden skulle få bo i min soffa!

 • Kristina skriver:

  Åh! Perfekt tävling! Jag bor ju i Haverdal… 🙂
  1. Oj, valet var lite svårt… Jag velar mellan det stora Viken-bordet och Nozib-solstolen. Jag gillar det klassiska bordet för dess praktiska form där alla kan se och prata med varandra, men min personliga favorit är nog ändå Nozib-solstolen. Jag tycker om konstruktionen som känns komplicerad, men ändå är så självklar egentligen. Stolen har också en känsla av design och hantverk som jag uppskattar.
  2. Pläden skulle ligga i min läsfåtölj som står vid fönstret i mitt vardagsrum som har en underbar utsikt över Haverdalsbukten. Där kan jag mysa ner mig i filten med en bautastor kopp te och en tjock bok (just nu har jag nördat ner mig i science fiction). Då är jag (någorlunda) redo för hösten!

 • Brysselkakan skriver:

  1. Resö lounge chair! I rosa så klart, den skulle göra sig fint i det hörn av trädgården som vi rustat upp lite i sommar.
  2. Pläden skulle få ligga över mina ben i vinter, för jag vet att jag kommer frysa som vanligt och en pläd skulle passa fint på mina ben!

 • Tomas skriver:

  1. För mig är Nozib Sun Lounger helt klart min favorit på grund av dess enkla och tydliga svepande linjer i en spännande balans.
  2 .Denna vackra pläd skulle helt klart placeras i min läsfåtölj där den skulle kunna värma mig en kylig sommar som denna.

 • Jenny Öström skriver:

  1. Resö Lounge Chair. Den i grönt skulle passa så bra mot vårt nymålade hus.
  2. Pläden skulle få vara i vår husvagn med förgård som vi vintercampar i. Värma oss under den efter en dag ute i snön vore så mysigt.

 • Anna F skriver:

  1. Grinda armchair – elegant och samtidigt robust stol som känns både klassisk och modern.
  2. På verandan i stugan för att värma nära och kära under svala sommarkvällar.

 • 1. Resö lounge table – snyggt och praktiskt bord – både ute och inne.
  2.Såå snygg pläd att till sensommarkvällar ute på altanen.

 • Nina M-G skriver:

  Hej!
  Tusen tack för en inspirerande blogg!
  1. Älskar borden i Marrakesh serien och speciellt det höga
  och smala bordet.
  2. Pläden skulle passa superbra i min nya Ekornes soffa
  i cognacsfärgat läder. Vilken match ?

 • SofiaS skriver:

  1. Jag tycker stolen Resö är väldigt vacker i mintgrönt. Så fina linjen och så nätt. Skulle göra sig fin vid sommarstugan.
  2. Är i akutbehov av en snygg/varm pläd i soffan så dit får den flytta direkt.

 • M skriver:

  1. Skanör 3-sitssoffa. Letat just efter en sådan soffa till vår altan, en i trä som är bekväm men också fin att se på.
  2. Pläden skulle jag ha enkelvikt på sängen.

 • Annika skriver:

  Jag föll direkt för en stol i Djurö-serien. Och varför? Jo för att man kan sätta muggen på armstödet!
  Då kan man sitta och mysa var man vill. Jag kan redan se mig i min Djurö Lounge chair, den med tygsits, ytterst på altanen, blickandes ut över nejden. Bok i knäet och muggen bredvid.
  Jag skulle lägga min pläd i rottingstolen i entréen. Där skulle den välkomna mig varje gång jag kom hem, skapa värme och harmoni i det ögonblick jag stiger in genom dörren.

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Min personliga favorit är Djurö foot stool, den är både fin att titta på och extremt skön att sitta i.
  Om jag vann skulle jag ha pläden i soffan i mitt nyrenoverade vardagsrum, jag har köpt helt nya möbler och har letat efter den perfekta pläden och denna med läderkant hade passat perfekt!

 • Linnea skriver:

  H55, är en tidlös klassiker och gör typ ont att titta på för att den är så snygg
  Hade jag vunnit pläden hade jag spenderat alldeles för lång tid på att försöka få till den där nonchalanta touchen på bäddningen som egentligen borde vara det enklaste men som är så svårt

 • Sarah Ö skriver:

  1. Jag gillar verkligen Grinda armchair, påminner om Grythyttan fast med ett nättare och "mjukare" intryck. Den dagen jag har större balkong får det bli nya utemöblerna!
  2. Pläden hade fått hänga ute så länge vädret tillåter, sedan flytta in till fotändan på sängen!

 • Johanna skriver:

  1. Åh, Resö lounge chair skulle vara gudomligt fin på vår framsida, lite lekfull men ändå cool sådär.
  2. Pläden var ny för mig men vilken dröm-pläd, skulle passa helt perfekt i vårt vardagsrum där vi har en del grått, lite naturläder, blått och rosa. Har länge letat efter en sån här som både smälter in och lägger till. Perfekt!

 • Lisa skriver:

  Åh, älskar Skargaarden!
  Första frågan är lätt – har spanat på stolen Kryss från dem. Dels tycker jag att stolen är så tidlös, och sedan älskar jag att det finns en historia bakom stolen som designades redan 1975.
  Pläden är superfin – jag hade dock inte placerat den hos mig utan hemma hos mina svärföräldrar. Varför? Dels för att de är härliga och förtjänar en fin present, och dels för att de har ett sommarhus i halländska Haverdal – kan ju inte vara en slump 🙂

 • 1. Jag föll pladask för Nozib Sun Lounger – ser så skön ut
  2. Pläden skulle få ligga på byrån i hallen, för alla i huset passerar förbi och jag kan lova att det blir huggsexa om vem som ska använda den, alla är frusna av sig så den skulle bli väl använd och omtyckt här hemma.

 • Stina A skriver:

  1. Ett set med två stolar och ett bord hade varit en så härlig färgklick hemma hos oss.
  2. Pläden hade fått plats i vårt "kyliga" sommarhus så man kan njuta av att vara där långt in på hösten!

 • Emma skriver:

  1. Jag gillar Kryss Lounge Chair. Antagligen för att den påminner om en stol min farmor hade – men också pågrund av dess funktionalitet. Passar i hallen, framför skrivbordet, i matrummet och som en oförskämt snygg avlastningsyta i sovrummet. Kanske är stolen till och med för snygg för att slänga kläder på? Jag tror nog det.
  2. Skulle antagligen använda den som cape var jag än gick.

 • Lova skriver:

  1. Stolen från Oxnö är en riktig favorit, både i mitt nuvarande hem samt det som för tillfället är ett mål och dröm, ett hus vid havet.
  2. Pläden skulle få sin plats i min fåtölj, värma bra när sommaren övergår i höst och stilla längtan tillbaka till havet.

 • Ramona skriver:

  Vau vilka produkter! Har inte sett detta märke tidigare, men nu måst jag kanske förbya hela terassmöblemanget..
  1. Favoriten är nog DJURÖ LOUNGE CHAIR stolarna!
  2. Om vann skulle nog pläden få en plats vid soffan i vardagsrummet

 • Anna skriver:

  Tack för en mycket trevlig tävling!
  1. Nozib-serien är fantastisk med sina vackra rundade linjer och mötet av vinklarna, en sann favorit.
  2. Länge haft ögonen på denna pläd. Den skulle passa perfekt i mitt favorithörn på balkongen där jag myser med en stor kopp te och en bra pocket.

 • Lisa skriver:

  1. Falsterbo 3-sitssoffa. Vilken dröm på vår stenlagda terrass, så fin!
  2. Eftersom det är den finaste filt jag någonsin skådat och jag fryser jämt så får filten vara där jag är! I soffan, fåtöljen och/eller sängen!!!!

 • Malin Björling skriver:

  Hej!
  1, NoZib teakstolarna känn som en modern klassiker och skulle stå som utropstecken på altanen, mycket wow i bygden he he.
  2, den vackra pläden skulle göra sig i hallen i fåtöljerna framför braskaminen.

 • Helen W skriver:

  Resö lounge chair – så snygg helt enkelt
  Skulle helt enkelt placera pläden där jag befinner mig, är ett stort plädfan och använder det jämt när jag slappar hemma!

 • Maria skriver:

  1. Nozibs solstol är så fin. Ren och enkel design som inte kompromissar med komforten. Dröm!
  2. Filten hade varit perfekt i vår så kallade myshörna där både stora och små gosar ner sig för att titta på film eller serier.

 • 1. Oxnö karmstolar tycker jag är fantastiska! Är stilrena och ger ett perfekt blandning av ute och inne i ett uterum.
  2. Filten hade passat perfekt i min läsfåtölj i vårt bibliotek. Härligt att mysa ner sig med den under den kommande hösten med en kopp te och en bra bok.

 • Lina skriver:

  Jag skulle sitta och värma mig under pläden i Nozib loungestol med min 5-åring på balkongen i solnedgången och läsa en bok. Senare i vinter så bäddar vi in oss i soffan framför vår öppenspis och myser 🙂

 • Jessica S skriver:

  1. Nozib Lounge Chair står definitivt på min önskelista. Fantastiskt snygg design, och den ser dessutom väldigt skön ut.
  2. Vi håller på att bygga ut och renovera på landet, och i samband med att vardagsrummet blir klart ska vi köpa en ny soffa där den här pläden verkligen skulle bli pricken över i:et. Håller tummar och tår! ✊?✊??✨

 • Nini Tjäder skriver:

  1. Häringe Sun Lounger. Stilren och vacker. Skulle verkligen behöva en ny solsäng…
  2. Pläden skulle jag placera i min just nu vita Karlstad soffa i vardagsrummet där jag kan svepa den om mig om kvällen framför TVn när man känner sig lite småfrusen.

 • Madelaine M. skriver:

  1. TIPI LAMP L – ett ljus i mörkret, en fyr i litet format…
  2. i min länsstol från Norrgavel, lätt att nå för att svepa in sig i när nordanvinden sätter in…

 • Charlott W skriver:

  Min personliga favorit är Resö loungestol! Så snygg och sirlig. När utesäsongen är över flyttar den med in i vardagsrummet! Underbar!
  Pläden skulle jag ha runt mig när jag sitter ute i solstolen (denna kalla Skåne-sommar) och lyssnar på favoritpoddarna. Till hösten blir den en given favorit i sovrummet.

 • Annika skriver:

  1.Stolen från H55 är min favorit. Ser så bekväm ut och så tidlös. Tänk att sjunka ner i den med en härlig pläd när sommarnätterna blir kallare och med en god bok och en kopp te eller ett glas vin.
  2.Pläden skulle nog få följa med mig in i varenda rum. Eftersom jag är så frusen av mig skulle övriga familjen få svårt att sno denna ifrån mig. Men mest skulle den nog få pryda vår soffa i vardagsrummet när den inte fyller sin främsta funktion att värma denna frusna kvinna men med ett varmt inre. 🙂

 • Lisa skriver:

  1. Marrakech, helt underbar kollektion!
  2. Pläden skulle placeras i sovrummet, för middagsvila och spontanmys på bäddad säng
  /L

 • Jonna skriver:

  1. Kryss Dining Chair. Skulle vilja ha en på balkongen, tänker att en sådan stol, som är skön, snygg och rejäl men ändå nätt, skulle göra att det kändes så grymt lyxigt.
  2. Pläden skulle få ligga på min säng! Bor i en etta där sängen syns hela tiden, så då blir det extra viktigt med hög kvalitet på grejorna så det ser snyggt men ändå lite lagom nonchalant ut på sängen.

 • Lilly Kihlbom skriver:

  1. H55 Anniversary Chair med grått tyg – så sofistikerad i sin enkelhet. En stilikon som för tankarna till Audrey Hepburn på Rivieran.
  2. Den skulle få en självklar plats i vardagsrummet, i min vita Howardsoffa. Året om. Rummet går i grått och brunt med vita inslag och detaljer i mässing. Saknar en vacker pläd som kompletterar inredningen.

 • Carolina skriver:

  1. Jag älskar serien Grinda! Så tidlös och snygg design. Känns som ett hållbart val både vad gäller kvalitet och design.
  2. Jag skulle placera pläden i uterummet i soffan nu när kvällarna börjar bli svalare och mörkare. När vintern kommer skulle jag ta in den till tv-soffan.

 • Bibbi skriver:

  1. Kerteminde-stolen. Den är grön, retro och lite fyrkantig – precis som jag ?.
  2. Över ryggstödet på fåtöljen som min farfar har gjort. Den är fruktansvärt ful, men farfar var oerhört fin. ?
  Allt gott!
  Bibbi

 • Carro skriver:

  1. Ett Resö lounge table är precis vad som saknas mellan mina sköna solsängar 🙂
  2. Om vi får en skaplig sensommar kommer pläden att få värma mig ute på altanen under kyliga kvällar. Blir det ett sämre avslut på sommarsäsongen så passar den lika fint 2 m åt nordöst, framför vår kamin!
  Tack för bra läsning.
  Carro

 • Jenny Eriksson skriver:

  1. Falsterbo serien är faktastiskt. Jag gillar Falsterbo lounge chair. Hänga i dem med ett glas bubbel och en ost bricka till; livet!
  2. Pläden skulle få husera i soffan; men den hänger med mig runt i hela lägenheten. Från soffan till sängen,och säkerligen på balkongen när kylan gör sig påmind.

 • Jenny Aldenborg skriver:

  Hej!
  Jag älskar bordet som heter RESÖ lounge table, det är nätt samtidigt som det tar plats i inredningen. En hållbar formgivning som inte är daterad.
  Pläden skulle passa ypperligt in i vårt vardagsrum som går i gråskala med inslag av petroleum.
  Ha en bra dag!

 • Pia Ringholm skriver:

  H55 är min favorit. Teaken med det fina fiskbensmönstade tyget passar så bra ihop – hårt möter mjukt och båda i naturmaterial. Lätt att flytta runt efter solensstrålar men också att fälla ihop och stoppa undan när det blir vinter.
  2. Pläden skulle vandra mellan familjemedlemmarna, med utgångspunkt på soffan i vardagsrummet. Läderkanden blir en perfekt match mot vårat ekgolv.
  ☀️Pia

 • Marie Ramse skriver:

  Hej!
  1. Velar mellan den klassiska H55 och den strama gruppen Oxnö. Om jag måste välja en så får det bli H55.
  2. Den skulle värme mig, maken och den oinbjudna hunden som älskar att ligga mjukt, ljumna augustikvällar på balkongen.
  Vänligast
  Marie

 • Ina skriver:

  1. Jag älskar stolen Viken chair! Så genomtänkt och tidlös, sådana möbler drömmer jag om att ha i mitt framtida hus..
  2. Åhh, balkongen! Denna som min mysfilt nummer ett att sitta invirad i när den kalla kvällsluften nyper en i tårna! Åh, vilken underbar känsla

 • Anonym skriver:

  1. Jag älskar stolen Viken chair! Så genomtänkt och tidlös, sådana möbler drömmer jag om att ha i mitt framtida hus..
  2. Åhh, balkongen! Denna som min mysfilt nummer ett att sitta invirad i när den kalla kvällsluften nyper en i tårna! Åh, vilken underbar känsla

 • Brita Linnér skriver:

  Skulle nog välja en loungestol i Nazib-serien som kunde platsa på kommande trädäck i väster vid vattnet.
  Pläden kommer att finnas utomhus för användning nu sommartid och sedan i"soffandärmanliggereftermaten".

 • Anonym skriver:

  Skulle nog välja en loungestol i Nazib-serien som kunde platsa på kommande trädäck i väster vid vattnet.
  Pläden kommer att finnas utomhus för användning nu sommartid och sedan i"soffandärmanliggereftermaten".

 • Eleonora skriver:

  1. Jag såg TIPI LAMP och blev kär. Fantastiskt snygg att ha på ett sideboard men några av mina favoritböcker jämte. Man får en känsla av att man tar in naturen.
  2. Jag håller precis på att göra om på min balkong och pläden skulle absolut få en hedersplats där. Samt förlänga säsongen så att man kan sitta ute och njuta hela hösten.

 • Emma skriver:

  1. Jag skulle gärna dricka en go kaffe i solen på framsidan i ett sett från eran Grinda serie. Stolarna ser sköna ut och mycket fint klassisk design.
  2. Eftersom vi nu levt i en byggarbetsplats i över 6mån och inte kunnat bara sitta tillbaka och njuta. Jag ser fram emot hösten och nästa vår/sommar att bara kunna njuta. Saknar dock ett bord och stol sett för det.

 • Elisabeth A skriver:

  1. Jag fastnade för TIPI-lyktorna – så annorlunda men samtidigt så enkla och tidlösa.
  2. I min nyrenoverade Lillstuga på vårt sommarställe kan man ligga i sängen med öppen dörr och ha Vänern framför sig. Så underbart men det kan bli lite kallt frampå nattkröken. Då är det skönt att svepa in sig något varmt. Detta är Värmland förstås, men min pappa är född i Sandviken och hans teckningar från 40-talet i tidsenligt svart, gult och rött hänger inramade på väggen. Så en pläd från Gävle skulle vara pricken över i.

 • Susann skriver:

  1. Nozib vilostol är min absoluta favorit. Älskar dess genialt vackra design.
  2. Har nyligen inhandlat en alldeles egen fåtölj. Tillbringar gärna de kommande höstkvällarna inlindad i denna vackra filt. Helst tillsammans med en bra bok och någon av våra fyra katter.

 • Kristina skriver:

  1. Nozib vilstol – underbart stilren och vacker utomhusmöbel som blir som en smycke på din uteplats
  2. Pläden skulle jag lägga på en av våra fåtöljer som står vid kaminen, redo att mysas in nu när hösten kommer <3

 • Johanna skriver:

  Svar 1:
  Grinda Armchair – ser den stå i gruset utanför mitt kalkstenshus på Gotland. Nä, nu har jag förvisso inget hus på Gotland men kanske en vacker dag? Det jag älskar med stolen är enkelhet. En vacker möbel som känns lika rätt årtionde efter årtionde.
  Svar 2:
  Liksom många andra följer jag den stora drömmen,
  försöker att gå min egen väg – inte följa strömmen.
  I sovrummet har jag skapat en liten arbetsplats,
  mitt alldeles egna lilla palats.
  Där kan jag sitta i timmar,
  medan jag på berättelser och ord trimmar.
  Nu är det inte mycket kvar,
  tills min allra första bok är klar.
  Håller jag nu bara samma fart,
  är det om bara några veckor klart.
  Det som skulle ta skrivstunden till nästa nivå,
  är om jag denna underbara pläd få.
  Hängandes över min gamla stolsrygg,
  härligt värmande men också ruskigt snygg!

 • Hannah skriver:

  1. Min favorit är Resö Chair i gult för att den ger mig en härlig sommarkänsla.
  2. Filten skulle jag ha på balkongen under de där lite kallare sommarkvällarna och tidiga hösten. När det blir för kallt skulle den få flytta in till soffan i vardagsrummet.

 • Lena Markus skriver:

  1) Djurö Lounge Table; funktionell, framhäver det vackra, sticke ut med sina tre ben och smälter in med sin mjuka runda form.
  2) Över stolsryggen i min kontorshörna. Där jag gör lite allt möjligt, men som är fristad från barn, mobiler, datorer. Med alla papper, pennor, målargrejer och pyssel. Där saknas bara en välkomnande vacker filt som vänligt bjuder in till en stund av lite allt möjligt.

 • Kristina skriver:

  1.Min favorit i Skaargardens är faktiskt just den här pläden, den har legat på min pinterest-önskelista sedan jag såg den på Fridas blogg första gången i januari 2015. Jag gillar verkligen kombinationerna i pläden, både hur färgerna samspelar och kontrasten mellan den lite skrovliga ullstrukturen mot den blanka lädret – en perfekt pläd!
  2.Om jag vann pläden skulle jag använda den så som jag tycker att plädar används bäst – överallt! Som sällskap i soffan om filmen är för läskig, som extratäcke i sovrummet när det är kallt eller som picnicfilt på utflykt. Att den dessutom är så snygg att den fyller sin funktion genom att bara ligga ihopvikt över soffkarmen gör ju inte saken sämre!

 • Kristina skriver:

  1.Min favorit i Skaargardens sortiment är faktiskt just den här pläden, den har legat på min pinterest-önskelista sedan jag såg den på Fridas blogg första gången i januari 2015. Jag gillar verkligen kombinationerna i pläden, både hur färgerna samspelar och kontrasten mellan den lite skrovliga ullstrukturen mot det blanka lädret – en perfekt pläd!
  2.Om jag vann pläden skulle jag använda den så som jag tycker att plädar används bäst – överallt! Som sällskap i soffan om filmen är för läskig, som extratäcke i sovrummet när det är kallt eller som picnicfilt på utflykt. Att den dessutom är så snygg att den fyller sin funktion genom att bara ligga ihopvikt över soffkarmen gör ju inte saken sämre

 • Carin skriver:

  1. Häringe Lounge Sofa and Table, gillar den låga höjden!
  2. En skinnkantad pläd – perfekt som
  Lyxigt överkast!

 • 1) DJURÖ LARGE DINING TABLE – en tidlös möbel för alla möten i livet, vardag som fest. Rymmer stora som små, många och få. Vacker redan nu men stilig med åldern med.
  2) Pläden skulle bli soffans accessoar, för den som fryser, till den som myser, till den som en stund som gäst i vårt hem hyser. Och för alla som är välkomna hem och till oss när höstljusen i fönstret lyser. Mysig höst!

 • Hej! Glömde min e-post adress. Ha det fint sensommar värmen!

 • Ester Osbeck skriver:

  1)En möbel jag fastnade för direkt var den som heter
  KRYSS LOUNGE CHAIR. Den har en fin elegans, känns stilren och naturnära i färgerna vilket jag tycker om då den skulle smälta in fint bland våra växande blommor och örter på balkongen. På vår balkong skulle locka till skön avkoppling tillsammans med en favoritbok och nykokt bryggkaffe en tidig sommarförmiddag. En drömstol!
  2) Pläden skulle definitivt få hänga på en av våra balkongfåtöljer utomhus för att möjliggöra sena sommarkvällar ute. Så fort det blir lite kyligt skulle det vara skönt att kunna vira in sig i en denna pläd.

 • Anna skriver:

  1: Älskar Resö stolar, hade passat som hand i handsken i vår stora glasade balkong, en lång brygga långt ut i luften. Vill ju inte dölja utsikten med stora stolar/stolsryggar.
  2: Pläden hade jag placerat på den andra balkongen- samma modell men där med mer loungekänsla. En plats för kvällsdrinken/en god kaffe- naturligtvis med snyggfilt om benen!

 • Gunilla.M.B skriver:

  Solsängen Falsterbo – verkar avslappnande och bekväm
  Pläden skulle jag använda antingen när det blir kyligare – på solterassen – eller framför TV´n i höst och vinter – och mysa av plädens goa värme !!

 • 1. Djurö är min favorit för det är en stilren design med mjukare former och passar in med det mesta. Verkar bekväm och kommer säkert bli snyggare med tiden.
  2. Pläden skulle jag ha i vår stora divansoffa som är som en enda stor divan. Skulle vara mysigt att gosa ner sig där med pläden, en kopp te och en bok .

 • Emmy skriver:

  Tipi-lampan! Ny fräsch design som passar i modena hem såväl som i mer traditionella. Kändes lite nytänk helt enkelt! 🙂 om jag hade turen att vinna skulle pläden få ligga i soffan i vardagsrummet så alla som kommer hem till oss kan få njuta av den!/

 • Cissi skriver:

  Solstolen H55 är min favorit. Snygg, enkel och stilren samtidigt som den passar in med de flesta stilar. Håller med om vad de skrev i katalogen: "More than sixty years have passed. Still, a nicer-looking sun chair is yet to be designed".
  Pläden skulle jag ha den i mitt nyfixade vardagsrum, på soffan. Den plockar perfekt upp färgskalan och läderkanten flörtar med handtagen på min skänk.

 • Eva Lindegren skriver:

  Grinda armchair är min absoluta favorit, I den skulle jag svepa in mig i pläden på uteplatsen en sensommarkväll med en god bok och bara njuta

 • Annica skriver:

  1. OXNÖ TABLE är min favorit. Passar utmärkt överallt om man har stor familj.
  2. Pläden skulle få hamna på min balkong. Vi brukar sitta där tills solen går ner och lite till 🙂

 • 1. När estetik och funktion i allra BÄSTA kombination får råda, är det denna stilrena innovation som jag ur Skargaardens sortiment här hemma helst vill skåda!
  https://skargaard en.com/products/nozib/nozib-sun-lounger/
  2. Vardagsrummets läsfåtölj är klädd i grått tyg och lädermaterial, så därför skulle min lycka bli total, ifall jag denna kunde få smycka med en mysigt omfamnande och matchande Haverdal! 🙂

 • Thord skriver:

  1. Solklar favorit på himmelen i dubbel bemärkelse är Nozib sun lounger, formerna talar för sig själv helt fantastiskt!
  2. Vore en ära och privilegium att få en ny familjemedlem i soffan i form av pläden.. De nuvarande är bortom räddning och behöver en värdig ersättare!

 • Beth skriver:

  Resö lounge chair i rosa hade matchat min nya (gamla 70-tals) soffgrupp i blekrosa med blad och papegojor på som jag fick av en väns gamla mamma för ett tag sen. I den skulle även pläden göra min tillvaro komplett.

 • Malin Lindqvist skriver:

  Ååå, Viken bord med stolar. Så enkelt, fint och tilltalande.
  Pläden skulle få följa mig runt i huset. På sängen vid kvällsläsning, i soffan vid soffmys, i uterummet som värmande sällskap långa härliga kvällar. När jag inte är hemma dock hade den nog fått ligga och vara fin uppe på sängen.

 • Anonym skriver:

  1.Boo fira basket! En vacker, stabil pjäs att ha som lägereld!
  2. Pläden skulle få bo i min hängmatta på min balkong!

 • Helena skriver:

  Glömde namn på det ovan inlämnade!:-)

 • Maria skriver:

  1. Favoriten är Falsterbo Lounge table. Den ser ut (för mig!) som en piratkista med skatter i och ger mig den härliga känslan av förväntan av något gott. Och det kan ju fyllas med något gott!
  2. Pläden skulle mest bo på min säng då jag ofta är frusen på natten. Den skulle dock vara rätt så mobil och flytta mellan soffan, stolar och olika rum.

 • 1. Skargaardens Viken. Vilsamma villsamma villsammans.
  2. Den sköna pläden värmer rummet när man ser den. Och den värmer sinnena när man känner den. I favoritfåtöljen.

 • Anonym skriver:

  1. Kerteminde. För mina tankar till de dar dagarna utan måsten, till den där restaurangen vid Medelhavsstranden.
  2. Pläden vill jag kura in mig i en höstkväll, med en kopp te bredvid mig och en spännande deckare i knät.

 • Leo skriver:

  1. Kryss lounge chair! En sådan komplex men ändå stilren möbel med väldigt genomtänkt design.
  2. Pläden skulle initialt placeras på soffan men därefter följa med mig vart jag än rör mig i lägenheten.

 • Simon skriver:

  1. Marrakech Table, bord. "Enkel" och stilren, minimalistisk design, passar precis överallt i min nya lägenhet!
  2. Skulle placera pläden i köket på en stol vid mitt köksbord, så att gäster kan göra sig bekväma medans jag förbereder maten!

 • Resö bänken hade passat fint på vår nya altan. Den är verkligen charmerande.
  Pläden skulle få en självklar plats i korgen bredvid kakelugnen och användas kyliga höst och vinterkvällar.

 • Jeanette skriver:

  Jag älskar den här kudden: https://skargaarden.com/products/accessories/hemse-6/ Den är så otroligt fin – lyfter vilken möbel som helst.
  Jag skulle placera pläden på min läsfåtölj. Skulle vara skönt att vira in sig i den när jag sitter och läser.

 • Kristian skriver:

  1) Den fina bänken från Resö, skulle passa på vår framsida för morgonkaffet.
  2) Jag skulle använda denna fantastiska pläd i arbetsrummet där jag dagligen spenderar tid. Perfekt att hänga över axlarna när det är kyligt eller att bara ha som en fin inredningsdetalj på stolsryggen!

 • Lina skriver:

  1)
  H55; på min balkong, på bryggan, i vardagsrummet eller på min terrass – spelar ingen roll för den är så snygg att den överallt kommer väl till pass!
  2)
  I min äldre favoritfåtölj (den är ganska sliten men ack så bekväm) framför öppna spisen .

 • 1. Min Skanör Sun Lounger. Drömmer om den lyxen att efter en hård arbetsdag lägga sig en skön solsäng med ett glas vin och en bra bok… och bara njuta. Slår alla utlandsresor i världen.
  2. Pläden skulle jag ta med till kontoret på det nya jobbet jag börjar i höst. Är alltid frusen och extra mycket när man är nervös och det nya känns läskigt.

 • Martina skriver:

  1. Kerteminde stolen (och tillhörande bord förstås), jag tilltalas av kombinationen teak och den mörkgröna färgen. Skulle passa perfekt i vår lite lummiga trädgård och strama upp intrycket utan att se allt för "städat" ut.
  2. Pläden skulle få sin plats på soffan. Där ligger nu fina ullplädar i ljusa pastelliga färger som fyller sin funktion gott och väl, dock skaver det lite i ögat varje höst och vintersäsong när jag längtar efter mörka detaljer. Men föräldraplånboken har sagt nej i flera år och hjärtat vill inte kompromissa med billiga blandmaterial, så att vinna en pläd här vore en fröjd!

 • Raili Pikkusaari skriver:

  Min favorit är möbel grupp Skanor och önskar att har den på min vetanda .
  Pläden skulle få plats våra gamla gungstol som jag har vardags rummet

 • Anna skriver:

  1. Resö lounge table. Fint, estetiskt, grafiskt och praktiskt.
  2. I min säng vill jag ha filten. Väntar att min bebis ska komma ut vilken dag som helst och denna filt skulle vara mysig att ha runt mig när jag har mitt lilla hjärta i famnen.

 • Johanna skriver:

  1) Throw Morup och Haverdal. Dessa ullfiltar är inte bara varma, praktiska ullfiltar. De har också det där lilla extra i form av läderkanten. Supersnygg helt enkelt!
  2) Filten kommer snurras runt mig och lilla bebisen som kommer under hösten. I en skön fåtölj, framför öppna spisen.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Den pastellgröna soffan Resö är en klar favorit. Påminner mig lite om en stringhylla, är både tidlös och modern och så himla läcker!
  2. På bästa läsfåtöljen skulle den få hänga lite nonchalant draperad. Blir perfekt att svepa om sig när kvällarna blir kyligare.

 • Monika Lindh skriver:

  https://skargaarden.com/products/nozib/nozib-sun-lounger/ – så genialisk design och så vacker. Och väldigt bekväm.
  Pläden – ren yllepläd – hittar sin absoluta plats om mig – när jag envisas med att sitta ute sena höstkvällar. Eller när jag behöver värme i soffhörnet.

 • 1. Djurö som ger ett härligt avslappnat intryck även som matstol.
  2. Pläden blir en födelsedagspresent till sonen som har egen liten lya. Den passar bra till hans stringhylla i valnöt och svart.

 • 1.Min favorit är ett bord från Marrakech. Det skulle passa perfekt att ha på balkongen och för att ställa mina stora fina gröna växter på.
  2.Pläden ska jag och min katt dela på när vi sitter i favoritfåtöljen och myser.

 • Anonym skriver:

  1. Gillar det mesta
  men Skanör serien är en av de allra bästa
  Skanör Sun Lounger skulle jag gärna vilja ha
  så då skulle jag bli gla:)
  2. Pläden skulle jag ge min älskade son så han kan krypa in i den och mojsa när han ligger i soffan och ser fotboll…

 • IA skriver:

  1.Solsängen Falstebo. Den skulle göra sig bra på vår lilla altan.
  2. pläden skulle få värma oss i min lilla soffa när mörker o kyla kryper in på knuten.

 • Jessica skriver:

  Nozib Sun Lounger! Hade gärna haft 2 sådana på altanen då vi äntligen har fått hus på landet efter över 8 år i lägenhet i storstan utan en uteplats.
  Jag hade placerat den på soffan i vardagsrummet så att hela familjen kan mysa under den <3

 • Monnah skriver:

  1. Jag har gillat Viken-stolarna så länge jag kan minnas! De är både praktiska och inbjudande. Självklart val!
  2. Jag älskar att inte bara ha "skådebröd" här hemma. Filten skulle få ligga i soffan, redo för den långa, mörka och kyliga period som ligger framför oss.

 • Nicklas skriver:

  1. Boo fire basket har varit och är en favorit.
  2. Pläden skulle få vara lindad runt min älskade sambo som älskar att vira in sig i en mysig pläd.

 • Sara skriver:

  1. Resö Lounge Table i ljusgrönt. Färgen, designen och känslan i möbeln passar min personlighet väldigt bra.
  2. Pläden skulle få en egen plats i min favoritfåtölj. Perfekt för meditation.

 • Mrs Parker skriver:

  1) Är väldigt förtjust i NOZIB Sun Lounger! Jag kan se mig själv sittandes i den stolen på stranden, vid det blåa havet och lyssnandes till vågornas kluckande och härliga brus. Solen glimrar och glittrar och den svenska sommaren är som allra bäst med allt ljus, fågelsång, långa ljumma sköna kvällar. Stolens design är helt underbar, bara älskar formen och mjukheten i stilen!
  2) Den superfina och varma pläden skulle givetvis ligga i min favoritfåtölj i vardagsrummet! Den skulle värma skönt när hösten gör sitt intåg och jag läser en spännande deckare, kikar på TV eller lyssnar på musik. En riktigt gosig och vacker pläd att svepa runt axlarna, jag är väldigt frusen av mig! Dessutom är pläden ett riktigt smycke för rummet när den inte används!

 • Anneli skriver:

  The new Nozib Cut Lounge Chair by Nils-Ole Zib Underbar design Det finns så mycket fint! Skulle jag ha lyckan att vinna skulle den vara med mig runt i huset När jag skissar inför min utställning på Island Skulle den peppa mig Men framförallt skulle den vara en pärla i vardagsrummet LOVE/Anneli

 • Evelina skriver:

  Eftersom jag letar efter nya möbler och gärna en soffa så fastnade jag för Skanör 2-seater sofa, den är lagom stor på min balkong.
  På balkongen vill jag med denna gosiga pläd mysa,
  så man ej på de svala sommarkvällarna behöver frysa.
  På vintern är det i sängen den man kommer finna,
  hoppas på att denna jag kan vinna.

 • Annika Nilsson skriver:

  1) NOZIB SUN LOUNGER – så härlig och vacker!
  2) Pläden skulle vara underbar på mitt caféset på balkongen inför kyliga höstkvällar!

 • Hanna skriver:

  1) NOZIB SUN LOUNGER -så snygg att ha på vår rymliga uteplats!
  2) Den pläd fantast jag är så skulle pläden finnas med i allt från tv-soffan till uteplatsen eller myskvällen i parken med något gott till.

 • Mia skriver:

  1. Nozib sun lounger. Att koppla av i på kolonin efter att jag varit duktig och rensat.
  2. I min fåtölj, så jag kan använda den på kvällarna då jag är så frusen.

 • Isabelle skriver:

  1. FALSTERBO LOUNGE TABLE är min favorit älskar bordet och att man kan öppna det, smart förvaring.
  2. i min soffa och gosa ner mig i när jag fryser

 • Anonym skriver:

  Vem vann?

 • Anonym skriver:

  Vem vann?

 • Nicklas skriver:

  Hej. Kommer det koras någon vinnare av denna tävling?

 • Tack så mycket. Är så glad. Pläden kommer att bli så fin hemma hos mig. Nu är det kyligt på kvällarna, så jag ser fram emot att svepa in mig i den. Tusen tack

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.