Annons

Instamoments @trendenser

Jag har precis passerat 130 000 följare på Instagram och försöker bli lite bättre på att uppdatera mitt Insta Stories. Flmerna ligger ju dock bara kvar i 24 timmar så för er som missat kommer här en recap. Och till er som undrat – nej, jag är inte på Formex i höst. Man gör bara ”mässa med bebis” en gång innan man lär sig och eftersom den färska läsarundersökningen visade att de flesta av er ändå inte verkar gilla att följa mässor och pressevents i realtid så lämnar jag med glädje över stafettpinnen för det stressiga Formexdokumenterandet till andra inredningsbloggare den här gången. Har ni läst några roliga mässrapporter ännu? Tipsa gärna!
1. Igår cyklade jag runt och gjorde ärenden i Kungsbacka. Färskt bröd från bageriet, skaldjur från fiskbilen, blommor från Magasin 7 och en korg full av ostar… 
2. På kvällen vankades det nämligen kräftskiva hemma hos oss. På en onsdag? Ja, varför inte. ”Viva vardagen” är min nya devis. 
3. Oscar har blivit 4 månader nu och vi delar föräldraledigheten även i höst. Ett par av mina jobbeftermiddagar den här veckan har spenderats på biblioteket. Vad som står på agendan? Researcharbete för min kommande bok!
4) Under en av mina bensträckarpauser tog jag en titt på konstutställningen i Fyrens Kulturhus på plan två. Fint så. 
 
Följ mig gärna på: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Alice skriver:

  Wow en bok alltså – kul och coolt!! Kan du berätta nåt mer om den än eller är det hemligt? Ser hur som helst fram emot den! 🙂

 • Vad roligt med ett bokprojekt! Spännande! Ser fram emot att bläddra i resultatet. Hoppade också Formex i år och är väldigt nöjd över beslutet 🙂 Och kräftskiva mitt i veckan- hurra för "Viva vardagen" Ha en fin helg nu.

 • Petra skriver:

  Åh, så roligt med bok! Den ser jag framemot att läsa 🙂
  Kräftfatet såg spännande ut, vart "fyndar" man ett sånt tro?

 • Caroline skriver:

  Har noterat att du är mer på Stories, härliga bilder och filmer. Fick ’kräftskiveabstinens’ när jag såg din fina uppdukning i köket:-)
  Skall bli så kul att höra mer om boken:-)
  Ha en fortsat härlig vecka,
  Kram Caroline

 • Eva skriver:

  Gillar att läsa din blogg och saknar verkligen inte mässinläggen ☺️ Brukar ändå bara snabbt skrolla förbi.

 • Anna skriver:

  Saknar verkligen inte mässinläggen! Hundratals bilder (känns det som) som man bara scrollar snabbt förbi och så massa inredningshöga och köptokiga bloggare som bara "vill haaaaa", "it´s a muuuust".
  Ska börja kolla instastories noggrannare nu.
  Trevlig helg!

 • Anonym skriver:

  Jag blir illamående av de okritiska rapporterandet om nya färger, nya material, nya måste-ha-saker från Formex. Fan vi måste skärpa oss. Jorden behöver inte fler bloggare ELLER journalister som springer PR-byråernas ärenden och skriver löpmeter om skit. Mest spektakulära visning vinner eller? Men vad händer med jorden undrar jag?!!

 • Martina skriver:

  Spännande med att du kommer ut med en bok. Moooooost have ? (hahahaha… en som överdrev längre ner ??)
  Jag håller koll en del på daniella witte och hennes samarbete med Himla. Sen lite roligt att se tjejerna på sundlingkicken som alltid har sådana intressanta uppdrag och även just nu i Stockholm. Kör inget formex jag heller. Åker till Paris i stället. Fin helg till dig och keep up The good work ❤️

 • Johanna skriver:

  Uppskattar verkligen dina instamoments! Och viva vardagen – bra motto, det ska jag ta efter 🙂

 • Jag har varit uppe hela veckan för att kika på IKEA + HAY som presenterades på Artipelag, kikat på Formex, varit på lanseringen av Himla+Daniella och det är inte främst för att upptäcka nyheter eller trender (det syns inte på Formex utan på större mässorna i Milano och Paris) utan mer för den sociala biten känner jag, träffa dem som man inte träfffar så ofta annars.
  Inredningshjälpen/Anette

 • Sofia skriver:

  Vilken fin skulptur! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (https://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.