Annons

Hemnetgodis: Stenbocksgatan i Simrishamn

Efter den här sommaren har jag fintrimmat mina Hemnet-sökningar i Skåne. Jag ska köpa ett hus där en vacker dag… I en av dessa scrollningar dök den här pärlan upp. Och visst låg det något bekant över detta townhouse i Simrishamn. Det hade ju varit med i ett Sköna hem reportage (mitt bildminne är det inget fel på). Kul att se två olika utsnitt på tal om det här inlägget.  För ibland handlar ju olika upplevelser av samma hem bara om vilka vinklar man valt att visa, eller inte visa. De här är fina båda två. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Ah! Samma här med bildminne – tänk så mycket som ligger lagrat. Det här hemmet har jag sparat från Sköna Hem. Kan inte riktigt förmå mig att få bort drömmar om den här typen av hus – och trädgård. Och med Skåne i färskt minne – ja tack!

 • Annika skriver:

  Och här är det också bildminne. Lite märkligt för just i dag för någontimme sedan gick jag igenom gamla tidningar där just det här reportaget fanns med. Kändes lite konstigt när jag spg ditt inlägg.

 • Johanna skriver:

  Åh wow, wow, wow! Vilken himla fin lägenhet! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.