Annons

Fredagsbestyr och funderingar

Idag jobbade jag hemifrån en stund och hade telefonmöte med en kund. Sedan lagade jag en liten lunchpizza till mig själv, betade av de senaste avsnitten från mina två favoritpoddar och grät en skvätt till Annakarins sommarprat (lyssningstips!). Konstaterade också att jag varken känner ”höstdepp” eller ”höstpepp” i år. Trots att det verkar ha blivit ett obligatorium att vara antingen eller i sociala medier just nu. Jag får väl sticka ut hakan och säga att jag är någonstans mittemellan, nöjd som det är. Och det är en rätt fin höstkänsla det med. Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Annakarin skriver:

  Varmt tack Frida. Önskar en fin kväll, Annakarin

 • clara skriver:

  Jag känner mig lite likadan, lite mittemellan! Ganska behagligt 🙂 Ha en härlig start på hösten!

 • Hanna skriver:

  Hej Frida. Vi ska måla om vårat hus ut- och invändigt. Min sambo vill att allt ska vara vitt. Men vilken vit ska man välja. Jag vill gärna ha riktigt vitt, men är orolig att fönsterfodret och innerdörrar ser gulaktigt ut.
  Tacksam för svar för jag värdesätter verkligen din synpunkter.
  Trevlig helg!
  Hälsningar Hanna.

 • Elisabet skriver:

  Mina två favoritpoddar också 🙂

 • Anna skriver:

  Visst är det egentligen Klara och Tove som liksom GÖR trettioplus..? Jag lyssnar på måånga poddar, och det är lite si och så med kvalitet måste jag säga. Men upptäckte nyss Flygvärdinnepodden, och måste säga att jag gillar den. Härlig mental tillflykt långt ifrån min vardag

 • Anna-Maria skriver:

  Samma här, jag grät också.

 • Emilia skriver:

  TACK Frida! Så glad och stolt över att DU lyssnar på oss.
  Kram Emilia

 • Nini Tjäder skriver:

  Varför ta ut hösten i förväg? Som jag ser det är det fortfarnde sommar.

 • Emma skriver:

  AnnaKarins sommarprat ska jag lyssna på i morgon, de andra två poddarna lyssnade jag på under dagens morgonpromenad.
  Btw, pizzan ser god ut. Vad har du på den?
  Stor kram

 • Bella skriver:

  Tips till Hanna (kommentar ovanför ang vit färg): jag skulle vilja tipsa om detta bra blogginlägg hos Studio Karin som handlar om vit färg, intressant läsning som kanske kan underlätta i valet av vitt! Länk: https://studiokarin.blogspot.se/2011/09/vitt-stockholmsvitt-kritvitt-och.html

 • Linda skriver:

  Hej Frida! En fråga varifrån kommer ditt krus, det vita på bilden som du har vispar, slevar mm i? Såå glad för svar! Tack på förhand!

 • Hanna skriver:

  Tack för tipset Bella!

 • Martina skriver:

  Jag känner mig helt redo för hösten. Hade hoppats på en bättre sommar med bättre väder. Då skulle hösten kännas ännu bättre. Med varmt te, alla goda grytor, tyngre viner, bra böcker och massa mys inne när regnet smattrar mot rutan. Japp, jag älskar hösten

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.