Annons

Chefen bestämmer

Han fyller fyra månader på fredag och jag känner att dimman har lättat lite efter den där allra första tiden av konstant matning, upphackad nattsömn och hormoner som rusar runt i kroppen. Ja, men ni vet… Sånt där ofrånkomligt som alla kämpar med i början. Ändå tycker jag att det har varit en helt annan sak andra gången. För mig var det en mycket större omställning att bli mamma, än att bli tvåbarnsmamma. Så jag försöker ta igen det där ”njutandet” som alla tjatade om sist. Vad det ordet innebär är ju såklart väldigt individuellt, men för mig handlar det om att vara snällare mot mig själv och att sluta pressa mig så hårt för att leva upp till mina och andras förväntningar. Det är ju han som är chefen och så länge han är glad så är jag också det. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se (bilden är fotad med fjärrutlösare)

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Ser som han är en mycket nöjd kille:-)
  Kram C

 • Åh så mycket fint i samma bild, härligt!
  Kram ’
  Inredningshjälpen/A

 • Anneca skriver:

  Men vilken sötnos han är!

 • Elin skriver:

  Jag blev nyligen två barns mamma (2 månader sen) och känner precis likadant – det var större omställning att bli mamma första gången! Vilken underbar bild på er ❤

 • Hannah skriver:

  Alltså lägg AV!!! Drömfåtöljen. Du kan inte bara visa den utan att berätta mer!! Kostar ju för tusan som en mindre ??? När köpte du den? Var fick du tag på en sån och hur bestämde du dig för färg på underrede etc Supernyfiken!

 • Martin skriver:

  @Hannah, jag har för mig att jag såg via Instagram eller liknande att Frida köpte den när en affär reade ut sina skyltex (eller hade rea i största allmänhet?).
  Hursomhelst vill jag ändå haka på och säga så fint det ser ut! Vet att du inte gillar att visa upp ditt eget hem, men det ser så trevligt, snyggt och personligt ut på de små glimtar vi ändå får se ibland. "Färglöst" och skandinaviskt, men inte tråkigt då du ändå har taktilitet och växter. Vi vill se mer! ?

 • Johanna skriver:

  Vilken underbar bild på er. Så mycket kärlek <3

 • Marie skriver:

  Hej! Vilken underbar bild! Och vilken ljuvlig fåtölj. Får man fråga var den kommer från?
  Marie

 • Vilken fin bild! Visst är det stor skillnad på första och andra barnet. Vi har dock bara ett år och sju månader mellan barnen, så det blev en annan upplevelse.Njut på!

 • Christin skriver:

  Vilken sötnos!

 • Josse skriver:

  Men så söt!!!

 • Johanna Bradford skriver:

  Så härlig bild! Oscars min är ju underbar 🙂

 • Claraa skriver:

  Väntar den 2:a i magen, hoppas verkligen få uppleva samma som dig. Känner igen mig i dina tankar med nummer 1. Härlig bild på er!

 • Spättan skriver:

  Men åhh, nu vill jag ses bums. Gullisar!! ?

 • Helena skriver:

  Vilken härlig bild, den fångar in det här busiga som man inte vill missa som förälder…och inredningstokig som jag är frågar jag var sidobordet i bakgrunden kommer från.

 • Olivia skriver:

  Så himla söt!

 • Hanna skriver:

  Vilken underbar bild!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.