Annons

Budgettips: Vedkorg från Biltema

Jag vet, det är kanske inte det första stället man letar inredningsdetaljer på men efter att ha snappat upp ett tips från Lotta Agaton kommer jag alltid slänga ett extra öga i Biltemas tjocka lunta till katalog. Eller vad sägs om den här vedkorgen (osäker tillgång enligt hemsidan, så ring och kolla om den finns inne i din lokala butik först innan du kastar dig iväg) eller de stilrena brasredskapen för bara 139 kr? Veckans fynd!
Foto: bilder från Biltema

Kategorier:

Kommentarer

 • Josse skriver:

  Älskar dina budgettips, den här vedkorgen var ju riktigt snygg!

 • Johanna skriver:

  Attans att de inte var såhär fina när vi fick dito inflyttningspresenter av svärisarna häromåret, också inhandlade där. Vi tvingades ’tappa bort dem i flytten’ 😀

 • Angelica skriver:

  Har den sedan två år tillbaka. Snygg, praktiskt, bra kvalite och billig!

 • Ellie skriver:

  Tyvärr var vedkorgen slut och de tillverkar inte den längre!
  Super snygg:(

 • Elin skriver:

  Sprang på en jätte snygg vattenkanna i samma butik så jag har också ett extra öga där, mycket oväntat och extra kul därför! ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.