Annons

Annons: Tävla och vinn med Panduro

Den här veckan har ni chans att tävla om ett presentkort från Panduro värde 1000 kr. Deras devis är ”Köp inte nytt – gör om! Gör det udda och personligt.” Varför inte fylla dina väggar med personliga uttryck eller gå loss och förvandla det du redan har till något nytt och unikt i höst? Plocka fram bord, stolar, hyllor och gör som du vill. Panduro har allt du behöver för att sätta din personliga prägel. Mer inspiration hittar du i deras magasinFör att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor inom en vecka. Lycka till!

1) Vad kan du hitta för djur på omslaget till Panduros senaste magasin? 
2) Motivera varför just du vill vinna detta presentkort. Beskriv ditt pysselprojekt!

Tävlingen är avslutad, grattis till Johanna som svarade 2017-08-30 @ 16:54:08 Hör av dig med din postadress så kommer vinsten inom kort!

Bonus! Rabattkoden TRENDENSER ger dig 20% rabatt på ordinarie priser på ett köp i Panduros svenska e-handel (kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast på webben / ej i butik) . Rabattkoden är giltig tom 17 september. 


Tävlingen pågår t.o.m. den 4/9 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Panduro och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva skriver:

  1) Är det Tiger-applikationen på kudden ni tänker på?
  2) Jag skulle vilja måla om en gammal pigtittare hemma som är fin i formen men som behöver ny färg. En släktklenod som skulle få nytt liv!

 • Anonym skriver:

  Var hittar man magasinet? Finns det bara i butik?

 • Maria skriver:

  1. En tiger.
  2. Jag älskar fortfarande att skriva och få brev. Brukar dekorera kuverten med till exempel washitape och annat kul som finns att köpa på Panduro.

 • Therese skriver:

  1. En tiger
  2. Finns så mycket jag vill pyssla med. Måla om lite kökshandtag och även göra lite förvaringslådor och "kassar". Älskar att göra egna detaljer på mina saker så att ingen annan har något som är exakt likadant, mycket roligare!

 • Kristian skriver:

  1) en tiger
  2) mitt pysselprojekt är vår klädkammare som vi äntligen tagit tag i nu efter två år! Så jag skulle köpa bland annat läderband för att göra snygga hyllor och material till bra och fina förvaringslösningar.

 • Amanda skriver:

  1. En tiger
  2. Jag hittade ett gammalt dockskåp hos min mormor som min mormors pappa byggt. Tanken är att jag ska renovera upp det till min dotter. Vore perfekt att vinna presentkortet och kunna göra det nu när jag är föräldraledig!

 • Emma T skriver:

  1. En tiger
  2. Att skapa med händerna ger både mig och barnen ett lugn som inget annat. Det lugnet längtar jag verkligen efter nu…
  Nyss påbörjat pyaselprojekt som just nu står stilla tills vi fått tag på med material är pompoms och vimpel-girlander till lillkusinen blott en vecka gammal. Man kan ju tycka att pompoms är lite 2015, men i min värld är fint alltid fint oavsett när det var som mest populärt.

 • monika lindh skriver:

  En tiger
  Jag har jobbat så mycket med smycken att redskapen börjar bli slitna. Behöver förnya både tänger och saxar.

 • Pauline skriver:

  1. En tiger
  2. Att skapa pyssel och sedan fotografera det är en sysselsättning jag älskar. Hos panduro hittar jag material både till pyssel och fotograferingen!

 • Alex skriver:

  1. En tiger
  2. jag har en oerhört pysslig dotter som har miljoner projekt som det inte finns material hemma till. Jag hade definitivt tagit med henne till butiken och låtit henne frossa.
  Det sparas alltid på alla kartonger, godispapper, tops (obs ej använda :)) för diverse projekt.
  En sak som vi definitivt hade gjort är att klä knoppar i tyg, det såg ju jättefint ut och jag har haft ett sånt sjå med att hitta krokar till barnens rum som inte är barnsliga men inte heller för vuxna.
  Åh jag hoppas verkligen på turen så jag kan glädja och sysselsätta oss med detta.

 • Tiger
  Min familj har ett nytt ledighetshus i skärgården. det är fantastiskt och jag, mina bröder med respektive och barn samt föräldrar.. vi är ett gäng som spenderar så mkt tid som möjligt därute. En sak som blir rörig är att hålla isär handukarna i det stora badrummet- vilket jag tänkte lösa med hjälp av remsor av läder, ett gäng magneter och ett sätt att märka varje "markering". Antingen med stygn eller bränna själva lädret med symboler och bokstäver. Snyggt och det skulle spara tvätt och huvudbry!

 • Maria Thöyrä skriver:

  Jag återbrukar dem mesta och renoverar mycket möbler och panduros kulben, hårnålsben och läderremar hade bidragit till det där lilla extra för att få ihop dessa unika redesignade och återbrukade möbler.

 • Maria Thöyrä skriver:

  Glömde ju svara på fråga ett så jag skickar igen =)
  1) tiger
  2) Jag återbrukar dem mesta och renoverar mycket möbler och panduros kulben, hårnålsben och läderremar hade bidragit till det där lilla extra för att få ihop dessa unika redesignade och återbrukade möbler.

 • Jessica S skriver:

  1. En tiger.
  2. Det här är verkligen en perfekt tävling, jag har massor av pysselprojekt på önskelistan. Favoritmaterialen just nu är läder, filt, träkulor och poscapennor ❤️ Pågående eller kommande projekt är: ljusmanchetter i läder, förvaringsboxar i filt/läder, nyckelringar av träkulor, ljusstakar av träkulor, måla med vita poscapennor på träbrickor och lerkrukor m.m. Och snart är det dags för julpynt också ??

 • Kicki skriver:

  1 Tiger
  2 Jag har ett barnbarn som är 7 år och är otroligt kreativ.
  Skulle vilja köpa henne en symaskin som hon kan sy
  sina kjolar m.m på. Dessutom finns det så mycket hon
  kan köpa på Panduro till alla sina idéer.

 • Li skriver:

  1. Tiger
  2. Min son älskar att pyssla! Just nu är vi lite inne på att tova bollar.

 • Mimmi skriver:

  Hej!
  En tiger!
  Min 9-årige son Max håller just nu på att bygga ett stort glasspinnehus. Det går åt måååånga glasspinnar och massor av limstiftsskott, så han skulle bli väldigt glad om vi vann. Detta bygge har också fått honom att vilja bli arkitekt om han nu inte skulle bli NHL-proffs???

 • 1. En tiger
  2. Jag skulle vilja göra ett eget tipitält till min ettåriga dotter. Har sett att Panduro har fin beskrivning på detta och det skulle vara ett väldigt härligt pysselprojekt att få överraska min dotter med. Där skulle vi båda busa och mysa.

 • Malin skriver:

  Hej,
  En tiger är det på framsidan av magasinet.
  Mitt pysselprojekt är mina barn, två tjejer på tre och sex, jag pysslar och syr tillsammans med dem för att främja deras kreativitet. Vi får massa tid tillsammans och kommer bort från tv och platta. Varje år pysslar vi egna julkort till släkt och vänner, nu när de börjar komma upp i åldrarna så är det inte bara potatistryck och klistermärken som gäller, även om det också fungerar. Vann vi 1000 kr att lägga på pyssel skulle jag köpa roliga saxar, stansar och mallar som vi har nytta av länge. Självklart skulle barnen också få välja varsin sak.
  /Malin

 • En tiger
  I höst är tanken att jag bland annat ska ge nytt liv åt några gamla lampor. Ett presentkort hos Panduro skulle ge mig möjligheten att lyxa till det i de små detaljerna.

 • Kristin skriver:

  1. En tiger
  2. Jag har en 5 åring som ska bli stora syster inom de närmsta veckorna.
  Jag har tänkt köpa en barn-symaskin från Panduro till henne som storasyster present då hon önskat sig en sån länge. "det är bara riktigt stora barn som får ha symaskin" sa hon sist vi var in i butiken och tittade.
  vi skulle för presentkortet köpa massor av de vackra tyger, band och knappar att sy dockkläder och annat fint med 🙂

 • 1. En tiger
  2. Oj jag har mängder på gång!
  Blä är det dags för årets julkort snart. Blandar ny inköpt med saker jag sparat på mig.
  Kommer även bli ett jullandskap till jul med figurer av lera och material från naturen och från mina sparade bra-att-ha saker.
  Planerar även att med hjälp av maken fixa lite sakee till systersonens leksakskök. Ska även fixa till det lite med färg och sånt.
  Ja det var lite av mitt pyssel som är på G ?

 • Malin Björling skriver:

  Hej!
  1, en tiger
  2, Har ett "brus" i huvudet av ideer och pysseltankar som jag bara väntar på att få ta tag i.
  En idé jag har nu är att sy en mängd kuddfodral som jag ska dekorera med texter på ett speciellt vis – och allt material jag behöver finns förstås på Panduro.

 • Helen skriver:

  1. Tiger
  2. Jag bara älskar pyssel av alla de slag. Jag ska måla om ett gammalt soffbord och sedan ska vi renovera hallen så material till personligt piff står högt på önskelistan

 • Kristin skriver:

  1. Tiger
  2. Skulle vilja vinna så att jag kan starta igång pysselprojekt med min son – han älskar att sitta och pyssla med saker, och kan koncentrera sig länge för sin ålder och det skulle vara kul att få släppa ut hans kreativa sida och skapa allt från pärlplattor till byggen och måleri!

 • C skriver:

  1. En tiger
  2. Jag har precis börjat med BuJo, Bullet Journaling, så jag hade investerat i en massa olika roliga pennor. Bl.a. så vill jag lära mig brush lettering!

 • Karina skriver:

  1. Tiger
  2. Jag skulle vilja lära min tjej måla.

 • Hanna skriver:

  1. En tiger.
  2. Jag håller just nu på att fundera på hur jag bäst ska skapa förvaring för alla halsdukar och vantar som kommer användas i vinter. Jag vill nog fixa ihop en lösning som gör så att alla fina halsdukar kan synas!

 • Maria skriver:

  En tiger
  Men åh vilket pris, pyssla är mindfullness för mig. Är med i syjuntan, detta pris skulle vara perfekt för höstens aktiviteter.
  /Maria♥

 • Rebecca skriver:

  1. En tiger
  2. Jag har två projekt i kikaren till min lilla etta, dels ska jag sätta läderflärpar på alla mina lådor som står i öppna hyllor samt göra en tassel i läder för att hänga på städskrubbsdörren. Sedan har jag också planer på att gjuta glasunderlägg samt ett bokstöd i betong.

 • Katarina skriver:

  1. En tiger
  2. Vi köpte nya köksstolar med metallben som repar golvet. Maken tycker vi ska sätta några fula plastbollar som fötter men min idé är att man kanske kan sy/pyssla ihop något a la Ernst i ljust skinn. Jag skulle åtminstone vilja testa om ingen säger att det är omöjligt. Jag har börjat skissa på hur jag tänker mig…

 • Emira skriver:

  1. En tiger
  2. Jag har precis renoverat färdigt i vardagsrummet och vill sätta lite personlig prägel på det. Jag vill sätta upp hyllor (såg att ni har fått in jättefina sådana) och även måla egna tavlor med vattenfärg. Jag skulle även sy nya kuddfodral och mjuka upp rummet med andra textiler!

 • Caroline skriver:

  1. En tiger
  2. Jag fyller 30 om en månad och har planerat inför festen i 2 år. Jag har ett helt album på Pinterest dedikerat åt pyssel jag tänkt göra för att lokalen ska vara som att komma in i en explosion av färg och dekorationer. Så det är mitt stora pysselprojekt i år!

 • Helena skriver:

  1 En cool tiger!
  2. Jag vill vinna för att få in pyssel-flowet som blir som meditation för själen! Jag skulle köpa era fina anteckningsböcker med förtryckta prickar, härliga pennor i olika tjocklek,notislappar och klistermärken och göra min egen individuella almanacks-kalender!

 • Anna PS skriver:

  1: En tiger
  2: Sommarens projekt blev en light renovering av vår lilla sjöbod. Kronan på verket blir en sliten hummertina modell äldre som ska göras om till ljuskrona. I den ska slingra en LED slinga, några humrar och sjöstjärnor i gjutjärn. Den ska hänga i ett rep. På Panduros hemsida såg jag att det finns massor av material att använda till både ljuskronan och annan interiör!

 • Emma L skriver:

  1. En tiger
  2. Mitt pysselprojekt är att jag vill testa min konstnärsådra och måla en stor tavla. Hade varit så roligt att dekorera vardagsrumsväggen med något unikt och personligt.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) tiger
  2) min mamma gjorde de allra vackraste mobiler med origami-tranor. Jag har många svalor hängandes hemma från henne, bla. Över Dotterns skötbord. För två år sedan gick hon bort och jag har nu fått inspiration och kraft till att ta vid efter henne, tranor och svanar har jag nu äntligen lyckats få till. Så jag hade använt vinsten till mängder av vackra origami-papper och olika dekorativa detaljer som passar till och material till mobil-upphängning.

 • Johanna skriver:

  1. Tiger
  2. mitt nästa köp på panduro blir troligtvis deras träfärgade ramar med glas både bak o fram. Nästa pyssel är nämligen en tavelvägg i sovrummet, tanken är att blanda fina blad på naturen med fina kort!

 • 1) tiger
  2) stor canvasduk på kilram som med pusselbitar som sedan målas med kalkfärg i vitt.det blev succe,så jag vill göra fler

 • SofiaS skriver:

  1. Tiger
  2. Åh, jag ska köpa textilfärg som jag hört så många tala om. Den funkar både till att måla om en solblekt barnvagn. Det första projektet kommer dock bli att färga mitt röda skitiga ipad-skrivbord/fodral i textil. Det ska fp bli svart. Jag har precis börjat plugga på högskolan igen och skäms när jag tar fram mitt gamla lortiga tangentbord/fodral. Ser fram emot en vinst som både hjälper studentkassan men även stilen på min ipad.

 • Johanna skriver:

  1. En tiger
  2. I höst fyller mamma 50 år,
  självklart vi på stort slår!
  Fira med fest & kalas,
  äta gott & skåla i glas.
  Med egengjort pynt dekorera,
  vackert pyssel till lokalen addera.
  Allt som krävs är lite fantasi,
  för att fylla festen med magi.
  Allt från placeringkort till girlang,
  man måste inte vara nån talang.
  För med Panduro går det lätt,
  sortimentet är så inspirerande och brett!

 • Pernilla skriver:

  1. Tiger
  2. Har lite för många pysselprojekt på gång/i tankarna, nu kanske det blir av? Det ska i alla fall bli nyckelringar av träkulor och grytunderlägg av filtkulor. Samt färdigställa den virkade filten.

 • Charlotte G skriver:

  Hej!
  1. Tiger
  2. Jag älskar Panduros produktutbud! Just nu håller jag på med ett förvaringsprojekt och skulle använda presentkortet till att köpa snygga papper och kartonger. Det vet jag att Panduro har massvis av!

 • Ia skriver:

  1 Tiger
  2 Finns så fina baksaker som jag skulle köpa o baka tillsammans med min syster dotter Agnes

 • josefine skriver:

  Tiger!
  Mitt pysselprojekt är lekkiosken vi håller på med till barnen (lika mycket kul för mig som för barnen uppenbarligen..!). Vi flyttade in i vårt radhus i våras och även om det inte har så stor tomt så får en lekkiosk plats. Det ska bli vimplar av vaxduk (så de står emot väder och vind), en egengjord spis av överblivet material som då behöver målas, vilket även hela kiosken även behöver. Jag ska sy dukar och handdukar att ha inne i kiosken och naturligtvis klä in använda konservburkar i fina papper som kan användas som köksmaterial. Ja, det finns ju hur mycket som helst att göra så ett presentkort till detta pysselprojekt skulle vara toppen!

 • Ramona skriver:

  1) Tiger
  2) Våra väggar är fortfarande lite trist vita, så håller på med ett projekt där jag förvandlar en gammal tavelram till en sk foto "upphängare" med ståltråd och kanske bykknipor, men projektet skulle behöva lite mera inspiration för vet inte riktigt hur skall göra det, så då skulle väll en lite shoppintur på Panduro hjälpa 🙂

 • Julia skriver:

  1. En tiger
  2. Jag har precis möblerat och flyttat in i min första lägenhet. Höstens projekt är att få den att kännas hemtrevlig, och som mitt hem! Jag blev väldigt inspirerad av läderremmarna med speglar på i katalogen och kan tänka mig att göra något sådant ?

 • Kristina skriver:

  1. Tiger.
  2. Gjuter i gips och betong. Bra presenter och även fint att pryda gravar med.

 • Malin skriver:

  1. En tiger
  2. Jag skulle så gärna bygga ett fullt utrustat litet kök till 1,5åringen som älskar att laga mat.

 • Ellen skriver:

  1) tiger
  2) Har fått några större och mindre bitar av läder som jag skulle vilja göra förvaringskorgar av. Jag skulle därför köpa läderredskap, remmar och nitar.

 • Martin skriver:

  1. Tiger
  2. Barnen älskar att pyssla. Min tanke är att ta fram min mors gamla dockskåp, som har ett stort renoveringsbehov. Med Panduros härliga tyger/papper/kartonger skulle vi sätta vår prägel på det! Att frugan skulle bli lycklig är inget tvivel, hon älskar att sy mössor..?
  //Martin C-F

 • Jon Sjöberg skriver:

  1. Säger som Mora Träsk: En tiiiiger!
  2. Jag har egentligen inget pysselprojekt (om man inte räknar med husrenovering och småbarnsuppfostran…) men min fru och min lilla dotter är väldigt påhittiga. Därför skulle jag vilja vinna detta till dem så att de kan pyssla och ha roligt tillsammans.

 • Sara P skriver:

  1. En tiger
  2. Mitt pysselprojekt är mitt och dotterns projekt, hennes första rum! Först ska väggarna fixad till men sedan är det dags att göra det till en inbjudande, levande värld! Jag tänker att vi kan måla krukor till alla växter, inreda ett dockhus, sänghimmel av fina färgglada tyger, en kreativ hängande mobil. Vi gillar naturen så fina stenar, trollhassel och annat härligt vi kan hitta ute kommer att göra rummet till en fin helhet. Presentkort på panduro hade helt klart varit välkommet ❤️

 • 1. Tiger
  2. Jag vill måla om min gamla docksäng som min morfar byggde åt min mamma när hon var liten på 50-talet, den är väldigt sliten. Morfar är död sedan 30 år tillbaka och jag har nu egna barn och vill att de gamla möblerna inte bara är något som står på vinden och ruttnar utan att det blir en möbel som faktiskt används och leks med av mina barn.

 • Bibbi skriver:

  1. En tiger!
  2. Hösten har precis anlänt och båda barnen har nu börjat förskolan. PANG så ser det ut som kriget i hallen. Jag blev sååå sugen på att göra en fin avhängningsvägg där barnen själva kan hänga upp sina kläder när jag såg bilden på de tygklädda krokarna i Panduro-magasinet. En vägg med krokar, knoppar, speglar och småförvaring som barnen själva får vara med att fixa kan kanske vara lösningen på organisationskaoset!
  Allt gott!
  Bibbi

 • Helena Andersson skriver:

  1. En tiger.
  2. Häromveckan fick jag frågan om jag kunde vara med på ett språkcafé för nyanlända och ordna pysselaktiviteteter för barnen så att deras mammor kan fokusera på samtalen vid caféborden. Att få skapa och samtidigt ha roligt tillsammans med barnen ser jag fram verkligen emot. Att få botanisera i Panduros fantastiska utbud vore en dröm!

 • Lovisa skriver:

  Vilken rolig tävling! 🙂
  1) En tiger
  2) För tillfället är jag sjukskriven från mina studier, men behöver sysselsätta mitt kreativa sinne med något. Jag har därför startat ett projekt där jag samlar in gamla glasburkar/glasflaskor som det finns så gott om på "gamla soptippar" i skogarna. Jag tycker det är synd att dom bara ligger där och inte används till något samt att det förstör vår fina natur i Sverige. Burkarna/flaskorna målar jag med glasfärg från Panduro och jag har ett helt lager som väntar på att målas. Jag skapar vackra mönster och färgkombinationer och det som en gång varit sopor blir nu en vacker detalj i någons hem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.