Annons

Veckans söndagssummering v 26 – 2017

Första juliveckan har bjudit på en mängd nyheter. Sista rycket inför semesterarna kanske? En del höstnyheter och en ny branschpodd bland annat. Här kommer en summering av de största snackisarna från vecka 26/ 2017. 
 
PS. Hjälp mig gärna att göra bloggen bättre genom att fylla i Trendensers läsarundersökning 2017
 
Menu har slagit upp portarna till ett nytt showroom/mötesplats/café, Menu Space, i Köpenhamn. En nyhet som fått stor spridning i bloggvärlden. Besöksmål i sommar? 
Göteborgsbaserade Atelier Graphique är aktuella med två nya motiv, Le Cheval No.3 och L’Écrevisse No.4 ritade med s k ”pointillism” / ”stippling” teknik i limiterad upplaga. 
Apartment Stories är ett nytt designföretag grundat av Emma Blomqvist, tidigare stylist åt bl.a. Skultuna. Inledningsvis lanseras fyra produktkategorier: Råa kristaller, dekorativa brevpressar, speglar och sammetskuddar som enbart säljs via webben.

Designföretaget HEM har släppt bilder på sin höstkollektion. Influenser från

 70-talet med buteljgrönt och konjaksbrunt, rostorange och mullvad. Fler bilder HÄR

En ny inredningspodd har lanserats. Jannice Wistrand som utsågs till Årets Inredningsblogg 2017 och modeexperten Katarina Althin modeexpert för b la Året Runt och TT har slagit sina påsar ihop. Första avsnitten av STILSNACK hittar du HÄR
 
Notiser: 
– IKEA har släppt en mängd nyheter för augusti 2017 
– Gallerix räddat från konkurs
– At Six har utsetts till 
Europas bästa hotell
– Danska sucébutiken Stilleben startar en vintageavdelning

– Appen som ska bli konstvärldens svar på Hemnet
E-handeln som vill bli världens loppmarknad
– Och ”sociala-medier-succén” Daniel Wellington gör en miljard i vinst!
H&M Home har släppt bilder på höstens nyheter. Botanical Dream. Lita på att vi kommer se en del grönt och botaniska mönster kommande säsong. Sist men inte minst, veckans mest ombloggade objekt till salu är en sekelskiftesdröm med superfint kök! Kolla in Kammakargatan 43. Skön söndag till dig!
Foto: Jonas Bjerre Poulsen, Atelier Graphique, Apartment Stories, HEM, Stilsnack, H&M Home, Husman Hagberg 

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  Alltid lika välavvägda sammanfattningar. Lite som bara är vackert att titta på, lite att reflektera över.
  Tänkt på det där inlägget om att klicka på hjärtat. Så ofta vill jag tacka för att du ger mig – och så många fler – helt gratis underhållning, mitt allra bästa sätt att koppla bort jobb och vardag, men ofta vet jag liksom inte hur jag skall uttrycka mig. Känner det som om jag har ett för snålt ordförråd, som om "snyggt", "så fint" och "underbart" liksom inte riktigt förmedlar det tack jag egentligen vill säga. Och inte heller nu får jag orden rätt, men vill åtminstone säga "tusen tack" och ha en fin kväll!

 • tommy Andersson skriver:

  fotograf för den undre bilden på kammakargatan 43 är clearcutfactory
  instagram @toomy för @clearcutfactory

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.