Annons

Trend Alert: Nätkassen

Nu var det ett tag sedan jag skrev om hypade IT-prylar i vår bransch. Inte för att det har fattats saker att skriva om på det temat, utan mer på grund av att jag själv har känt en enorm mättnad inför de många snabbt övergående fenomen som passerat revy senaste tiden. Men ibland kan det ju vara skönt att sätta ord på de där trenderna vi omges med, om inte annat för att lära sig skilja på vad man verkligen vill ha och vad man ”indoktrinerats” till att tycka om. Har förstått av läsarundersökningen att vinjetten ”trend alert” varit saknad just av den anledningen – så jag får väl skaka liv i den igen. Först ut? Sommarens mest haussade accessoar både på inrednings och lifestylebloggar: Nätkassen. Det kan inte bara vara jag som ser den överallt just nu. Eller?
 
Bildkällor:  BohemegoodsGranit, Hanna Stefansson, Frida Vega, Food52MUR

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Sånt sammanträffande, beställde just en på Tradera! 😉 Tack för en jätteinspirerande blogg!

 • Anna skriver:

  Mäh! Jag tänkte precis på att jag sett sådana lite överallt sista tiden. Great minds think alike ?

 • Malin skriver:

  Kan det vara en effekt av att butikerna inte längre "ger bort" plastkassar, utan att man måste betala för dem (EU-direktiv osv) kanske?
  Jag tippar att tygkassar kommer att få ett nytt uppsving 🙂
  https://www.svenskhandel.se/verksam-i-handeln/radgivning/plastkassar/

 • Marie skriver:

  Förhoppningsvis inte en trend utan här för att stanna istället för plastpåsarna!

 • My yalcin skriver:

  men gud så snyggt, om jag ändå hade tiden att kina lirka ihop lite sådant 🙂

 • Stina Lodén skriver:

  Läste detta och kom mig äntligen för att blogga min egenvirkade kasse 🙂 Det är lätt som en plätt! Ha en skön sommar, kram!

 • Karin skriver:

  Man måste har snygga saker i den antar jag. Inte vill man flasha stora godispåsen eller tamponglådan i den 🙂

 • Helena Lyth skriver:

  Ha ha ha! Visste väl att jag var trendig… Nä men praktisk. Nätkassen jag köpte innan sommaren har varit bästa strandkassen då inget sand följer med i onödan!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.