Annons

Spegel spegel på väggen där…

Inlägget innehåller reklam / annonslänk till Rum21
 
Efter mitt inlägg om hallrenoveringen har jag fått väldigt många mail om vår stora spegel. Det är en gammal IKEA-modell som inte längre finns kvar i sortimentet. Men, eftersom den här lilla teaterapan (som växt ett par år sedan bilden togs) nyss lyckades göra en ”Fredrik Eklund high kick” på glaset så att det sprack vet jag numera vart man kan hitta liknande (om man inte vill leta efter en STAVE på Blocket). Kolla in denna från Rum21
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Erika skriver:

  För den som har vägarna förbi Älmhult säljer IKEA spegeln Stave i några olika modeller på Fyndvaruhuset just nu. Med en väldigt trevlig prislapp. https://m.ikea.com/ext/local-store/se/sv/almhult-fyndvaruhus/ (scrolla ner till Nyheter)

 • Anna skriver:

  Finns även en liknande på Ikea som heter Nissedal med mått 150x65cm 🙂

 • Anonym skriver:

  Älskar bilden ?Så söt.

 • Karolina skriver:

  Kan tipsa om att Ikeas fyndvaruhus i Älmhult säljer ut den spegeln. Så har ni vägarna förbi…

 • Johanna skriver:

  Hej! Var kommer den runda spegeln över Snöbyrån ifrån?

 • Elin skriver:

  Ahh perfekt! Hade exakt samma spegel men den åkte i golvet under en rolig fördrink förra veckan…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.