Annons

Önskelista juli 2017

Min månadsönskelista i juli domineras av ett tydligt tema. Uteliv och semester! Vi har ju fixat trätrallen på vår altan och i samband med storstädningen/rengöringen sålde jag av vår gamla utemöbler. De var tunga och otympliga och svåra att stuva undan på vintern. Därför trånar jag efter Grythyttans stapelbara klassiker. Bland annat!
1) Mitt drömparasoll kommer från Skagerak. Så fint tycker jag!
2) Behöver få in grönska på altanen. Vet att det råder delade meningar om denna växt men mot vita funkishus tycker jag att buxbomsbollar i lerkrukor är superfint. 
3) Billigast på min önskelista? Bordet FALSTER från IKEA. Avtorkningsbart och tåligt. 
4) Grythyttans karmstol A2 i vitt. Kan även tänka mig att mixa med bryggerimodellen
5) Dynan HÅLLÖ från IKEA som passar till Grythyttan. Tipstack till min kompis Ida!
6) Oljelampa för sena höstkvällar från anrika Karlskrona Lampfabrik
7) Sist men inte minst så vore det kul med en trädgårdsdagbok. Även om vi inte ska bo i det här huset hela livet så är det ju kul att kunna berätta för nästa ägare vad man planterat och vad som brukar blomma, när. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Hej Frida!
  Jag har själv bordet Falster, men tyvärr är det inget jag rekommenderar att köpa. Mycket känsligt för fett och allt syns på det hur mycket du än torkar. Ha en fin sommar!

 • Jessica skriver:

  Hej, tyvärr rekommenderar jag inte heller Falster, har både bord och stolar och på stolarna så har ryggarna blivit såå fula och fläckiga om man ex svettats lite och suttit på dem. Även fläckar på bordet 🙁

 • Lina skriver:

  Så fint! Älskar buxbom. Vore kul med lite trädgårdstips från dig.

 • Anna-Maria skriver:

  Jättesnygga möbler de där Grythyttan men jag dissar buxbom, pga lukten ?

 • eva skriver:

  Kan varmt rekommendera Fermobs klassiska utemöbler.
  Lite färg vore fint mot allt grått,natur..
  Det finns i och för sig mildaredan färger om man så önskar.Helt underhållsfria.

 • Therese skriver:

  Jag gillar också parasollet från Skagerak!
  Ha det gott.

 • Mirva skriver:

  Rekommenderar inte Falster! Vi har solstol Falster och den har blivit missfärgad och ful i solen.

 • Johanna skriver:

  Falster måste behandlas för att vara tåligt. Med tex softcare spray.

 • Kanon, tack för tipset på dynan. Fungera utmärkt 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.