Annons

Mitt senaste köp – ett fynd från Norrgavel

Jag gjorde ärenden i Göteborg idag och passade på att svänga förbi Norrgavels rea. Det första ögonen landade på när jag klev in i butiken var denna väska (som trogna läsare vet att jag klämt på sedan 2013). Den ska tydligen utgå ur sortimentet nu, så det var bara att slå till. Jag tänker dock inte använda den som handväska utan som förvaringspåse, hängandes i hallen. Däri kan små fingervantar och andra pytteytterplagg till barnen (som lätt drunknar i byrålådan) snabbt petas ner och fiskas upp mellan användningarna. Det fanns ett gäng, nedsatta med 30%. Kanske fler som vill fynda?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Oj
  Så fin! Får man fråga vad den kostade? Bra tips! Lisa S

 • Sandra skriver:

  Åhnej, ska den utgå? Då får jag nog också slå till efter några års fundering 🙂 Tack för varningen!

 • Ingrid skriver:

  Oops! Har också varit och nosat på den i åratal…Bor dessvärre väldigt många mil från närmaste Norrgavel ?

 • Åh vilken fin väska Frida, ett riktigt bra kap!
  Kram Anette

 • Frida skriver:

  Lisa: ord pris låg på 990 kr och det var 30% rabatt. Fick ett nyhetsmail idag att den sänkt rean ytterligare så du kanske kan fynda än mer?

 • lisa S skriver:

  Tack snälla snälla! Och tack för tipset om att ha den i hallen! Svenssonliv är väldigt underskattat!! Det viktiga är ju att man själv är nöjd och inte att det verkar som att man har det bra!! DVs "show off" med bilder etc! Kram o trevlig semester! Lisa S

 • Anna skriver:

  Jag var inne på norrgavel i göteborg idag men då var den nedsatt till 20%….. oavsett så är den jättefin.

 • Jeanette skriver:

  Hej! Bra tips, ska spana in om den finns i Sthlm imorgon! Ser att du har hatthyllan Nostalgi som jag också funderar på att skaffa till vår hall och har en liten fråga, om du har tid (håller tummarna).
  Jag kan inte bestämma vilken färg vi ska ha, så svårt! Vi har grå väggfärg (Cornforth White från F&B), vita snickerier, svart skiffergolv som går över i vitlaserad ekparkett. Har en vit Snö-byrå i hallen med en Adnetspegel i cognacsfärgat skinn ovanför och vita Star 3 från Örsjö i taket. I innerhallen har vi en Stringhylla/skrivbord i vitt och en Sjuanstol i cognacsfärgat skinn (sorry för all namedropping!), samma grå väggfärg och vitlaserat golv. Färgskalan i lägenheten i övrigt går i vitt och olika nyanser av grått och beige. Typ. Lägenheten är från 1880-talet med mycket stuck, snickerier etc., men hall, innerhall, badrum och kök är gjorda i modern, avskalad stil. Kan du snälla råda mig? Jag kan inte bestämma mig i denna superviktiga fråga! 🙂 Ska jag köpa hatt- och skohylla med vita kanter och rundstavar i aluminium eller ek? Vi har mest valnötsträ där vi har trädetaljer och ingen ek. Hjälp!!

 • Anonym skriver:

  Åh den är så fin! Köpte precis en morgonrock från Norrgavel när det var rabatt för medlemmar. Vill ha allt därifrån?

 • Anonym skriver:

  Bra idé att använda den som förvaring! ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.