Annons

DIY: Luftballonger av papier maché och makramé

Jag ska inte fara med osanning och påstå att det här är ett DIY-projekt man vispar ihop på en eftermiddag (det är pilligt och kräver flera omgångar av torkning) men om du har lite tid över i sommar och vill pyssla ihop något eget till baby-/barnrummet så kanske detta är något att bita i? Luftballonger av papier mache och makramé! Superfina att hänga i fönstret eller ifrån taket för att fylla ut ett tomt hörn. De här tillverkades till Bodils fotografering för Mrs Mighetto wallpaper som plåtades på Spinneriet i våras. Man behöver ballonger, tapetklister, tidningspapper, valfri målarfärg, tygband, träkulor och tålamod! Såhär gör du ballongerna och såhär knyter du makramé. Lycka till!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ekenäsliv skriver:

  Effektfullt!
  Min man ägnade mååånga timmar igår åt att skapa en spegelkub till mig <3
  http://trendenser.se/2017/march/diy-spegelkub-av-ikea-lots.html
  Såg den hos dig i början av året och haft det på min wishlist sedan dess. Den blev sååå fin!

 • Så snyggt! Det där ska vi nog prova. 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *