Annons

Veckans Söndagssummering v 22 – 2017

Trots att det är långledigt för många den här helgen så är det trots allt söndag idag och därmed dags att summera veckans branschnyheter och snackisar. Nr 22 har bjudit på en strid ström av pressreleaser. Hoppas du hittar något du gillar!
Mäklarbyrån ESNY premiärvisade bilder på bostadsprojektet Rag12 framtaget i samarbete med inredningsdesigner Maria Kangärde. 

Världens första designhotell, Radisson Blu Royal Köpenhamn har påbörjat en omfattande renovering. Här kan du se bilderna från de reviderade rummen 
Det har varit mässa i Danmark och i samband med det passade HAY på att visa sin nya köksserie HAY Kitchen Market. Fler bilder hittar du HÄR och HÄR
Jonas Wagell har lanserat ny belysning för amerikanska From The Bay
Fotografiska har öppnat Confluence. Ett samarbete mellan fotografen Michelangelo di Battista och konstnären Tina Berning. Visas 2 juni – 27 augusti
Note Design Studio och Afteroom har gjort ny design för det danska IKEA-hack-företaget Reform. Premiärvisades under 3 Days of design.
 
Notiser: 
– Superfront har lanserat ett nytt sideboard – Delirium
– Clas Ohlson byter ut plastpåsarna mot nya tillverkade av sockerrör 
– Boende i Täby erbjuds en miljon kronor och fri hyra – om de säger ja till skyskrapa
– Och gillar du DIY? Kolla in välgörenhetsprojektet #pysslaförvärldensbarn
 
IKEA’s blå påse har ju haft lite av ett fashion moment sista tiden efter Balenciagas parafras och kändisarnas mode-hack. Nu släpper de en film som en ode till sin skapelse.  
Hope-grundaren Ann Ringstrand har lanserat en ny parfymserie och en oil diffuser som skapats med keramikern Maria Moyer. Uppmärksammades av NY.times i veckan!
Mellan den 5 och 11 juni kan man spana in en ny utställning på Stockholms centralstation som iscensatts av Allvar + föreläsningar inom mode- och skogsindustri med hållberahet i fokus. Veckans mest ombloggade objekt? Definitivt Robins hus som gjort frivolter genom bloggvärlden de senaste dagarna. En annan lägenhet som fått fin spridning är denna, till salu i Stråhattsfabriken. Kolla in fler bilder HÄR. Skön söndag till er!
Foto: ESNY, SAS Radisson, HAY, From The Bay, Fotografiska, Reform, Allvar, West East

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.