Annons

Trendensers läsarundersökning 2017

Jag står inför flera avgörande beslut i höst och skulle behöva lite vägledning. Dessutom är jag nyfiken på hur jag kan göra bloggen bättre för dig som läser. Genom att svara på min läsarundersökning 2017 kan du hjälpa mig att få veta mer om dig och vad du tycker om, eller inte tycker om och hur jag kan utveckla innehållet framöver. Deltagandet är helt anonymt men alla som svarar på enkäten och motiverar vad som är det bästa/sämsta med Trendenser har möjlighet om att tävla om ett presentkort att köpa blommor för värde 2000 kr – om ni bara anger en mailadress jag kan kontakta er på. Jag utser en vinnare den 8/8 kl 08.00. Tusen tack på förhand! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Gunilla skriver:

  Är det en snygg silverring på bilden? Var kommer den ifrån?

 • Lisa S skriver:

  Done! Lisa S

 • Lina skriver:

  Check!

 • Anne Line skriver:

  Hei.
  Det er veldig spennende å lese innleggene du har. Selv blogger jeg ikke noe for øyeblikket, fordi jeg også kunne ønske meg å endre bloggen. Hos deg ønsker meg litt større skrift, så det blir enklere å lese. Ellers liker jeg å se og lese om nyheter, ukens nyheter, nordisk og minimalistisk stil. Liker veldig godt lookalikes. Get the look er også bra. Stylingknep er interessant å lese om. Lykke til med ny blogg, og jeg følger gjerne med videre.
  Hilsen Anne Line.

 • Josefine skriver:

  Jag har svarat!

 • Nancy skriver:

  Självklart ställer jag upp! 🙂

 • Lina skriver:

  Stöter på lite problem i enkäten. Först stör det mig att jag måste ange Kvinna eller Man (det "valet" inte är så lätt för flera av mina vänner). Sedan har jag problem att svara på hur jag bor då jag bor i både lägenhet och hus. Kanske något att fundera på om du gör fler enkäter, eller om denna enkät kanske går att förbättra?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.