Annons

Trendensers bloppis

Vi ska tömma ett rum och göra om det till barnrum här hemma, så i helgen påbörjade jag en brutal utrensning av sådant som inte längre används eller kommer att ha en naturlig plats i vårt nuvarande boende. Samtidigt har vattenskadan på Spinneriet tvingat mig till en ofrivillig genomgång av rekvisitaförrådet och vi har en del saker att sälja av även där. Jag mäktar dock inte med någon avancerad rekvisitautförsäljning innan semestern utan har därför startat ett bloppis-konto på instagram där jag kommer lägga ut saker löpande. Först till kvarn som det brukar heta. Kolla in @trendenserbloppis
Foto: skärmdump från @trendenserbloppis

Kategorier:

Kommentarer

 • Birgitta Thysell skriver:

  Intresserad av vas och den ena väskan ( längst till hö)
  Hur går det till ?
  Mvh birgitta

 • Anette skriver:

  Tja
  Intresserad av bordet i mitten till vänster.
  Samma fråga som Birgitta, hur går det till.
  Anette

 • Maria Björklund skriver:

  Hej, jag är intresserad av stolen och lampan… hur går det till? Mvh Maria

 • Frida skriver:

  Hej! Det kanske inte är tillräckligt tydligt i inlägget, ber om ursäkt för det. All information finns på instagramkontot @trendenserbloppis där kan ni också se vad som är sålt och vad som finns kvar nu. Lampan, stolen och väskan har redan hunnit få nya ägare men där finns fler saker att kolla in som inte syns i denna bild.

 • Anette skriver:

  Tack snälla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.