Annons

Smarta handdukshängare med magnetfäste

Trots att jag har bloggat i snart 12 år så kommer jag aldrig att sluta förvånas över hur vissa yttepyttesmå detaljer i en bild kan få så synkroniserad uppmärksamhet av er läsare. Det måste ju betyda något, när väldigt många frågar om samma sak. Efter det här inlägget med bilder på vårt renoverade kök fick jag en mängd mail om de smarta handdukshängarna med magnetfäste. Jag har köpt dem från det Norrländska företaget Zertuszone (obs, absolut icke sponsrat – jag har betalt fullpris för dem precis som alla andra). Dyra som skam men väl värda varenda krona. Finns att beställa HÄR!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Jättebra tips! Vi har ingenstans att hänga handdukar på längre så det var kul att se. Men på tok för dyra…Kanske göra en egen variant??

 • Sofia skriver:

  Håller de för badrumshanddukar? Någon som vet?

 • Josefine skriver:

  Så bra tips! Håller de för alla typer av handdukar? Tänker tyngre badlakan och så!

 • Johanna skriver:

  Japp! Magneterna är superstarka och håller för badlakan också.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.